Προς τιμήν της γυναίκας η χοροεσπερίδα του Συλλόγου Γυναικών Πυλίου «Η Αναξίκλεια» | Τα έσοδα θα διατεθούν για φιλανθρωπικούς σκοπούς εις μνήμην των θυμάτων των Τεμπών

14
16063
Συνεργάτης aegeanews.


Ο Σύλλογος Γυναικών Πυλίου «η Αναξίκλεια» θέλοντας να τιμήσει την Ημέρα της γυναίκας διοργάνωσε την καθιερωμένη χοροεσπερίδα του, στο Όνειρο στο Τιγκάκι με αρκετές παρουσίες.

Όπως ανακοίνωσε η Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Καλλιόπη Κάννη τα έσοδα θα διατεθούν σε φιλανθρωπικούς οργανισμούς είς μνήμην των θυμάτων των Τεμπών προς ένδειξη συμπαράστασης και αλληλεγγύης.

Την βραδιά πλαισίωσαν μουσικά η ορχήστρα των Αλέκου Κρητικού και Νίκου Παριανού καθώς και τα χορευτικά των παιδιών των πολιτιστικών συλλόγων της περιοχής.

14 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Και τι κάναμε οι Κώοι , σπείραμε την διχόνοια. Το ξέρουμε το σπορ. Και δυο δικοί μας Σύλλογοι έκαναν κανονικά την χοροεσπερίδα τους αλλά εμείς επαναφέραμε την έννοια Πρ……….μα με τις ανόητες συμπεριφορές μας. Βλέπω το φάγωμα αυτές τις μέρες και με πιάνει τρέλα. Λες και οι άνθρωποι που χορεύουν για να ξεφύγουν, φταίνε για την ανευθυνότητα των πολιτών και τον χαμό τόσων παιδιών μας. Συνέλθετε, μετά το τριήμερο εθνικό πένθος που παρήλθε εδώ και τρεις ημέρες καλά έκανε και οι τέσσερις Σύλλογοι (Κρήτη -Πόντος -Ανεξίκλεια-Δίκαιος) που έκαναν χοροεσπερίδα τις τελευταίες ημέρες. Λες και εσείς κριτές της κολάσεως, κλείσατε τις μουσικές, κόψατε τις καθημερινές σας συνήθειες και φορέσατε τα μαύρα σας. Συνέλθετε, δεν είναι τίμιο. Όλοι μαζί ή κανείς…. Και το βασικότερο, κανείς από όλους αυτούς δεν οδηγούσε το τρένο. ΑΣ ΚΡΥΦΤΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ , ΟΧΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ…..ΕΝΟΤΗΤΑ Η ΤΙΠΟΤΑ….!!!

    • ….Τακη δεν ειναι σωστο !!!
      Οι χοροι να ακολουθουν μετα απο τετοια τραγωδια!
      Ας σοβαρευτουν!

  2. Λες και αν ήταν καλοκαίρι και θρηνούσαμε, θα κλείνατε , τα μπαράκια σας , την μουσική και τα καφέ σας. Μούλοι , ε μούλοι… Καλά κάνουν!!!Δεν είναι δική τους ευθύνη.

  3. Έτσι ακριβώς χορέψτε γιατί χανόμαστε. Τι και αν είναι Μεγάλη Σαρακοστή τι και αν οι Απόκριες τα γλέντια και το φαγοπότι τελείωσαν. Όσο για το εθνικό πένθος όλα στη μνήμη των αδικοχαμένων παιδιών. .Μια φτηνή ντροπιαστική δικαιολογία.

  4. Από τη μια οι πορείες διαμαρτυρίας για το τραγικό ατύχημα και από την άλλη οι χοροσπερηδες της αναισθησίας.

    • Αγράμματε Δικηγόρε, αν το δυστύχημα γινόταν μέσα στην σεζόν θα κλείνετε οι Κωοι τα μπαράκια για εφτά μέρες; Όχι. Άντε στην σπηλιά σου λοιπόν. Κοίτα την κονομα απο την σεζόν σας και μη μιλάς.

  5. Ημέρα της γυναίκας ημέρα του παιδιου ημέρα της γιαγιας ημέρα του παππου…. Τελικα ποιος είναι ο δυνάστης για να τιμάται μια φορά τον χρόνο η γυναίκα??? Ο άντρας της? Ο γιος της? Ο πατερας της? Είστε ηλιθιοι

  6. Ντροπή σας Κωοι. Είχατε το θράσος να βγείτε και να κατηγορήσετε τους Κρητικούς και τους Πόντιους και τώρα κάνετε γλέντια μουγκα; Ειστε θρασύδειλοι τοπικιστικές και αγράμματοι. Το πένθος το κήρυξαν αυτοί που το προκάλεσαν. Γι αυτό συνεχίστε να μας λέτε προμαζεματα. Σπέρνετε την διχόνοια.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ