Παλιά πόλη Κω: Ανοικτά τουριστικά καταστήματα ακόμα και Νοέμβριο

2
5803

Χαρίκλεια Χριστοφή

5 Νοεμβρίου: Ανοιχτά παραμένουν ακόμη τα τουριστικά καταστήματα στην παλιά πόλη Κω για τους τελευταίους τουρίστες

Ανοιχτά συνεχίζουν να παραμένουν τα τουριστικά καταστήματα στην παλιά πόλη Κω μιας και ακόμα κυκλοφορούν τουρίστες , καθώς η φετινή τουριστική κίνηση ξεπέρασε κάθε προηγούμενο.

Όπως σημειώνουν χαρακτηριστικά έμποροι της περιοχής τουλάχιστον τα καταστήματα που δεν έχουν ενοίκια παραμένουν ανοιχτά για να μην δοθεί μια άσχημη εικόνα στους τελευταίους επισκέπτες μας αλλά και οι ίδιοι να επωφεληθούν με τις τελευταίες αγορές.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Η παλιά πόλη ξεσκίζεται.. όλο το καλοκαίρι κόβουν τρελό χρήμα ..δεν αδειάζει από κόσμο .. οχι σαν κάποια αλλά σημια τουριστικα τα οποία χρειάζονται κάποιες αναβάθμισης από τον δήμο έτσι ώστε να μπορέσουν να ανταπεξέλθουν και αυτά ..αλλά εδώ στο νησί είναι ολοι να πεθάνει η κατσίκα του γείτονα … και ολα τα μαγαζιά στην παλιά πόλη τα θέλουν δικα τους 10 με 15 οικογένειες θέλουν να φάνε ολα τα λεφτά μην φάει και κανένας άλλος μολις ξενοίκιαστη κανένα μαγαζί το περνούν και αυτό ..και ας μην πουμε μόνο για την παλιά πόλη γιατί το νησί πονάει και από ταξι 65 ταξι για όλο το νησί αναμονή 5 ώρες για ταξι ας δωσουν και άλλες άδειες στο νησί μόνο φαγάδες ..!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ