ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ: Ατύχημα στον κόμβο Μακρυγιάννη – Ας φροντίσουν οι αρμόδιοι για την εύρυθμη λειτουργία των φωτεινών σηματοδοτών

8
5388

Χτες έγινα μάρτυρας σε ένα ατύχημα που σημειώθηκε στον κόμβο της Μακρυγιάννη, όπου τα φανάρια ήταν εκτός λειτουργίας και γινόταν ένα αλαλούμ.

Επειδή πολύ συχνά σε διάφορους κόμβους δεν λειτουργούν τα φανάρια καλό θα ήταν να υπάρχει κάποια ρύθμιση της κυκλοφορίας ή να φροντίζουν οι αρμόδιοι για την καλή λειτουργία των φωτεινών σηματοδοτών πριν θρηνήσουμε θύματα……..

Ευχαριστώ

ένας οδηγός.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

8 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Και ισχύει οταν τα φανάρια είναι σβηστά! αυτός που βγαινει από Μακρυγιάννη πρέπει να παραχωρήσει προτεραιότητα!

  2. ….Ασε τα φαναρια ησυχα παιδι μου!!
    υπαρχουν πινακιδες του ΚΟΚ !
    Τι φταιμε εμεις αν οδηγουν τετοια στραβαδια?

  3. Λοιπον κομενω το Μπόχαλη γιατί ουτε αυτό δεν το λέτε σωστα εμείς οι κωοι το λέμε μποκαλι κάποιος ηλίθιος το είπε έτσι σε κάποιο στρατόπεδο κ έμεινε κ τώρα κάποιο κομπλεξηκοι το λένε σας λέω λοιπον απο την ζήλια σας που βλέπετε το βιοτικό επίπεδο των κωων καλυτερο απο το δικο σας πέτατε κακίες.

  4. Δηλαδή όταν δεν υπήρχαν οι φωτισμοί σηματοδότες πως ήταν, ας γίνουμε και εμείς οι οδηγοί πιο προσεχτηκοι και να μην ρίχνουμε τις ευθύνες στους αλλους

  5. ΠΟΤΕ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ,ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΟΤΑΝ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΟΙ ΒΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ.

  6. Οταν σταματουν να λειτουργούν τα φαναρια ισχυουν τα σηματα..αντε να εξηγησεις τωρα στο ….λακα

  7. Τα σήματα υπάρχουν, όπως και σε άλλα σημεία. Το θέμα είναι αν κάποιοι «πίθηκοι» τα λαμβάνουν υπόψη.
    Και δεν βρίζω τους συμπαθείς προγόνους μας. Στην εποχή τους πριν δεκάδες χιλιάδες χρόνια, δεν υπήρχαν «αμάξια». Μόλις είχαν σηκωθεί στα δύο πόδια. Απλά έτσι χαρακτηρίζω αρκετούς και αρκετές από εμάς όταν οδηγούμε.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ