Χανιά: Έπαθε ανακοπή καρδιάς ενώ οδηγούσε και έπεσε πάνω σε άλλο όχημα

3
142

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα με εμπλοκή τριών αυτοκινήτων συνέβη λίγο μετά τις 10 το πρωί της Τετάρτης στην Παλαιά Εθνική Οδό (ΠΕΟ) Χανίων – Κισσάμου, έξω από τα JUMBO (ΕΔΩ) Από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ παρελήφθη χωρίς τις αισθήσεις του ο  οδηγός του ενός οχήματος, ο οποίος διεκομίσθη στο γενικό νοσοκομείο Χανίων.

Από τις πρώτες πληροφορίες που μετέφεραν στο zarpanews.gr αυτόπτες μάρτυρες, το οχήμα, ήταν σε ανεξέλεγκτη πορεία στο αντίθετο ρεύμα, πιθανότητα γιατί είχε προηγηθεί ανακοπή καρδιάς.

Στο σημείο για αρκετή ώρα προκλήθηκε μποτιλιάρισμα ενώ προανάκριση για τα ακριβή αίτια διενεργεί το τμήμα τροχαίας Χανίων.

 

zarpanews.gr

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Έχω την εντύπωση μετά από τόσα ξαφνικά περιστατικά, η πλειοψηφία σε μεγάλο βαθμό μάλιστα, αφορά ανδρικό πληθυσμό. Να το δει λίγο η επιστήμη αυτό. Χρήζει μελέτης.

    • Η στο παρελθόν θα ήσουν σε γυάλα και δεν ενημερωνωσουν ή τώρα ανακάλυψες τον κόσμο. Και δεν μου φαίνεται καθόλου περίεργο που το παίρνεις σαν κομπλιμέντο.

    • Τώρα σοβαρά. Εσυ πιστεύεις ότι για όλους τους θανάτους που ακούς φταίει το περσινό εμβολιο? Αααααν το έκαναν κιόλας οι άνθρωποι.
      Πιστεύω να το καταλαβαίνεις ότι είναι λίγο κουλό αυτό. Δε στέκει ούτε με τις πιθανότητες.
      Ανακοπές εγκεφαλικά πάντα υπήρχαν. Τώρα με το εμβολιο δεν αφήνετε κανένα περιθώριο σε τίποτε άλλο. Όλα από αυτό….

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ