Κι έτσι φτάνουμε στον δήμαρχο ή πολιτικό αρχηγό «Μάνατζερ» (και τα σκυλιά δεμένα…)

43
12456

Κι έτσι φτάνουμε στον δήμαρχο ή πολιτικό αρχηγό «Μάνατζερ» (και τα σκυλιά δεμένα…)

Ένα από τα καλά του Ομίλου για την Αυτοδιοίκηση (και του πείσματος που διακρίνει τον Κώστα) είναι ότι προσπαθεί να ξαναφέρει την πολιτική συζήτηση στο τοπικό προσκήνιο.

Καμία σχέση βέβαια η «πολιτική» του χτες (ακόμα και της τελευταίας δημαρχιακής θητείας του πριν δέκα κάτι χρόνια με το σήμερα).

Οι νέοι είναι αλλού… Όπως και οι απογοητευμένοι και αποσυρθέντες του παρελθόντος (το πολύ πολύ να συμμετέχουν σε κανέναν οξύ διαδικτυακό σχολιασμό χρησιμοποιώντας ατάκες και ευτράπελα από τα παλιά).

Έχουν αλλάξει τόσο το διεθνές περιβάλλον, όσο και οι ανθρώπινες, κοινωνικές και φυσικά πολιτικές σχέσεις, όπως τις ξέραμε μέχρι πριν μερικά χρόνια που είναι «σαν να περπατάμε όλοι παράλληλα…»

Σύμφωνα με την τελευταία πρόταση του Ομίλου: αν ο δήμαρχος έπαιρνε την απόφαση να στελεχώσει μέσω της ΚΩΑΝ (που βάσει νόμου έχει τη δυνατότητα προσλήψεων με ιδιωτικοοικονομικά κριτήρια) τις 4 βασικές διευθύνσεις (οικονομική-τεχνική-διοικητική & περιβάλλοντος) και κρατήσει σε αυτές αντίστοιχα μόνο 4 αντιδημάρχους αντί 9 διακοσμητικούς που έχει σήμερα,  η ομάδα θα ήταν πιο λειτουργική, ευέλικτη και αποτελεσματική.

Αν κάνουμε όμως μια ακτινοσκόπηση (εκ νέου, γιατί και τότε την είχαμε κάνει επί της τελευταίας δημαρχίας του Κώστα και πριν δυο-τρεις μήνες την είχαμε περιγράψει σ’ ότι αφορά την σημερινή αρχή) των εύθραυστων ισορροπιών μέσα σε μία ετερόκλητη και πολυσυλλεκτική δημοτική ομάδα, θα δούμε ότι πολύ δύσκολα θα προχωρήσει και το προτεινόμενο νέο διοικητικό σχήμα.

Υπ’ αριθμόν ένα πρόβλημα και τότε και τώρα η έλλειψη ομαδικότητας, σύμπνοιας, πρόταξης του συλλογικού έναντι του ατομικού.

Αντ΄αυτών βλέπουμε ο καθένας (όχι εκλεγμένος, αλλά υποψήφιος) από τη στιγμή που θέτει υποψηφιότητα να «παζαρεύει» εξαρχής πολύ ακριβά, τη συμμετοχή του στο ψηφοδέλτιο μιας και οι η ζήτηση υποψηφίων είναι πολύ ασύγκριτα μεγαλύτερη της προσφοράς…

Επομένως, ο (κάθε) δήμαρχος -που κι αυτός σε τελική ανάλυση όταν βολιδοσκοπείται από συγκεκριμένα τοπικά κοινωνικοοικονομικά ή πολιτικά-κομματικά συμφέροντα θέτει τους δικούς του όρους συμμετοχής- έχει να ισορροπήσει στην συνέχεια σε πολύ τεντωμένο σχοινί με λεπτές ισορροπίες για να τους κρατήσει όλους, αλλά και να κρατηθεί ο ίδιος.

Από αυτή την άποψη οι 9 αντιδημαρχίες ήταν ξεκάθαρα λύση ανάγκης, προεκλογικών υποσχέσεων,  ισορροπιών, αλλά και ευσεβής πόθου μήπως και λειτουργήσουν με παραπάνω φιλότιμο, ομαδικότητα και συνέπεια προς ένα κοινό στόχο.

Μπροστά όμως, στην αλαζονεία της εξουσίας (η οποία δοκιμάζει, όπως και το χρήμα που λέγαν και οι παλιοί σοφοί ακόμα και τους καλύτερους χαρακτήρες), τον ανταγωνισμό του ποιος θα κάνει τα περισσότερα ρουσφέτια για ψήφους (το γράφει καθαρά κι ο Κώστας που τα ξέρει από πρώτο χέρι), αλλά και ποιος θα βάλει τρικλοποδιά ή θα σπρώξει τον συμπαίχτη του -όπως και στο ποδόσφαιρο- για να μην βάλει αυτός το γκολ… Όλα τα παραπάνω πάνε τελικά περίπατο.

Οπότε στο τελικό «ποιός φταίει;» Φτάνουμε αναπόφευκτα στους «μοιραίους’ του Βάρναλη (το κεφάλι το κακό μας, ο θεός που μας μισεί, το κρασί κλπ ;)»… κανένα στόμα δεν το ‘βρε και δεν το ‘πε ακόμα»

Κι έτσι -το πρόταγμα των καιρών που λέγαμε (και που θέλουν να μας επιβάλουν οι απέξω, όπως και τόσα άλλα βλέπε «Νέα Τάξη ή Αταξία»… Ας ρωτούσε ο Κώστας τον εξ Αμερικής «Ντόναλτ» Κασσελάκη τη βραδιά που πήγε να τον χαιρετήσει στην Κω, ίσως κάτι να του λεγε πάνω σε αυτό…) φτάνουμε στον δήμαρχο ή πολιτικό αρχηγό «Μάνατζερ» (και τα σκυλιά δεμένα… όπως και με το γάμο ομοφυλοφίλων).

Οπότε, η φιλοσοφία της πολιτικής, των συλλογικών οραμάτων, της ενεργοποίησης, οργάνωσης των πολιτών και της κοινωνίας για να είναι διεκδικητικοί κλπ έναντι της οποιασδήποτε κυβέρνησης και εξουσίας που λέει ο Κώστας, είναι μάλλον της εποχής του Τζαβέλα (όχι του Κίτσου για να μην πάμε τόσο πίσω, αλλά του Πάνου…)

Θα σταθούμε μόνο σε τρία από τα 103 πρέπει που θα πρέπει απαραίτητα να έχει ή να κάνει ένας επιτυχημένος (σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα) «Μάνατζερ»:

-Πρέπει να προσλαμβάνει τους καλύτερους και να τους κάνει να ενθουσιάζονται.

-Πρέπει να προσπαθεί να πληρώνει τους ελάχιστους φόρους κατά τον δυνατό και νόμιμο τρόπο, χωρίς τύψεις.

-Πρέπει να πουλήσει την επιχείρηση όταν δεν είναι γεμάτος με ενθουσιασμό με αυτό που κάνει…

Οπότε, θέλουμε δεν θέλουμε πάμε για άλλα…

  • Ευρωεκλογών το ανάγνωσμα – Αντιγράφουμε σχετικά:

Ο φόβος της αποχής και το θρίλερ της έδρας που διεκδικούν όλα τα μικρά κόμματα: Νίκη, Πλεύση, Νέα Αριστερά και από κοντά οι Δημοκράτες, ο Κόσμος, η Φωνή Λογικής και το ΜΕΡΑ 25.

«Η Σίνγκιουλαρ και η ηλεκτρονική ψήφος να κάνουν το θαύμα τους».

Ιστορικά μεγάλη η αποχή. Τα δημοσκοπικά επιτελεία φοβούνται ότι ο αριθμός των εγκύρων ψηφοδελτίων θα κλωθογυρίζει στα 5.000.000. Η μοναδική φορά που τα έγκυρα ψηφοδέλτια έπεσαν κάτω από τα 5.000.000 ήταν στις βουλευτικές εκλογές του 1974. Όμως τότε οι εγγεγραμμένοι ψηφοφόροι ήταν μόλις 6.241.066. Ψήφισαν 4.963.558 και τα έγκυρα ψηφοδέλτια ήταν 4.908.974″.

«Πανικός το πρωί στο studio του OPEN, βόμβες για Μητσοτάκη από τον πρώην κυβερνητικό εκπρόσωπο Καραμανλή, Αντώναρο. «Οι κύριοι αυτοί, από τις πολυεθνικές, που βάζουν αυτές τις τιμές στα ράφια, είναι ΧΟΡΗΓΟΙ του Μητσοτάκη, γι αυτό δεν τους πειράζει, είναι καρτέλ, κι από τα πρόστιμα που έχει επιβάλλει, δεν έχει εισπράξει τίποτα, μηδέν, zero. Έχει γονατίσει τον κόσμο»

 

 

43 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Καμια κυβέρνηση δεν θέλει να ξεκαθαρίσει την κομματοκρατία γιατί απλούστατα δεν πρόκειται να ξαναγίνει κυβέρνηση,

    μετά από αυτό. Αφού σε αυτό το σύστημα στηρίζεται για να εκλεγεί και να συνεχίσει να κυβερνά. Είμαι σίγουρος ότι πολλοί πολιτικοι ανέχονται αναγκαστικά αυτή την κατάσταση μη μπορώντας να κάνουν διαφορετικά και σιγουρα θα υπήρξαν και κάποιοι που προσπαθώντας να το αλλάξουν τους έφαγε το μαύρο σκοτάδι.

  2. Ένας ΑΞΙΟΣ ηγέτης ( πρωθυπουργός-υπουργος-περιφερειαρχης -δημαρχος ) μπορεί να πάρει ικανοποιητική απόδοση από το προσωπικό που διαθέτει αλλά ένας ανίκανος μπορει να αποσυντονηση τους πάντες.

  3. Είναι για εμάς αδυνατον Γιάννη να αποδεχτούμε την αλαζονεία στην τοπική εξουσία, την πολιτική και κοινωνική απαξίωση, την κοροϊδία προς τους πολίτες ακόμη και προς τα μέλη και στρλεχων των ιδίων των δημοτικών παραταξεων Οι πρακτικές αυτές μας οδηγούν στον γκρεμό. Θα τα βρουν μπροστά τους

  4. Για τις συνεργατικές δεν μας είπατε.Την άλλη τρομερή ιδέα του Καϊσερλή.Για εμένα πάντως χρειάζεται μεγάλο θρασσος από κάποιον που ήταν 50 χρόνια δήμαρχος και υπουργός να μας λέει ότι θέλει αλαγες το σύστημα που του έδωσε αυτές τις εξουσίες.Αντί να ησυχάσει στο σπίτι του που τον έστειλε ο λαός και να τον κρίνει η ιστορία,τώρα θα μας πει φταίει ο λαός που δεν καταλαβαίνει και αδιαφορεί.Ο λαός που του έδωσε τόσα χρόνια τις θέσεις που είχε.ΝΑΙ επιτέλους αφήστε τους νέους να δημιουργήσουν και να φτιάξουν τη ζωή τους κσι πως θα ζήσουν.Υπάρχουν τα πειραγμένα σας να παραδειγματιστούν όταν θέλουν.Δεν χρειάζονται να ακουν ανθρώπους μιας άλλης εποχής που δεν θα ζήσουν στον κόσμο τους.Μακάρι να ζήσει 100 χρόνια αλλά προς το τέλος του βίου τους οι άνθρωποι κάνουν απολογισμό της ζωής τους δεν λένε για το πως θα ζήσουν την ζωή τους οι επόμενοι.

    • Βάλε υποψηφιότητα επώνυμα την επόμενη και μην μας ζαλίζεις τω ερω.Κούρασες επαναστάτη του κ**ου

  5. Υ.Γ. Το 2022 ηEUROSTAT διαπίστωσε ότι η Ελλάδα έχει το υψηλότερο ποσοστό στην Ε.Ε. ατόμων με χαμηλό μορφωτικό επίπεδο (81,6% ) .

    • Πριν μια μέρα έβγαλε άρθρο ποιοι από την Ευρώπη φεύγουν νωρίς από την εκπαίδευση και δεν την ολοκληρώνουν και μάντεψε.
      The lowest shares of early leavers from education and training in the EU were in:
      🇭🇷 Croatia (2.0%)
      🇵🇱 Poland and 🇬🇷 Greece (both 3.7%)
      🇮🇪 Ireland (4.0%)
      https://www.instagram.com/eu_eurostat/p/C7TqKizs2nC/?img_index=1
      Ότι να’ναι. Οι Έλληνες φίλε μου είναι από τους πιο μορφωμένους λαούς. Μας αρέσει δε μας αρέσει αυτή είναι η αλήθεια.

  6. Το 2023 και το 2024 δόθηκαν από το Δήμο στην ΚΩΑΝ Α.Ε πάνω από 1,5 εκατομμύριο ευρώ.μεγαλες αρπαχτες μεγάλες μάσες….δεν ασχολούνται οι τεμπέληδες για το νησί.μονο η τσέπη.

  7. Διαβαζω για ρουσφέτια,ακριβα παζάρια προεκλογικά,»εξαργυρωση» μετεκλογικά και δεν σοκάρετε κανεις?Είναι όλα γνωστά σε όλους?
    Από όλους γίνονται αυτά?Ακόμη κι απ ‘τα «καλά» παιδιά?Δεν είναι ρητορικά τα ερωτήματα…

  8. Κάτι άσχετο επειδή μερικοί επιμένουν.Ναι θα λεω τι γνώμη μου και ναι θεωρώ τον Μητσοτακη και τη ΝΔ ως καλύτερη λύση για τη χώρα.Αυτό δεν αλαζει όσο και να με βρίζουν όσο και να μπενουν με το όνομα μου άλλοι λέγοντας διαφορά,ούτε το ότι κάποιοι με ψάχνουν ,γιατί άραγε;Δεν έχω βρίσει εκτός από το να πω κάποιον βλάκα όχι προσωπικά αλλά το ψευδονυμο που σχολιάζει .Απορώ δεν έχει άνδρες η γυναίκες να σχολιάσουν να πουν την γνώμη τους την πρόταση τους;Εγώ λεω για τη ΝΔ εσείς;Βρίζετε εμένα το Μητσοτακη,ωραία.Μετά;Πρόταση;Την ξεχνάτε;Πέστε ότι προτιμάτε τον Κασσελακη που τα δώσει λέει 13ο 14ο15ο μισθο σε προεκλογικό αγώνα για Ευρωεκλογές.Έλεος.Μετά από 4 χρόνια δηλαδή υποστηρίζει ότι η ΝΔ θα έχει περίσσεμα τότε και θα μπορεί να τα δώσει.Πέστε για τον Βελόπουλο που θα δώσει 3000-4000 σύνταξη.Εμένα γιατί με βρίζετε;Ναι είστε πιο πατριώτες,πιο Χριστιανοί .Ωραία γιατί βρίζετε;

  9. Παραμονές Ευρωεκλογών ασχολούμαστε με δημάρχους;Γιατί;Δεν υποδεικνειω αλλά γιατί να μην ασχοληθούμε με τη δουλειά των Ευρωβουλευτών;Τι προσφέρουν ποιος ο λόγος να τους ψηφίσουμε;Ποσό συμαντικες είναι οι εκλογές και τι διακινδυνεύετε .Να στείλουμε ανθρώπους που μπορούν να κάνουν συμμαχίες να προοθισουν θέματα της χώρας μας,που μπορούν να σταθούν και όχι να στείλουμε γραφικούς και μετά να ψάχνουμε τι κάνει η ΕΕ για εμάς.

    • Οι μόνοι καλοστεκούμενοι είναι οι της Ν.Δ.!!!Αν παρ’ελπίδα Ν.Δ. τοτε Βίκυ Φλέσσα.

      • τόσα σπουδαία μυαλά φιλοξένησε στήν εκπομπή της αλλά άμα είσαι ηλίθια δέν αποκομίζεις ..τίποτα.

        • Παν -ηλίθια.
          Δεν συμβαίνει πολλές φορές στην ζωή να συναντάς τέτοιο άτομο ακόμα και πίσω απ το πληκτρολόγιο.
          Πατέντα αξεπέραστη

  10. https://youtu.be/QtPVjiTjnHU?si=CK15YPHwkKIpiGMf
    2500 ευρώ ζητάνε στις Σποράδες από τους γιατρούς μόνο για ενοίκιο. Κατ επέκταση αυτό συμβαίνει παντού. ΠΩΣ θα έρθουν γιατροί εδώ σκεπτόμενοι τα έξοδα διαβίωσης.?.
    Οι ίδιοι άνθρωποι που παραπονιουνται για την απουσία γιατρών είναι αυτοί που χτυπάνε τα ενοίκια.
    Φαύλος κύκλος.

  11. Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΝΔ Η ΚΟΛΟΚΥΘΙΑ ΜΕ ΤΗ ΡΙΓΑΝΗ ΜΟΝΟ Η ΝΔ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΜΟΝΟ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΑΞΙΖΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΚΥΒΕΡΝΑ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΚΟΜΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΓΕΛΑΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΑ ΑΛΕΣΦΑΚΙΑ ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΤΕ ΕΙΣΤΕ ΧΑΛΟΥΒΑΔΕΣ ΑΠΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΤΣΕΤΕ ΑΝΑΠΑΥΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ ΣΑΣ ΣΤΙΣ 9 ΙΟΥΝΙΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΗ ΝΔ ΝΑ ΣΑΣ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΥΠΟΘΕΤΑ ΚΑΙ ΥΠΟΓΛΩΣΣΙΑ ΠΑΛΙ ΓΑΤΑΚΙΑΑΑΑΑ

  12. Παν -ηλίθια.
    Δεν συμβαίνει πολλές φορές στην ζωή να συναντάς τέτοιο άτομο ακόμα και πίσω απ το πληκτρολόγιο.
    Πατέντα αξεπέραστη

  13. Εγώ λέω να στείλουμε τον Βελόπουλο στην Ευρωβουλή να τον ακούσουν να κλάψουν πατάτες να μας στείλουν τα κονδύλια να κάνουμε τις δουλειές μας.

  14. Ήμουν στο σούπερ μάρκετ εχθές,μπαίνει μέσα ένας με πουκάμισο ,ένα νούμερο μικρότερο από ότι βάζει κανονικά με τα κουμπιά τεντωμένα έτοιμα να σπάσουν,λαχανιασμένος να τρέχει στα ψυγεία.Ρωταγε να πάρει φέτα.Του έδινα την δικιά μου ,δεν την ήθελε.Ηθελε την 6,80.Μαντεψατε ποιος είναι;Άντε τώρα να είσαι αριστερός από μικρός και να υποστηρίζεις αυτό το άτομο.

  15. Φίλε ΨΙΤ ένταξη μεγάλος άνθρωπος είσαι ξεχνάς,εμείς όμως όχι ακόμα.Όλα αυτά που στέλνεις τα πιστεύεις;Έχεις ξεχάσει ότι το ΠΑΣΟΚ ήταν στην εξουσία πολλά πολλά χρόνια;Δεν τα ζήταγες από αυτούς που τους ψήφιζες τα ζητάς τώρα από τη ΝΔ;Σκέψου λίγο.

  16. Παιδιά ο Κασσελακης πήγε στη Παλεστινη και συναντήθηκε με τον υπουργό τουρισμού .Τι έκανε το θηρίο.Θα γεμίσουμε Παλεστινιοι τουρίστες.Αυτος είναι πολιτικος

  17. ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΥΣΩΝΑΣ ΣΤΙΣ 9 ΙΟΥΝΙΟΥ 34ΑΡΙΑ-35ΑΡΙΑ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ Η ΕΜΥ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΙΤΕ ΝΕΡΑΚΙΑ ΚΑΙ ΚΡΕΜΟΥΛΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΗΛΙΟ

  18. Ο ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ ΒΛΕΠΕΙ ΤΟΝ ΥΠ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΩΡΑΙΑ ΘΑ ΓΕΜΙΣΕΙ ΜΕ ΧΑΜΑΣ Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΓΑΛΑ ΝΟΥΝΟΥ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ ΓΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΕΦΑΝΕ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΚΑΙ ΒΟΡΕΙΑ ΚΟΡΕΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΟΝ ΥΠ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΝΑ ΤΟ ΛΥΣΟΥΜΕ ΚΙ ΑΥΤΟ ΣΕ ΘΕΛΩ ΔΥΝΑΤΟ ΠΑΡΕ ΚΑΙ ΤΗ ΦΑΡΛΕΙ ΝΑ ΦΟΒΗΘΕΙ Ο ΚΙΜ ΓΙΟΝΓΚ ΟΥΝ (ΟΥΓΚ ΟΥΓΚ ΟΥΓΚ)ΜΑ ΤΟΝ ΜΑΝΙΤΟΥ ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΔΟΥΜΕ

  19. Ανεξάρτητα από αυτό.... κάτι ευχάριστο... Ο Μητσοτάκης είπε ότι υπάρχει φέτα με 6 ευρώ..
  20. ΤΟ ΚΑΝΑΜΕ ΚΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΝΑΜΕ ΚΙ ΑΥΤΟ ΠΗΡΑΜΕ ΤΟ ΕΒΔΟΜΟ ΜΕ ΣΛΟΥΚΑ ΑΡΧΗΓΟ ΝΑ ΝΑΙ ΚΑΛΑ Ο ΜΠΑΡΤΖΩΚΑΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΟΝ ΕΔΩΣΕ ΚΑΙ ΣΤΗ ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΙΑ ΜΕ ΤΟ ΟΓΔΟΟ ΠΑΡΕΑ ΦΟΡΤΣΑ ΠΑΟ Η ΜΟΝΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΥΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΚΛΑΙΓΑΝΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΤΑ ΠΡΩΤΑ 10 ΑΣΤΕΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΑ ΜΕΤΑ ΣΥΝΗΘΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΦΟΡΑΣ ΓΥΑΛΙΑ ΗΛΙΟΥ

    • Δεν σου έδωσε κανένας κανέναν.Τους αγόρασες.Ομάδα που αγόρασε επειδή δεν είχε τι να κάνει τα λεφτά ο πρόεδρος.Ο Μπαρζωκας φτιάχνει ομάδες,δεν αγοράζει.

  21. προς μιραντα...οπως αναφερει και σε αλλο site..περι σχολιων (στο οποιο και και εκει γραφει..ο συγκεκριμενος

    Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας…και επιδειξη βλακειας !!

    • Γιαυτο γράφεις με ονοματεπώνυμο εσυ;Τουλάχιστον αυτή γράφει σταθερά με ένα όνομα.Εσυ;Μήπως να σου έδινε και την διεύθυνση της;Εγώ έχω διαβάσει εδώ απειλές εναντίων της.Όλοι ξέρουμε τους φασιστες τι κάνουν.Τέλος μπες εσυ με ονοματεπώνυμο και μετά ζητά από τους άλλους.Ανώνυμε εδώ φοβάστε να πεις ανώνυμα τη γνώμη σου.Έλεος.

      • διάβασε τα χιλιάδες μηνύματα μιας τρελής,ασχέτως,ανιστορητης,τρισαθλιας και εστίασε στο ύφος

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ