Όλοι μα όλοι έχουμε βαρεθεί τα λόγια και προπάντων τις αδικαιολόγητες δικαιολογίες… Δράση Τώρα

58
14809

Όλοι μα όλοι έχουμε βαρεθεί τα λόγια και προπάντων τις αδικαιολόγητες – δικαιολογίες… Δράση Τώρα

Άσχημο πράγμα η δικαιολογία (φέρνει την πολυλογία, την αυτοδικαίωση και γενικά κάνει αυτόν που την ψάχνει συνέχεια να ζει στον κόσμο του).

Σε κάνει πρώτα απ΄όλα κουραστικό επαναλαμβάνοντας σε κάθε ευκαιρία πράγματα αυτονόητα και γνωστά σε όλους.

Να μην παραδέχεσαι έστω μια ανθρώπινη αδυναμία, καθυστέρηση, αδιαφορία, ένα λάθος βρε αδελφέ που όλοι κάνουμε.

Κάπου έχουμε μεγάλη ευθύνη κι εμείς οι πολίτες, οι δημοσιογράφοι πρωτίστως (που τους αφήνουμε να λένε «αέρα»… δώσ΄τους μικρόφωνο και γέμιζε ώρες) και φυσικά οι ίδιοι οι πολιτικοί από τους μεγαλύτερους στους νεότερους που τους ακολουθούν (και οι οποίοι πολλές φορές μπολιάζονται παίρνοντας όλα τα κακά τους).

Οι παραπάνω σκέψεις έρχονται με αφορμή τη συνάντηση της νεοσύστατης πρωτοβουλίας πολιτών στο Μαστιχάρι με την επωνυμία «Μαστιχάρι Δράσις».

Χίλια μπράβο στους πολίτες που ενδιαφέρονται και κινητοποιούνται για τον τόπο τους. Το έχουν αποδείξει και σε εθελοντικό επίπεδο για το χωριό τους, κατά το παρελθόν το ίδιο όπως φαίνεται θα κάνουν και τώρα,  πιο οργανωμένα.

Έφερε αποτέλεσμα η διαμαρτυρία και η κινητοποίηση τους; Ναι,σαφώς εκ του αποτελέσματος. Καθώς, την επόμενη κιόλας μέρα πήγε συνεργείο και απομάκρυνε τα φύκια.

Θα μπορούσε βέβαια να είχε γίνει νωρίτερα. ‘Έστω και οι λιγοστοί τουρίστες που είχαν έρθει μια εβδομάδα πριν, δεν χρωστάγανε σε κανέναν από όσους είμαστε (ακόμα) σε ‘χειμερία νάρκη’, να αντικρίζουν εικόνες αδιαφορίας και εγκατάλειψης είτε με τα φύκια, είτε με τα χόρτα, την έλλειψη καθαριότητας, ετοιμότητας κλπ.

Τις ίδιες δικαιολογίες τις ακούμε χρόνια. Και όταν αυτές επαναλαμβάνονται γίνονται «επιστήμη» στους (εκάστοτε) πολιτικούς υπεύθυνους (από την έλλειψη προσωπικού, τις ευθύνες των από πάνω – με τους οποίους βέβαια κατά τα λοιπά ή όταν έρχονται είμαστε  «τάτσι μίτσι κότσι» για να πουλάμε το ίδιο προεκλογικό αφήγημα «μέγαρα, νοσοκομεία, και λοιπά»φύκια Μαστιχαρίου σε συσκευασία…» μέχρι τον καιρό και τη νέα «καραμέλα» της κλιματικής κρίσης (που «πάει με όλα και συμφέρει» στις δικαιολογίες των αδικαιολόγητων).

Η ουσία τώρα της συνάντησης και από την μια πλευρά (δηλαδή των πολιτών) και από την άλλη (των πολιτικών-τοπικών αρχόντων):

Όλοι μα όλοι, έχουμε βαρεθεί τα λόγια και προπάντων τις αδικαιολόγητες – δικαιολογίες… Αυτό που χρειάζεται, είναι αυτό που φωνάζουν όλοι οι κάτοικοι του νησιού:  Δράση Τώρα.

Το παράδειγμα «του Σάκη και του Μανιά» να κόβουν οι ίδιοι με τους φίλους τους εθελοντές που  τους πλαισίωσαν τα χόρτα, να καθαρίζουν πάρκα, να καλλωπίζουν παρτέρια με χαλίκι κλπ, παρά τα «γελάκια» και την αφ’ υψηλού ειρωνεία (εκ των έσω μιας και χαλάει το βόλεμα… εκ των έξω είναι φυσικό και αναμενόμενο να αποδομείται η προσπάθεια) έσωσε κάπως την κατάσταση και απέτρεψε πιθανότατα για αυτούς το… «Κως Δράσις».

Ας ελπίσουμε όχι μέχρι να απογοητευθούν και τα παρατήσουν κι αυτοί που φαίνεται να είναι μέχρι τώρα μοναχικοί καβαλάρηδες.

Χρειάζεται, να το δουν πολύ σοβαρά και με θετική, ανοιχτή ματιά,  όλοι οι εμπλεκόμενοι με τα κοινά, εκλεγμένοι και μη (κάπου καμιά 300αριά και βάλε, όπως γράφτηκε σε ένα διαδικτυακό σχόλιο).

Στον πολίτη δεν θα «μετρήσει» περισσότερο όταν έρθει η ώρα της κάλπης ο υποψήφιος που θα τον χτυπήσει στην πλάτη ή θα έρθει προεκλογικά να του «πουλήσει μούρη». Αλλά αυτός που θα έρθει να καθαρίσει μαζί του, διαθέτοντας έστω και δυο πολύτιμες ώρες εργασίας (όσες και αυτές που στάθηκαν στον ήλιο για να ακούσουν δικαιολογίες Κυριακάτικα…) για το νησί του και προπάντων για τα χωριά που είναι σε μεγαλύτερη εγκατάλειψη.

Τόσο δύσκολο είναι να το καταλάβει κανείς; Τσάμπα διαφήμιση.

Ένα καλό κι ένα κακό. Πάντα η ζωή αυτό μας δείχνει

Ή κατά το ελληνικότερον «ουδέν κακόν αμιγές καλού».

Με μια μικρή ματιά στον κόσμο γύρω μας: Δεν ξεκίνησαν καλά οι αγορές -όπως έγραψαν οι οικονομικοί αναλυτές μετά το Πάσχα των καθολικών. Οι ανησυχίες για μια ευρύτερη σύγκρουση στη Μέση Ανατολή μετά την αεροπορική επίθεση του Ισραήλ στο διπλωματικό κτίριο του Ιράν στη Συρία, η συνεπαγόμενη αύξηση του πετρελαίου που συμπαρασύρει έτι περαιτέρω τις αυξήσεις των τιμών κλπ.

Στον αντίποδα, μεγάλη ελπίδα για όλους (ειδικά για εμάς εδώ που εξαρτόμαστε από αυτόν) ο τουρισμός. Ο Μάρτιος λοιπόν ήταν σαν καλοκαίρι για το μεγαλύτερο αεροδρόμιο της χώρας, το «Ελευθέριος Βενιζέλος» που κυριολεκτικά απογειώθηκε τον περασμένο μήνα, με ιστορικά υψηλά νούμερα που παραπέμπουν σε φουλ σεζόν…

Κι όπως έλεγε φιλάρεσκα με νόημα ο Αντόνιο Γκράμσι, «είμαι απαισιόδοξος λόγω νόησης και αισιόδοξος λόγω θέλησης»,

Βασικά η Κυβέρνηση έχασε άλλους δύο υπουργούς που εξαναγκάστηκαν σε παραίτηση. Δεν έχει και πολλά στελέχη. Παλιά πήρε του Λάος μετά του Πασόκ. Τώρα μαζεύει… ότι κάτσει και από τους Σπαρτιάτες…

Μέχρι να ανοίξει και την τρίτη επιστολή…(«Ήρθε η ώρα να ετοιμάσεις τις τρεις επιστολές για τον επόμενο») όπως του γράφει εύστοχα φίλος αναλυτής.

58 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ασφάλεια εστί τό προνοειν καί προλαμβανειν . Το δε προνοειν καί προλαμβανειν κρειτον εστί του θεραπεύειν . (Ιπποκράτης )

  2. Αλυκή ένας τόπος που έγινε έλος. παλιά προκαλούσε ελονοσία και οι Ιταλοί άνοιξαν θαλάσσιους διαδρόμους και έβαλαν αλμυρό νέο που διώχνει τα κουνούπια .παράλληλα μάζευαν πολύτιμο αλάτι όταν ήταν και σημείο οικονομικής συναλλαγής. είχε και αποθήκη αλατιού ο Δήμος πέρσι έκανε μια προσπάθεια να ανοίξει τα βουλωμενα θαλάσσια ρυάκια αλλά μετά σταμάτησε. η Αλυκή έγινε βρώμικος σκουπιδότοπος εγκαταλειμμένος και γεμάτος κουνούπια με δεκάδες ξένους που πάνε στο Τιγκάκι.

  3. Γιαννη με χαλικι ο Καμπουρακης εστρωσε την εισοδο της πολης,αρπαγη,μερος της βενιζελου,την ιπποκρατους και καπου στο κτελ. Μαλιστα η δυναμη αλλαγης ειχε βγαλει δελτιο. Δεν θελω να μειωσω το Σακη και τον Μανια,αλλα δεν εκαναν κατι. Αληθεια τι να κανω το χαλικι οταν κοιταξει τον κορμο του δεντρου και δεις οτι δςν υπαρχει φύλλωμα.

  4. Πέρασε στα ψιλά κ.Κιάρη? Βόμβα απ το Συμβούλιο της Επικρατείας σήμερα!!!

    Να ενημερωθεί ο κ. Ανδρουλάκης γιατί παρακολουθείτο …αρχίζει να ξετυλίγεται το κουβάρι.
    Μέχρι πρότινος έπρεπε να περάσουν 3 χρόνια για να μάθει ο παρακολουθούμενος, τον λόγο που παρακολουθείτο.
    Η Δημοκρατία στο ανώτατο επίπεδο.

    Άντε θα μάθει επιτέλους ο καψερός τους λόγους εθνικής ασφάλειας που επέβαλαν την παρακολούθησή του.

    • Χαζούλη αυτός τον ξέρει το λόγο.Εξαλου του έλεγαν να τον ενημερώσουν αλλά δεν ήθελε χάρη.Απλα θα σταματήσει να πουλά παραμύθια.Παει και αυτό το σόου του Ερωβουλευτη.

      • Σε περιπτώσεις εισαγόμενων πορτοφολάδων που θεωρούν την Ελλάδα παράδεισο για κλοπές ,ξέρουν και δημοσιοποιούν τους διαλόγους.
        https://www.zougla.gr/greece/mas-trolaroun-tora-kai-oi-portofolades-eisagogis/
        Διάβασε τι λένε.
        Α, να σου θυμίσω ότι είσαι ότι πιο ηλίθιο έχει περάσει απ τον τοπικό Δημόσιο Διάλογο. Έχεις φτιάξει το καλύτερο όνομα.
        Πατσαβούρα με τ όνομα.

      • Στο αυτί να πας να ενημερώσουν εσένα! Η απόφαση του ΣτΕ είναι κόλαφος φια άθλια παπαγαλάκια σαν και εσένα Ελπιζω να μην είσαι σαν την από τις εκδιδόμενη Οι αλλοι παπαγάλοι πληρώνονται καλά Εσυ, τζάμπα χυνεις τόσο μελάνι βλακείας;

      • Τώρα θα τον ενημερώσουν επίσημα θεσμικά και με τη βούλα του ΣτΕ Περαστικα σου χαζούλα

  5. Ασύλληπτο! Με Έγγραφό του το υπουργείο Παιδείας αντικαθιστά Διευθυντές που αρνούνται την αξιολόγηση

    https://www.ethnos.gr/paideia/article/309334/asyllhptomeeggrafotoytoypoyrgeiopaideiasantikathistadieythyntespoyarnoyntaithnaxiologhsh

    Το γράφω χρόνια από τότε που πόσταρα το πρώτο μου σχόλιο στην Aegeasnews.
    Η Άρση της μονιμότητας σε όλους τους τομείς του Δημόσιου και Κρατικού κλάδου,έπρεπε να έχει γίνει χρόοοοοοοονια πριν.
    Μα υπάλληλος καθαριότητας, δάσκαλος, Δημοτικός σύμβουλος,εφοριακός, κ.λ.π. εκλεγμένος και ΜΗ, να ξέρει ότι η παράλειψη είναι το ίδιο πράγμα με την πράξη.
    Κάτι είπε σήμερα για τις αλοιφές του Βελόπουλου ο Αίρων τας αμαρτίας του Κόσμου.

    • Είναι ο λόγος που το Ελληνικό δημόσιο έχει αυτά τα χάλια.Αξιολογιση και κατάργηση της μονιμότητας αύριο.Μαντεψτε ποιοι το πολεμάμε τόσα χρόνια.Οι προοδευτικοί αριστεροί και κομμουνιστές.Οι βολεμένοι στη χώρα μας.Μητσοτακη πάρτε πάνω σου και αυτό ,μην φοβάσαι τους τραγικούς,ο κόσμος θα είναι μαζί σου.Ναι το ΚΚΕ και υπόλοιποι θα κάνουν πορείες απεργίες αλλά πρέπει να τους κερδίσουμε και να πάμε μπροστά.

      • Σταμάτα τα απαντάς στον καθένα…εκτός από ηλίθια ,είσαι και ////κω.έχεις σπάσει το βλακόμετρο.

        • Εσυ ποιος είσαι;Αποφάσισε ποιος είσαι και τι σχολιάζεις.Ενταξη βρίζεις ,είμαι χαζή και το άλλο να το λες στη γυναίκα σου που σε ανέχεται,(αν έχεις).Εσυ τι λες;Το ξέχασες;

      • Μόνο για την ιστορία, για τα γραφτά, γι αυτά που θα διαβάζουν στο αρχείο της aegeanews τα παιδιά σου και θα νοιώθουν αγαλλίαση.
        Εσύ προσωπικά αμαυρώνεις την έννοια γυναίκα.
        Η γυναίκα μου σε έχει πρότυπο..βλακείας.

      • Έχεις άποψη και γι αυτό? Πατριώτρης είναι αυτός που δεν αναστέλνει τον ΕΝΦΙΑ σε σεισμόπληκτους

        και πλημμυροπαθείς.
        Τέτοια Χούντα δεν πέρασε ποτέ.
        Αυτό το καραφλό παιδί ο Χατζηδάκης που δεν δούλεψε ποτέ του ,ξέρει και απειλεί μικροεπαγγελματίες ,τεχνικούς και λογιστές για το POS που δεν δουλεύει επειδή είναι φτιαγμένο στο ‘πόδι’ https://www.ertnews.gr/roi-idiseon/irakleio-oi-seismopliktoi-tou-arkaloxoriou-zitoun-anastoli-pleistiriasmon-opos-egine-gia-tous-plimmyropatheis-tis-larisas/
        η Πατρίδα περνάει την μεγαλύτερη χούντα.
        Πατσαβούρα.

        • Τα είχε δηλωμένα ο πλημμυροπαθής και σεισμόπληκτος ;Είχε κάνει αίτηση και δεν πήρε;Είσαι ψευταράς αν όχι άσχετος.

  6. Το τραγούδι της εκπροσώπησής μας στην Γιουροβίζιον άλλαξε και θα κάνει πρώτη παρουσίαση στην Κω

    https://www.youtube.com/watch?v=-zZR1891oLI&t=61s
    Αυτή είναι η Νέα Δημοκρατία που παρουσιάστηκε σαν αριστεία.
    Αυτή είναι η Νέα Χουντοκρατία που παρουσιάστηκε με Μπάτσους και αλητεία.

    • Καλησπέρα απ το Βροχερό Μάλμε...το 12άρι πάειειειειειειειειειειει

      στην Μαλάμω του Καρβέλα . Bravo Γκρέτσια….

        • Εκεί είναι γκέτο μία πόλη,εδώ όλη η χώρα και μάλιστα το κέντρο της πρωτεύουσας.Πήγαινε μια βόλτα να δεις τι γυφταριό κατέβηκε και επαιτούν σ ΟΛΑ τα σημεία της πόλης.Τσαντήρια έχουν στήσει σε κεντρικά σημεία,όλο το βράδυ προσπαθούν να σπάσουν ντους στις παραλίες να πλύνουν και να φάνε,γιατί είναι άπλυτοι σαν και σένα τσομπάνη.

  7. https://www.msn.com/el-gr/money/economy/%CE%B1%CE%BA%CF%81%CE%AF%CE%B2%CE%B5%CE%B9%CE%B1-%CE%B7-%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%AC%CE%B4%CE%B1-%CE%AD%CF%87%CE%B5%CE%B9-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CF%84%CE%AD%CF%84%CE%B1%CF%81%CF%84%CE%B7-%CF%85%CF%88%CE%B7%CE%BB%CF%8C%CF%84%CE%B5%CF%81%CE%B7-%CF%84%CE%B9%CE%BC%CE%AE-%CF%83%CF%84%CE%BF-%CE%B1%CF%85%CE%B3%CF%8C-%CF%83%CF%84%CE%BF%CE%BD-%CE%BA%CF%8C%CF%83%CE%BC%CE%BF/ar-BB1l5b2k

    Μήπως εννοεί αυγά χελώνας?
    Το άρθρο από θυγατρική της Microsoft.
    Ρε που πάμε βρε?
    Το πιο φθηνό εξαγώγιμο προϊόν στον 4ο Τουριστικό προορισμό είναι η μπόμπα.
    Καμιά έρευνα, καμιά αναφορά..
    Άκουσα θα βάλει ανεμογεννήτριες ο Δήμος στο Δημαρχείο για να διώχνει την Αφρικανική σκόνη,μην πνιγεί κανείς από κοκκινόχωμα ,μόνο από μπόμπα είναι η σωστή πολιτική.
    Ξημερώματα στο Λιμάνι στα μέσα του καλοκαιριού η οσμή τουαλέτας πλατείας Ομονοίας απ τα 80ς μέχρι τις μέρες μας ,παρά την αύξηση των πολιτισμένων ,είναι το σήμα κατατεθέν του Νησιού.
    Όπως τα φύκια στο Μαστιχάρι,έτσι και τα ούρα των επισκεπτών πρέπει να γίνουν εκμεταλλεύσιμα για ιατρικούς λόγους.
    Ω του Ιπποκράτη χώρα..τι τουρίστες θρέφεις τώρα.

      • Αναγκαίο κακό να χεις τέτοιους συμπολίτες ,θ αλλάξει τροχιά η Γης.

        -Αναγκαίο κακό ο Ανδρέας
        -Αναγκαίο κακό ο Δράκουλας
        -Αναγκαίο κακό ο Σημίτης
        -Αναγκαίο κακό ο Βουδας της ραφήνας
        -Αναγκαίο κακό ο ΓΑΠ
        -Αναγκαίο κακό ο Σαμαρας, μαζί με το παλικάρι που ξέχασε το στικάτι, και την αλλη που δεν ήξερε πως να το βαλει στο πισι (και την κάναμε συμπτωματικά ΠτΔ).
        -Αναγκαίο κακό ο Τσίπρας
        -Αναγκαίο κακό ο Κυργιάκος

        Καλά έχει πάει το σκεπτικό μας μέχρι σήμερα !

  8. Έχουμε μια κυβέρνηση που προσπαθεί,με λάθη κόντρα σε κατεστημένα ετών,με ένα δημόσιο μιας άλλης εποχής αλλά δουλεύει.Απο την άλλη τι έχουμε;
    «Έχετε πια διαπιστώσει ποιοι βρίσκονται απέναντί .Ένας εισαγόμενος αρχηγός ο οποίος, χωρίς να διαθέτει καμία εκλογική εμπειρία, προσβάλλει τη δημοκρατία και τους θεσμούς, μιλώντας με θράσος και αφήνοντας υπονοούμενα για νοθείες. Θέλοντας μάλιστα να ξεπεράσει ακόμα και τον προκάτοχό του, υπόσχεται και αυτός παροχές δισεκατομμυρίων από το παλιό «λεφτόδεντρο» του ΣΥΡΙΖΑ, το οποίο φαίνεται ότι δεν έχει ξεραθεί ακόμα», είπε για τον κ. Κασσελάκη.
    «Δίπλα του ένας δεύτερος πρόεδρος αρχίζει να «βάφει» το κόμμα του με τα χρώματα του πρώτου, πιστεύοντας ότι έτσι δεν θα μείνει τρίτος», είπε για τον Νίκο Ανδρουλάκη, ενώ για τον Κυριάκο Βελόπουλο υπογράμμισε ότι «το παζλ συμπληρώνεται από έναν τηλε-θαυματοποιό που διαφημίζει λύσεις σε κάθε πρόβλημα, διαδίδοντας όμως επικίνδυνες θεωρίες συνωμοσίας».Να προσθέσω το ΚΚΕ με τις καρδούλες και που βλέπει τις γυναίκες να ψάχνουν sugar daddy,αν θέλουν να αποκτήσουν κάτι.

    • Μιλάμε όμως για συνειδητά λάθη τίς κυβέρνησης! Ειδικά στο θέμα ακρίβειας!Και στο θέμα δημόσιας υγείας, τάξης, ίσες ευκαιρίες,ίσους μισθούς!!!και πάρα πολλά άλλα!!! Δεν κουνάει ούτε το δακτυλακι τις!!! Χορεύει την μεσαία καί λαϊκή τάξη! Στο ταψί! Διότι τις περνη την μπουκιά από το στόμα!!!

    • Που αντιγράφεις λαθος τα δελτία τύπου της ΝΔ Πρέπει να είσαι εντελώς βλήμα!

  9. Αγαπητέ Γιάννη ,η χώρα περνάει την μεγαλύτερη Χούντα απ τος τέλος της επταετίας

    Κάντε ένα ρεπορτάζ για τα POS,οι επαγγελματίες πάνε να σκάσουν,οι ταμειακές που αγοράστηκαν πέρσι θέλουν αναβάθμιση και δεν συνδέονται με τις πλατφόρμες.Σκοπός η πώληση προϊόντων των Τραπεζών,οι λογιστές αδυνατούν,οι τεχνικοί και εισαγωγείς έχουν σηκώσει τα χέρια ψηλά..Οι κάρτες δεν περνούν τα ποσά.
    Οι πωλητές ταμειακών δεν μπορούν να βοηθήσουν σε άλλα διαμερίσματα της Ελλάδας.
    Ένα ΧΑΟΣ.
    Έχουν νοικιάσει μηχανήματα έμποροι απ την Τράπεζα και τους λένε ότι δεν κάνουν και πρέπει να πάρουν άλλο.
    Οι μεταρρυθμίσεις αφορούν τις στοιχηματικές και τίποτα άλλο .Οι Κυβερνητικές παρεμβάσεις θυμίζουν Σουλτανικά Φιρμάνια.
    Όχι στην χαλαρή ψήφο ζητάει μια παράταξη που έχτειλε για χρόνια στην Ευρωβουλή τον Ζαγοράκη που δεν ξέρει ούτε Ελληνικά.
    Καλά να πάθουμε.

  10. ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΝΑ ΑΚΟΥΩ ΤΗ ΣΑΧΛΑΜΑΡΑ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΕΛΛΕΙΨΕΙΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΟΥΜΕ ΚΙ ΑΛΛΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ.Η ΛΥΣΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΟΥΜΕ ΚΙ ΑΛΛΟΥΣ ΑΛΛΑ ΠΟΙΟΥΣ ΘΑ ΠΡΟΣΛΑΒΟΥΜΕ.ΕΠΙΣΗΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΤΩΡΑ ΠΑΝΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΦΥΓΕΙ Η ΣΑΒΟΥΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΧΡΩΜΑ Κ ΠΕΛΑΤΕΙΑΚΗ ΦΥΣΗ.ΠΡΟΣΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΑΛΛΑ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΗ Η ΝΔ ΠΡΟΣΕΛΑΒΕ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ ΑΛΛΑ ΠΑΡΟΛΑΥΤΑ Η ΠΑΙΔΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΓΙΚΗ ΚΑΙ Η ΠΑΡΑΠΑΙΔΕΙΑ ΒΑΣΙΛΕΥΕΙ.ΑΡΑ ΣΗΜΑΣΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΟΣΟΥΣ ΑΛΛΑ ΠΟΙΟΥΣ ΠΡΟΣΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ.ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΑΞΙΟΛΟΓΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΗΔΗ ΥΠΑΡΧΟΝΤΕΣ ΑΛΛΑ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΑΘΗΝΑΙ ΟΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΩΡΑ.ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΤΟΛΜΑΣ?ΒΑΛΕ ΤΟ ΜΑΧΑΙΡΙ ΣΤΟ ΚΟΚΚΑΛΟ ΚΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ

  11. ΟΤΑΝ ΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΚΑΝΕΙ ΜΑΙΜΟΥ-ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ

    • Τι αξίζει στην αντιπολίτευση;Μαύρισμα μπάσκετ και ξυπνήσουν.Δεν πάει πουθενά ο μόνος πολιτικός τους λόγος να είναι να ρίξουμε τον Μητσοτακη παση θυσία.Μετα τι κάνουμε;Διαλύστε τους γραφικούς δεν τους χρειάζεται η χώρα και τα παιδιά μας,

        • ΄΄ΜΕΤΑΞΎ ΑΛΛΩΝ΄΄ ΓΡΑΦΩ. ΑΝ ΔΕΙΣ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ ΘΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΑΓΩΝΕΣ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ . ΑΛΛΑ,… ΔΕΝ ΦΑΙΝΕΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙ ΤΕΤΟΙΟ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟ. Ε.Σ.Π.

  12. Οι τοπικές Ελεγκτικές Αρχές ξέρουν που έχουν στήσει τσαντήρια οι γύφτοι που έκαναν απόβαση στην Κω?

    Είδαν τίποτα ?Πρόσεξαν σκηνές, αμάξια, διαρρήξεις ντους παραλιών ή πρέπει να κάνουν εθελοντισμό και οι σεκιούριτοι?
    Ποιος ο λόγος της μετακίνησης Μπαλαμών με παιδιά και σκηνές τέτοιες εποχές?
    Υπάρχει αντικείμενο?
    Γιατί να μην ενημερώνει κανείς???
    Κάντε μια βόλτα Ζουρούδη.

  13. Τελικά ο κρεμουλας Βελόπουλος είναι ΠΑΣΟΚ όπως δήλωσε στη Βουλή,αλλά από το καλό ΠΑΣΟΚ είπε όχι το κακό.Αντε φίλε μου ΨΙΤ,βρήκες την Ιθάκη σου.Να σε δω και να υποστηρίζεις Βελόπουλο και δεν θέλω τίποτα άλλο.

    • Ανακοινώθηκε ότι μετά την επίσκεψη σε Αστυνομικό Τμήμα για ταυτοποίηση ταυτότητας ,

      θα συνοδεύεται με περιπολικό στο σπίτι της.
      Υπάρχει και η πρόταση μετά τα after Party και την κατανάλωση του άμπακα ,οι κοπέλες θα συνοδεύονται από περιπολικό Datsun ,ώστε να μην παραστρατήσουν σε παραλίες.
      Ρε δεν βλέπετε τι λωλές κυκλοφορούν στην πόλη δήθεν για να ταϊσουν γάτες? Γιαγιάδες που νομίζουν ότι είναι 19 χρονών και φλερτάρουν τον κάθε περαστικό?

    • για να αλλάξεις τη σύνθεση της ΑΔΑΕ για να συγκαλύψεις το σκάνδαλο των υποκλοπών Αλλα ήρθε η φουστα από το ΣτΕ κάτσε τώρα και απόλαυσε την!

      • Με τέτοια μυαλά δεν υπάρχει σωτηρία.Εχεις καταλάβει ποιος νόμος βγήκε αντισυνταγματικός;Αυτός που δεν υπάρχει σήμερα.Οσο για το σκάνδαλο των υποκλοπών ,ακόμα περιμένουμε να μας πει ο Ανδρουλακης γιατί τον παρακολούθησαν όταν ήταν ευρωβουλευτής.ΠΑΛΙ καλά που η Καϊλή δεν έκανε και αυτή παράπονα.Οσο για τον αστείο Βελόπουλο που τελικά έχει περάσει και το ΚΚΕ κόμμα 100 χρόνων μόνος του λέγοντας ιστορίες,θα τα πω κάποια στιγμή.Προς το παρόν δίνει λέει 3000 σύνταξη.

  14. Στη Δικαιοσύνη οι «Σπαρτιάτες»: Όπου φύγει φύγει από το κόμμα οι… γενναίοι βουλευτές τους.Πλακα εχουν παντως.Τσακθηκαν μεταξή τους πως θα μοιρασουν τα λεφτα,αλληλοκατηγορηθηκαν και την πατησαν.Θα τα χασουν ολα τωρα.Χαρα σε αυτους που τους ψηφισαν.

    • Ποτέ αν και σε προκαλώ 2 χρόνια δεν είπες πόσα έχει δανειστεί το κόμμα σου.

      Πόσα εκατομμύρια είναι το κεφάλαιο, οι τόκοι, τα πανωτόκια, το χρονοδιάγραμμα επιστροφής και το γιατί ένας που χρωστάει στην ΔΕΗ 300 ευρώ πρέπει να του κλείνουν το ρεύμα, ενώ ένα Πολιτικό κόμμα που έχει δανειστεί 500 εκατομμύρια σύμφωνα με στοιχεία της Τραπέζης της Ελλάδος, πρέπει να πληρώνει εσένα για να ξύνεσαι.
      Είσαι ότι χειρότερο έχω γνωρίσει, μια ηλίθια ,μια πατσαβούρα.

      • Καλύτερα να δανείζεται από τράπεζες παρά να τα πέρνει μαύρα από τον οποιοδήποτε.ΤΩΡΑ αν πιστεύεις ότι έχουμε όλοι τη ίδια δανειοληπτική ικανότητα τι να σου πω;Θα πάω εγώ στην τράπεζα και η εταιρία του ξενοδοχείου που δουλεύω και θα μας δώσουν το ίδιο δάνειο με τους ίδιους όρους.Οσο για το πατσαβούρα να το πεις στη γυναίκα σου που σε ανέχεται .Αν έχεις Βασικα.

        • Πολύ τρελή,ποιοι ανακεφαλαιώνουν τις Τράπεζες ξέρεις?
          Πόσα είναι τα επιτόκια δανειασμού και οι τόκοι κατάθεσης.
          ΔΕΝ ΜΕΤΑΔΙΔΩ ΑΛΛΟ,ΑΥΤΗ ΕΊΝΑΙ ΓΙΑ ΔΕΣΙΜΟ ,ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΠΙΟ ΑΝΗΘΙΚΟ ΕΝΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ΑΤΟΜΟ ΠΟΥ ΜΙΛΑΕΙ.
          ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΑ,ΗΛΙΘΙΑ,ΑΝΗΘΙΚΗ ΚΑΙ ….ΚΩ.

        • Καλύτερα να το φράζεις έστω και με φελλό,καθότι οι ίδιοι οι Υπουργοί σε κάνουν μαύρο ρεζίλι

          https://www.capital.gr/oikonomia/3798405/k-xatzidakis-nomothetiki-parembasi-an-oi-trapezes-den-meiosoun-tis-upsiles-promitheies-stis-ilektronikes-sunallages/
          Μιλάμε για προμήθειες που οι πλανόδιοι,καντίνες,beach Bars,λαικές όχι μόνο δεν έχουν συνδεθεί ,αλλά ούτε και για πολύ καιρό ακόμα.
          Αν έχεις έστω λίγο κουκούτσι στον εγκέφαλο,πες μας πως αυτοί στο ψαλίδι θα συνδεθούν?
          Είσαι απλά μια ηλίθια που σ έχει βαρέσει το σκρατς.
          Ανίδεη,άσχδετη,αγράμματη,κούτσουρο απελέκητο,ντουβάρι και ανήθικη.
          Μια απλή διακοπή σύνδεσης και το πρόγραμμα σύνδεσης POS – με την ταμειακή πάει στο έξω από δω.
          Βόδι,πριν μιλήσεις και βγάλεις λόγίδρια ,ρώτα έναν τεχνικό,έναν λογιστή.
          Για τα 500 εκατομμύρια που χρωστάει το κόμμα σου..θα έρθει η απάντηση του Λαού.

  15. Τελικά κανένας δεν μου έχει λύσει την Απορια.Ειχαμε τέλεια η έστω καλά τρένα και τα χάλασε ο Καραμανλής;

  16. Τρέξτε Τρέξτε,το αφεντικό τρελάθηκε.Ο Βελόπουλος δίνει σύνταξη 4000 ευρώ.Μαζί με επιστολή του Ιησού και κρέμα για καραφλούς.Θα ήταν αστείο αν δεν ήταν τραγικό.Σύμφωνα με τελευταίες δημοσκοπήσεις ένα 10% πιστεύει την Ρωσική λύση,συγχνώμη Ελληνική ήθελα να πω.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ