ΗΠΑ- παρενέργειες: Ομογενής καθηγητής κατηγορείται για σεξουαλικές πράξεις με σκύλο – «Το κάνω για να εκτονώνομαι»

2
5255

Για σεξουαλικές πράξεις με τον σκύλο του ράτσας κόλεϊ κατηγορείται ο ομογενής, Θέμης Ματσούκας, ο οποίος δίδασκε επί σειρά ετών στο Πανεπιστήμιο Penn State των ΗΠΑ, σύμφωνα με την εφημερίδα New York Post.

Οι εικόνες έχουν καταγραφεί από κάμερες σε δασικό μονοπάτι και την περασμένη Τρίτη απαγγέλθηκαν κατηγορίες σε βάρος του 64χρονου. Σύμφωνα με την εφημερίδα, ο Θέμης Ματσούκας  συνελήφθη νωρίτερα φέτος γυμνός από τη μέση και κάτω – εκτός από κάλτσες και παπούτσια. Διέπραττε διεστραμμένες σεξουαλικές πράξεις με το κόλεϊ του κοντά σε τουαλέτες στο Rothrock State Forest στην Πενσυλβάνια, σύμφωνα με δημοσιεύματα.

Ο Ελληνοαμερικανός καθηγητής, ο οποίος βρίσκεται σε αργία από το πανεπιστήμιο, αναγνωρίστηκε μέσω ενός σακιδίου North Face που έφερε, σε περιστατικό τον Απρίλιο αλλά και τον Μάιο, σύμφωνα με ποινική καταγγελία που επικαλείται η «Centre Daily Times».

Από την κάμερα παρακολούθησης καταγράφηκε να προσπαθεί να βιντεοσκοπήσει τον εαυτό του με ένα τάμπλετ την ώρα που εκτελούσε τις ασελγείς πράξεις, σύμφωνα το «Fox 43».

Τι είπε ο καθηγητής στην αστυνομία

Ο Θέμης Ματσούκας ταυτοποιήθηκε ως πιθανός ύποπτος στις αρχές του μήνα. Στη συνέχεια δασοφύλακες του Τμήματος Προστασίας και Φυσικών Πόρων της Πενσυλβάνια έψαξαν το σπίτι του και του προκάλεσαν πανικό, αναφέρεται στην καταγγελία.

Κάποια στιγμή, οι αστυνομικοί τού είπαν ότι πιστεύουν πως ήξερε γιατί έψαχναν το σπίτι του. Το κατηγορητήριο ανέφερε ότι ο Ματσούκας απάντησε επανειλημμένα: «Τελείωσα, είμαι νεκρός».

Επίσης φέρεται να παρακαλούσε τους δασοφύλακες να τον πυροβολήσουν και να λέει: «Πρέπει να πεθάνω». Επιπλέον φέρεται να είπε στους ερευνητές «το κάνω για να εκτονώνομαι», φέρεται να αναφέρουν τα έγγραφα.

Οι δασοφύλακες φέρεται να κατάφεραν να βρουν το σακίδιο και τη μάσκα του σκι που ήταν ορατά στα πλάνα του Απριλίου. Είδαν επίσης ένα κόλεϊ στο σπίτι του που ταίριαζε με τον σκύλο στο βίντεο, σύμφωνα με τα ντοκουμέντα.

Ο Ματσούκας ήταν καθηγητής χημικής μηχανικής από το 1991 και είχε λάβει τουλάχιστον τρία βραβεία διδασκαλίας κατά τη διάρκεια της θητείας του, ανέφερε η «Centre Daily Times».

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Είναι ανάλογα σε ποια χώρα είσαι. Αλλού θεωρείται σεξουαλική ελευθερία και επιτρέπεται. Άσε που μπορεί να παρελάσεις κιόλας περήφανος.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ