Το ΕΠΑΛ Κω διοργανώνει ενημερωτική εκδήλωση τη Δευτέρα 4 Μαΐου 2026 και ώρα 11:00 π.μ., με θέμα «Εθελοντική Αιμοδοσία και Δωρεά Μυελού των Οστών».
Κύριοι ομιλητές θα είναι οι γιατροί και μέλη του Ιατρικού Συλλόγου Κω, Γερογιώκας Αχιλλέας – Μικροβιολόγος, και Καλδέρη Θεμελίνα – Αιματολόγος. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο αμφιθέατρο του ΕΠΑΛ Κω, με την υποστήριξη της AHEPA HELLAS Chapter HJ54 HIPPOCRATES, του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών και Δωρητών Οργάνων Σώματος Κω «Ο Ιπποκράτης» και του Γενικού Νοσοκομείου – Κέντρου Υγείας Κω «Ιπποκράτειον».
Στο πλαίσιο της εκδήλωσης θα πραγματοποιηθεί λήψη δείγματος σιέλου για την εγγραφή νέων εθελοντών δοτών μυελού των οστών.
Σας περιμένουμε όλους να ενημερωθείτε και να συμβάλετε ενεργά σε μια πράξη αλληλεγγύης και ανθρωπιάς.
Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.












