ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ: Τελικά έχουν αποσυρθεί ή όχι οι 50άρες γουρούνες από την κυκλοφορία;

5
1426

ΠΟΛΛΑ λέγονται μα τίποτα δεν γίνετε …έχουν αποσυρθεί από την κυκλοφορία οι 50 άρες αλλά το ενοίκιο, ενοίκιο …
Εκμεταλλεύονται μάλλον τον χάος της κυκλοφορίας…

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

 

5 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Όλα τα Τοπικά ΜΜΕ αποσιώπησαν ένα δυστύχησε χθες τα ξημερώματα,όπου ένα αυτοκίνητο

    πέρασε σε μία πιτσαρία,έσπασε τα πάντα,καβαλώντας όλο τον πεζόδρομο,απέναντι από σχολείο.Όπως θα μάθουμε για αυτό που επιμελώς δεν είδε το φως της δημοσιότητας,άλλο τόσο θα μάθουμε και για τις γουρούνες.Ο Κίτρινος τύπος δυστυχώς υιοθετήθηκε και απ αυτούς που δεν το περιμέναμε.Αν ήταν καμιά γουρούνα,θα έγραφαν τα πάντα…όταν …….πέφτει αυλαία.

  2. Στους δήμους μεταφέρεται η αρμοδιότητα απαγόρευσης κυκλοφορίας των τετράτροχων μοτοσικλετών (οι γνωστές μας γουρούνες) στο ασφάλτινο οδικό δίκτυο, με τροπολογία που κατέθεσε στη Βουλή το Υπουργείο Μεταφορών.

    Συγκεκριμένα μετατίθεται για μετά το καλοκαίρι και τις 31 Οκτωβρίου 2018, η ημερομηνία έναρξης ισχύος της απαγόρευσης κυκλοφορίας των τετράτροχων μοτοσικλετών κάτω των 125 cc.

    Η απαγόρευση μπορεί μάλιστα να τεθεί σε ισχύ νωρίτερα με απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου του εκάστοτε Δήμου, σε περίπτωση που διαπιστωθεί επιβάρυνση της κυκλοφορίας της περιοχής και κίνδυνοι για την οδική ασφάλεια.

    Αν οι γουρούνες δεν υπερβαίνουν τα όρια κορεσμού των δρόμων μιας περιοχής θα παίρνουν άδεια κυκλοφορίας που θα ισχύει για πέντε χρόνια. Αν είναι περισσότερες, οι δήμοι θα κάνουν δημοπρασία αδειών.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ