Ανείπωτη τραγωδία ανήμερα της 25ης Μαρτίου: Νεκρός 52χρονος στη Θεσσαλονίκη, το μοιραίο λάθος που τον σκότωσε

0
7871

Τραγικό αυτοκινητιστικό ατύχημα σημειώθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας, 25 Μαρτίου, έξω από τη Θεσσαλονίκη, στο σημείο όπου συναντιούνται η εθνική οδός Θεσσαλονίκης – Εδέσσης και η επαρχιακή οδός προς Χαλκηδόνα – Κουφάλια.

Σύμφωνα με εκπρόσωπο της Ελληνικής Αστυνομίας, το οδικό δυστύχημα συνέβη όταν επιβατικό όχημα, το οποίο οδηγούσε 41χρονος, χάθηκε του ελέγχου του και μετά από απώλεια της πορείας του, συγκρούστηκε με μοτοσικλέτα που οδηγούσε άνδρας 52 ετών, μετά από πρώτη πρόσκρουση σε νησίδα και φωτεινό σηματοδότη.

Η συνέπεια του αυτοκινητιστικού ατυχήματος ήταν η απώλεια της ζωής του οδηγού της μοτοσικλέτας και ο ελαφρύς τραυματισμός του οδηγού του οχήματος.

Θεσσαλονίκης - Εδέσσης

Οι αστυνομικοί του τμήματος Τροχαίας Χαλκηδόνος διενεργούν προανάκριση για τα περιστατικά που οδήγησαν στο δυστύχημα.

Την νύχτα της Τετάρτης 20 Μαρτίου, παρουσιάστηκε ένα ακόμη τροχαίο ατύχημα στο 25ο χιλιόμετρο της οδού Θεσσαλονίκης – Μουδανιών, κοντά στο Κάτω Σχολάρι. Αυτό οδήγησε στο θανάσιμο τραυματισμό ενός 30χρονου. Στην εν λόγω περίπτωση, το όχημα που οδηγούσε ένας άνδρας στα 30 του, ο οποίος απεβίωσε, εξετράπη της πορείας του υπό ακόμη αδιευκρίνιστες προς το παρόν συνθήκες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ:

«Ξημερώματα σήμερα (25-03-2024), στη συμβολή του 33ου χλμ. της Ε.Ο. Θεσσαλονίκης – Εδέσσης με την Επ. Ο. Χαλκηδόνας – Κουφαλίων, επιβατικό αυτοκίνητο που οδηγούσε 41χρονος ημεδαπός ξέφυγε από την πορεία του και αφού προσέκρουσε σε νησίδα και φωτεινό σηματοδότη, συγκρούστηκε με μοτοσικλέτα που οδηγούσε 52χρονος ημεδαπός.

Αναφέρθηκε ο θανάσιμος τραυματισμός του οδηγού του δικύκλου και ο ελαφρύς τραυματισμός του πρώτου οδηγού.

Προανάκριση για τις συνθήκες του δυστυχήματος διενεργούν αστυνομικοί του Τμήματος Τροχαίας Χαλκηδόνος».

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ