Κάηκαν ολοσχερώς δύο ηλεκτρικά μοτοποδήλατα επί της οδού Αρτεμισίας στην Κω την ώρα που φόρτιζαν τη νύχτα…

0
21154
Λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Τετάρτης 6/12 εκδηλώθηκε, από αδιευκρίνιστη αιτία, πυρκαγιά σε δύο ηλεκτρικά μοτοποδήλατα μικρού κυβισμού σε περιοχή της Κοινότητας Κω. Τα δύο οχήματα καταστράφηκαν ενώ προκλήθηκαν και μικρές υλικές ζημιές σε παρακείμενο ημιυπόγειο κτίριο. Την πυρκαγιά αντιλήφθηκε περίοικος της περιοχής και ειδοποίησε την Πυροσβεστική, την ώρα που η παρέμβαση κατοίκων και πυροσβεστών ήταν άμεση και καταλυτική, γεγονός που είχε ως αποτέλεσμα να μην επεκταθεί η φωτιά σε άλλα οχήματα ή να κινδυνεύσει κάποια ανθρώπινη ζωή.
Πιο συγκεκριμένα σύμφωνα με πληροφορίες, επί της οδού Αρτεμισίας στις 00:30 περίπου, σε ημιυπόγειο χώρο πολυκατοικίας, προκλήθηκε μικρής έκτασης φωτιά με αποτέλεσμα να παραδοθούν στις φλόγες και τελικά να καούν ολοσχερώς, τα προαναφερόμενα ηλεκτρικά μοτοποδήλατα, ενώ εξαιτίας της άμεσης κινητοποίησης της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας με 2 πυροσβεστικά οχήματα και 5 Πυροσβέστες, δεν κινδύνευσε από την φωτιά η υπόλοιπη πολυκατοικία, ενώ δεν επεκτάθηκε η πυρκαγιά από τον ημιυπόγειο χώρο, στα υπόγεια όπου χρησιμοποιούνται από τους ενοίκους σαν αποθηκευτικός χώρος.
Προανάκριση διενεργείται από το ανακριτικό τμήμα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κω, ώστε να διερευνηθούν πλήρως τα ακριβή αίτια της πυρκαγιάς, ενώ δεν αποκλείεται μέχρι στιγμής ούτε το ενδεχόμενο της εμπρηστικής ενέργειας αλλά ούτε και εκείνο της πρόκλησης πυργκαγιάς από βραχυκύκλωμα στις μπαταρίες των μοτοποδηλάτων.
Οι αποκλειστικές φωτογραφίες που φέρνει στην δημοσιότητα το kostv.gr, είναι ενδεικτικές της ζημιάς που υπέστησαν τα σταθμευμένα μοτοποδήλατα αλλά και ο περιβάλλον χώρος:

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Πηγή: https://www.kostv.gr

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ