Ναυάγιο στην Πύλο και άγριο έγκλημα στην Κω οι δύο όψεις του ίδιου νομίσματος…

43
10034
Ναυάγιο στην Πύλο και άγριο έγκλημα στην Κω οι δύο όψεις του ίδιου νομίσματος…
Η παράνομη μετανάστευση, το διεθνές κύκλωμα που συνεχίζει ακάθεκτο, με τις κυβερνήσεις των ισχυρών να παραμένουν ασυγκίνητες αφού οι ίδιες προκαλούν και συντηρούν το πρόβλημα (η καθεμία για τους δικούς της λόγους και τα δικά της συμφέροντα πάνω απ’ όλα…) Και η υποκρισία να βαράει ταβάνι όταν νομοτελειακά τυχαίνει το μοιραίο, με τα τριήμερα πένθη, τις δηλώσεις συμπαράστασης και τα συλλυπητήρια.
Και ποια απ όλες μίλησε πρώτη και επέρριψε ευθύνες στην Ελλάδα; Φυσικά η νο1 ένοχη για τον πνιγμό χιλιάδων ανθρώπων (ειδικά στην περιοχή μας που είναι τα τελευταία χρόνια ένας υγρός τάφος χιλιάδων ταλαίπωρων ανθρώπων μεταξύ των οποίων πολλών γυναικόπαιδων).
Τη «γραμμή» στον Τούρκικο τύπο έδωσε την επομένη ο εκπρόσωπος του κυβερνώντος Κόμματος στην Τουρκία AKP, Ομέρ Τσελίκ «Οι Έλληνες άλλες φορές φορούν στολές άλλες φορές όχι, όμως τρυπούν βάρκες και άνθρωποι αφήνονται να πεθάνουν και τους απωθούν είτε στα τουρκικά είτε στα ιταλικά χωρικά ύδατα. Η Ελληνική Ακτοφυλακή μετατρέπει τη Μεσόγειο σε νεκροταφείο μεταναστών μπροστά στα μάτια όλων. Οι υπεύθυνοι πρέπει να τιμωρηθούν».
Έδειξε με το δάχτυλο προς τα δω και ταυτόχρονα τα άλλα τέσσερα δάχτυλα του έδειχναν τα μούτρα τους…
Στον αντίποδα της διεθνούς υποκρισίας το «παιχνίδι της φωτιάς»…
  από την εποχή της έξαρσης του μεταναστευτικού, του κλεισίματος των συνόρων από τους άλλους δήθεν «ευαίσθητους» της Ευρώπης που έκλεισαν τα σύνορα των χωρών τους και «φόρτωσαν» το πρόβλημα στην Ελλάδα. Με τους τότε «χρήσιμους ηλίθιους» Μουζάλες και κυρά Τασίες -μέσα από τις ιδεοληπτικές τους παρωπίδες που είχαν, έχουν και θα έχουν ακόμα και στο 3% να επιστρέψουν- να τα αποδέχονται σαν να μην τρέχει τίποτα (αφού απλά «λιάζονται») φτιάχνοντας τα «μεγαθήρια-αποθήκες ψυχών» για τα οποία προειδοποιούσαμε από τότε ότι ήταν θέμα χρόνου να έρθουν τα χειρότερα… (και ίσως λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών της πανδημίας, άργησαν κιόλας να συμβούν).
Το έγκλημα στην Κω μέσα από τόσες καταγγελίες (αστυνομικά συμβάντα, απόπειρες, παρενοχλήσεις κλπ) που έχουν γίνει κατά καιρούς ήταν θέμα χρόνου και μακάρι να ευαισθητοποιήσει τους πάντες ώστε να είναι και το τελευταίο.
Δύσκολο, όσο το παιχνίδι του οινοπνεύματος με τη φωτιά…Είναι νομοτελειακό ότι όσο το πλησιάζεις κάποια στιγμή θα αρπάξει και μετά άντε να τη σβήσεις.
Σαν τα τρένα στα Τέμπη, με την χρόνια εγκληματική αμέλεια και αδιαφορία. Μετά τα ρίχνουμε στον «μεθυσμένο της βάρδιας» και πάμε για το επόμενο, όπου βγει…)
Το να λες απλά ότι είναι άλλη μια «γυναικοκτονία» της «πατριαρχίας» του Μπαγκλαντεσιανού Πυλίου-Μαρμαρίου-Τιγκακίου… θυμίζει την ταινία με τον αξέχαστο Θανάση Βέγγο, τον άνθρωπο για όλες τις δουλειές που έτρωγε φουντούκια για να κάνει παιδιά, επειδή τον κατηγορούσαν η γυναίκα και η μέγαιρα πεθερά του ως ανίκανο και ο Χρήστος Καλαβρούζος του έλεγε ότι «φταίει… το σύστημα Θανάση».
«Όμορφος κόσμος ηθικός αγγελικά πλασμένος»
Οι δύο όψεις του ίδιου νομίσματος είναι ταυτόχρονα όταν οι πρώην «σημαίες» του αντιρατσιμού που είχαν βαφτίσει «φασίστες» και «ρατσιστές» όσους έβλεπαν καθαρά την εργαλειοποίηση του μεταναστευτικού από την Τουρκία και τον Ερντογάν και τους σοβαρότατους εθνικούς κινδύνους για τη χώρα και τα ακριτικά νησιά μας, να διώκονται ποινικά για εγκληματική οργάνωση διακίνησης παράνομων μεταναστών στη χώρα μας.
Ωραίο και ιδεαλιστικό θα ήταν να μην υπήρχαν φράχτες (και να πάρει άλλη μια μεγάλη χαρά ο πολύς μας κ. Μουζάλας, σαν το γκρέμισμα του τείχους του Βερολίνου – εύστοχο «ιδεολογικό» παράδειγμα), όπως πολύ όμορφα θα ήταν να μην είχαμε κλειδαριές, συστήματα ασφαλείας ή και κάμερες στα σπίτια, τα μαγαζιά και τα αυτοκίνητά μας. Να κοιμόμασταν έξω -όπως παλιά στις αυλές μας- με τα κινητά στο προσκέφαλο και τα λεφτά στην τσέπη του παντελονιού…
Άντε να το κάνουν όμως πρώτοι οι ίδιοι που το λένε.. Και άντε να ανοίξουν τα σπίτια τους στον καθένα συνάνθρωπο ώστε να μην υπάρχουν άστεγοι, πεινασμένοι, απένταροι κλπ, και μετά τα σύνορα της χώρας ελεύθερα να δούμε τι θα ακολουθήσει στην πράξη γιατί στα λόγια και στη θεωρία των ιδεολογικών και προσωπικών «αγκυλώσεων», είναι όλα σούπερ.
Μετά απ’ όλα τα παραπάνω μην περιμένετε να αλλάξει το «ρεύμα» στις εκλογές της Κυριακής, απλά θα ολοκληρωθούν οι τάσεις που είχαν διαμορφωθεί με την βουλή να είναι επτακομματική (με την ελπίδα ότι θα κόψει κάπως τη φόρα και την αλαζονεία της «παντοκρατορίας» και του «ναι σε όλα» και όπου την πάρει. Τώρα, αν το «ρεύμα» των μικρών είναι τέτοιο που θα κόψει και την αυτοδυναμία… Τότε θα μιλάμε για νέα «έκπληξη» και τρίτες εκλογές ).
Τα υπόλοιπα επί του πεδίου ένα-ένα με γνώμονα πάντα την αλήθεια (για την κατάσταση στη δημόσια υγεία μην τα ρωτάτε, ήταν είναι και θα είναι «ο Θεός να βάλει το χέρι του…»)
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

43 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Γιαννη ολα σωστα οι ντεμεκ πατριώτες προδοτες ομως υπεγραψαν συμφωνια με Μπαγκλαντες και Πακισταν για αυτο δεν υπαρχει σωτηρια….. Ν.Μηταράκης: «Συμφώνησα με Πακιστάν και Μπαγκλαντές να μας στείλουν άντρες μετανάστες»
    https://www.youtube.com/watch?v=qx_k-o3uvVo

  2. Αν εσύ άνοιξες την πόρτα σου και μπήκε ο κακος άνεμος και σου τα κατάστρεψε όλα δεν σου φταίει κανείς. Κομφούκιος.
    Λοιπόν αν εσυ άνοιξες τα σύνορα της χώρας σου και μπήκε ανεξέλεγκτα κάθε καρυδιάς καρύδι. δεν σου φταίει κανείς. έτσι;

    • και τι να κάνουμε να πάρουμε τα άρματα στη παραλία να καθαρίζουμε όποιον προσπαθεί να έρθει;

    • Αμα φυγουν τα καρυδια Ξανθιππη μου ο τουρισμος θα καταρρεύσει αφου με αυτους τους μισθους μονο τα καρυδια δεχονται να δουλεψουν. Συμφωνιες με Πακισταν, Μπαγκλαντες και Αιγυπτο εκανε ο Μητσοτακης με νομιμοποιηση και βιζες, ωστε να καλυφθουν οι θεσεις σε χωραφια και ξενοδοχεια. Ετσι και φυγουν θα τους παρακαλατε γονατιστοι να γυρισουν! Αμα δε σας αρεσει στειλετε τα παιδια σας σε αυτες τις δουλειες. Οσοι ειχαμε μυαλα και αυτοεκτιμηση φυγαμε ηδη απο την Ελλαδα

      • Μπράβο σου Αγαπητέ.
        Όσοι σεβόμαστε τους εαυτούς μας να φύγουμε να πάμε στους νεοναζί Γερμανούς, στους κτηνοβάτες Ολλανδούς, στους τελειωμένους εγγλέζους , στους δημοκράτες φασίστες αμερικάνους κλπ κλπ.
        Για καλύτερα λεφτά φεύγετε και όχι για καλύτερους ανθρώπους.
        Τα ίδια μπάζα είναι ΟΛΗ Η ΥΦΗΛΙΟΣ γιατί οι υπ-άνθρωποι δεν αξίζουμε ούτε την κλανιά μιας γάτας.
        ΖΗΤΩ ΤΑ ΖΩΑ ΤΑ ΑΘΩΑ.
        Την Κυριακή ψηφίζετε Ζόμπις.

        • Οταν ερχονται οι Ολλανδοι, οι Γερμανοι και οι Αγγλοι μια χαρα σας εχω δει να χαμογελατε γλυκα ομως και να προσπαθειτε να πιάσετε κουβεντα στην πλατεια. Τους ειπατε οτι ειναι κτηνοβατες και νεοναζι; Οχι βεβαια… μονο το χερι δεν τους φιλατε…

  3. Νάσου Θεοδωρίδη,
    δικηγόρου, π.Μέλος Π.Κ. ΣΥΡΙΖΑ, π.εκπροσώπου του ΣΥΡΙΖΑ στην επιτροπή για τα δικαιώματα του ανθρώπου , αρθρογράφου της ΑΥΓΗΣ, διευθυντή της ΜΚΟ ΑΝΤΙΓΟΝΗ

    https://www.ithesis.gr/politikh/oi-pontioi-den-einai-ellines-einai-ithagenis-fili-mousoulmanon-po-tou-ksaposteilan-to-1923-stin-ellada-mas/

  4. ΓΙΑΝΝΗ ΨΑΞΟΥ ΛΙΓΟ,ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΠΟΥ ΔΟΘΗΚΕ ΣΕ ΠΑΡΑΛΙΟΥΧΟ,ΣΤΟ ΤΙΓΚΑΚΙ..ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ..
    ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ..
    ΣΤΟ ΛΕΩ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΕΙΣ ΤΑ ΑΘΗΝΑΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ..

  5. Οι πραγματικοί προδότες είναι οι οπαδοί Έλληνες που ψηφίζουν και εκλέγουν τους αποδεδειγμένα βιαστές, υποκριτές .
    Γιατί παραπονιέστε δεξιά κ αριστερά.
    Εσείς είστε ο καθρέφτης της κοινωνίας.

  6. ΡΕ ΤΟΥΡΚΟΣΥΡΙΖΑΚΙΑ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ Η ΩΡΑ ΣΑΣ Κ ΨΑΧΝΕΤΕ ΒΑΠΟΡΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΠΑΝΗΣΕΤΕ?ΓΑΤΑΚΙΑ ΘΑ ΣΑΣ ΦΑΜΕ ΖΩΝΤΑΝΟΥΣ ΧΑΧΑΧΑ

    • εσείς τα φασιστάκια του τρέξατε σαν τα ζωντανά και κάματε όλες τις δόσεις θα προλάβετε? Το πολύ 2-3χρόνια έχετε. Μετανοήστε ζώα

      • Θα δεις μετά ποιος ήταν ο ψεκασμένος και ο αντιεπιστημονικός. ΟΡΦΑΝΑ ΤΗΣ ΠΑΓΩΝΗ , ΤΟΥ ΤΣΙΟΔΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΟΡΤΟΣΑΛΤΕ.
        Όσο για σας φωτισμένοι αριστεροί , χωρίς καν να βελάξετε , φάγατε την βελόνα της σαπιοεπιστήμης του Π.Ο.Υ.
        Δεν είναι καπιταλιστικό κατασκεύασμα ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας συντρόφια;;;

    • Turkaegean βρωμιαρη. Στις ειδησεις λενε οτι οι απεναντι εχουν περισσότερες κρατησεις. Φροντισε ο Αδωνις γι αυτο!

      • Ενημερωμένο σε βρίσκω.Τι σου είπαν να ψηφίσεις είπαμε;Εγώ θα είχα μπερδευτεί.ΧΑ,Έλληνες Κασιδιάρη,Βελόπουλος,Νίκη,Σπαρτιάτες,Κρητικούς,Καλύμνιους ,δεν βγάζω ακρη.Εσυ;

  7. δεν υπάρχουν δύο όψεις, μια είναι
    λέμε ΝΑΙ στους πρόσφυγες και ΟΧΙ στους λάθρο
    Πακιστανοι, Μπαγκλαντεσιανοι είναι λάθρο τελευταία φορά που είχαν πόλεμο ήταν πριν 50 χρόνια
    ακόμα και για τη Συρία ο πόλεμος τελείωσε ο Άσαντ κέρδισε, όσοι έρχονται είναι οι ισλαμιστές που έκαιγαν ζωντανούς τους χριστιανούς και τους κουρδους

  8. ΝΔ: 37%

    ΣΥΡΙΖΑ: 19%

    ΠΑΣΟΚ: 11,%

    ΚΚΕ: 7%

    Ελληνική Λύση: 4,5%

    Νίκη: 4%

    Πλεύση Ελευθερίας: 3%

    ΜέΡΑ 25: 3%

    Σπαρτιάτες: 4%

    ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΣ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ 3,5%

    ΦΩΝΗ ΛΟΓΙΚΗΣ 2%

    ΑΚΥΡΑ ΛΕΥΚΑ 2%

    AΠOXH : 44%

    Αποτέλεσμα ; Τρίτες εκλογές

    • Σε χαλάνε, άλλαξε τα.Υπομονη και σε 36 ώρες θα έχει sex.Προβλεπεται καύσωνας με 40+. Εξάλλου την Κυριακή η εκκλησία μας γιορτάζει την μνήμη του Αγίου Έρωτος, τυχαίο;ΟΣΟ ΖΥΓΩΝΕΙ Η ΤΣΑΜΠΟΥ ΘΑ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ….. ΟΥΣΤ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΜΕ ΦΟΡΑ….

  9. Γράψτε ότι ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση για τον δικτάτορα Πούτιν και την κλίκα του. πλησιάζει η ώρα να ελευθερωθεί ο Ρωσικός λαός .Οι φασιστες δικτάτορες δεν έχουν θέση στο πλανήτη μας.

  10. Μην ξεχνάτε η ψήφος στα μικρά φασιστικά κόμματα δεν είναι απλά χαμένη ψήφος.Είναι έγκλημα για το μέλλον της χώρας μας .Οι εκλογές δεν είναι χαβαλές .Διαλεγουμε την κυβέρνηση που θελουμε για την επόμενη τετραετία.Δεν διαλεγουμε αντιπολίτευση η ψάχνουμε να βρούμε τρόπους να δυσκολέψουμε την οποία κυβέρνηση της χώρας μας.Μακριά από κοματατιδια σαν Βελοπουλους,Κωνσταντοπουλους ,Νίκες ήττες ,Σπαρτιάτες ,Λαρισαίους ,Αγρινιοτες κλπ.Απομαωσκευτητε τι αντιπρωσοπευει το ΚΚΕ ,μην βλέπετε τον χάρητομενο τελευταία Κουτσούμπα.Ποτέ είπε Ελλάδα η Ελληνικό λαό ο τύπος;Σοβαρευτητε.Υπάρχουν πολλά για να κάνετε χαβαλέ ΟΧΙ οι εκλογές

  11. Καλά αν πέσει ο Πούτιν ποιος θα πληρώσει τον Βελόπουλο και την Νίκη;Τους βλέπω να εξαφανίζονται .Το ΚΚΕ δεν εχρι πρόβλημα που ρωτάτε μερικοί.Τόσα χρόνια έχει κάνει επενδύσεις σε εταιρίες του κακού καπιταλισμού και εισπράτει.

    • aktivnye meropriyatiya
      ξέχασες τη χρηματοδότηση του ΣΥΡΙΖΑ. ψάξε και για τις σχέσεις του ΣΥΡΙΖΑ με τον «ευρασιατιστή» A. Dugin (πιο ακροδεξιός φασίστας δεν υπάρχει)

  12. Αναλυτικός οδηγός του ΥΠΕΣ: Πώς ψηφίζουμε για την ΝΔ στις εκλογές

    1.Ψηφισετε, δεν ψηφίσετε, θα βγει… Η νέα Δημοκρατία…γιαυτο μην αγχωθείτε αν καταλαθος δεν πάτε..
    2.Μην ξεχάσετε να ψηφίσετε ΝΔ,.και μονο.. Όσοι πάτε. Έτσι απλά γιατί πρέπει να δικδιολογηθουν και μερικοί ψήφοι… Από τα 2 fake εκκατομυρια
    3.για την εφορευτική επιτροπή…..μην αγχώνεσται..αν δεν κατανετρηθουν σωστά . . Η Singular… Θα το φτιάξει.
    4.στις 7, 8 η ώρα θα ξέρουμε ήδη το… Έτοιμο αποτέλεσμα,.της Singular .. (ανεξάρτητα αν χρειάζεται να καταμετρηθουν και να σταλούν τα αποτελέσματα ως τις 12….)
    5.

    • Ένταξη έχουμε και τους γραφικούς σαν εσένα αλλά η πραγματικότητα είναι μια.Στις 21 Μαΐου είχαμε τις καλύτερες πιο γρήγορες και αξιόπιστες εκλογές που είχαμε ποτέ στην Ελλάδα.Επίσης και αυτό με πρωθυπουργό Μητσοτακη.

  13. Δημιουργούν.. Και ψευδαισθησεις,, μειώνουν το επίπεδο της κριτικής σκέψης,προκαλούν μόνιμες αλλαγές σε κυτταρικός επίπεδο, κσι σε πνευματικό επίπεδο δηλ συμβάλουν στην αποχαύνωση,. δηλ κάνουν ένα άνθρωπο ζόμπι, χωρθς , σκέψη, νόηση, . Κοινώς καίνε τον εγκέφαλο του…

  14. Άντε να φεύγει ο δικτάτορας δολοφόνος Πούτιν ,να σταματήσει και ο πόλεμος στη Συρια να γυρίσουν οι άνθρωποι σπίτια τους.Όσο για τους φιλορωσους Χρυσαυγίτες,Βελοπουλους και Νίκες καθώς και το ΚΚΕ θα το ξεπεράσουν.Ποτέ δεν κατάλαβα γιατί έχουν αυτό το Ε στο τέλος το ΚΚ.Ποτέ ήταν με την Ελλάδα;

  15. Γίνεται της κακομοίρας στη Ρωσία και εμείς δεν έχουμε κυβέρνηση γιατί;Επειδή ο ΣΥΡΙΖΑ ήθελε απλή αναλογική και την ψήφισαν και το ΚΚΕ ,ο Βελόπουλος και ο Βαρουφακης .Γιατί;Για χαβαλέ μιας και δεν ήθελαν να συνεργαστούν.Πληρωσαμε από πάνω 400 εκ.Δεν είχαμε που να τα δώσουμε;Πόσα ασθενοφόρα και ιατρικό προσωπικό θα πέρναμε;Μαυριστε τους.60% αύριο η ΝΔ .Να απαλαγουμε από τους γραφικούς.

  16. Με πήρε η συνάδελφος που δουλεύει απογευματινή.Ψήφισε και πήγα να την ψαρέψω τι ψήφισε.Η απάντηση της;Τι να ψήφιζα;Ποσά κόμματα άκουσες εσυ ότι θέλουν να κυβερνήσουν;Εκτός από τη ΝΔ υπάρχει κάποιο κόμμα να ζητά ψήφο για κυβέρνηση;Όλοι θέλουν ψήφο για να γίνουν καλή αντιπολίτευση .Είναι τραγικό αυτό που συμβαίνει.Πρέπει να πάρουν ένα κακό μάθημα όλοι αυτοί .Να εξαφανιστούν δεν έχουν λόγο ύπαρξης.Όλοι ψήφο στη ΝΔ μήπως ξυπνήσουν και σοβαρευτούν οι υπόλοιποι.Η χώρα θέλει και χρειάζεται μια εναλλακτική.

  17. «Είναι οι τρεις καμπαλέρος, οι τρεις όψεις του ιδιου νομίσματος, δεν υπάρχει αντιπολίτευση,… είναι συμπολίτευση. . οι εμβολιασμένοι, οι πλειοψηφία του ελληνικού λαού για να νιώθει καλά με τον εαυτό της, αισθάνεται οτι οφείλει να ξαναψηφίσει εκείνον που εμπιστεύτηκε οτι νοιάζεται για το καλό, την υγεία και την ασφάλεια των πολιτών.!!! Εάν ο Έλληνας ψηφοφόρος, παραδεχθεί οτι εκέινος στον οποίο έδειξε εμπιστοσύνη, ήταν απατεώνας… τότε θα πρέπει να ομολογήσει ότι ως πολίτης, δε διαφέρει σε τίποτα από την Κοκινοσκουφίτσα που πέρασε το λύκο για τη γιαγιά…

  18. αλλά ο Νεοδημοκρατης την ξεπέρασε… Για την Μιράντα.. Ούτε λόγος,, συναγωνιστεί τον νεοδημοκρατη… Ποιος είναι πιο βλακας από τους δύο…. Δείτε το πρόσωπο σας στον καθρέφτη. .. Πριν μιλήσετε για χρυσή αυγή, φασισμό, ναζισμο, κομμουνισμό…και θα δείτε ότι ψηφίζετε και τα 3 μέσω της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΊΑΣ…αλλα τόσο αγκλουπες είστε.. Εγκεφαλικά εμβολιασμενοι ηλίθιοι ,,.. !!!. Νεοδημοκρατη.. Αντε… Μην σε κρατάω πήγαινε να ψηφίσεις….

  19. δηλ..επιβεβαιωνει με «μηνυμα.»….οπως παντα.. οτι θα..υποστουν τις συνεπειες της επομενης τετραετιας..και αυτοι που δεν τον ψηφισαν…!!!στο ΚΟΜΜΑ ΤΗΣ ΜΕΙΟΨΗΦΙΑΣ..
    (5.2 εκκατομυρια ψηφισαν….απο αυτους αποχη 5 εκκατομυρια ελληνες…. αλλοι 3 εκκατομυρια ψηφισαν αλλα κομματα…και μονο 2 εκκατομυρια..ΗΛΙΘΙΟΙ ψηφισαν .ΤΟΝ ΑΠΑΤΕΩΝΑ..
    ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΕΔΩΣΕ ΥΠΟΣΧΕΣΗ….στα υπολοιπα 8 εκκατομυρια που δεν τον φηφισαν..
    θα υποστειτε…τον ΦΑΣΙΣΤΑ..

    • Τουλάχιστον είσαι για λυπιση.Εσυ τι ψήφισες και πόσοι δεν ψήφισαν το κόμμα σου;Δεν είσαι ηλίθιος εσυ.Άρρωστος είσαι.

  20. Ο κατάλογος της KidsRights είναι η μοναδική ετήσια κατάταξη που μετρά κατά πόσο γίνονται σεβαστά τα δικαιώματα των παιδιών στις χώρες. Πρώτη χώρα στον κατάλογο, με τις καλύτερες συνθήκες για τα παιδιά, είναι η Σουηδία, ενώ ακολουθούν η Φινλανδία, η Ισλανδία και το Λουξεμβούργο. Η Ελλάδα βρίσκεται στην έκτη θέση, μετά τη Γερμανία στον κατάλογο αυτό, που περιλαμβάνει 193 χώρες. Στον αντίποδα το Τσαντ, το Νότιο Σουδάν και το Αφγανιστάν, που θεωρούνται οι χειρότερες χώρες για τα παιδιά.

  21. ΠΛΑΚΩΘΗΚΑΝ ΣΤΙΣ ΜΠΑΤΣΕΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΚΛΩΤΣΙΔΙΑ Ο ΑΡΧΙΦΑΣΙΣΤΑΙΟΣ ΤΖΑΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΧΙΦΑΡΙΣΑΙΟ ΡΗΓΑ ΕΛΑ ΝΑ ΓΕΛΑΣΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΜΕ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΤΟΥΣ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ