Αναγνώστης: Σηματοδοτήσεις και επικινδυνότητα «στην οδό Μητροπολίτου Ζαχαρία»

5
6933

Σηματοδοτήσεις και επικινδυνότητα» στην οδό Μητροπολίτου Ζαχαρία»
Η αυξανόμενη κίνηση στην Μητροπολίτου Ζαχαρία χρήζει σηματοδότησης διότι πρώτον υπάρχουν πολλά σταυροδρόμια με καθέτους και χρειάζονται «STOP», και δεύτερον σήμανση για το όριο ταχύτητας διότι αναπτύσσουν ταχύτητα σε μία περιοχή όπου κινούνται πεζοί, παίζουν παιδιά, κτλ.
Μέχρι τώρα είχαμε δύο ατυχήματα χωρίς ευτυχώς θύματα.
Τρίτον στο τέρμα της Μητροπολίτου Ζαχαρία υπάρχουν καθημερινά παρκαρισμένα οκτώ έως δέκα τουριστικά λεωφορεία αριστερά και δεξιά με αποτέλεσμα το εύρος του οδοστρώματος να μειώνεται αισθητά καθώς και η ορατότητα με κίνδυνο ατυχήματος.

Παρακαλούνται οι υπεύθυνοι της τροχαίας ή του Δήμου να πάρουν μέτρα πρός αποφυγή ατυχήματος.

Αναγνώστης

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

5 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Όταν τα φανάρια της Eurobank είναι χαλασμένα δεν υπάρχει καμία αναμονή. Όταν λειτουργούν κανονικά υπάρχουν ουρές αυτοκινήτων σε όλους τους δρόμους.

    • Είναι να μη γίνει το κακό. Για στροφή αριστερά προς λαϊκή έχω κάτσει και τρία λεπτά!!! Για έξοδο αριστερά προς Μακρυγιάννη από την Τράπεζα, το ίδιο. Βέβαια σωστά έχουν προτεραιότητα αυτοί επί της κεντρικής ευθείας. Τα φανάρια πρέπει να λειτουργούν, χρόνια αυτή κατάσταση. Με την ευκαιρία βάλτε και αλλες μόνιμες κορίνες στην Πειραιώς. Οι μάγκες πάλι πανε ευθεία για λαϊκή, τα δε μηχανάκια όπου θέλουν. Τζάμπα ο κόπος και το κόστος.

  2. Εκεί που παρκάρουν δεν ενοχλούν…
    Δεύτερον έχει προβλέψει ο δήμος (ως ώφειλε) να υπάρχει επαρκείς χώρος στάθμευσης για φορτηγά και λεωφορεία;;;;;;;

  3. ΣΩΣΤΑ ΜΙΛΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ ΣΤΟΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΔΡΟΜΟ ΣΤΟΝ ΑΜΠΑΒΡΗ ΠΑΡΚΑΡΙΣΜΕΝΑ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΠΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΜΕΡΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΝΑ ΔΕΙ ΣΤΟΝ ΣΥΝΑΙΤΕΡΙΣΜΟ ΣΤΑ ΦΑΝΑΡΙΑ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΝΕ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΧΑΜΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ

  4. Η πλάκα είναι ότι η τροχαία έγραφε ΙΧ μόνιμων κατοίκων επειδή ενοχλούσαν τα λεωφορεία να περάσουν.Τέτοια λογική.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ