Ενάντια στην ελληνική νομοθεσία που θέλει εκτός δρόμου τις γουρούνες (Κινητοποίηση στο fb)

12
1213

 

ΕΝΑΝΤΙA ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ EKTOΣ ΔΡΟΜΟΥ ΤΙΣ ΓΟΥΡΟΥΝΕΣ

 

568 έχουν υπογράψει. Ας φτάσουμε στα 1.000.

Ηρω Φαρκωνα

Η ελληνική κυβέρνηση θέλει να περάσει έναν νόμο που θα απαγορεύει όλα τα ATVs και utvs από τους δρόμους. Αυτό είναι ενάντια σε όλους τους νόμους της ΕΕ. Η οικονομική καταστροφή θα είναι τεράστια και θα καταστρέψει όλους τους ανθρώπους που εμπλέκονται. Από τις επιχειρήσεις ενοικίασης, τις υπηρεσίες γκαράζ, τις εταιρείες εισαγωγής και τον τουρισμό.

Τα ATVs είναι πραγματικά δημοφιλή  είναι ασφαλέστερα φθηνότερα από ό, τι ένα αυτοκίνητο και πραγματικά εύκολο στη χρήση, επίσης, από άτομα που έχουν σωματικές αναπηρίες. Είναι επίσης δημοφιλείς στους τουρίστες που επισκέπτονται τα ελληνικά νησιά και θέλουν να εξερευνήσουν τον προορισμό τους με ασφαλή και διασκεδαστικό τρόπο. Στην Ελλάδα υπάρχουν περίπου 3500 επιχειρήσεις που νοικιάζουν ATVS. Η οικονομική καταστροφή θα είναι τεράστια και πρόκειται να χρεοκοπήσουν

Η επίσημη αστυνομική έκθεση έδειξε ότι μόνο το 0,4% των ατυχημάτων στην Ελλάδα είναι με ATVS. Το μικρότερο ποσοστό πραγματικά. Για να πάρετε μια ιδέα 0,7% είναι τα ατυχήματα με τα ποδήλατα.

Ως εκ τούτου, θέλουμε τη βοήθειά σας να σταματήσετε την ψήφιση αυτού του αθέμιτου νόμου.

Υπογράψτε την αίτηση και μας βοηθήστε.

facebook-against-the-greek-law-that-wants-atvs-out-of-the-streets

12 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Κυριοι πρεπει να το καταλαβετε δεν ειναι μονο τα ατυχηματα κανουν επικυνδινη οδηγηση ας βρεθουν αντιμετρα για της επιχειρησεις.

    • Επιτέλους ΤΕΛΟΣ ΣΤΙΣ ΓΟΥΡΟΥΝΕΣ και στην εγκληματική ενοικίαση τους σε παιδιά χωρίς δίπλωμα από ασυνείδητους...

      Είναι καιρός αφού η τοπική αυτοδιοίκηση δεν τολμά να βάλει χέρι και να εφαρμόσει τον νόμο όταν κάποια μαγαζάκια γεμίζουν με γουρούνες τους δρόμους και τα πεζοδρόμια…. Για τα τρενάκια που έχουν γεμίσει τις πόλεις και τα χωριά στα νησιά θα ενδιαφερθεί κάποιος ή οι δήμαρχοι θα δίνουν άδειες σε κολλητούς;;;;

    • ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ όσοι νοικιάζουν ΓΟΥΡΟΥΝΕΣ σε πιτσιρικάδες χωρίς δίπλωμα, ΠΩΡΩΜΕΝΑ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ όσοι ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΕΛΕΓΧΟΥΣ…

      Είμαστε όπως λένε και οι φασισταράδες οι Γερμανοί μια ράτσα τεμπελχανάδων που αναζητούμε το εύκολο και αφορολόγητο κέρδος και βολεμένων στην δημόσια διοίκηση που δεν τους καίγεται καρφάκι για το μαύρο χάλι και την επικινδυνότητα του, δεν κάνουν κανένα έλεγχο, αδιαφορούν και μετράνε να περνάει ο καιρός , δεν κάνουν τίποτα παρά περιμένουν το τέλος του μήνα μόνο τον μισθό …
      Και τις γουρούνες και τα ενοικιαζόμενα που θα τα βάλουμε Κυρίτση;;; Είσαι κακόψυχος, θέλεις να κλείσουν τα μαγαζιά μας; 18 Οκτ 2017 at 23:06:10 Μας γέμισες τρενάκια που πάνε σαν πασπακίνες και σε πείραξε ο μοναδικός χώρος παρκινγκ που υπάρχει στην περιοχή για τα οχήματα μας.

    • ΔΗΜΑΡΧΕ ΞΥΠΝΑ, ΟΙ ΓΟΥΡΟΥΝΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΝΕΜΕΛΑ ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΠΙΣΩ ΣΕ ΦΕΡΕΤΡΟ…

      Είναι ακατάλληλες για το οδικό δίκτυο της Κω. Είναι ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΑ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΟΧΗΜΑΤΑ που ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΟΙ ΤΙΣ ΝΟΙΚΙΑΖΟΥΝ ΣΕ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ ΧΩΡΙΣ ΔΙΠΛΩΜΑ. ΟΜΩΣ ΚΑΙ Η ΤΡΟΧΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΥΠΕΥΘΥΝΗ, δεν την ενδιαφέρει και δεν κάνει κανένα έλεγχο στις επιχειρήσεις που εγκληματούν όταν τις δίνουν σε ανήλικους και χωρίς δίπλωμα ενώ έχει καταγγελίες και το ξέρουν ακόμα και οι αγροφύλακες. ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ για να τραβήξει αυτιά ή και αυτός σφυρά κλέφτικα και κάνει τα μπάνια του «εργαζόμενος»… Ο παλιός ΚΥΡΙΤΣΗΣ που ξέραμε θα είχε ασχοληθεί με το θέμα και θα είχε φέρει δημοτική κανονιστική διάταξη για την απαγόρευση κυκλοφορίας τους… όχι όμως αυτός που μαλάκωσε σαν λουκουμάς μελωμένος…

    • Μην ανησυχείτε, τις γουρούνες θα τις απαγορεύσει τελείως ο ΣφΥΡΙΖΑ μετά από πρόταση του ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ.

      Είναι άχρηστα και επικίνδυνα οχήματα ακατάλληλα για την νησιωτικότητα που ονειρεύεται με απαγορεύσεις και κορεσμούς ο Κάπτεν Ηλίας ο ΜΝΗΜΟΝΙΟφόρος.

  2. Πρώτον στην Ευρώπη επιτρέπονται παντού (άρα εύκολα θα αλλάξει ή δεν θα ψηφιστεί ο νόμος). Η αλήθεια είναι ότι σε Αμερική, Καναδά και Αυστραλία απαγορεύονται (αλλά όχι παντού, είναι θέμα πολιτείας).
    Δεύτερον, ναι μεν θα είναι ζημιά για όσους τα νοικιάζουν αλλά δεν νομίζω ότι θα καταστραφούν οι 3500 επιχειρήσεις γιατί υπάρχουν και οι μηχανές, τα ποδήλατα, τα αυτοκίνητα και τα baggies αν δώσουν και κάποια χρόνια διορία μέχρι τότε θα αποσυρθούν σιγά σιγά όλα.

    • –Αλεξίκακος- ΚΥΡΙΤΣΗ ΕΦΑΡΜΟΣΕ ΤΟΝ ΝΟΜΟ, προβλέπει ΜΕΓΙΣΤΟ ΑΡΙΘΜΟ και ΧΩΡΟ ΠΑΡΚΓΙΝΓΚ ΑΝΑΛΟΓΟ ΤΩΝ ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΜΕΝΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ.

      ΝΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕΙΣ ΤΙΣ ΓΟΥΡΟΥΝΕΣ με κανονιστική διάταξη του Δημοτικού μας συμβουλίου γιατί το πρόβλημα ξέφυγε. Είναι τροχοφόρα ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΑ ΓΙΑ ΔΡΟΜΟΥΣ ΜΕ ΑΣΦΑΛΤΟ. Η κατασκευή τους είναι για αμμώδεις χώρους, για περιοχές με χιόνι και όχι στους στενούς δρόμους του νησιού με πούλμαν, με χιλιάδες ποδήλατα και άλλα οχήματα ανάκατα με δεκάδες τρενάκια που κάνουν επικίνδυνη την κυκλοφορία.

    • Κάντε μια βόλτα τώρα στην Βασ. Γεωργίου να δείτε το μαύρο χάλι με εκατοντάδες ΓΟΥΡΟΥΝΕΣ ΣΤΟΝ ΔΡΌΜΟ, ΤΑ ΠΕΖΟΔΡΌΜΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ.

      Πότε θα ξυπνήσεις Κυρίτση και θα εφαρμόσεις τον νόμο για τα ενοικιαζόμενα που δεν έχουν παρκινγκ για τα οχήματα τους;;;; . Μέχρι πότε θα αδιαφορείς και κάποια μαγαζιά μερικών μέτρων θα γεμίζουν τους κοινόχρηστους χώρους με αυτά τα επικίνδυνα οχήματα;;;;

  3. μήπως βγάλατε μόνοι σας τα ματάκια σας καθώς νοικιάζατε για πολλά χρόνια τα οχήματα αυτά σε ανώριμους πιτσιρικάδες χωρίς καν το απαραίτητο δίπλωμα : Και μην βγείτε και λέτε όχι εμείς αλλά άλλοι και ποιοί είναι γιατί δεν μας πείθετε έχω γνωστούς σε τέσερεις τέτοιες επιχειρήσεις ( είτε ιδιοκτήτες είτε εργαζόμενους ) και ξέρω πολύ καλά τι γράφω. Ας προσέχατε τόσα χρόνια πού τις δίνατε και ποιοί έκαναν τους δρόμους μας επικίνδυνους.

    • ΕΓΛΗΜΑΤΟΥΝ όσοι νοικιάζουν ΓΟΥΡΟΥΝΕΣ σε τουρίστες χωρίς δίπλωμα, ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΥΝ οι Αστυνομικοί που δεν κάνουν ελέγχους…

      ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΥΝ ΟΜΩΣ και έχουν την μεγαλύτερη ευθύνη οι ΤΟΠΙΚΟΙ ΜΑΣ ΑΡΧΟΝΤΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑΝΕ ΝΑ ΤΙΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΟΥΝ όπως έχουν κάνει πάμπολλοι άλλοι Δήμοι. Επικίνδυνες στην οδήγηση και για τους υπόλοιπους στο προσπέρασμα τους και τόσα χρόνια αντί να τις απαγορεύσουν έχουν αφήσει το πρόβλημα να διογκωθεί.

  4. ε, όχι και υπογραφές να μην αποσυρθεί το πιο συχνό μέσον ατυχήματος το καλοκαιρι
    Έλεος ! σε ποιο ποσοστό να φτάσουν οι θανατοι για να είναι…αξιοπρόσεκτο;
    Ρωτήστε για στατιστικά στο Νοσοκομείο.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ