Ο Ντελιβεράς έχει ΜΟΝΟ δύο δευτερόλεπτα αντίδρασης για να αποφύγει το μοιραίο. Προσοχή στην ταχύτητα

5
21057

Στην εκπομπή ΜΑΖΙ στο KosTv μίλησε η Ελένη Καρύδη Πρόεδρος της ΕΥΘΥΤΑ Ρόδου και αναφέρθηκε ότι οι εργοδότες πιέζουν τους διανομείς ώστε να πηγαίνουν της παραγγελίες πιο γρήγορα με αποτέλεσμα να παραβιάζουν τους οδικούς κανόνες. Η χώρα μας έχει την μεγαλύτερη αναλογία σε θανατηφόρα σε σχέση με άλλες χώρες και με μεγάλη διαφορά. Πρέπει να γίνεται έλεγχος στο επάγγελμα του Ντελιβερά (διανομέας) και να έχει ασφαλή μετακίνηση με τα προβλεπόμενα όπως στολή ή γάντια. Να μην γίνονται αντικανονικά προσπεράσματα ώστε να πάει πιο γρήγορα το φαγητό. Από την άλλη η κούραση και η κόπωση από τον διανομέα που την έχει ως δεύτερη εργασία να πιέζεται παραπάνω και να μην ελέγχει καλύτερα το οδήγημα του και να συμβεί το μοιραίο.

πηγή: MAZI στο Κostv

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

5 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Είναι και η μοναδική χώρα που κάνει και τόσα πολλά delivery. Δεν γνωρίζω άλλες χώρες που να πουλιούνται τόσοι πολλοί καφέδες και φαγητά σε delivery. Δεν έχω δει ταινία που να έρχεται ο ντελιβεράς στο γραφείο. Συνήθως (στις ταινίες) τους βλέπουμε να περιμένουν υπομονετικά στις καφετέριες και μετά να φτάνουν στα γραφεία με 5-6 καφέδες για τους συναδέλφους και τους προϊσταμένους. Επίσης (πάλι στις ταινίες) υπάρχει χώρος στο γραφείο που φτιάχνουν καφέδες και τρώνε και το φαγητό που έχουν φέρει από το σπίτι τους.

    • Πές τα φίλε συμπολίτη.Πες τα δυνατά. Οι συνήθειες του Ραγιά..κατάλοιπα αμορφωσιάς

      Οι ξένοι συμπολίτες μας από άλλες χώρες που μένουν χρόνια εδώ,έχουν να το λένε.Περνάει η Προβιά μπροστά από τόσα μαγαζιά να πάει παραλία και απολαμβάνει να την υπηρετούν αφήνοντας στην άμμο καμιά δεκαριά γόπες.Έχεις ακούσει ποτέ τι σημαίνει Γραικύλος?

  2. ας είναι ελαφρύ το χώμα του……………. καλό είναι να μην υπάρχει πίεση ούτε από τους καταστηματάρχες ούτε από όλους εμάς που παραγγέλλουμε

  3. Ναι σωστά… Αλλά η ………. (τυχαίο όνομα).. Στον κάνει καλύτερο… Ειδικά αν στον φέρνει…

  4. Να φτιάξετε κανένα δρόμο της προκοπής είναι εύκολο?να βάλετε κανένα φανάρι?να κάνετε σωστή οδογραμμηση…να βάλετε φωτισμό? Να οδηγείται σαν άνθρωποι κ όχι σαν να είστε στο ράλλυ Ακρόπολις…να έχετε σεβασμό?που όλοι κοιτάτε πως θα ρίξετε το φταίξιμο.να σέβεστε τον υπάλληλο που έρχεται για ένα μεροκάματο…να κουνήσετε τον κ@@@ σας να φτιάξετε κ έναν καφέ στο σπίτι..για όνομα του θεού δηλαδή

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ