Αναγνώστης: Με το νέο STOP που έβαλαν έξω από την καφετέρια για όσους κατεβαίνουν από χωριά έχουν ΟΛΟΙ STOP στον κόμβο της Ευρώπης!!!

47
29794

Παγκόσμια πρωτοτυπία

Με το νέο STOP που έβαλαν έξω από την καφετέρια για όσους κατεβαίνουν από χωριά έχουν ΟΛΟΙ STOP στον κόμβο της Ευρώπης!!!

ΑΒΑΓΝΩΣΤΗΣ

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

47 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Απ΄ότι βλέπω είμαστε στην Ασκληπιού, αριστερά η Τράπεζα και δεξιά η Καφετέρια. Το στόπ υπάρχει εδώ και πολλά χρόνια στην έξοδο της Ασκληπιού. Στόπ υπάρχει και στην αριστερή στροφή επί της πλατείας για την Ασκληπιού. Το ίδιο και από το «πάρκινγκ» πρός έξοδο για χωριά ή προς την πλατεία. Θα το ξανακοιτάξω.

    • Μανώλη………διάβασε το άρθρο :»…..έξω από την καφετέρια για όσους κατεβαίνουν από χωριά»……..

      • Το διόρθωσα παρακάτω. Σωστός. Όσο για την προτεραιότητα που γράφει φίλος, εδώ περνούν από τα στόπ, το κόκκινο, μπαίνουν σε πεζόδρομους, πάνε άναποδα, κλπ, το τρίγωνο θα σεβαστούν? Καλά τα ΙΧ και μηχανάκια, τα μεγάλα οχήματα, λεωφορεία, νταλίκες, που θα χωρέσουν? Αν είσαι πεζός από βάρκες μέχρι Νεογάλ στην άνοδο, την έβαψες!!! Το ίδιο και στην κάθοδο. Όσο για τις λευκές διαγραμμήσεις στο οδόστρωμα, θα τους δωρήσω 500 κιλά ασβέστη να τις βάφουν κάθε μέρα, το πλαστικό είναι ακριβό…..

  2. Το θέμα είναι σοβαρό, πρέπει επειγόντως να πάρει θέση η Τροχαία.Τι κάνει η Αστυνομία; Γιατί δεν επεμβαίνει;Με τίνος απόφαση – εντολή φυτεύουν πινακίδες κυκλοφορίας;Δεν αρκεί η δημοσίευση, κάνε ενέργειες

  3. STOP σε όλους τους δρόμους, ανώτατο όριο επαρχιακου 50 χιλιόμετρα, ποιος ανίκανος τα σκέφτεται όλα αυτά?

  4. Κύριοι αρμόδιοι πόσα λεφτά θα φάτε Με τόσες πινακίδες? Άσε που ο δρόμος έχει καταντήσει λούνα παρκ Με τόσες που έχετε βάλει

  5. Το σωστό είναι να τοποθετήσουν παράλληλα και πινακίδα απαγόρευσης κυκλοφορίας και οι οδηγοί να γίνουν νίνζα για να κυκλοφορήσουν..Ο κάθε ένας τοποθετεί μια πινακίδα αδιαφορώντας για τις επιπτώσεις και επικίνδυνες κυκλοφοριακές συνθήκες που δημιουργεί

  6. Προτεραιότητα έχει αυτός που βγαίνει από το πάρκινγκ, μάθετε να οδηγείτε.
    Οι φωστήρες που το έβαλαν ξέρουν.
    Ούτε καν το ανακοινώσουν δεν είχαν το κουράγιο.

  7. και σε περιπτωση ατυχηματος …. αντε να βρεις το δικιο σου…..
    Το πιο ασχετο , αβολο , αντι – λειτουργικο εργο ο καινουριος κομβος ….
    Ο Θεος βοηθος μολις ξεκινησει η κινηση !

  8. ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΤΙΣ ΠΑΡΑΛΟΓΙΑΣ ΝΕΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΡΩΤΟΤΥΠΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΡΟΣΠΕΡΑΣΕΙΣ ΠΟΥΘΕΝΑ

    ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!! ΣΤΟΥΣ ΑΡΜΟΔΙΟΥΣ!!!

  9. ΣΟΒΑΡΕΥΤΕΙΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΚΕΙ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ!!!!!!
    ΣΟΒΑΡΕΥΤΕΙΤΕ ΑΣΧΕΤΟΙ!!!! Η μία παγκόσμια πρωτοτυπία μετά την άλλη σε αυτόν τον κύκλο!! Θα τον κάνετε και αυτόν ένα έκτρωμα! Stop αντί για παραχώρηση προτεραιότητας, και πλέον παντού, προτεραιότητα θα έχει ο… ΚΑΝΕΝΑΣ!
    -Προειδοποιητικές πινακίδες πριν τον κύκλο (100-150μ) θα μπουν άραγε? Τόσα χρόνια δεν είχε γίνει τίποτα, είναι μια ευκαιρία να γίνει τώρα σωστά!
    -ΔΙΑΓΡΑΜΜΙΣΕΙΣ στο οδόστρωμα θα γίνουν?? Προβλέπονται από τον ΚΟΚ! Μπορείτε πολύ εύκολα να τις βρείτε και στο ίντερνετ!
    -Θα γίνει ασφαλτόστρωση και στο συγκεκριμένο σημείο? Έχετε υποσχεθεί νέο ασφαλτοταπητα αλλά κανείς δεν μας είπε αν θα μπει σε όλο το τμήμα!
    **Αν κάποιος δεν γνωρίζει τι σημαίνει η πινακίδα με την παραχώρηση προτεραιότητας, να παραδώσει μόνος του το δίπλωμα!

  10. Δεν θα τους πάρει αλά 15 χρόνια να καταλάβουν ότι ο τρόπος για να το εφαρμόσουν είναι το σήμα παραχώρησης προτεραιότητας (ανάποδο τρίγωνο)
    ΕΛΕΟΣ ΜΕ ΤΑ STOP!!!

  11. Πινακίδα P-1
    Υποχρεωτική
    Παραχώρηση
    Προτεραιότητας.
    (Ρεζίλι σε όλη την Ευρώπη γινόμαστε κάθε καλοκαίρι)

  12. Επανέρχομαι. Συνήθως για το κέντρο πάω ΑΒ, Λαϊκή, Βενιζέλου, πιό ευκολα. Πάντα βρίσκω πάρκινγκ γύρω από την Πίνδου και με λίγο ποδαρόδρομο, βουαλά, κέντρο!! Σήμερα το πρόσεξα. Λοιπόν. Σε μερικές εβδομάδες η κάθοδος πρός το κέντρο θα έχει ουρές μέχρι τα φανάρια για Τιγκάκι!!! Εντάξει, στρογγυλό, στόπ για τον κάθετο δρόμο, κλπ, αλλά εκεί που μπορεί να γίνει. Δίνει πρωτεραιότητα για Ασκληπιού, γιατί? Έχουν το ίδιο φορτίο κίνησης? Δεν πάμε καλά ωρέ μάγκες…..

  13. Γεια σας ρεζιληδες ασχετοι που μας φλομωνεται στα ψεμματα περι συγκοινωνιολογου εγκριτου στο εργο…παιζει να ειναι η πλατεια του στοπ σε ολη την ευρωπη…
    Ωρες ωρες απορουμε μα τοση βλακεια στους εγκεφαλους σας?
    ΘΕΟΔΟΣΗ ΕΦΥΓΕΣ
    ΜΑΣ ΚΟΥΡΑΣΕΣ
    ΚΑΙ ΤΟ ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ
    ΔΙΕΛΥΣΕΣ ΤΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ

  14. ότι πρέπει να σταματήσουμε ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ. Άσχετα αν έρχεται ή δεν έρχεται άλλο όχημα.

  15. Aγαπητοί συμπολίτες δεν είναι μόνο οι φωστήρες του Δήμου,αλλά και οι της Της Τροχαίας

    Ακούστε περιστατικό στην Λάμπη ,στον ποδηλατόδρομο /πεζόδρομο.Είναι γνωστό ότι μπαίνουν μέσα ξαφνικά με τα φώτα στην ανώτατη σκάλα φωτισμού οι λαθρεραστές, νέοι και κοριτσοπαρέες…Σε ένα τέτοιο περιστατικό αφού είχε κάποιος τα φώτα σε στάθμη προβολέων και με στράβωνε κάλεσα την Άμεση Δράση.το Αμάξι παρκαρισμένο στον ποδηλατόδρομο και οι δύο ένστολοι αντί να τον γράψουν κατηγορούσαν τον Δήμο ότι δεν έχει πινακίδες ..περνάνε κάτι ξένοι και τους ρωτάω άν κάποιος κτυπήσει επειδή δύο ….άκες τον στράβωσαν μου απαντούν ,ας πρόσεχαν. Τελικά οι Εσωτερικές υποθέσεις έχουν κάποιο αντικείμενο?
    Απέναντι απ το ….πίνουν βαριά αλκοόλ και χασίς μικρά,οι κόντρες χρόνια τώρα συμβαίνουν καθημερινά,έχει 3 εκκλησάκια για νεκρούς,ενώ γίνεται της άνας. Που είναι οι Αρχές άραγε?

    • Εκτός από ρουφιάνος τί άλλο κάνεις τα βράδια;Σαν δεν ντρέπεσαι που το αναφέρεις κιόλας; Καλά στο είπαν οι αστυνομικοί.Καθησε τώρα περασμένα μεσάνυχτα να σχολιαζεις, γέρο ρουφιανε.Αφησε τα παιδιά να ερωτευθούν και πήγαινε για ύπνο.Η στραβωμαρα της ηλικίας σου είναι και όχι από τα φώτα.Αντε μην πω και άλλα…

        • Η δική σου η στραβομάρα και η ..λακία είναι σε ύπνο όλη την μέρα

          Αφού σε προκαλώ να πας να διαπιστώσεις άν λέω …ακίες ,γιατί δεν το κάνεις? ΑΠ τις 8:30 αυτή είναι η κατάντια και επειδή δουλεύω και μένω εκεί σε προκαλώ .Έλα να πάμε μαζί. Την Μ.Πέμπτη ήταν μια Οικογένεια από Βόρεια Ελλάδα και είχαν τα κινητά να περπατήσουν, αν σου πω τα σχόλια που έκαναν θα σταθείς στα τέσσερα.
          Γέμισε βλάκες το φόρουμ, κάθεται ο …άκας και με κατηγορεί ότι υπερβάλω, όταν η Ζωή ενός περιπατητή, ενός ποδηλάτη, ενός αθλητή κινδυνεύει.
          Έχεις καταντήσει η Μαλαματίνα της Κω,βλάκα.Με την ζωή του άλλου δεν παίζει κανείς.πάρε όποιον δημοσιογράφο θες με το συνεργείο και πήγαινε να δεις βλάκα!!!!!!!!

      • Κορακόβλακα, αν κτυπήσουν έναν ξένο που επιστρέφει ξενοδοχείο του,να δω τι θα λες βλάκα.
        Πάρε το αμάξι σου και πήγαινε μόλις σκοτεινιάσει.. Ηλίθιε,πανίβλακα οι νόμοι είναι για να εφαρμόζονται..για αυτό είμαστε πρώτοι στα τροχαία,μια κωμόπολη φεύγει βλάκα εξαιτίας παραλήψεων και μη εφαρμογής νόμου.να σου πω και ένα μυστικό, όλοι που πέρασαν από τροχαία σκυλλοτρωγονταν μεταξύ τους.Β Λ Α Κ Α.

      • απ όλα,ακόμα και απ’ αυτά που βαφτίζεις ρουριανιά.Ρεζιλι άνδρα

      • Δεν ντρέπεσαι να λες ..λακίες>10-11 λάμπες είναι καμένες και στην σειρά 4,μαύρο σκοτάδι βλάκα που βάζει στην ίδια μοίρα τους ερωτευμένους με τις ζωές ανθρώπων.Σήμερα μία τριμελή Οικογένεια φοβήθηκε και γύρισε πίσω στο Ξενοδοχείο,είμαστε ένα ..ρδέλο και συ Τσα-Τσα.

  16. Κάθεστε λέτε, λέτε, λέτε!! τι σκατε;; αφού κανένας δεν τηρεί τίποτα απολύτως. όλοι πάνε πάνω από 100χλμ όλοι προσπερνάνε και η Αστυνομία άφαντη οπότε χαλαρά τηρούμε ότι θέλουμε😂🤣😂😂😂

  17. Και πάνω που λέω ότι δεν μπορεί να κάνουν κάτι χειρότερο, έρχονται οι εγκέφαλοι του Δήμου – επαρχείου να μας αποδείξουν ότι η βλακεία που τους δέρνει είναι απύθμενη!!! Ρε ////// δεν βλέπετε τι κάνατε? Είστε, τελικά, τόσο τούμπανοι? Ξέρουμε όλοι ότι λόγω εκλογών όλα τα έχετε γράψει στα …εκεί που δεν πιάνει μελάνι τέλος πάντων, αλλά δείξτε και λίγο έλεος!!!!

    • Εσυ μαλλον για λουκκουμας μου φαινεσαι οχι μπακλαβας.
      Αν ησουν ψαρι θα ησουν χαννος.
      Αν ησουν ζωο θα ησουν βοδι..

      • Τελείως άσχετοι και επικίνδυνοι για όλους εμάς! «Φτιάχνουν» κάτι σε έναν δρόμο και πώς τα καταφέρνουν κάθε φορά να τα κάνουν χειρότερο από πριν δε ξέρω! Ούτε επίτηδες να το έκαναν! Όταν αλλάζεις τις προτεραιότητες σε δύο η περισσότερους δρόμους, αλλάζεις τις ΟΛΕΣ πινακίδες, όχι τις μισές!
        *Καλά είναι με τα STOP!! Υπάρχει η πινακίδα Ρ-1 στον ΚΟΚ!
        https://vianet.gr/product/rytmistiki-pinakida-r01/
        Με τις απαραίτητες διαγραμμίσεις και στο οδόστρωμα! Και για όποιον δεν γνωρίζει τι σημαίνει, να παραδώσει το δίπλωμά του! Δεν μπορεί η δικαιολογία που δεν τις τοποθετούν, να είναι πως ο κόσμος δεν την γνωρίζει!!

      • Αν χωρούσες στο κανόνι θα ήσουν βλήμα…
        Και μέχρι να αδυνατίσεις για να χωράς είσαι ΠΡΟβλημα…

      • Δεν μπορώ να ασχοληθώ μαζί σου τώρα, είμαι για καφέ με …και έπεται συνέχεια!!! Θα σε πάρω μετά να σου πω νέα!!!

  18. Εσυ μαλλον για λουκκουμας μου φαινεσαι οχι μπακλαβας.
    Αν ησουν ψαρι θα ησουν χαννος.
    Αν ησουν ζωο θα ησουν βοδι..

    • Ανωνυμε σε γουστάρω πολύ! Γενικά γουστάρω ολά τα προβληματικά όντα, κυρίως τα ανωνυμα που δεν ξερουν ποιος τα έσπειρε!!! Πάντως να ξέρεις οτι δεν πρέπει να ανησυχεις για τα ….Εγώ ειμαι

  19. Πέρασα να δω τι γίνεται και έπεσε το ματι μου σε κάτι άλλο.Δίπλα δίπλα έχουμε το συντριβάνι με την σύνθεση της αρπαγής της Ευρώπης και την …ελιά.Δυο έργα των δημάρχων Κυριτση από την μια και Νικηταρά από την άλλη.Τι ακριβώς περιμένατε σπο αυτόν που έκανε έργο, μια ελιά;

  20. χα χα χα κ μεσα σε ολο τον παραλογισμο….. το σημα εξω απο την καφετερια ΒΓΗΚΕ ΤΟ ΠΡΩΙ!!! Φωστηρες !

  21. Εδω δεν έχουν καταλάβει ότι όλα τα. Stop!!! Πρέπει να είναι πάντα στην δεξιά πλευρά του δρόμου!! Και όχι όπου νάναι! Δεξιά πάντα κινούνται οι οδηγοί!!! Τα φυτεύουν όπου νά είναι! Αυτοί η τροχαία πια! Τόσο ανίδεοι είναι απο οδήγηση???

  22. Εγώ λέω stop. Stop. Stop. Stop. Stop…..
    . Stop παντού!!! Και να μην σπαζοκεφαλιάζουν Δήμος. Και τροχαία! Τα φουκαριάρικα! Σκοτώνονται στα γραφεία τους! (εννοώ στην δουλειά!

  23. Ο λογος που μπήκε το Stop είναι άλλος αλλα που να τον καταλάβετε οταν είστε άσχετοι με τις τεχνες? Οσοι οδηγοι μπαίνουν στην εισοδο της Πολης θα σταματούν για λιγο ωστε να θαυμάζουν το μοναδικο και ανεπανάληπτο έργο τέχνης γνωστο στο ευρύ κοινο ως η <> που μόνο η <> του Μιχαήλ Άγγελο μπορεί να συγκριθεί σε ομορφιά μαζί του!

  24. εγω προτείνω να κάνουμε άγαλμα το Θεοδώση και την παράταξη του στο μεγεθος του Ηρακλη και του Ανταγόρα που έχουν βάλει στην πλατεια Ανταγόρα!!!! Ετσι, μπας και καταλάβουν πόσο «μικροί» και «λίγοι» είναι!!!!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ