Αναγνώστης: Αυτή τη φορά ήταν μικρό το κακό. Την επόμενη;

5
14914

 

Προσοχή σοβαρός κίνδυνος ατυχήματος για ποδηλάτες και δικυκλιστές στον επαρχιακό στο Μαρμαρωτό, λίγο πριν τη στροφή προς ΑΒ.

Αυτή τη φορά ήταν μικρό το κακό. Την επόμενη?

Αναγνώστης

5 ΣΧΟΛΙΑ

    • ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΠΡΟΣΕΧΕ ΤΙΣ ΛΑΚΟΥΒΕΣ,ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ Η ΣΕΙΡΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΚΤΥΠΗΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΑΝΕΚΕΦΑΛΟ,ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΣΟΥ,ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΒΑΡΕΘΗΚΑΜΕ.ΠΑΡΕ ΜΙΑ ΤΣΑΠΠΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΦΤΥΑΡΙ ΚΑΙ ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙΣ,ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΒΑΡΕΘΗΚΑΜΕ ΜΕ ΤΙΣ ΛΑΛΑΚΙΕΣ ΠΟΥ ΑΝΕΒΑΖΕΙΣ.

  1. πολιτικα αναγνωστη δεν τοποθετησαι ξερολα. μονο οτι ειναι δημις ασκεις κριτικη και γνωριζεις τα παντα. το επαρχειακο δικτυο που εκτεινεται σε ολο το νησι με λακουβες, χορτσ, κακοτεχιες, μουγκα στη στρουγκα. μαλλον ψηφισες το μεγαλο ηγετη με τους σοφους απο την κω

  2. Βγαίνοντας από το ΑΒ στον κεντρικό δρόμο, απέναντι στην Νεογαλ.
    Υπάρχει πινακίδα που απαγορεύει την αριστερή στροφή. Πέντε στα δέκα αυτοκίνητα στρίβουν αριστερά, σε τυφλή, επικίνδυνη και δύσκολη διασταύρωση.
    Στην γνωστή «πατάτα» της Πειραιώς. Τουλάχιστον δύο με τρία αυτοκίνητα, παρά το απαγορευτικό της αριστερής στροφής, θα στρίψουν αριστερά και στο αντίθετο ρεύμα, κάθοδος, για να ξεπεράσουν τα κολωνάκια να πάνε λαϊκή. Οι δρόμοι φταίνε, που κάποιοι άλλοι φταίνε και πολύ για τα χάλια τους, αλλά και η βλακεία του Ελληνάρα εποχούμενου….

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ