Ροταριανός Όμιλος Κω: Για την εγκατάσταση δικτύου Wi-Fi στο Νοσοκομείο Κω

2
992

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ  ΡΟΤΑΡΙΑΝΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΚΩ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΔΙΚΤΥΟΥ WIFI  ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΩ

 

Επιθυμώντας  να καταστήσει πιο ευχάριστη την παραμονή, μικρή ή μεγάλη,  στο νοσοκομείο του νησιού μας, ο Ροταριανός Όμιλος Κω προχώρησε στην εγκατάσταση δικτύου WI-FI  σ΄αυτό.

Το δίκτυο  καλύπτει τους θαλάμους νοσηλείας και τους κοινόχρηστους χώρους του νοσοκομείου και είναι ελεύθερα προσβάσιμο από τους ασθενείς, επισκέπτες και το προσωπικό του νοσοκομείου.

Για την βοήθεια στην σημαντική αυτή προσφορά προς τους συμπολίτες μας, ο Όμιλός μας θα ήθελε δημόσια να ευχαριστήσει τις επιχειρήσεις «Coffee Stories καφέ»  και «Καντούνι Shushi bar» για την οικονομική τους χορηγία, τον ηλεκτρολόγο κ. Βασίλη Γιαλίζη για την αφιλοκερδή εργασία του και την εταιρεία πληροφορικής «BLUENET SOLUTIONS» η οποία σχεδίασε και υλοποίησε το έργο.

 

Ο Πρόεδρος               Υπεύθυνη δημ. σχέσεων

Αλέξανδρος Παπούλης     Αμαλία Ανδρουλάκη

 

 

 

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Έχουμε χάσει την μπάλα. Αν θέλαμε υλική αναβάθμιση του νοσοκομείου θα έπρεπε όλοι οι πλούσιοι του νησιού να το είχαν κάνει κούκλα να ντρέπεσαι να μπεις . Αλλά τώρα που το σκέφτομαι τι κάνετε; Το καινούργιο νοσοκομείο θα τα έχει όλα μην ξοδεύετε λεφτά κάντε άλλες αγαθοεργίες να πιάσουν τόπο. Πάντως μπράβο πολύ καλό εύχομαι να ακολουθήσουν και άλλοι γιατί έχει ανάγκη ο κόσμος από ένα ωραίο περιβάλλον για την ποιο δύσκολη στιγμή για την υγεία του μπράβο κυρίες και κύριοι. Κύριε διοικητα μην κάθεσαι άλλο έχεις δουλειά δουλειά δουλειά καλά είναι πιο!!!!!!!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ