“Έφυγε’” αιφνίδια από τη ζωή ο Εμμανουήλ Μπιλιράκης σε ηλικία 60 ετών ,αδελφός του Γκας Μπιλιράκη

0
10739

Η εξόδιος Ακολουθία θα τελεστεί στο μεγαλοπρεπή ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου στο Τάρπον Σπρινγκς αύριο Σάββατο.

“Έφυγε’” αιφνίδια(καρδιακή ανακοπή) από τη ζωή ο δρ Εμμανουήλ Μπιλιράκης, γιός του Καλυμνιακής καταγωγής ,πρώην γερουσιαστή Μιχαήλ Μπιλιράκη και αδελφός τους επίσης γερουσιαστή Γκας Μπιλιράκη.

Να θυμίσουμε ότι ο Εμμανουήλ Μπιλιράκη συνόδευε τον πατέρα του Μιχαήλ κατά την επίσκεψη στην Κάλυμνο πρίν 6 χρόνια ,τότε που η Δημοτική Αρχή τίμησε τον Καλυμνιακής καταγωγής πρώην γερουσιαστή Μιχάλη Μπιλλιράκη απονέμοντας του το χρυσό μετάλλιο της Πόλης,ενώ δόθηκε το όνομα του στο δρόμο στα Θέρμα

Ο Γκας Μπιλιράκης έκανε την παρακάτω ανάρτηση για το θάνατο του αδελφού του:

Με ραγισμένη καρδιά συμμερίζομαι την απώλεια του αγαπημένου μου αδελφού, Δρ. Εμμανουήλ Μπιλιράκη. Ο Μανουήλ, όπως με αγάπη τον αποκαλούμε, ήταν μια σπάνια και ευγενική ψυχή που είχε βαθιά επίδραση στις ζωές όσων τον γνώριζαν. Ήταν αφοσιωμένος σύζυγος και πατέρας καθώς και στοργικός γιος, αδελφός και θείος. Ήταν επίσης ένας ταλαντούχος και συμπονετικός γιατρός που θεράπευε ασθενείς σε όλους τους νομούς Pinellas και Pasco για πολλά χρόνια, συμπεριλαμβανομένου του χρόνου που εργαζόταν στην Κλινική Εξωτερικού Ασθενών ΒΑ στο Νέο Πορτ Ρίτσι. Δεν θα μπορούσα να έχω καλύτερο φίλο ή έμπιστο. Παρόλο που ο χρόνος του σε αυτή τη γη ήταν πολύ σύντομος, αφήνει πίσω του μια κληρονομιά ακλόνητης πίστης, δέσμευσης στην οικογένεια και μια ζωή υπηρεσίας στους άλλους. Αιωνία του η μνήμη!

Από την Παράταξη “ΝΕΑ ΚΑΛΥΜΝΟΣ” του τέως Δημάρχου Ιωάννη Γαλουζή εκδόθηκε το παρακάτω συλλυπητήριο μήνυμα

Σήμερα Παρασκευή 5 Μαϊου συναντήσαμε τον Κρις Αλαχούζος, ο οποίος ήταν φανερά συντετριμμένος, από τον αιφνίδιο θάνατο του αγαπημένου φίλου και συμπατριώτη του.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ