Τροχαίο στη Θήβα: Δείτε με πόσα πήγαινε ο οδηγός της μοιραίας Porsche (vid) Είχε λάστιχα του 2006;

0
2629

Δεν το χωράει ανθρώπου νους το φρικτό τροχαίο που σημειώθηκε στην εθνική οδό Αθηνών – Λαμίας το απόγευμα της Κυριακής.

Το πολυτελές αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας 24χρονος μπήκε με ιλιγγιώδη ταχύτητα στο πάρκινγκ λίγο πριν τη Θήβα χτυπώντας με σφοδρότητα το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν μία γυναίκα και το 3 ετών παιδάκι της.

Τα στοιχεία της τροχαίας για την τραγωδία που συγκλονίζει το πανελλήνιο αποκαλύπτουν τα αίτια.

Το κοντέρ της Porsche βρέθηκε σταματημένο στα 240 χιλιόμετρα!

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ:

Συγκλονίζει το βίντεο με τους πυροσβέστες να ερευνούν μέσα στα συντρίμμια

Η Πόρσε που σκόρπισε το θάνατο είχε λάστιχα του 2006;

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Alpha τα λάστιχα ήταν της 48ης εβδομάδας του 2006 – Αυτόπτης μάρτυρας μιλά αποκλειστικά στο protothema.gr: «Αυτό που αντίκρισα δεν το έχω ξαναδεί…» και προσθέτει: «Πριν απ’ το πάρκινγκ υπήρχαν αντικείμενα, κομμένα λάστιχα…»

Ένα στοιχείο που αλλάζει τα δεδομένα σχετικά με το τραγικό τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε το απόγευμα της Κυριακής με τέσσερις ανθρώπους να χάνουν τη ζωή τους μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα έφερε στη δημοσιότητα ο Alpha.

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο του καναλιού από αυτοψία που έκανε στο σημείο της σύγκρουσης, στον παράδρομο της Εθνικής Οδού Αθηνών-Λαμίας, στο ύψος του 83ου χιλιομέτρου, τα λάστιχα του πολυτελούς αυτοκινήτου με επιβάτες τον Γιώργο Βακάκη και τον φίλο του Ανδρέα Γεωργακόπουλο ήταν χρονολογίας του 2006.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με το ρεπορτάζ στα λάστιχα της Πόρσε αναγραφόταν ότι τα λάστιχα ήταν της 48ης εβδομάδας του 2006, ήταν δηλαδή «ηλικίας» 11 ετών αν το στοιχείο αυτό επιβεβαιωθεί.

Προκειμένου να διαπιστωθούν οι ακριβείς συνθήκες του δυστυχήματος με θύμα μια μητέρα, το τρίχρονο παιδί της και δύο νεαρούς άνδρες η αστυνομία συνυπολογίζει όλα τα στοιχεία, όπως το συγκεκριμένο ενώ αξιολογεί και μαρτυρίες όπως αυτή του αυτόπτη μάρτυρα που μίλησε στο protothema.gr και έκανε λόγο για «αντικείμενα και κομμένα λάστιχα…» αλλά μια δεύτερη μαρτυρία στην οποία αναφέρεται ότι τα πίσω λάστιχα του αυτοκινήτου του Βακάκη ήταν φθαρμένα και έπιασαν φωτιά πριν το τροχαίο.

Τα πρώτα δευτερόλεπτα μετά την ανείπωτη τραγωδία στο χώρο στάθμευσης στην εθνική οδό Αθηνών-Λαμίας, το απόγευμα της Κυριακής, που στοίχισε τη ζωή σε τέσσερις ανθρώπους, απαθανατίζονται σε βίντεο είδε το φως της δημοσιότητας.

Το βίντεο τράβηξε επιβάτης αυτοκινήτου που έτυχε να περνά από το αντίθετο ρεύμα λίγο αφότου η πόρσε έχει συγκρουστεί με ιλιγγιώδη ταχύτητα πάνω στο σταθμευμένο αυτοκίνητο στο οποίο βρίσκονταν μέσα μια 33χρονη γυναίκα και το 3χρονο «αγγελούδι» της. Τραγική φιγούρα ο πατέρας, ο οποίος έχει βγει έντρομος από την τουαλέτα του πάρκινγκ και αδυνατεί να πιστέψει στα μάτια του. Σε κατάσταση σοκ προσπαθεί να συνειδητοποιήσει τι έχει μόλις συμβεί και πώς καταστράφηκε τόσο άδικα η ζωή του μέσα σε μερικά δευτερόλεπτα. Ό,τι έχει απομείνει από τα δύο αυτοκίνητα έχει τυλιχθεί στις φλόγες, ενώ μαύροι καπνοί από την έκρηξη κάνουν αποπνικτική την ατμόσφαιρα…

Αποκάλυψη σοκ για 33χρονη Αποστολία, Θήβα: Πόσο μηνών έγκυος ήταν – Νέο αποκαλυπτικό βίντεο

Ποιες οι σοκαριστικές αποκαλύψεις την 33χρονη που έχασε τη ζωή της στο τροχαίο στη Θήβα;

Συνεχίζονται οι έρευνες των Αρχών για την ακριβή αιτία του τρομερού τροχαίου δυστυχήματος το οποίο έλαβε χώρα την Κυριακή στην εθνική οδό Αθηνών- Λαμίας και συγκλόνισε το πανελλήνιο.

Η Porsche, η οποία έπεσε πάνω στο σταθμευμένο όχημα, έτρεχε με ιλιγγιώδη ταχύτητα, με αποτέλεσμα απ’ την σύγκρουση να χάσουν τη ζωή τους 4 άτομα.

Οι Αρχές έχουν στη διάθεσή τους κι εξετάζουν το υλικό απ’ τις κάμερες ασφαλείας της εθνικής οδού.

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, η Porsche έτρεχε με πάνω από 200 χλμ, ενώ σημαντικό ρόλο στην πρόκληση του τροχαίου δυστυχήματος φέρεται να διαδραμάτισε η απειρία οδηγού, διότι δεν συνήθιζε να οδηγάει καθημερινά αυτοκίνητο τέτοιων κυβικών.

Από τη σύγκρουση των δύο οχημάτων έχασαν την ζωή τους η 33χρονη μητέρα και το παιδί που βρίσκονταν στο σταθμευμένο όχημα, αλλά και οι δύο επιβάτες της Porsche.

Συγκλονιστικές είναι οι αποκαλύψεις για τη μητέρα η οποία έχασε τη ζωή της.

Σύμφωνα με όσα δήλωσε ο ξάδερφος του συζύγου της, Γιώργος Κωνσταντινίδης, στο δελτίο ειδήσεων του Alpha, η γυναίκα ήταν τεσσάρων μηνών έγκυος.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ