Αναγνώστης: ΈΠΟΣ Όταν ο νέος Υπ. Υγείας Αθ. Πλεύρης ήταν… αντιεμβολιαστής (ΒΙΝΤΕΟ)

7
3093

Η με αριθμό 1650/26.11.2009 ερώτηση του Βουλευτή του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού κυρίου Αθανασίου Πλεύρη προς την Υπουργό Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, σχετικά με το εμβόλιο της νέας γρίπης Η1Ν1.
Η ερώτηση του Βουλευτή κυρίου Πλεύρη αναλυτικά έχει ως εξής:
«Την επόμενη εβδομάδα ξεκινά ο εμβολιασμός του πληθυσμού για τη νέα γρίπη. Ωστόσο, μεγάλος προβληματισμός υπάρχει στην επιστημονική κοινότητα αναφορικά με την αποτελεσματικότητα και τους κινδύνους που ενέχει ο εμβολιασμός. Δεδομένου ότι πρόκειται για νέο φάρμακο θα πρέπει να συντρέχουν όλα τα προστατευτικά κριτήρια που επιβάλει ο νέος Κώδικας Ιατρικής Δεοντολογίας και η Οδηγία 20/2001. Συγκεκριμένα το άρθρο 25 του ν. 3418/05.
Συνεπώς ερωτάται η αρμόδια Υπουργός:
Α) Πληρούνται οι προϋποθέσεις των άρθρων 24 και 25 του ν. 3418/05 και της Οδηγίας 20/2001 του ΕΚ αναφορικά με το συγκεκριμένο εμβόλιο;
Β) Έχουν τηρηθεί όλες οι φάσεις των κλινικών δοκιμών (και προκλινικών) του εμβολίου και εάν ναι, ποια τα αποτελέσματα της κάθε φάσης, ώστε να διαπιστωθεί αν πρόκειται για ασφαλές σκεύασμα;

 


Στον ερωτώντα Βουλευτή κ. Πλεύρη απάντησε η Υπουργός Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης κυρία Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου

7 ΣΧΟΛΙΑ

    • Η πρώτη περίπτωση ήταν η προετοιμασία της τωρινής. Θυμάστε ίσως πόσο γρήγορα είχαν βρεθεί τότε τα χρήματα και είχαν εγκαταστήσει στα αεροδρόμια τα μηχανήματα που έκαναν θερμομέτρηση από μακριά σε όποιον ταξίδευε. Μέσα σε μια εβδομάδα είχαν αγοραστεί τα μηχανήματα, φτιαχτεί οι πάγκοι και προσληφθεί το αναγκαίο προσωσπικό. Α ναι, είχαμε αγοράσει και 20 εκατομμύρα εμβόλια τότε. Αλλά δεν είχε δουλέψει τόσο καλά ο μηχανισμός εκφοβισμού. Τώρα το έκαναν καλύτερα με το να δώσουν χρήματα στα κανάλια και να κλείσουν τον κόσμο στα σπίτια.

  1. Ακομα μερικοι παιζουν.Ζωα χανοντε ανθρωποι καθε μερα και εσεις ειστε στο κοσμο σας.Δεν ειναι θεμα του Μητσοτακη και του ΤΥσιπρα.Ειναι πανδημια σε ολο τον κοσμο.Μηπως ξερετε καμια κυβερνηση να πηρε τα τελεια μετρα να μας το πητε η μηπως καποιος κυρνητης η αντιπολιτευση λεει κατι λλο η τελος καποιος γιατρο σχετικος και οχι…..ορθοπαιδικος η…τενιστας να λεει κατι αλλο;Ξερετε κατι.Κανενα δεν θα ενδιεφερε να ψωφισουν μερικοι ηλιθιοι ,το θεμα ειναι οπτι βρισκει παραθυρο ο ιος και μεταλασετε με εσας τα ζωα.Αλλιως ουτε καν θα ασχολουταν καποιος .Οπως δεν ασχολιωταν οταν περιμενατε να εξαργηρωσει την επιταγη ο Σωρρας να σωθητε.

    • Κόψε την τηλεόραση και θα δεις το φως σου. Αν ψάξεις ΜΟΝΟΣ σου για τις πληροφορίες, τις αντίθετες από αυτές που σου πασάρουν θα εκπλαγείς. Ψάξε πχ για να δεις πόσοι είναι συνολικά οι νεκροί το 2019, 2020 και 2021. Μετά ψάξε να δεις και τις επι μέρους κατηγορίες. Η αλήθεια είναι ότι δεν είναι τόσο εύκολα να τα βρεις γιατί δεν πρέπει να τα βρίσκεις τόσο εύκολα. Πρέπει να καταπίνεις ότι σου παίζουν στο κουτί κάθε βράδυ. Και δεν μιλάω μόνο για Ελλάδα, είναι όντως παγκόσμιο το φαινόμενο της εξαπάτησης.

      • ΕΣΥ φαίνεσαι έξυπνος και τύπος που τα ψάχνει. Η αλήθεια είναι ότι ο περισσότερος κόσμος δε γνωρίζει τι γίνεται στις εντατικές και τι ακριβώς κάνουν στους διασωληνωμένους. Εκεί να δεις τρομοκρατία αν μαθευτεί. Δεν πας καμία βόλτα να πάρεις μια ιδέα κι από κει; Ίσως οι εντατικολογοι σου αποκαλύψουν με λίγη πίεση και τι μάρκα babylino φοράνε γιατί δεν προλαβαίνουν να πηγαίνουν τουαλέτα με τα περιστατικά COVID . Ξέρω.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ