Δείτε το απίθανο βίντεο του Luben με τις ατάκες και τις βόλτες του Κασσελάκη την τελευταία εβδομάδα

1
11909

Το ζηλέψαμε και το αναπαράγουμε – Το επταήμερο του Στέφανου Κασσελάκη, τι καφέ πίνει, τι λένε οι θείες και οι «γιαγιάδες», τι… βάρη κάνει στο γυμναστήριο και άλλα πολλά μονταρισμένα με το μοναδικό τρόπο του luben tv, γιατί… αυτοί είστε!

Σόου όλη την εβδομάδα δίνουν τα κανάλια με τον Στέφανο Κασσελάκη που εκτός από talk of the town έχει γίνει κεντρικό θέμα για τα πρωινάδικα, δηλαδή τις πρωινό-μεσημεριανές εκπομπές των καναλιών με τους πανελίστες και τους παρουσιαστές που… όλα τα σφάζουν κι όλα τα μαχαιρώνουν από θέματα gossip, μέχρι τη ζωή των γαλαζοαίματων, τις τραγωδίες και βέβαια την κούρσα για την επιλογή αρχηγού στο 2ο μεγαλύτερο κόμμα.

 

Πολύ περισσότερο που στην περίπτωση του Στέφανου Κασσελάκη συντρέχουν μια σειρά από καινοφανείς… συμπτώσεις που έχουν εξιτάρει τους πάντες. Πώς γίνεται ένα πρόσωπο που δεν είναι παιδί του κομματικού σωλήνα να θέλει να γίνει χαλίφης στη θέση του Τσίπρα που ήταν στα… τσικό του ΚΚΕ, της ΚΝΕ και μετά του Συνασπισμού απ’ όταν πήγαινε γυμνάσιο; Και ποιος είναι ο Στέφανος Κασσελάκης, δηλωμένος gay -ο πρώτος ιστορικά που διεκδικεί θέση πολιτικού αρχηγού μεγάλου κόμματος- που κυκλοφορεί καθημερινά με τον σύντροφό του και τον σκύλο τους; Τι κάφε πινεί και ποιο είναι το πρωινό που δοκιμάζει καθημερινά ο Στέφανος Κασσελάκης και διατηρείται σε τέτοια φόρμα;

«Φρέντο εσπρέσο σκέτο; Ουάου!!!». Και πώς πηγαίνει στο γραφείο του με τα πόδια; «Μα είναι τόσο άμεσος, απλός δωρικός!» και κάπου εκεί κολλάει η σκηνή από τα «φτηνά τσιγάρα» του Ρένου Χαραλαμπίδη και τις αδιανόητες ατάκες του Κώστα Τσάκωνα και του Άλκη Παναγιωτίδη.

Θέλω να τα μάθω όλα για τον Στέφανο Κασσελάκη! Ε, τότε πρέπει να βλέπεις Κατερίνα Καινούργιου όπως και ο ίδιος ο υποψήφιος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ που ήξερε όλους τους πανελίστες της με τα μικρά τους ονόματα, παρακαλώ! (Κάτι μου θυμίζει αυτό από τον λίγο παλαιότερο ΣΥΡΙΖΑ και τον Νίκο Καρανίκα που είχε τρέλα με την Ελένη Μενεγάκη και δεν έχανε εκπομπή για εκπομπή της…).

Χωρίς άλλα λόγια, δείτε το εμπνευσμένο βίντεο του luben επειδή στον ΣΥΡΙΖΑ έχουν… βάρη, πολλά βάρη -όπως λέμε… Βάρης-Κορωπίου που θυμίζει λίγο Κορωπί… ζαμέ και γιατί… αυτοί είστε!

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ