Αναγνώστης: Τρύπα στον επαρχιακό που χωράς να κάνεις & ποδόλουτρο | Σπασμένο λάστιχο και στραβό ημίμπαρο…

25
10404

25 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ντροπή αυτοί δεν είναι δρόμοι έπρεπε να ντρεπομαστε πραγματικά τουριστικό νησί και όλα είναι στο έλεος του Θεού ντροπή και πάλι ντροπή

    • Άμα νομίζεις με μια τρυπιτσα θα βγάλεις δημαρχο το απερχομενο,πραμα που υποστηριζεις,είσαι πανηλίθιος.Απο την πρώτη κυτιακη θα βγει ο αγαπημένος μας δήμαρχος Θεοδόσης Νικηταράς.ΝΙΚΗΤΑΡΑΣ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ,ζωντανό αναγνωστη.

      • ……ΖΗΤΗΣΕ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΤΩΡΑ!!
        ΚΑΙ ΜΗΝ ΤΟΝ ΒΡΙΖΕΙΣ !
        ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΠΩΣ ΕΣΠΑΣΕ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΤΟΥ ΕΠΕΙΔΗ ΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ !

  2. ΘΕΟΔΟΣΗ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΛΑΓΟΥΜΙ ΣΟΥ ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ
    ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΣ ΤΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ
    ΧΩΜΑΤΕΡΗ ΜΕ ΔΡΟΜΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ
    ΒΡΩΜΙΑ ΔΥΣΩΔΙΑ ΠΑΝΤΟΥ
    ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΚΑΙ ΘΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

    • Φιλε ο δρομος ειναι επαρχιακος και ακουει στα ονοματα, χατζημαρκος, καμπανης, κρητικος, νακη, χαλκιδιος . Εσυ ειδες την τρυπα και δεν ειδες το λακο που λιμναζει με πεντε λεπτα βροχη!!
      Ας ειναι καλα το 65% του χατζημαρκου, και απο οτι φαινεται θα αυξηθει με κοπαδη, και σβυνου.
      Αυτοι ειμαστε, αυτα μας αξιζουν!!

    • και νονμιζει οτι ετσι αντιπολιτευεται τον Νικηταρά.Αλα δεν βλέπει ότι ο νικηταρας θα είναι δήμαρχος από την πρώτη Κυριακή.Θα πιεις γερο φαρμάκι ψευτογραφια.

  3. Γιαυτο εκαναν το οριο ταχυτητας 50 αν οι λακουβες γινουν μεγαλυτερες θα το κανουν το οριο 30 χλμ και θα βαλουμε ολοι πεταλια στα αυτοκινητα .

  4. Τα κανάλια για τα φώτα που θα μπουν εδώ και 2χρονια είναι ανηκτα χειμώνα καλοκαίρι.ρηχνουν άμμο και φεύγει με την βροχή.καταγκελια επαρχείο περηφερια το νησί το έχουν γραφή στα α——–ια τους.

  5. Φίλε που να δεις στη Κεφαλο κάτι τρύπες που έχει χάνεις τον τροχό όχι την μπάρα ! Αστα μεγάλε πολλά χάλια όλο το νησί έγκατα λήψη πλήρες ! Ντροπή μόνο γ τους επησκεπτες που ήρθαν να μας αφήσουν κανένα φράγκο μπας κ ζήσουμε , με λίγα λόγια ένας Δήμος ο αυτό σε όλα όμως !!

    • Πολύ Καιλας ρε Κεφαλιανε.Και πολύ ανορθογραφια.Αστο καλύτερα, δεν το έχεις.Καλα το λες,ΧΩΡΙΟ….. Είστε μια κατηγορία μόνοι σας….

  6. Εκατοντάδες τέτοια σημεία στο νησί επικίνδυνα. Μπροστά από τά air BnB των φίλων τους ρέει η άσφαλτος

  7. Το κακό ξεκινάει από την περιφέρεια κύριοι. Τωρα έρχονται εκλογές. Στο χέρι σας όλα ειναι να αλλάξουν κάποια πράγματα. Η συντήρηση τον δρόμων ο φωτισμός τον δρόμων είναι από τν περιφέρεια. Αλλά άμα βλέπεις ανθρώπους που μένουν στην Κω και κατεβαίνουν δίπλα στον χατζημαρκο τότε τα λόγια είναι περιττά. Λοιπόν έρχονται εκλογές και η δύναμη του νησιού είστε εσείς ο κωακοσ λαός.

  8. Πολύ Καιλας ρε Κεφαλιανε.Και πολύ ανορθογραφια.Αστο καλύτερα, δεν το έχεις.Καλα το λες,ΧΩΡΙΟ….. Είστε μια κατηγορία μόνοι σας….

  9. Μια λακκούβα στις εκατοντάδες που υπάρχουν στο νησί και η συζήτηση ξεκίνησε.Ολες καταλήγουν Νικηταράς -Κυριτσης, Χατζημαρκος,πιο παλιά Καισερλης -Παυλιδης.Το πρόβλημα δεν λύνεται και η φαγομαρα συνεχίζεται.Συνυπευθυνοι όλοι διαχρονικά……

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ