Σταμάτης Πλατέλλας: Ευχαριστώ το Θεό και την Αστυνομία που στο σοβαρό ατύχημα που είχα εχθές με των γιο μου ήρθαν τόσο γρήγορα

10
32970
Ευχαριστώ τον Θεό και ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΊΑ ΤΗΣ ΚΩ που στο σοβαρό ατύχημα που είχα εχθές με των γιο μου ήρθαν τόσο γρήγορα και φρόντισαν να παμε γρήγορα στο Νοσοκομείο…οι κυρίες και οι κύριοι που εφημερεύουν έδωσαν τα πάντα κυρίως για των γιο μου και μας κράτησαν 5 ώρες για να είναι σίγουροι ότι ειμασταν καλά!!! Ντροπή στη κόρη της ηλικιωμένης που παραβίασε το STOP 🛑 και στραβή να ήταν θα το έβλεπε..να ασχολείται αποκλειστικά αν είχα ασφάλεια στο μηχανάκι αντί να πάρει το δίπλωμα της μάνας της και να της πει να μην οδηγήσει ποτέ ξανά μετά από αυτην αυτό το έγκλημα που ο Θεός το απέτρεψε!! Σου εύχομαι ποτέ να μην νιώσεις τόσο φόβο για τα παιδιά σου μέσα από την καρδιά μου!!! Τα σίδερα φτιάχνουν και καμιά ασφάλεια αυτοκινήτου η μηχανακιου δε θα φέρει ΖΩΗ ΠΊΣΩ!!! ΝΤΡΈΠΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΆ ΣΟΥ ΕΥΤΥΧΏΣ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΊΔΕ ΌΛΑ!!!( Επειδή αγαπάτε πολύ των γιο μου των Θεόφιλο σας λέω να είστε ήσυχοι είναι πάρα πολύ καλά ( για αυτό με διαβάζετε ήρεμο…εγώ έσπασα τρία δάκτυλα του χεριού μου έβαλαν νάρθηκα και δύο πλευρά…τίποτα μπορεί να ήταν και χειρότερα)

10 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ντροπή στην κόρη της ηλικιωμένης….ήρθε να τραβήξει η κοπέλα και της ζητούσε ταυτότητα …τι είχε να κρύψει…το αυτοκίνητο που ακριβός στην μέση του δρόμου??? είχε μάρτυρες και θα μιλήσουν…θα τα πουν όλα….άκου εκεί να μην αφήσει η κόρη να κάνει η κοπέλα την δουλειά της!!! και ας βγει να μας πη ότι δεν το έκανε!!!

  2. Άκους εκεί να τολμάς να ζητάς ασφάλεια, δίπλωμα και άδεια κυκλοφορίας από κάποιους! Που ακούστηκε δλδ!

  3. πρό ημερών ήταν ή μέρα -μνήμης πού βυθίστηκε τό πλοίο στήν Φαλκονέρα. 200 άνθρωποι πνίγηκαν ΄΄απροστάτευτοι»….ό βυθός τού Αιγαίου είναι γεμάτος ναυάγια…΄΄απροστάτευτων΄΄ πλοίων.

  4. για να τελειώσει το θέμα… ασφάλεια έχω σε όλα τα δικά μου οχήματα και στο μηχανάκι και στο αμάξι… έτυχε να πάρω του αδερφού το μηχανάκι χωρίς να του το πω επειδή ήταν τα κλειδιά πάνω και το δικό του μηχανάκι είναι ποιο ασφαλές για το παιδί….δεν είπε κανένας ότι δεν πρέπει να μην έχουμε ασφάλειες…ΠΡΟΣ ΘΕΟΎ…αλλά πρώτα να ασχοληθούμε με τους ανθρώπους να δούμε αν είναι καλά να περάσει η Κάκια ώρα και η κακή ώρα και μετά όλα τα άλλα .εγώ το κλείνω το θέμα … οποίος θέλει με πιστεύει …ποιος δεν θέλει οκ … προσωπικά σε εμένα εκείνη την στιγμή δεν ζήτησαν τίποτα με των αδερφό μου μίλαγαν…εγώ ήμουν δίπλα στο παιδί και δεν έφυγα δευτερόλεπτο από κοντά τού!!! ελπίζω να μην υπάρχει άλλο ατύχημα με μικρά παιδιά μέσα από την καρδιά μου…και άκουσα και τους αστυνομικούς μετά και μου είπαν και ανθρώπινα αλλά και με το γράμμα του νόμου ότι απαγορεύεται τα παιδιά μπροστα στο μηχανάκι και ας φοράνε κράνος ακόμα και πανοπλία!!! ας το πάρουμε σαν μια πολύ καλή και σωστή συμβουλή!!! ευχαριστώ ΟΛΟΥΣ για το ενδιαφέρον σας ο θεός να σας έχει καλά !!!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ