Οικογένεια με ΙΧ έπεσε σε γκρεμό – Σκοτώθηκε ο πατέρας (pics) – Νταλίκα ανετράπη & πήρε φωτιά, νεκρή η μητέρα δύο παιδιών (φωτό)

0
2854

Τραγωδία στη Φθιώτιδα, όταν αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε μια οικογένεια, έπεσε από γέφυρα σε γκρεμό, σκοτώνοντας τον πατέρα και αφήνοντας σοβαρά τραυματίες την μητέρα και τη 17χρονη κόρη τους.

Το θανατηφόρο τροχαίο έγινε το απόγευμα της Κυριακής στο 2ο χλμ Αμφίκλειας – Τιθορέας, όταν ο 51χρονος οδηγός έχασε τον έλεγχο του οχήματος από άγνωστη αιτία την ώρα που βρισκόταν πάνω στη γέφυρα. Σύμφωνα με το lamiareport.gr, το αυτοκίνητο που είχε μαζί του και τρέιλερ με ένα σκύλο, έπεσε στο κενό και έσκασε με τον ουρανό πάνω στα βράχια στην άκρη του χειμάρρου.

Στο σημείο έσπευσαν πυροσβέστες από την Π.Υ. Αμφίκλειας, το κλιμάκιο της Πολυδρόσου και η 7η ΕΜΑΚ από τη Λαμία και αμέσως ξεκίνησε επιχείρηση απεγκλωβισμού της οικογένειας.

λαμια

Οι πυροσβέστες ανέσυραν νεκρό τον 51χρονο οδηγό και σοβαρά τραυματισμένες τις δυο γυναίκες. Μάνα και κόρη διακομίστηκαν αρχικά στο Κ.Υ. Αμφίκλειας και στη συνέχεια στο νοσοκομείο Λαμίας.

λαμια 2

Σύμφωνα με πληροφορίες του lamiareport, η 41χρονη μητέρα έχει διαφύγει τον κίνδυνο, ενώ η 17χρονη κόρη νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο Λαμίας.

Το Λαμπραντόρ της οικογένειας, που ήταν στο τρέιλερ, δεν τραυματίστηκε και το παρέλαβαν συγγενείς της οικογένειας.

Φορτηγό ανετράπη και πήρε φωτιά στην Πατρών-Πύργου – Νεκρή μία μητέρα δύο παιδιών Ο σύζυγος και τα δύο ανήλικα παιδιά τους πρόλαβαν και βγήκαν από το φορτηγό
Μία 38χρονη μητέρα δύο ανήλικων παιδιών έχασε τη ζωή της απόψε στην περιοχή του Λάππα Αχαΐας, όταν ανετράπη το φορτηγό στο οποίο επέβαινε και εκδηλώθηκε φωτιά στην καμπίνα του.
Ειδικότερα, σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ, το φορτηγό που οδηγούσε ο 42χρονος σύζυγός της και κινείτο στη εθνική οδό Πατρών – Πύργου, για άγνωστη ακόμη αιτία, εξετράπη της πορείας του, στο ύψος της περιοχής του Λάππα και ανετράπη. Αμέσως μετά εκδηλώθηκε φωτιά στην καμπίνα του φορτηγού, με αποτέλεσμα να χάσει την ζωή της η 38χρονη.
Ο οδηγός του φορτηγού και τα δύο ανήλικα παιδιά τους, επτά και πέντε ετών, που επέβαιναν στο όχημα πρόλαβαν και βγήκαν από το φορτηγό, χωρίς να έχουν τραυματιστεί, αλλά θα διακομιστούν στο νοσοκομείο για να εξεταστούν από τους γιατρούς. Πηγή:
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ