Τα «ρεκόρ», τα «θρίλερ» και οι «ανατροπές» της επόμενης μέρας – Όλοι κι όλα πάνω σε τεντωμένο σκοινί…

76
8962
Δημοσκόπηση Alco: Όλα δείχνουν ρεκόρ αποχής (60%) – Από 29,5% έως 33,9% η ΝΔ

Τα «ρεκόρ», τα «θρίλερ» και οι «ανατροπές» της επόμενης μέρας – Όλοι κι όλα πάνω σε ένα τεντωμένο σκοινί…

Είπαν στους βουλευτές του να απέχουν από την ψηφοφορία για τα ομοφυλόφιλα ζευγάρια… και τώρα καίγονται αν θα απέχουν τάχα οι πολίτες από τις κάλπες.

Και αν θα είναι περισσότεροι από τους μισούς Έλληνες, αφού όσο μεγαλύτερη η αποχή τόσο πέφτουν και τα ποσοστά των λεγόμενων «μεγάλων κομμάτων» (κάποτε ήταν μεγάλα τώρα είναι «μικρομέγαλα» για να μην πούμε «φούσκες»).

Κι επειδή Ευρώπη δεν είναι μόνο η Ελλάδα, αλλά τα μηνύματα απ’ όλη την Ευρώπη είναι όχι μόνο αν θα έχει ποσοστά ρεκόρ η αποχή αλλά αν θα είναι και η… απόλυτη πλειοψηφία (σκεφτείτε τι γίνεται…)

Η αποχή είναι έσχατο σημείο δυσφορίας και απογοήτευσης (από τα πάνω προς τα κάτω). Δεν είναι σε καμία περίπτωση ο πλέον ενδεδειγμένος τρόπος να εκφράσει ο πολίτης-ψηφοφόρος τη δυσφορία του. Και το τωρινό «ρεκόρ» αποχής, είχε κάποια άλλα προηγούμενα ρεκόρ τα οποία όμως φευ… Δεν άλλαξαν και ούτε πρόκειται να αλλάξουν τίποτα!

Ακριβώς γι αυτό το λόγο η ψήφος αυτή δεν είναι «τιμωρητική». Η απογοήτευση προέρχεται τελικά από την ανικανότητα, την ανεπάρκεια, τον τυχοδιωκτισμό των «αρίστων» του «πάμε κι όπου βγει», το οποίο ως αντίδραση των πολιτών πάει να εκφραστεί και στη κάλπη

Αχρείοι είναι αυτοί που λεηλάτησαν τη χώρα όλη τη διάρκεια της μεταπολίτευσης και δεν πλήρωσε κανείς… Η άρνηση ψήφου είναι πολιτική στάση, όχι ένδειξη αμάθειας τεμπελιάς η αχρειότητας όπως γράφουν με κροκοδείλια δάκρυα οι χρυσοπληρωμένοι αναλυτές τους.

Τελικά, είναι άρνηση επικύρωσης από τους πολίτες μιας λεηλατικής ελίτ πολιτικής και οικονομικής που νέμεται το μέλλον των επόμενων γενεών σε ένα ανύπαρκτο κράτος και υπηρεσίες προς τον πολίτη που τους πληρώνει.

Από την άλλη υπάρχουν και τα ιστορικά προηγούμενα: Αυτοί που πήγαν στο δημοψήφισμα του 2015 έδωσαν 62% στο Όχι. Ε και; Μέσα σε μία νύχτα με το πάτημα στο σβέρκο της παγκόσμιας ελίτ έγινε Ναι.

«Αν οι εκλογές άλλαζαν τον κόσμο θα ήταν παράνομες…» Κάποιες φορές, υπό προϋποθέσεις, μπορεί, όμως και κάτι λίγο να βοηθήσουν.

Αλλά και στο διά ταύτα: Να ψηφίσουμε τον τάδε ή τη δείνα που «είναι δικό μας παιδί» έχει «γνώσεις», «σοβαρότητα» κλπ.

Μα αυτό είναι το θέμα σήμερα… Το ότι είναι σχεδόν βέβαιο (βάσει όλων των δημοσκοπήσεων και όχι μόνο…) ότι ΔΕΝ θα εκλεγεί (ακριβώς επειδή είναι σοβαρός/ή).

Θέλοντας και μη η ψήφος θα ενισχύσει τις αχρείες δισημότητες (τηλεπερσόνες και σία).

Και όπως γράφτηκε κάπου ως αντίλογο σε όσους ‘κατακευραυνώνουν’ τάχα ως «αχρείους» όσους αρνούνται να μπουν σε αυτή τη λογική του παραλογισμού και προτιμούν την παραλία την Κυριακή:

«Αναρωτιέμαι λοιπόν, είναι αχρείος αυτός που δεν θα ψηφίσει ή αυτοί που θα πάνε να ψηφίσουν τις αχρείες τηλεπερσόνες και τους λοιπούς «μαϊντανούς» για να »εκπροσωπήσουν» την χώρα στο (αχρείο ούτως ή άλλως) ευρωκοινοβούλιο;

Ή μήπως είναι αχρείοι οι αρχηγοί των κομμάτων που γεμίζουν τα ψηφοδέλτια με αχρείους για να παίρνουν ψήφους από τους αφελείς; Και στην τελική σου λέει, δεδομένων όλων των παραπάνω γιατί να συμμετάσχω σ’ αυτήν την αχρειότητα;»

Ανεξάρτητα πάντως, από τα όποια (πάνω κάτω αναμενόμενα) αποτελέσματα, τα «ρεκόρ αποχής» και τις «εκπλήξεις- θρίλερ-ανατροπές» σε ένα βαθμό οι ευρωεκλογές έχουν προσλάβει χαρακτήρα εθνικών εκλογών, στο βαθμό που θα εξαρτηθούν εσωκομματικές διεργασίες που αφορούν περισσότερο στους οργανωμένους οπαδούς των κομμάτων.

Σε αυτήν την περίπτωση, θα παίξει καθοριστικό ρόλο η συσπείρωση ή αποσυσπείρωση, οι συμφωνίες και τα παιχνίδια της επόμενης μέρας (βλέπε «κεντροαριστερά», πολυδιαφημισμένη εκδήλωση Τσίπρα – Παπανδρέου- Ρουσόπουλου-Ζάεφ και σία (μόνο τον Σουλτάνο δεν καλέσανεμ εκτός αν τον κάλεσαν και τους έγραψε…) και όσους έχουν τους δικούς τους λόγους να «φάνε» τον «φαμφαρώνο» (με την όχι τυχαία μεγαλύτερη δυνατή αρνητική διαφήμιση) ή τον «ολίγιστο» που παλεύουν απλώς για τη μικρότερη δυνατή κατρακύλα.

Κι όλα αυτά σε ένα διεθνές σκηνικό που στέκεται σε τεντωμένο σκοινί… (Η καταστροφή της Χαμάς, προτεραιότητα για το Ισραήλ λέει ο Νετανιάχου – Ο Μπάιντεν ενέκρινε τη χρήση αμερικανικών όπλων από την Ουκρανία για να πλήξουν στόχους εντός της Ρωσίας – Και οι Πούτιν-Μεντβέντεφ να προειδοποιούν και να ξαναπροειδοποιούν ότι «Δεν μπλοφάρουμε με τα πυρηνικά…»

Ε, μην περιμένουμε ότι οι όποιες εξελίξεις θα είναι και «εντελώς ξαφνικές», όπως ήταν ας πούμε το κανόνι του FTI…

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

76 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Singular ειναι αυτη… Κολλητη της οικογενειας Μητσοτακη…. Θα ανταποδωσει με ενα μικρο δωρακι.. . ΤΗΣ ταξης 30%%…τα οσα εφαγε απο την ΝΔ…

    • Πόσοι είμαστε οι ψηφοφόροι του νησιού?20.000?Αναρωτηθείτε ποιο είναι το θετικό αποτυπωμα αυτής της κυβέρνησης στο νησί μας?
      Ένα θετικό θέλω να ακούσω.Ενα.

      • κόπρανα, κυκλοφοριακό χάος με μποτιλιαρίσματα όλη μέρα , ανασφάλεια, ανισότητες,διαπλοκή, διαφθορά, οδικό δίκτυο νήσου άγονης και ένας Χειμώνας ψυχοφάρμακα
        διάβρωση πληθυσμού, πολιτισμού, νέοι που φεύγουν και ρίχνουν μαύρη πέτρα.
        κάθε οικογένεια ΜΗ αρίστων και μια αρνητική ιστορία

  2. Δυστυχως τα εξαγορασμενα απο την κυβερνηση ΜΜΕ εχουν ηλιθιοποιησει τον κοσμο. Μια παραταξη που παιρνει 41% αντι να παιρνει 3%. Γιατι αυτο εκπροσωπει. τους πλουσιους και τους κολλητους. Διελυσε το ΕΣΥ, αφησε στα ιδια επιπεδα τις συνταξεις με πληθωρισμο 30%. Απευθειας αναθεσεις πολλων δισεκατομμυριων και δεν δινει 50 εκατομμυρια για το νοσοκομειο. Και ομως αυτοι θα ειναι πρωτο κομμα με πανω απο 30% , γιατι θα ψηφιστει απο τους ηλιθιοποιημενους ανθρωπακους, τους πεινασμενους τους αγραμματους και αυτους που κολοτριβονται στην εξουσια, και γλυφουν τους βουλευτες.

  3. Εάν συμμετείχαν στην Δημοκρατία οι κατάλληλοι σώφρονες δίκαιοι και αυτοί που αγαπούν τη χώρα τους και οχι το χρήμα και την εξουσία τότε θα υπήρχε αληθινή Δημοκρατία. Πλάτων αρχαίος φιλόσοφος με Πλατωνική Σχολή.

  4. Η πολιτική είναι σαν το αποχωρητήριο στα σπίτια. βρώμικη μεν αναγκαία δε. Βολταίρος Γάλλος πολιτικός και φιλόσοφος . Αλήθεια ποιος πιστεύει πια στην σημερινή Ευρωπαϊκή Ενωση που δύο χώρες κυριως η Γερμανία και η Γαλλία αποφασίζουν και διατάζουν αν θα εμπλακούμε σε ξένους πολέμους η αν θα γεμίσουμε τη χώρα μας λαθρομετανάστες;

  5. Φανταστητε Βελόπουλο Νίκη και το κόμμα στην Ευρωβουλή.Θα τρομάξει η Ευρώπη και θα αλαξει πλευρό.Τι έχει να οφεληθεί η Ελλάδα και τι συμμαχίες θα κάνει.Θα έχουμε από την μια αυτούς και από την άλλη τον Ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Αρβανιτη να φτιάχνει ψηφίσματα κσι να προσπαθεί να τα περάσει κόντρα στην Ελλάδα.

    • Οι πτήσεις έρχονται γιατί ο καλός Θεούλης που δεν πολυπιστευεις, σου δώρισε θάλασσα και ήλιο.Αν πιστεύεις πως έχει να κάνει με την κυβέρνηση τότε είσαι πιο αγαθή τω πνεύματι από ότι νόμιζα…
      Προφανώς περνάς καλά και δεν αφουγκραζεσαι την αγωνία του κόσμου.
      Όποιος σήμερα φανατικά στηρίζει κόμμα,εχει παρωπίδες!(πατέρα συγνωμη σε παίρνει η μπαλα)¡!!!!!!!!!
      Αυτη φορα θα στείλουμε στο ευρωκοινοβούλιο πατριώτες κι όχι μαριονέτες!Αμήν!

  6. Η αποχή απο τις κάλπες θα ειχε νόημα αν γινόταν σαν κίνημα συνολικό.Αν αντί να βρεθουμε στην παραλία στεκομασταν έξω από τα εκλογικά κέντρα φωνάζοντας «συνένοχο στον φόνο δεν θα μ’ έχετε»!(κυριολεκτικά και μεταφορικα).
    Ούτε αυτοί που απέχουν κατέχουν την αλήθεια,ούτε εμείς που ψηφίζουμε.
    Προσωπικά μιλώντας, ψηφίζω για να μπορώ να λέω ότι δεν άφησα την τύχη μου στα χερια άλλων.
    Οι απέχοντες απ’ την κάλπη με άφησαν να καθορίσω, τοσοδά λιγάκι, την τύχη τους.
    Κι αν τα κίνητρο κάποιων ψηφοφόρων είναι το γενικό καλό,άλλων είναι το πολυ προσωπικό συμφέρον.
    Μένοντας μακριά δίνεις το Ο.Κ. σου στους δεύτερους.

  7. 164 πτήσεις Σαβατοκυριακο και έχουμε την αντιπολητευση να μας λέει πεινάμε σαν το μεγάλο όπλο της.Καταστεμενη και πεινασμένη χώρα.Ετσι θα κερδίσουν.Ασχετο εχθές η Ελλάδα ψηφίστηκε από 182 χώρες για το συμβούλιο του ΟΗΕ.Τοση ανυποληψία έχει.Αντε να τελειώνουμε με τις εκλογές να συνεχίσουμε τις δουλειές μακριά από τους γραφικούς.Λες και μας ενδιαφέρει τι θα κάνει από Δευτέρα ο Κασσελακης η ο Ανδρουλακης.

    • Οι πτήσεις έρχονται γιατί ο καλός Θεούλης που δεν πολυπιστευεις, σου δώρισε θάλασσα και ήλιο.Αν πιστεύεις πως έχει να κάνει με την κυβέρνηση τότε είσαι πιο αγαθή τω πνεύματι από ότι νόμιζα…
      Προφανώς περνάς καλά και δεν αφουγκραζεσαι την αγωνία του κόσμου.
      Όποιος σήμερα φανατικά στηρίζει κόμμα,εχει παρωπίδες!(πατέρα συγνωμη σε παίρνει η μπαλα)¡!!!!!!!!!
      Αυτη φορα θα στείλουμε στο ευρωκοινοβούλιο πατριώτες κι όχι μαριονέτες!Αμήν!

  8. Θελουμε αλλαγές στη χώρα ναι η όχι;Θα γίνουν απλά μειώνοντας το ποσοστό της ΝΔ;Βγάζοντας ευρωβουλευτή ,ο Βελόπουλος,η Νίκη,η Ζωή θα πετύχουμε τι;Θα τιμωρήσουμε ποιον;Μην παρασύρεστε από λαϊκιστές με λόγια.Ολα από πίσω είναι απλό προσωπικό συμφέρον και αδιαφορούν για τη χώρα.Ποιος έχει περισσότερες πιθανότητες να κάνει την Ελλάδα καλύτερη;Ποιος θα την κάνει πιο ισχυρή στην Ευρώπη;Θα φταίει η Ευρώπη αν στείλουμε εκεί άτομα που δεν πιστεύουν σε αυτή και μετά θα την βρίζουμε που δεν θα προωθούνται δικά μας θέματα;Σοβαρά τώρα.

  9. Έχω παρακολουθήσει τις δημοσκοπήσεις ,όπως όλοι ,πιστεύοντας η όχι τα δείγματα.Ενα είναι σταθερό και δείχνει την αδυναμία της αντιπολητευσης.Η ΝΔ γύρω στο 30%,συριζα 16%,Πασοκ 14 ,ΚΚΕ 8,Βελόπουλος 8.Το θέμα ποιο είναι;Για πρωθυπουργό δηλώνουν καταλληλότερο,Μητσοτακη 34% που είναι παραπάνω από όσους ψηφίζουν ΝΔ ,ενώ όλοι οι υπόλοιποι δεν πέρνουν, ούτε όσους ψηφίζουν το κόμμα τους.Κασσελακης 7% Από 16%.Ανδρουλακης 4 από 14,Κουτσουμπας 5 ,Βελόπουλος 3%.

  10. Έχω μια Απορια ρε παιδιά.Οσοι ψηφίσουν με επιστολική ψήφο,θα ψηφίσουν άλλο κόμμα από τη ΝΔ;Γιατί άραγε;Θα ψηφίσουν κόμμα που δεν ήθελε να έχουν το δικαίωμα να ψηφίσουν;Δηλαδή,ΣΥΡΙΖΑ,ΠΑΣΟΚ,ΚΚΕ,Βελόπουλος κλπ ,ψήφισαν να μην έχω δικαίωμα να ψηφίσω,αλλά εγώ θα τους ψηφίσω.

  11. Μιλάει ο Κασσελακης για αλαζονεία.Ακουσατε την ομιλία του εχθές;Όλο εγώ και εγώ και εγώ ήταν.Ακουσατε κάτι αριστερό;

  12. καλα τα λεει ο *κως*. οι ηλιθιοποιημενοι των ΜΜΕ ειναι πλειοψηφια. Μεσα σαυτους ειναι και η miranta

  13. Ψηφίστε μας να σας θάψουμε μια ώρα αρχίτερα. Να σας φάμε και τις συντάξεις. Κορόιδαααααααααααααααααα

    • Ενώ εσυ ο έξυπνος τι θα κανείς;Ποιον θα ψηφίσεις;Ευτυχώς που υπάρχει ο Μητσοτάκης που λέγοντας τον Κουλη νομίζεις ότι κάτι κανείς .Ξερεις κάποιον Έλληνα πολιτικό σήμερα με μεγαλύτερη αποδοχή παγκοσμίως;

  14. Δηλαδή καποιος θα ψηφίσει η δεν θα ψηφίσει κάποιο κόμμα επειδή ψηφίστηκε νόμος που οι ομοφυλόφιλοι αντί να πηγαίνουν σε συμβολαιογράφο ,θα πηγαίνουν στο δήμαρχο να υπογράφουν σαν ζευγάρι;Σοβαρά τώρα.Θα μου πεις εδώ οπαδός της Νίκης τον άκουσα και πιστεύει ότι θα Παντρεύονται στην εκλησια με νυφικό και επαναστάτησε.

  15. Θέλετε Ευρωπαϊκό στρατό;Θέλετε κοινή εξωτερική πολιτική;Θέλετε περισσότερο η λιγότερο πράσινη ενέργεια με ότι αυτό συνεπάγεται για τα αγροτικά προϊόντα;Τέτοια και πολλά αλλά κρίνονται την Κυριακή .Ποσους έχουν απασχολήσει;Απλά βρίζουμε τον Μητσοτακη ,λέμε ότι είμαστε πατριώτες,λέμε ότι είμαστε Χριστιανοί από την μια και από την άλλη δεν θελουμε την ΕΕ και το ΝΑΤΟ και πάμε να ψηφίσουμε.Μετα ότι και να γίνει θα φταίνε οι….αλλοι.Οχι αυτούς που ψηφίσαμε.

  16. Που σε τάρασε στις σφαλιάρες σπαζοκλαμπάνια. Απομακρύνθηκε τώρα και ξεσάλωσες στις λαλακίες..

  17. Επειδή πρέπει να μαγειρέψω,κάτι τελευταίο.ΓΙΑΤΙ δεν αναφέρετε το ποιο άκυρο δημοψήφισμα;Την Χούντα την ΙΧ ψηφίσει το 98% και την επόμενη χρόνια σηκώθηκε και έφυγε.Υπαρχει μεγαλύτερη προδοσία προς τον λαό που τους ψήφισε;(Τρόπος του λέγει τους ψήφισε)

  18. Ισχυρή ΝΔ για μεταρρυθμίσεις όπως:

    1. Γάμος ομοφυλοφίλων
    2. Περισσότεροι λάθρο
    3. Τεκμαρτό σε ελεύθερους επαγγελματίες
    4. Διορισμοί στο δημόσιο
    5. Αύξηση μισθών και μπόνους σε δημοσίους υπαλλήλους

    • Τι ψεύτης είσαι;Αυτά κρίνονται την Κυριακή;Σε τι σε επιρεαζει ο γάμος ομοφυλοφίλων;Δεν υπάρχουν η το πρόβλημα σου είναι αν θα πάνε στο συμβολαιογράφο η το δήμαρχο.Περισσοτεροι λάθρο κάνοντας συμβάσεις με κράτη να έρχονται εποχιακοί εργάτες νόμιμοι;Μήπως σου περνούν την δουλειά;Μήπως θέλεις να αφήσουμε άγονα τα χωράφια η να κλείσουν επιχειρήσεις;Αυτό θέλεις;Μήπως οι ελεύθεροι επαγγελματίες είναι νόμιμοι δηλώνουν όλα η μήπως το ελάχιστο τερματοφύλακα δεν το βγάζουν;Θέλεις να πληρώνουν μόνο οι μισθωτοί εσυ;Εδώ όλος ο κόσμος λέει έχουμε ελλείψεις στο δημόσιο,Νοσιλευτηκο προσωπικό,εκπαιδευτικό στους δήμους κλπ και εσυ λες να μην προσληφθούν;Αύξηση μισθών να μην κάνουμε;Να μην προσλάβουν και όσους έχουν να τους χαμηλώσουμε το μισθό;Πας καλά άνθρωπε μου;Ακριβώς και για αυτά που λες πρέπει να ψηφίσουμε ΝΔ.Δηλαδη το κόμμα σου είναι εναντίων σε αυτά;Θα μας το πεις η ντρέπεσαι;

  19. ΚΑΛΠΆΖΟΥΣΑ-ΕΝΤΑΤΙΚΉ -ΠΙΕΣΤΙΚΉ-ΠΟΛΎΓΡΑΦΗ ΠΡΟΠΑΓΆΝΔΑ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΕΡΑ… ΑΠΟ ΜΙΡΑΝΤΑ.

  20. Την Κυριακή ψηφίζει ο φουκαράς, κακομοίρης, κερατάς και δαρμένος Ελληναράς, του χαλιφατού της νότιας Ευρώπης να πάρουν τα κολαούζα του Μιζοτάκη αβίαστα δωρεάν ταξιδάκια στην Ευρώπη, ένα 10χιλιαρικάκι αφορολόγητο και λοιπές εισφορές ενώ αυτοί ασαλίωτο πληρώνουν ΕΝΦΙΑ, ρεύματα, δάνεια. Δεν παίζει να υπάρχει πιο ηλίθιο «έθνος» από τους γραίκυλους!

    • Υπάρχουν και τέτοιοι Έλληνες σαν εσένα.Υπαρχει όμως και η άλλη Ελλάδα που πάει μπροστά σταθερά δυνατά.Εμεις που είμαστε περήφανοι για τη χώρα μας ,που προσπαθούμε να την κάνουμε καλύτερη.Ναι με λάθη ,με καθυστερήσεις αλλά πάντα με πορεία μπροστά.Τα βαρίδια σαν εσένα που χαίρονται με κάθε πρόβλημα που έχει η χώρα και θέλουν να τα μηδενίζουν όλα ,πρέπει να μας απαλλάξουν από την παρουσία τους.ΔΕΝ έχετε καμία θέση δίπλα μας.Ακολουθιστε τους μάγους,τους λαϊκιστές, «πατριώτες», «Χριστιανούς»κλπ.Καλη τύχη.

    • Ε όχι και πιο ηλίθιο έθνος οι γραικύλοι. Εσύ τι είσαι αστέρι μου?
      Ποιος ήταν ο μαθηματικός δάσκαλος του Αινστάιν για βρέστο να μας το πεις κι εμάς(Κωνσταντίνος Καραθεοδωρής.). Και πόσοι άλλοι σοφοί στην Ελλάδα με iq που δεν πιστεύεις καν ότι υπάρχει. Ρίξε νερό πάνω σου και συνέχισε να μασάς το σανό σου που θα μας πεις εμάς για τους Έλληνες. ΧΑ ΧΑ ΧΑ.

  21. Δεν υπάρχει κανείς να υποστηρίξει κάτι άλλο;Εκτός από το να βρίσετε υπάρχει μια άλλη άποψη;Τελικά καλά λέω;Από την μια έχουμε τη ΝΔ και από την άλλη το τίποτα;Δηλαδή όλοι εσείς που με βρίζετε ψηφίζετε το τίποτα;Μια γνώμη ρε παιδιά.Τετοια κατάντια;Ναι έχετε πει τι δεν έχει κάνει η ΝΔ ,την έχετε βρίζει για όλα τα κακά.Ζουμε σε μια πτωχευμένοι χώρα,πεινασμένοι κλπ.Η γνώμη σας για το διαφορετικό που θα ψηφίσετε;

  22. Ότι και να ψηφιστεί το ελλαδιστάν θα παραμείνει το Μπαγκλαντές της Ευρώπης. Αιώνιοι καρπαζοεισπράκτορες τις Ευρώπης και επαίτες να δουλεύουν σαν τα σκυλιά να πληρώνουν μεσσίες.

  23. Ελλάδα, η αποχέτευση της ευρωπαϊκής ένωσης με μιζοτάκηδες, βελόπουλους και σία. ο βόθρος των Βαλκανίων. Τους ξεπέρασε η Βουλγαρία και η Ρουμανία.

  24. 1350 έως 1590 ευρώ τον ΜΗΝΑ συν 4.400 ευρώ για επίπλωση διαμερίσματος σε κάθε «ανήλικο» 16+ που μπούκαρε στην χώρα. Με τη δική σου ευγενική χορηγία, φορολογούμενε. Όταν μιλήσεις με τα παιδιά σου, που έφυγαν από μια χώρα χωρίς μέλλον, θύμισέ τους ότι λεφτά υπάρχουν

  25. Έχουμε από τους πιο ισχυρούς στρατούς στην ΕΕ.
    Τα Σκόπια μας πήραν το όνομα με 2 νεροπίστολα
    Στην Β. Ήπειρο, οι Αλβανοί κάνουν πάρτι εις βάρος Ελλήνων.
    Παραδοθήκαμε στους Λάθρο.
    Τα σύνορα είν τρύπια
    βεβαίως θα ψηφίσω κάποιον ακροδεξιο

  26. Καλα τα λες #κως#. Τελικα η ηλιθιοποιηση ειναι πολυ μεγαλυτερη απο αυτη που πιστευα. Δεν βλεπςις τη miranta?
    κλασσικη ΗΛΙΘΙΑ!!

  27. Βγήκανε οι ανθέλληνες παραμονές εκλογών να βρίσουν τους Έλληνες.Σου λέει και κάποιοι δυσαρεστημένοι θα υπάρχουν ,θα φαινόμαστε πολλοί.

  28. Τρία χρόνια πριν όταν οι τάσεις είχαν αρχίσει… κανείς δεν έδινε σημασία
    Δυο χρόνια πριν θεωρούσαν το φαινόμενο παροδικό
    Ένα χρόνο πριν κάποιοι λίγοι αρχισαν να ανησυχούν
    Την Κυριακή θα ακούσουν τις καμπάνες όλοι στην Ευρώπη. Θέλουν δε θέλουν

    Alea Iacta Est
    φηφιστε ακροδεξιούς μήπως γλυτώσουν τη μαντίλα και το φερεντζε οι κόρες σας και οι εγγονές σας

  29. ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΗΣ ΝΔ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΑΠΟΨΕ
    ΤΑ ΙΕΡΑ ΧΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΠΟΥ ΛΕΦΤΕΡΩΣΕ Ο ΑΡΗΣ ΚΙ Ο ΕΛΑΣ ΒΕΒΗΛΩΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟΨΕ ΑΠΟ ΜΙΑ ΧΟΥΦΤΑ ΛΕΥΚΩΝ ΝΟΙΚΟΚΥΡΑΙΩΝ. ΚΟΙΤΑΣ ΤΟΝΕ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΔΕ ΒΛΕΠΕΙΣ ΕΝΑ ΜΑΥΡΟ ΕΝΑ ΤΡΑΝΣ ΕΝΑ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟ ΕΝΑ ΜΟΥΦΤΗ ΕΣΤΩ ΕΝΑ ΜΕΛΟΣ ΧΑΜΑΣ.

    ΑΥΤΗ ΤΗ ΚΟΛΑΣΗ ΟΝΕΙΡΕΥΟΝΤΑΙ.
    ΞΥΠΝΗΣΤΕ Ή ΕΜΕΙΣ Ή ΟΙ ΛΕΥΚΟΙ

  30. Καλα δεν υπάρχει ένα άτομο από αυτά πιυ γράφουν και με βρίζουν να πει ανώνυμα ποιο κόμμα υποστηρίζει να μας ανοίξει τα μάτια;Αίμα δεν έχετε;Πέστε την γνώμη σας.Δεν έχετε;Τελικά Μητσοτάκης και από την άλλη αντί Μητσοτάκης;Εγώ είναι η χαζή,έτσι;Καθρέπτη σπίτι έχετε;Να δείτε ένα θρασύδειλο ,χαιρέκακο άτομο ,που ποντάρει στη δυστοιχία . Κρίμα για τους ανθρώπους δίπλα σου.Εγώ δεν έχω πρόβλημα βριζε με.

    • Χαζοπόνηρος και πληρωμένος είσαι όχι απλά χαζός και για σφαλιάρες που σε είχε ο άλλος καραγκιόζη και χατζαβάτη μαζί. Με την ίδια λογική θα ψήφιζες και Νικηταρα αφού δεν υπάρχει άλλος αυτή τη στιγμή να αναλάβει. Πιο καλά τον πιο χαζό του χωριού παρά τον Τουρκαλά σου το μιζαδώρο. Το 70% δεν τον θέλει. Και το 30% που του δίνουν φουσκωμένο είναι επειδή δεν υπάρχει άλλος χειρότερος. Τι δεν καταλαβαίνεις?

    • ναι μωρη ηλιθια miranta. εγω ψηφιζω οτιδηποτε εκτος απο νεα δημοκρατια, που εφερε τη χωρα σαυτα τα χαλια. και μη ξεχνας, αυτη ευθυνεται για τη χρεοκοπια και τα μνημονια. αυτη ευθυνεται για ολλες τις εθνικες συμφορες. Ειναι η παραταξη της εθνικης μειοδοσιας, οπως ελεγε ο τεραστιος ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ. και δεν δικαιουται να μιλα, μεχρι να πληρωσει τα 500 εκατομμυρια χρεος προς τον ελληνικο λαο!!

  31. Βοήθεια σου τριτσιμπίδα. Για το πουλί του τρυπαλίτη σου δεν μας έγραψες σήμερα και ανησυχώ. Κατουρήθηκε πάνω το ο νιανιάς που οι 7 στους 10 έλληνες τους φτύνουνε πατόκορφα. Και το 30% φουσκωμένο είναι από τις λαμογιές τους. Το κόμμα της φουστιάς και της ομοφυλοφιλίας. Εσύ τον τινάσεις τον κουραμπιέ χαλουβά? Το χτενίζεις το μελομακάρονο μακαρά? Μόλις βγαλουν τις πάνες οι συριζαίοι πες τους να σου της τρίψουνε στα μούτρα σου μαζί ψηφίσατε τις ανωμαλίες σας πρωκτολάγνοι κίναιδοι. Να πάτε να σας ψηφίσουν οι λοατκηδες ρεζίλια

    • Πλήρωνε ΕΝΦΙΑ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΚΥΝΑΙΔΕ ΚΑΙ ΒΟΥΛΩΝΕ ΠΑΚΙΣΤΑΝΕ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ. ΟΤΙ ΞΕΒΡΑΖΕΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΤΟ ΜΑΖΕΥΕΙ Η ΕΥΡΩΠΗ ΣΕ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΕΙΛΩΤΑ ΤΗΣ ΝΟΤΙΑΣ ΕΥΡΩΠΗΣ, ΒΟΘΡΕ.

  32. ΜΑΥΡΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΑΠΟ 1Η ΙΟΥΛΙΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΝΕΑ ΕΚΡΗΚΤΙΚΗ ΑΥΞΗΣΗ ΣΤΑ ΤΡΟΦΙΜΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 30%

    ΜΑΥΡΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΚΑΛΠΗ: ΑΠΟ 1Η ΙΟΥΛΙΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΝΕΑ ΕΚΡΗΚΤΙΚΗ ΑΥΞΗΣΗ ΣΤΑ ΤΡΟΦΙΜΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 30% – ΘΑ ΜΑΣ ΓΟΝΑΤΙΣΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ
    Την 1η Ιουλίου έρχονται ανατιμήσεις έως 20% στα νερά, στα αναψυκτικά, στους χυμούς και τις μπύρες, ανέφερε ο πρόεδρος εργαζομένων Καταναλωτών Ελλάδας, Απόστολος Ραυτόπουλος, μιλώντας στα Παραπολιτικά 90,1. Λόγω αύξησης της τιμής των πλαστικών, αλουμινένιων και γυάλινων μπουκαλιών οι τιμές υπολογίζεται ότι θα είναι κατά 10 με 15 λεπτά του ευρώ υψηλότερες από τις σημερινές.

  33. Έχετε καταλάβει ότι εσείς που δεν θα ψηφίσετε δεν έχετε κανένα λόγο να κάνετε σχόλια;Δεν έχετε καμία δουλειά ανάμεσα μας.Δεν έχετε δικαίωμα να μιλάτε για μια διαδικασία που δεν περνετε μέρος.Τοσο απλά.Δεν έχετε καταλάβει ποσό ανόητοι είστε;Η δημοκρατία σας έχει δώσει τι δύναμη να επιλέξετε την διοίκηση και τον τρόπο διοίκησης.Οτι θέλει διαλέγει ο καθένας μόνος του αποφασίζει .Την μέρα της ψηφοφορίας όλοι είμαστε άρχοντες,οι υποψήφιοι κρέμονται από τα χέρια μας.Το έχετε καταλάβει;Εσείς τι κάνετε;Τους τιμωρείτε απέχοντας; Πόσο γελοίο;Διαλεχτέ αυτόν που πιστεύετε καλύτερο .Ουτε τον πιο όμορφο ,ούτε τον συμπαθητικό,ούτε τον φίλο,ούτε ότι σας είπε ο μπαμπάς η το παιδί.Ο γείτονας η ο κουμπάρος που ξέρει.Σκευτητε αν θέλετε και τι θέλετε να αλλάξετε στη ζωή σας και ποιος μπορεί να το κάνει.Οι εκλογές είναι επιλογή,ούτε τιμωρία,ούτε χαβαλές.Μην αφήσετε άλλους να αποφασίσουν για εσάς.Καταγραψτε την άποψη σας.Τοσο απλά.

  34. Κάτι άσχετο αλλά μου έκανε εντύπωση και θα το πω.Εξαλου εγώ δεν κρατιέμαι ποτέ.Ελπιζω μόνο να μην το διαβάσει ο διευθυντής.Ειναι ακόμα ένα υπερ για την επιστολική ψήφο ,που σημειώνω μόνο η ΝΔ ψήφισε.Τα αλλά κόμματα δεν την ήθελαν αλλά ζητούν να τους ψηφίσουν.Τελος πάντων.Εχω ένα συνάδελφο που έχει ψηφίσει ήδη με επιστολική.Λιγοι το ξέρουμε αλλά σήμερα έμαθα και τον λόγο.Ζητησε ρεπό αύριο να πάει να ψηφίσει.Του λέω τι κανείς ρε αφού ψήφισες.Μου λέει στη συναυλία των Goldplay θα πάω,Γιαυτο είχα διαλέξει την επιστολική.Με άφησε άναυδη.Τετοιο προγραμματισμό ο … δεν το περίμενα.

  35. ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΣΚΥΨΕΣ ΕΣΥ ΠΡΟΧΤΕΣ ΓΛΥΦΤΗ ΓΛΥΤΣΗ ΚΟΜΜΑ ΤΗΣ ΓΛΥΤΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΦΟΥΣΤΙΑΣ ΛΕΣ ΚΑΙ ΔΕ ΣΑΣ ΞΕΡΟΥΜΕ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΣΟΥ ΟΙ ΚΗΡΑΛΕΙΦΕΣ ΤΟΥ ΑΔΩΝΗ ΠΡΩΤΑ ΞΑΔΕΡΦΙΑ ΕΙΣΤΕ ΦΑΣΙΣΤΑΡΙΑ

  36. Ακόμα κανένα αγοράκι η κοριτσάκι δεν λέει ποιος είναι ο εκλεκτός του.Τέτοια ντροπή πια;Έλα δεν θα γελάσω.

  37. Όλοι οι δημοκρατικοί πολίτες ψήφο αύριο.Να αποκλείσουμε τους γραφικούς ,Βελόπουλου,Νίκες,Ζωές,λοιπές οπισθοδρομικές και φιλοχουντικές δυνάμεις.

  38. Τελικά το κόμμα του Βελόπουλου λέγεται Ελληνική η Ρωσική λύση;Έχω μπερδευτεί .Σε όλα συμφωνεί με τη Ρωσία,σε τίποτα με την Ελλάδα.Τι τρέχει;

  39. Γιορτή της δημοκρατίας σήμερα!Σημερα όλοι είμαστε αφεντικά στο σπίτι μας.Εμεις αποφασίζουμε σε ποιον θα δώσουμε τα κλειδιά.Ψηφιζουμε τον καλύτερο κατά την γνώμη μας.Οχι εκδικητικά ,όχι για χαβαλέ.Ολοι είμαστε κερδισμένοι σήμερα.Οι μόνοι χαμένοι είναι όσοι δεν πάνε να ψηφίσουν.Δεν έχουν φωνή και απλά θα δεχτούν την δίκη μας σποφαση.Αυτοι σαν άδειοι τενεκέδες θα κάνουν θόρυβο μετά τις εκλογές και καλά κέρδισαν.Τι ακριβώς κανείς δεν ξέρει απλά κέρδισαν.Διασκεδαστε μαζί τους.

  40. Εγώ ένα ξέρω.Αυτοί που δεν θα ψηφίσουν ,δεν έχουν κανένα δικαίομα να μιλάνε για πολιτική και κόμματα.Δεν τους αγορά και δεν μας αφορά η άποψη τους.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ