«Δύο ξένοι & στο ΣΥΡΙΖΑ» μέχρι την επόμενη μεγαλύτερη καταστροφή… (Το 112 «παίζει» πιο πολύ κι απ’ τον Στέφανο)

42
11895

«Δύο ξένοι & στο ΣΥΡΙΖΑ» μέχρι την επόμενη μεγαλύτερη καταστροφή… (Το 112 «παίζει» πιο πολύ κι απ’ τον Στέφανο)

Είναι ο τίτλος που έχει γίνει viralμετά τη νίκη Κασσελάκη και τη συνέχιση της «Κασσελακειάδας» στα μέχρι πρότινος «ξεπουλημένα» (κατά τους ΣΥΡΙΖαίους) ΜΜΕ που ξαφνικά ‘αγάπησαν’ το ΣΥΡΙΖΑ λόγω της ομορφιάς ή της ιδιαιτερότητας του νέου αρχηγού του.

Ευτυχώς που υπάρχουν και οι διεθνείς αναλυτές που πιάνουν το θέμα αρκετά πέρα από την… «ντρίπλα» Τσίπρα για να διώξει με αυτόν τον τρόπο όλα τα αριστερά «βαρίδια» του παρελθόντος.

Σύμφωνα με την ανάλυση αυτή, οι Αμερικανοί σε σχέση με την Τουρκία βιάζονται πολύ, λόγω ταχύτατης οικονομικής διείσδυση της Κίνας εκεί το τελευταίο διάστημα. Έτσι τους πιέζουν πλέον να διαλέξουν στρατόπεδο οριστικά. Δεκαετίες επενδύουν σε αυτή και δεν θέλουν να τη χάσουν αμαχητί. Τους δίνουν λοιπόν μια τελευταία ευκαιρία να ενταχτούν στη δυτική αρχιτεκτονική που χτίζεται στην περιοχή με άξονα τον δρόμο Ινδίας – Ευρώπης. Για να συμβεί αυτό θα πρέπει Τουρκία και Ελλάδα «αναγκαστικά» να λύσουν τις διαφορές που σημαίνει και για μας δυσάρεστες υποχωρήσεις πχ παραίτηση του δικαιώματος επέκτασης στα δώδεκα μίλια. Η εξέλιξη δεν είναι απαραίτητα κακή γιατί η περιοχή της ΝΑ Μεσογείου θα σταθεροποιηθεί όχι μόνο με τους Αμερικανούς που θέλουν και την Τουρκία αλλά και την Ινδία που θέλουν εμάς σχεδόν αποκλειστικά. Όμως ο Μητσοτάκης δεν μπορεί να περάσει τέτοιες υποχωρήσεις, όχι γιατί δεν θέλει αλλά λόγω των εσωτερικών αντιδράσεων και μιας αντιπολίτευσης που θα κινείται στην αντίθετη κατεύθυνση στηρίζοντας τις λαϊκές αντιδράσεις, όπως με τη συμφωνία των Πρεσπών.

Χρειάζεται επομένως δυνατό εναλλακτικό σενάριο με κεντροαριστερή κυβέρνηση γι’ αυτό. Και μάλιστα φρέσκια. Ο Σύριζα έτσι όπως ήταν δεν πουλούσε καθόλου. Συνεπώς δημιουργούν ένα νέο προϊόν φαστ τρακ, το οποίο την κατάλληλη στιγμή θα μπορούσε να πάρει την εξουσία. Όπως φάνηκε ήταν πολύ εύκολο. Είναι δεδομένο ότι σαν λαός δεν σκεφτόμαστε. Λειτουργούμε θυμικά. Σημείωση. Λόγω διεθνούς αστάθειας της Τουρκίας η χώρα μας έχει γίνει σημαντική για την δυτική αρχιτεκτονική και σε καμία περίπτωση δεν θα ήθελαν να αποσταθεροποιηθεί. Γι’ αυτό μπαίνουν να ελέγξουν πλήρως το παιχνίδι κι από τις δύο πολιτικές πλευρές. Οι εξελίξεις θα είναι πολύ γρήγορες. Οι Αμερικανοί συμβολικά αλλά και χειρουργικά έβγαλαν με την υπόθεση της υποτιθέμενης «διαφθοράς» τον Μενέντεζ που στήριζε όλες τις Ελληνικές εθνικές θέσεις, από τη μέση τώρα έτσι ώστε οι Τούρκοι αρχές Οκτώβρη στο κοινοβούλιο να μην έχουν πλέον δικαιολογία για τη Σουηδία. Αν συμβεί αυτό θα περάσουν τα F16 από το κογκρέσο και μετά πάμε για συνυποσχετικό με ότι σημαίνει αυτό για την κυβέρνηση Μητσοτάκη.

Ο Στέλιος Κούλογλου, ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, δήλωσε κάτι πολύ ουσιαστικό: «Είναι πρωτοφανές αυτό που συνέβη. Νομίζω θα διδάσκεται στις σχολές Πολιτικών Επιστημών το πώς έρχεται κάποιος και παίρνει ένα κόμμα, με το οποίο δεν έχει καμία σχέση και χωρίς αυτοί που τον ψηφίζουν να γνωρίζουν στην πραγματικότητα τις θέσεις του».

Και ακούς ιστορικά στελέχη που για να πάρουν προφανώς την εύνοια του νέου (φελλού) αρχηγού δηλώνουν «ο Στέφανος έχει επικοινωνιακό χάρισμα και μπορεί να περάσει τις αριστερές ιδέες στα ΜΜΕ που δεν έπαιζαν το ΣΥΡΙΖΑ». Πιο απολίτικη και επιδερμική ανάλυση πεθαίνεις. Βρήκαμε τον «Γκανιάν» ή τον «Αστραχάν» να τρέξει και σωθήκαμε… Προτιμότερο ήταν να έλεγαν το παλιό Μακιαβελικό της αριστεράς και της προόδου «και με το διάβολο θα συνεργαστούμε προκειμένου να… φύγει ο Μητσοτάκης» (Τώρα τι διαφορά έχει ο Μητσοτάκης με τον μέχρι πρότινος θαυμαστή του Κασσελάκη,  που του είχε προταθεί να γίνει σύμβουλος του Μπάιντεν αλλά δεν πήγε επειδή δεν ήταν πολλά τα λεφτά, όπως είπε ο πατέρας του και ποιος θα περάσει αριστερές ή δεξιές-Αμερικανόφερτες θέσεις στα ΜΜΕ θα το δούμε στα επόμενα επεισόδια των «δύο ξένων», μέχρι αλλά κυρίως μετά το συνέδριο.

Τα υπόλοιπα έχουν αναλυθεί υπέρ το δέον από τους πολιτικούς αναλυτές «είναι η ασχετοσύνη του και ήδη τα ψεύδη του ξεκινώντας από το βιογραφικό του, κακός οιωνός.
Δε θα σας προδώσω ποτέ (επαναλαμβανόμενο) Το είχε πει όταν ανέλαβε ο Αργεντινός Κάρλος Μένεμ. Από κει το ξεσήκωσαν».

Οι δε  συνεντεύξεις του (πρόσφατα ανέσυραν οι συνάδελφοι αυτή που έδωσε προ τριμήνου στην Κάλυμνο με Αποστολάκη και Κασσάρα να γελάνε αμήχανα «τα νησιά είναι πηγή… εισόδων, ε, εσόδων και εισόδων (διόρθωσε αμέσως) τουριστών αλλά και μεταναστών…»

Το «μαργαριτάρι» για το «κρατίδιο» της Β. Κύπρου και τις απαντήσεις πρώτης δημοτικού σε καίριες ερωτήσεις για τα Εθνικά θέματα τα  αφήνουμε καλύτερα ασχολίαστα προς το παρόν…

Προς το που η αλλαγή λοιπόν; Μα φυσικά προς τα δεξιά. Όπως σημείωσε ο «Guardian» , πρόθεση του Κασσελάκη είναι η μετατροπή του διπολικού, πολιτικού σκηνικού, όπως στις ΗΠΑ: απ εδώ οι Ρεπουμπλικάνοι, απ εκεί οι Δημοκρατικοί. Αν συμβεί κάτι τέτοιο, όπως γράφει και ο Δ. Δανίκας στο Πρώτο Θέμα, πράγμα «φυσικό», τότε οι πολιτικές των δύο μεγάλων κομμάτων θα εφάπτονται. Όπως ο Κυριάκος και όχι η Νέα Δημοκρατία, εισχώρησε σε παραδοσιακά «κάστρα» της Αριστεράς έτσι και ο ΣΥΡΙΖΑ του Κασσελάκη θα εισχωρήσει προς τα αντίστοιχα της Δεξιάς.

Το πιο απίστευτο αυτής της έλευσης «από το πουθενά» μοιάζει με παγκόσμιο ρεκόρ.

Μα δεν είναι μόνο ένα πουκάμισο γεμάτο ή «αδειανό» είναι και η σκοπίμως υπερπροβαλλόμενη από τη new age ‘σεξουαλική διαφορετικότητα’ που προμοτάρεται παγκοσμίως με προφανή στόχο να μειωθεί ο πληθυσμός της γης αφού όπως είπαν εδώ και χρόνια τα πλέον επίσημα παγκόσμια χείλη «δεν πάει άλλο» (μαζί με όλα τα γνωστά παράλληλα χρησιμοποιούμενα «αναγκαία κακά» πανδημίες, πόλεμοι, ασθένειες, πείνα, φυσικές καταστροφές και έπεται συνέχεια). Άντε να τον δούμε να απαντάει και σε ερώτηση ως υποψήφιος Πρωθυπουργός πως θα λύσει και το δημογραφικό της Ελλάδας (λιγότερες γεννήσεις, αρκετά πολύ περισσότεροι θάνατοι).

Κι ενώ εμείς ασχολούμαστε με την «Κασσελακειάδα» μέχρι την επόμενη φυσική ή άλλη καταστροφή κάποιες άλλες ειδήσεις (όπως έγινε και με τον άκρως «φιλεργατικό Άδωνη: Στα εργοστάσια πλέον θα γίνεται τσακωμός για το ποιος θα πρωτοδουλέψει Κυριακή») πέρασαν στα ψιλά:

Στα ύψη το κόστος διαβίωσης των νοικοκυριών – Το top50 των ανατιμήσεων

Τους «πρωταθλητές» της ακρίβειας κατά τη διετία της ενεργειακής και πληθωριστικής κρίσης αναδεικνύουν τα αναλυτικά στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ για το «καλάθι» του πληθωρισμού. Σε 28 διαφορετικά προϊόντα και υπηρεσίες πρώτης ζήτησης οι τιμές είναι τουλάχιστον 30% ακριβότερες σε σχέση με τα προ διετίας επίπεδα, ενώ μειώσεις έχουν καταγραφεί σε 34 αγαθά και υπηρεσίες, που όμως δεν σχετίζονται με την κάλυψη βασικών αναγκών.

Ακόμη και στο μέτωπο της ενέργειας και τη μεγάλη αποκλιμάκωση που αποτυπώνεται στις τιμές το τελευταίο 12μηνο, απέχουμε πολύ από τα προ κρίσης επίπεδα. Το ηλεκτρικό ρεύμα είναι 36% ακριβότερο σε σχέση με τα επίπεδα του Μαΐου του 2021, ενώ και η τιμή λιανικής του φυσικού αερίου είναι 37% υψηλότερη.

Στις πρώτες θέσεις της σχετικής κατάταξης, τα αεροπορικά εισιτήρια που έχουν ακριβύνει κατά 77% συγκριτικά με τον Μάιο του 2021, η ζάχαρη που έχει ανατιμηθεί κατά 62%, το ελαιόλαδο που είναι 50% ακριβότερο, αλλά και τα τυριά, που έχουν ανατιμηθεί κατά 42% Σε 28 διαφορετικά προϊόντα και υπηρεσίες πρώτης ζήτησης οι τιμές είναι τουλάχιστον 30% ακριβότερες σε σχέση με τα προ διετίας επίπεδα, ενώ μειώσεις έχουν καταγραφεί σε 34 αγαθά και υπηρεσίες, που όμως δεν σχετίζονται με την κάλυψη βασικών αναγκών.

Στις πρώτες θέσεις της σχετικής κατάταξης, τα αεροπορικά εισιτήρια που έχουν ακριβύνει κατά 77% συγκριτικά με τον Μάιο του 2021, η ζάχαρη που έχει ανατιμηθεί κατά 62%, το ελαιόλαδο που είναι 50% ακριβότερο, αλλά και τα τυριά, που έχουν ανατιμηθεί κατά 42%. Ήδη 6 στα 10 νοικοκυριά σύμφωνα με έρευνα από «Το Βήμα» χτυπάνε κόκκινο…

Το κακό είναι ότι δεν μπορούμε να πούμε πια ότι «μια βροχή μας σώζει»  αφού οι πλημμύρες και οι πρωτοφανείς καταστροφές είναι το κάτι άλλο με το «καλημέρα» πριν ακόμα μπει το φθινόπωρο και το 112 «παίζει» πιο πολύ κι απ’ τον Στέφανο…

Νοσοκομείο Βόλου πρώτος όροφος

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

42 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Σε ενα χρονο θα ριξουν τον Μητσοτακη…. Κασσελακης πρωθυπουργος. (εξαλου ΜΗΔΑΜΙΝΕΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ… @υποστηρικτες λαθρο, κομμα @ουστ και αδ…….

  2. Σκεφτείτε λίγο να ήσασταν στον ΣΥΡΙΖΑ από εποχής Δαμανάκη.Να έρχεται ο Αλέξης και από 3% να έρχεται πρώτος με 35%.Αλλα για να κυβερνήσει πρέπει να συμμαχισει με τον λαϊκό ακροδεξιό Μπούλη Καμμένο.Να διασπάται το κόμμα και έπειτα από 4 χρόνια, να πέφτει στο 17% και 4 ήττες απανωτές.Να παραιτειται και να έρχεται κάποιος μετανάστης εξ Αμερικής με μόλις 2 μήνες στην Ελλάδα και 50.000 οπαδούς και να γίνεται αρχηγός του κόμματος.Να ευχαριστεί την οικογένεια του, αποτελούμενη από τον σύντροφό του και την σκυλίτσα τους και να φωνάζουν, άλλαξε τα όλα.Πεστε μου πως θα νιώθατε; Για τους αγώνες, ιδέες, θέσεις; Ειλικρινά είναι για λυπηση.Εγω θα έφευγα.Πιστευω ότι το ίδιο θα κάνουν όσοι έχουν αξιοπρέπεια.Ευχομαι ειλικρινά γρήγορη διάλυση για όλα αυτά που προκάλεσαν στην Ελλάδα.Ουστ κ@πρ@σκ@λ@, και με την όπισθεν…..

    • Αυτά είναι όνειρα και ελπίδες θερινής νυκτός. Ναι μεν οι σκληροί αριστεροί θα φύγουν, αλλά αυτοί δεν είναι πάνω από 3.5%. Θα μπούν όμως πλησίστιοι οι κεντρώοι της ΝΔ. Οι ελπίδες των Αμερικάνων για 2 κόμματα πάνε περίπατο γιατί θα έχουμε και άκρα αριστερά και άκρα δεξιά εκτός και αν το εκλογικό μέτρο ανέβει πάρα πολύ οπότε όλα τα αμιγώς δεξιά και αριστερά κόμματα μείνουν απ’ έξω

    • Εγω θα σκεφτομουν κατι άλλο αν αξιζει να αυτοπροσδιοριζεσαι σαν Νεοδημοκρατης μετα από αυτή την σαπιλα την λαμογια και την ρεμουλα του κομματος σου , μετα την πανδημια του covid , τα Τεμπη , τις καταστροφικες πυρκαγιες τις φονικες πλυμμηρες , τις κερδοσκοπικες αυξησεις παντου , και την απαξιωση της δημοσιας υγειας , και αντι να ασχολεισαι με τα εσωκομματικα του Συριζα . ΝΤΡΟΠΗ , αν μπορεις να νοιωσεις αυτό το συναισθημα .Oυ να μου χαθειτε βδελλεσ , τσακαλια , βρυκολακες .

  3. εκτος απο τα Στα ύψη το κόστος διαβίωσης των νοικοκυριων…την ανεργια τον χειμωνα…εχουμε και τη επιδρομη των μεταναστων…δηθεν γαι λυση του εργασιακου…χαχαχ
    το ιδιο εγινε με την επιδρομη..αλλων…μετανσταων το 1990 και μετα…ρημαχθηκε η οικονμια της ελλαδας…σε 10-20 χρονια..τζαμπα φαγητο..τζαμπα επιδοτησεις σε ενοικια…ΕΔΩ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ ΜΕ ΤΟΥς ΛΑΘΡΟ..ΤΟΥΣ ΔΙΝΟΥΝ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΔΩΡΕΑΝ ΣΠΙΤΙ!!!τζαμπα επιδοματα. ..ανεργια επι 6 μηνες.ΠΡΙΝ 20 ΧΡΟΝΙΑ…που γιαν δουν 400 ευρω μηνα ..επρεπε να δουλειυν 5 μηνες..που ολα τ λεφτα τα εστελναν εξω…ΦΤΙΑΧΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΒΑΝΙΑ…δεν αφηναν ουτε ενα ευρω στην τοπικη κοινωνια..στην αγορα…και ακομα βριζουν την ΕΛΛΑΔΑ..που τους εκανε ανθρωπους..τι να πεις…μουσουλαμνοι αθεοι..οπως το συνοθυλεμα..απολιτιστων…αφγανοπακιστανων..οσο αφορα…το θεμα κλεψιας..βιασμου ιδιο επιπεδο.απο αυτους χαλασε ο τουρισμος το 90..για οσους θυμουνται…που επιθοινταν στις τουριστριες…σαν ζωα!!απολιτιστα.ποτε δεν θα γινουν ανθρωποι αυτες οι ρατσες…σε οποια χωρα κυριαρχει ο μουσουλμανισμος ειναι υποαναπτικτοι πολιτικα και πνευματικα.

    • Οι Αλβανοί του 90 ήρθαν οικογενειακά, έκαναν επιχειρήσεις, έκαναν οικογένειες και τα παιδιά τους σχεδόν δεν μιλάνε πια Αλβανικά και αισθάνονται περίσσοτερο Έλληνες παρά Αλβανοί.

  4. Απορία που την έχουν όλοι. αυτό εκεί το εισαγόμενο που στηρίζει τα Σόδομα και τα Γόμορρα ποιοι το ψήφισαν; αλήθεια όλοι οι 50 χιλιάδες ψήφισαν. λογικά; μήπως μας δουλεύουν και το ηλεκτρονικό θαύμα όλα τα αποτελέσματα τα μαγειρεύει; όλοι τον βρίζουν και όλοι τον ψήφισαν; έτσι;

  5. καλά τά γράφεις γ. , καλά τά λέει κι ό κούλογλου. τό σχέδιο μάρσαλ( βοήθειας-υποβοήθειας) τών αμερικανών συμπεριλάμβανε ΚΑΊ πολιτικούς.

  6. Σε έναν επικείμενο πόλεμο, και εισβολή Τουρκίας... Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΈΧΕΙ ΈΤΟΙΜΗ ΤΗΝ. ΛΎΣΗ

    Παρακαλώ ΕΚΚΕΝΩΣΤΕ τις πόλεις.!!

  7. Εισβολη λαθρο… Κτλ…. Μην ΦΟΒΆΣΤΕ.. εμείς είμαστε εδώ η ΝΔ… 112…
    ΕΚΚΕΝΩΣΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ(οι. Μισοί έχουν φύγει ήδη,, οι άλλοι μισοί έχουν πεθάνει από τα εμβόλια.. Τον επόμενο χειμώνα θα πεθάνουν.. Από την πείνα….. ΟΣΟΙ ΜΕΊΝΟΥΝ… Θα βασανιζονται…
    ΝΔ.. 41 %ΤΑΚΑΤΟ

  8. Και οι δύο είναι είναι η νεράιδα και το παλουκάρι…μεταφορικα και κυριολεκτικά… Η ΝΔ λίγο παραπάνω… !!!Είναι ….δες,ανθελληνες,υποστηρικτες παιδοβιαστων,. Και μια μανία να διαλέξουν τα παιδιά.. Το φύλο τους. Από 10 χρόνων.. Με βάση τα σχολικά βιβλία…ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΆ ΟΛΟΙ ΟΙ ….ΔΕΣ ΕΝΩΜΈΝΟΙ… .

  9. Άσχετο αλλά άλλη μια φορά αποδείχτηκε τι φάρα εινσι οι δικηγόροι .Δεν φανταζόμουνα τι κάνουν στις τοπικές εκλογές.Ούτε ιερό ούτε ίδιο έχουν.Απηλουν,εκβιάζουν εκμεταλλεύονται κλπ.Η πλάκα είναι ούτε ο δήμαρχος τα ξέρει,από ότι κατάλαβα.Τον έχουν απομονώσει και δρουν μόνοι τους για δικά τους συμφέροντα.Έτσι δεν είναι δικηγόρε από την Καρδαμενα;

  10. Αποβλακωμενων νεοδημοκρατων… Η Μιράντα συνεχίζει να μας κάνει να γελάμε.. Γράφοντας μας ακριβώς copy paste . Όσα ακούει από τον Ευαγγελάτο.και τα. ΜΜ αποβλακωση.. ..ποτέ ποτέ γράφει κσι δικές.. Ιδέες… Κάτι περί φασισμού… Και ο Νεοδημοκρατης. Είναι ο σοβαρόφανης .. Στόκος νεοδημοκρατης. Λογω της ηλικίας του δεν δικαιολογείται να είναι τόσο βλακας… ,, πιο μεγάλος σε ηλικία. Καμενος κυριολεκτικά. ΒΡΕ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΗ ΠΑΝΙΒΛΑΚΑ… νόμιζα ότι εγράφες για τον ΜΗΤΣΟΤΆΚΗ ΌΛΟ ΑΥΤΌ ΤΟΝ ΛΟΓΔΙΡΙΟ… ΤΟΥ ΤΑΙΡΙΆΖΕΙ ΤΑΜ ΜΑΜ..(τουρκική λέξη .. μιας που σας αρέσουν και οι συμφωνίες με τιυς Τούρκους.. Και οι δυο σύριζα και ΝΔ πάνε με ΤΗΝ ΌΠΙΣΘΕΝ.. ΣΤΟΝ ΕΡΝΤΙΦΑΝΤΑ ΓΙΟΥΣΟΥΦΆΚΙΑ… ΤΟΝ ΈΧΟΥΝ ΦΑΕΙ

  11. Θα υπήρχε αντιπολίτευση…
    Είδατε τον σύριζα να αντιδρά, να έχει γνώμη για το μεταναστευτικο τις ταυτότητες, την οικονομία,, τις συμφωνίες Αιγαίου….. ΕΊΝΑΙ ΤΑ ΙΔΑΝΙΚΆ ΆΤΟΜΑ…από τα μεγάλα κέντρα εξουσίας ΗΠΑ , νάτο Γερμανία.. αυτά τα δύο Κ Ο Π Ρ Ο Σ Κ Υ Λ Α.. . (πρόεδρος ΝΔ – Πρόεδρος ΣΥΡΙΖΑ νυν καινπαλιος…) για το ξεπούλημα της Ελλάδας.. Δηλωμένο άθεοι…… Το προδότες δεν χρειάζεται να το δηλώσουν…φαίνεται. Όσο για οικογένεια… Μητσοτάκη μια οικογένεια………………ψάξτε .. Ρε μήπως έχουν το ίδιο γενεαλογικό δέντρο..

  12. ΠΡΟς ΜΙΡΑΝΤΑ...το σχολιο σου ξεκινα και τελειωνει οπως ξερουμε..περι φασιστων..χαχα..ΕΙΔΕς ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟ ΣΗΜΕΡΑ...πηρες την δοση σου

    εγω σαν φασιστας ψηφιζω κινημα γυμνιστων..του βελη…. τωρα κοιταξε εσυ με τους δικους σου φασιστες…που εκτος το νταβατζιλικι του ΕΝΦΙΑ….(για τα σπιτια…)που η ειρωνεια ειναι οτι καταποντιζονται στο πρωτο χειμωνα η πλυμηρα….ερχετια και δευτερο νταβατζιλικι με εχτρα ασφαλεια…και κοστος…για το σπιτι υποχρεωτικα..!!!μηπψς ανοητη…ειναι προαγγελος ..και την υποχερωτικη ασφαλεια υγειας που θαρθει σε λιγο?????ΕΤΣΙ ΟΠΩς ΕΙΠΕΣ ΓΙΑΤΙ ΠΡΠΕΙ ΝΑ ΜΠΕΙ ΜΙΑ ΤΑΞΗ…ΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧ….τα χρεη της νδ υπουργων..δωρεαν ασφαλισεις..παροχες,ξεπερανε τον μισθο ενος χρονου ενος απλου πολιτη(ενας χρονος εργασιας πολιτων =μισθος υπουργων…1 μηνα)συν δωρεαν ελαφρυνσεις ,δωρεαν μετακινηση ,καυσιμα…αεροπορικα..υγεια…και εκτος αυτου χρωσταει ο καθε υπουργος….εκκατομυρια. ..δις συνολικα η ΝΔ … και ΧΩΡΙΣ,,να τους παινρει την βιλκα με πισινα..!!!!!!!!!!!….αν δεν πληρωσουν μια δοση των 50 ευρω ,,ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΕΙΠΑΜΕ????

  13. αλλο ενα εμπεριστατωμενο..γεματο νοημα..χρησιμο σχολιο..και αποψη..οσο και λυσεις .. απο ενα 20 χρονο..δηλ ..κοινως ακομα ενα βρισιμο στους πολιτιες-φασιστες που υποφερουν…..δεν αλλαξες και δεν θα αλλαξεις….εγω σαν φασιστας…δεν ψηφιζω κατι… οπως και το 60% των υπολοιπων φασιστων..που δεν συμετειχαν…στο θεατρο της ψευτιας..ΕΥΑΤ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙ ΑΤΟΥς ΗΛΙΘΙΟΥς…ΟΠΩς ΤΗΝ ΜΙΡΑΝΤΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΗ…….ΣΥΡΙΖΑ-ΠΑΣΟΚ-ΝΔ…ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ..ΟΛΟΙ ΤΑ ΙΔΙΑ..αλλα δεν το χουν καταλαβει..τα προβατα..μπεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

    • Ζεις στο ύπνο του δικαίου.Οποίος δε ψηφίζει δεν ασχολητε ούτε σχολιάζει.Πάει για μπανιο.Αλήθεια σου είπαν ότι το 60% δεν ψηφίζει και έχει τις ίδιες ιδέες με εσένα;Τώρα που δεν σας πέρασε κσι θα μπορούν να ψηφίζουν οι Έλληνες παντού θα δεις τι θα ψηφίζουν.Σοβαρά τώρα.Εκτός από το να βρίζεις δεν έχεις καμία πρόταση;Θα μου πεις ανθρωπακι φασίστας είσαι ,φαίνεται από το ψευδώνυμο που βάζεις κάθε φορά διαφορετικό.Εγώ μπαίνω πάντα σαν miranta και λεω την άποψη μου,καλή κακή,σωστή λάθος.Εσυ;Ακολουθρις τους προγόνους σου με τις κουκούλες που σπλα έδειχναν τους πατριώτες για να εκτελέσουν οι φίλοι σου Ναζί,Αντράκι πες μας την επιλογή σου.Ένταξη μας είπες όλοι οι πολιτικοί Δρν είναι πατριώτες,αλλά είσαι εσυ.Άλλο ;Ανίκανα ασημαντα ανθρωπάκια που σας είπαν ότι θα έχετε αξία ακολουθώντας γραφικούς φασιστες.Δεν σας θέλουν τα πολιτικά κόμματα.Καταλάβετε το.Είστε βάρος για την Ελλάδα μας.Εσείς μπορεί να υπερασπίσετε τον οποιοδήποτε αν μιλάει κόντρα στη χώρα μας.Ανθέλληνες μια ζωή .Τι έχετε κάνει για την Ελλάδα εσείς και οι αρχηγοί σας;

  14. Αφού δεν υπάρχει κανένα αντράκι από αυτά που μόνο βρίζουν.Κανονικά φασιστακια δηλαδή.Θα σας πω εγώ γιατί δεν λένε ποιος είναι ο εκλεκτός τους.Απλά δεν ξέρουν κιόλας οι ίδιοι.Δεν είδατε στις τελευταίες εκλογές τι ψήφισαν;Σπαρτιάτες λέει που μερικές μετες πρην ούτε καν τους ήξεραν.Απλά πήραν εντολή .Η απόλυτη ξεφτηλα ανθρώπου.Να μην έχει γνώμη και να περιμένει να του την πουν οι άλλοι.

  15. Πάντως άσχετο αλλά έχει μεγάλη πλάκα το άτομο.Μόλις γράψω για φασίστα και φασισμό πετάγεται να βρίσει.Λες και του θίξαμε την ιδεολογία.Ποτέ θα μάθει ότι ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία.Ο φασισμός είναι νοοτροπία ,μπορεί ένας αντεξουσιαστής,ένας αρριστερος να είναι μεγάλος φασίστας.

  16. ΠΡΟς μιραντα...το αν εχει πλακα ενα 20 χρονο απο εναν...σε διπλασια χρονια...το βλεπεις!!

    ….Πάντως άσχετο αλλά η ελλειψη επιχειρηματων σου…η ελλειψη σκεψης..η ελλειψη παιδειας που σε εχουν μεγαλωσει..η ελλειψη iq…η ελλειψη..γενικα..μυαλου…συγχρονως με τον φασισμο σου σε καθε πολιτη που δεν ΨΗΦΙΖΕΙ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ..δειχνει..το επιπεδο σκεψης ενος φασιστα…!!!!!!δεν ξερω σε ποιον αναφερεσαι για φασισμο….και ακομα να προσδιορισεις τι εννοεις..φασιστας..εννοεις καποιον που δεν ψηφισε ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ..ισως!! οπως βλεπεις..σε διορθωνω..για να καταλαβεις τι σημαινει ΦΑΣΙΣΜΟΣ….σου εχει πει κανεις οτι οσοι δεν ψηφισαν ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ειναι φασιστες?ΜΗΠΩς ΑΡΑΓΕ ΕΙΝΑΙ το κομμα σου ΤΟ ΠΛΕΟΝ ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ..κατα των ελληνων…9 εκκατομυρια αφσιστες ειμαστε….εσεις το 1 εκκα ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ..ΧΑΧΑ
    Υποσημειωση :ακομα περιμενω τον ορισμο του φασιστα..(παντως αν δεις τον ευατο σου στον καθρεφτη ,τι κομμα ψφιζεις θα το καταλαβεις..

    • Πάλι πετάχτηκες.Δεν λεω φασίστα όποιον δεν ψηφίζει Μητσοτακη αλλά τους φασιστες.Εσείς οι φασιστες θεωρητε ότι όλοι που δεν ψηφίζουν Μητσοτακη είναι το ίδιο με εσάς.Έτσι σας λένε;

      • Αρχικά, επειδή λες οτι σχολιάζεις επώνυμα ενώ οι υπόλοιποι με ψευδώνυμο, γιατί δεν γράφεις και το επίθετο σου; Και το σχόλιο σου: ,»Εσείς οι φασιστες θεωρητε ότι όλοι που δεν ψηφίζουν Μητσοτακη» (που είναι και ανορθόγραφο), επιστρέφει σε εσένα που σε όλα τα σχόλια σε όλα τα θέματα χαρακτηρίζεις φασίστα όποιον δεν συμφωνεί με αυτά που λες τα οποία είναι φιλοκυβερνητικά.

  17. προς μιραντα..βρε αγορι μου..αντρακι μου.εσυ (χωρις ονοματεπωνυμο 2 χρονια)μηπως ..εδω μεσα

    εισια το μονο αντρακι..με γυναικειο ονομα..που βριζει?.αοριστα..ασυστολα..χωρις λογο ? κοιταξες τον ευατο σου στον καθρεφτη. ..ποτε με αυτα που γραφεις?.Η απόλυτη ξεφτηλα ανθρώπου!!!!ΚΟΙΤΑΞΕΣ ΤΟΝ ΕΥΑΤΟ ΣΟΥ ΣΤΟΝ ΚΑΘΡΕΦΤΗ?ασε τους εκλεκτους….ΞΕΡΕΙΣ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΕΝΤΟΛΗ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ..ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΣΕΝΑ ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΜΕΝΑ.,.ΟΤΑΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΘΑ ΜΑΘΕΙΣ..ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ .ΟΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΕΣ ΑΡΧΕΣ…ΕΝΑΝ
    ΑΠΑΤΡΙ .ΚΙΝΑΙΔΟΣ..ΑΝΗΘΙΚΟ ..ΑΘΡΗΣΚΟΣ..ΑΝΩΜΑΛΟΣ.ΑΙΜΟΜΙΚΤΗ .ΝΑΙ..ΝΑΙ…ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥΣ..
    .Ποτέ ΘΑ ΜΑΘΕΙΣ ΟΤΙ Η ΝΔ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ,ΔΕΝ ΕΧεΙ ΠΑΤΡΙΔΑ..ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΘΡΗΣΚΕΙΑ..ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΙΜΗ..ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΥΠΟΛΗΨΗ..ΕΝΑ ΜΑΤΣΟ ΚΛΕΦΤΕΣ.ΠΡΟΔΟΤΕΣ.ΠΟΥ ΔΙΟΙΚΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ..???? ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ…εξ οικογενειας. ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ .ΙΔΑΝΙΚΑ.ΠΑΤΡΙΔΑ..,ΠΑΡΑ ΠΟΡΕΥΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΧΡΗΜΑ…οπως και η οικογενεια του μια ζωη,,,… .ο φασισμός δεν εχει χρωμα…….Ο φασισμός είναι νοοτροπία ,μπορεί ένας αντεξουσιαστής,ένας αρριστερος να είναι μεγάλος φασίστας…..οπως και ενας δεξιος

  18. Του ΚΟΥΛΉ…
    2500 ΕΥΡΩ αποζημίωση σε πλυμηροπαθουσα… Χωρίς σπίτι.πλέον ..Να μείνει
    Τα έχει ήδη πληρώσει ΕΙΣ ΔΙΠΛΟΎΝ τόσα χρόνια μέσω ΕΝΦΙΑ….

  19. Εδώ είναι που λέμε..Η βλακεια η ηλιθιότητα χτυπάει κόκκινο.. ΧαχαΠιο ηλιθιος πεθαίνεις…

  20. https://www.newsit.gr/kosmos/nompel-iatrikis-stin-katalin-kariko-kai-ton-ntrou-vaisman-gia-ta-RNA-emvolia-kata-tou-koronoiou/3872826/

    Τι έγινε ;Δεν το έδωσαν στον Χίο,Κούβελα,τον δάσκαλο της Νίκης,στους Σπαρτιάτες,τον συνομιλητή του Ιησού Βελόπουλο,διάφορους δημοσιογράφους και δικηγόρους που πήραν κόσμο στο λαιμό τους.Πέφτω από τα σύννεφα.

  21. Απορια ο φασίστας λέει τον βρίζω.Πως τον βρίζω;Φασίστα;Πως να τον πω;Τι είναι)Ας μας πει να τον λεω.Ναι μια γυναίκα κάνει για 100 φασιστες σαν εσένα.Ξέρω σε χαλάει αλλά έτσι είναι η ζωή όσο και να πηγαίνετε στα γυμναστήρια να κάνετε μπράτσα.Κουφιοι είστε.Ναζί που πρέπει να είστε πολλοί μαζί και κάποιος βοσκός να σας οδηγεί αλλιώς τρέμετε ακόμα και μπροστά σε μια γυναικα

  22. Ποιος εξοπλίζει τελικά την Ελλάδα και την κάνει πανίσχυρη στο Αιγαίο σε αερα και θάλασσα;Ποιος δεν το θέλει αυτό εκτός από τους Τούρκους;Σκευτητε λίγο.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ