Αναγνώστης: Η κατάντια της Ελλάδας σε εικόνες

5
1915

Η κατάντια της Ελλάδας σε εικόνες

Αναγνώστης

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

5 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Αλλά αγαπητέ αναγνώστη για να συμβεί αυτό κάποιος ευθύνεται. Καθαρές κουβέντες. Ο καθηγητής κ. Σύψας είχε πει ότι οι πρόσφυγες και μετανάστες λόγω του νεαρού της ηλικίας δεν διατρέχουν κάποιο κίνδυνο.Για την άλλη φωτογραφία η ηγεσία της Εκκλησίας ως όφειλε υπάκουσε στον πολιτικό προϊστάμενο (υπουργείο). Έτσι με την στάση της την συμπεριφορά της τα λεγόμενά της εξίσωσε εναν αγιασμένο ναό με ενα οποιοδήποτε δημόσιο κτίριο και δεν φτάνει μόνο αυτό,είναι το μοναδικό κτίριο (ο ναός) που πρέπει να φοράς διπλή μάσκα.Πληρης υπακοή, αντίδραση μηδέν.Καθαρές κουβέντες.

  2. του πιο ανίκανου, πιο φασίστα (μαζί με τον Σαμαρά) πρωθυπουργού που γνώρισε η χώρα μετά την μεταπολίτευση.
    Η κατάντια του Έθνους και της πυρπολημενης Χώρας, έχει δημιουργό με όνομα: Μητσοτάκης Β’, ο νεοΔικτάτωρ.

    Νύχτα θα φύγει..

    • Αλήθεια?
      Πιο φασίστας από τον Τσίπρα? Που μας έκλεψε τις ψήφους? Που θα τα καταργούσε όλα?
      Που μας έβαλε στα μνημόνια? Που αν γράφαμε τότε ΤΣΙΠΡΑ Μ@…. για κάθε μακακία που έκανε τότε θα είχε καταντήσει //////στη Συγγρού.

  3. Κατάντια της Ελλάδας είναι η ανεξέλεγκτη διασκέδαση των ξένων στο Νησί.

    Το βράδυ με το που σκοτεινιάζει εικόνα χάους στο λιμάνι,στις παραλίες,στα σοκάκια,στις παραθαλάσσιες περιοχές.. γκρουπ νεαρών διασκεδάζουν μέχρι πρωίας, ακριβώς όπως προ πανδημίας..οι Έλληνες επισκέπτες απορούν.Σε λίγο ανακοινώνει το υπουργείο μάσκες και σ εξωτερικούς χώρους, απαγόρευση εισόδου σε σινεμά και εστίαση Ελλήνων χωρίς τέστ και χωρίς εμβολιασμό και οι ξένοι κάνουν ότι θέλουν.
    Πράγματι η εικόνα είναι προ του 2020.δεν έχουν καν στα χέρια τους έτσι για πλάκα και όμως μας έβαλε η Γερμανία σε καραντίνα.
    Κανένας δεν μιλάει,μόνο για κρούσματα ημεδαπών λένε γελώντας και το παρδαλό κατσίκι..αυτή η κυβέρνηση ήταν η χειρότερη τελικά στο ψέμα και την προπαγάνδα.. κυβερνά ακόμα , ελλείψει εναλλακτικής.Ντροπή.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ