“Άγιο” είχε 20χρονος στην Κάλυμνο όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε εξετράπη της πορείας του

0
3312

Τροχαίο ατύχημα συνέβη σήμερα Κυριακή 23 Απριλίου 2023 ,στις 6.00 περίπου το πρωί, όταν αυτοκίνητο ΙΧΕ που οδηγούσε 20χρονος, ξέφυγε από τον έλεγχο του, εξετράπη της πορείας του, κτύπησε σε μικρό τοιχίο και έπεσε σε παρακείμενη χαράδρα.

Το ατύχημα συνέβη στον περιφερειακό δρόμο πριν το Άγιο Βασίλειο και Άγιο Σάββα στο ύψος του Αγίου Στυλιανού στην Πόθια Καλύμνου. Άμεσα προσέτρεξαν περίοικοι και ειδοποιήθηκε το ΕΚΑΒ Καλύμνου και το ΑΤ Καλυμνίων. Διασώστες του ΕΚΑΒ ανέσυραν τον 20χρονο και το μετέφεραν στο Νοσοκομείο , όπου δεν διαπιστώθηκε κάποιος σοβαρός τραυματισμός. Ο νεαρός για προληπτικούς λόγους παρέμεινε για νοσηλεία στο Νοσοκομείο.

Από το ΑΤ Καλυμνίων, στελέχη του οποίου άμεσα βρέθηκαν στο σημείο του ατυχήματος, διενεργείται έρευνα για τα ακριβή αίτια και τις συνθήκες του ατυχήματος.

Να σημειώσουμε ότι το συγκεκριμένο σημείο (στροφή) του δρόμου είναι επικίνδυνο, έχει συμβεί και στο παρελθόν ατύχημα και όπως μας λένε περίοικοι, απαιτείται η μελέτη και η εκτέλεση συμπληρωματικού τεχνικού έργου για να επιλυθεί το πρόβλημα και να αποφευχθεί στο μέλλον τυχόν ατύχημα.

Δείτε video από το σημείο του ατυχήματος την ώρα μεταφοράς του νεαρού στο ασθενοφόρο.

23-4-2023 Ατύχημα σήμερα τα ξημερώματα περίπου στις 06:00 στην περιοχή του Αγίου Στυλιανού
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ