Σύγκρουση ΙΧ με ταξί το πρωί στη διασταύρωση Αργυροκάστρου & Σκ. Ζερβού στην Κω

3
10615

Ατύχημα, ευτυχώς μόνο υλικών ζημιών σημειώθηκε το πρωί στη διασταύρωση των οδών Αργυροκάστρου και Σκεύου Ζερβού στην Κω μεταξύ ενός ΙΧ και ταξί.

Ευτυχώς δεν σημειώθηκε τραυματισμός.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Δεν έχετε ενημερωθεί σωστά. Υπήρξε τραυματίας, ο πελάτης του ταξι με δυνατό χτύπημα σε κεφάλι και αυχενα, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με άλλο ταξί για έλεγχο 7 ωρών και αξονική τομογραφία, ευτυχώς πήγαν όλα καλά και δεν ήταν κάτι σοβαρο και μάλιστα ήρθε και η αστυνομία για καταθεση.Δεν θέλησε να κάνει μήνυση στην οδηγό που πέρασε το στοπ χωρίς να ελέγξει. Να προσέχουμε πως οδηγούμε διότι θα μπορούσαν να είναι χειρότερα τα πράγματα.

  2. Δεν έχετε ενημερωθεί σωστά. Υπήρξε τραυματισμός του επιβάτη του ταξί σε κεφάλι και αυχένα και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για έλεγχο και αξονική. Ευτυχώς δεν υπήρξε σοβαρός τραυματισμός γι’αυτό τον λόγο δεν θέλησε να κάνει μήνυση στην οδηγό που πέρασε με φόρα το στοπ χωρίς να ελέγξει.

  3. Ypirkse travmatismos stop kefali Kai stone auxena tou epivati tou taksi Kai metafethike stop nosokomeio. Hrthe Kai h astynomia gia katathesh. Den thelise o epivaths na kanei mhmysh sthn odhgo poy perase to stop

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ