Από την «κυβέρνηση ενοχής» στην «κυβέρνηση ανοχής»- Ένα «απέραντο φρενοκομείο»

25
2469

Από την «κυβέρνηση ενοχής» στην «κυβέρνηση ανοχής»- Ένα «απέραντο φρενοκομείο»

Ταξίματα, χαιρετούρες σε βιτρίνες και καρέκλες & μέτρα από… λεφτόδεντρα

Ευτυχώς, ακόμα και στον φιλοκυβερνητικό (προπαγανδιστικό) τύπο, υπάρχουν και κάποιες στιγμές ειλικρίνειας…

Αντιγράφουμε από το Πρώτο Θέμα:

Μητσοτάκης και Τσίπρας έχουν βγάλει το μπλοκ επιταγών και υπόσχονται αυξήσεις, παροχές και επιδόματα. Νέες αυξήσεις στον κατώτατο μισθό, στις συντάξεις, φοροαπαλλαγές, μείωση φόρων και μια σειρά από πράγματα που υποτίθεται ότι θα βελτιώσουν την καθημερινότητά μας, χωρίς να είναι ξεκάθαρο από πού παράγεται ο πλούτος που προκαταβολικά σπεύδουν να διανείμουν οι ανοιχτοχέρηδες των εκλογών.

Και φυσικά:

Λέξη για τη φοροδιαφυγή… Για τις διασταυρώσεις στοιχείων που ενώ μπορούν να γίνουν  δεν γίνονται… Για το αν πράγματι όλοι πληρώνουν αυτά που οφείλουν με βάση αυτά που εισπράττουν ή τα κρύβουν και τελικά ο λογαριασμός χρεώνεται μονίμως στους μισθωτούς και τους συνταξιούχους.

Λέξη για την υπογεννητικότητα. Το υπ’ αριθμόν ένα Εθνικό πρόβλημα που προκαλείται από τις μειωμένες γεννήσεις σε κοινωνικό επίπεδο και όταν σκάσουν και οι οικονομικές επιπτώσεις, τότε θα τρέχουμε και δεν θα φτάνουμε.

Λέξη για το πρόβλημα της έλλειψης αξιοκρατίας. Της ίσης πρόσβασης των νέων σε θέσεις εργασίας. Της κατάληψης των καλά αμειβόμενων θέσεων στο δημόσιο και τον ιδιωτικό τομέα από τους καταλληλότερους που να πληρούν όλα τα κριτήρια και τις προϋποθέσεις… δηλαδή τα πιο δύσκολα πόστα που έχουν πολλές ευθύνες, λίγο ύπνο και άρα θα πρέπει να έχουν καλύτερη ανταμοιβή.

Αντ’ αυτών… Λεφτόδεντρα και μαγικές συνταγές με το τσουβάλι… (παλιές δοκιμασμένες και αποτυχημένες ακόμα και τα συνθήματα, οι φωτογραφήσεις τα νέα «συμβόλαια με το λαό» και το στυλ του προεκλογικού τους αγώνα,  παραπέμπουν στις παλιές εποχές του Ανδρέα και του father Μητσοτάκη.

Από την «κυβέρνηση ενοχής» (Τέμπη, παρακολουθήσεις, εγκλήματα πανδημίας, διαφθοράς, ημετέρων κλπ) στην «κυβέρνηση ανοχής…» (και το τρολάρισμα στο τουίτερ  να πηγαίνει σύννεφο για τον «οίκο» που έχουμε και την «ανοχή» που μας έλειπε… μετά τους «παγετώνες» που μας βρήκαν ή θα μας βρουν με αυτούς που μπλέξαμε… )

Αλλά αφού θυμήθηκαν τα παλιά επιτυχημένα συνθήματα… Άραγε, το «η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες» θα βρεθεί να το πει κανένας;

Όταν μάλιστα (ευτυχώς και το ανέδειξε ο Μ. Ιγνατίου) ο Αμερικανός Πρέσβης κ. Τσούνης «ταρακούνησε τα νερά» «Θα δούμε», δήλωσε στους Δελφούς, «μια πολύ σοβαρή προσπάθεια επίλυσης των προβλημάτων μετά τις εκλογές»… Αλλά ποιος Έλληνας πολιτικός θα δεχθεί να υπογράψει παράδοση των ελληνικών νησιών στην Τουρκία;(με το Twitter να παίρνει φωτιά και πάλι ότι «Όχι απλά μυρίζει… βρωμάει και ζέχνει συγκυβέρνηση και συνεκμετάλλευση».

Η νέα εξαργύρωση των «αγώνων» και των «αγωνιστών»… της πανδημίας

Αντιγράφουμε άλλο ένα πετυχημένο (κατά το ήμισυ) σχόλιο από το in.gr: «Είδαμε λαμπρούς επιστήμονες, ισχυρά κομματικά στελέχη, φίλους αρχηγών, καθηγητές ιατρικής που «έλαμψαν» στην πανδημία κι έγιναν γνωστοί από τις εκατοντάδες εμφανίσεις τους στα τηλεπαράθυρα.

Είδαμε γιατρούς, επιδημιολόγους, αιματολόγους, μικροβιολόγους και άλλους πολλούς να παίρνουν υπουργικές θέσεις, βουλευτικές έδρες, υποψηφιότητες στις εκλογές, να βρίσκονται κοντά σε πρωθυπουργούς, προέδρους κομμάτων κλπ.

Και Μίνα Γκάγκα είδαμε στη ΝΔ, και Αθανάσιο Τσακρή είδαμε στον ΣΥΡΙΖΑ, και τον επικεφαλής στο Επικρατείας, Ο. Ηλιόπουλο είδαμε, και τον κ. Γεροτζιάφα επίσης.

Πολλούς… σελέμπριτι επιστήμονες που ο κοροναϊός τους έκανε πανελληνίως διάσημους είδαμε στα ψηφοδέλτια και ίσως τους δούμε και στα έδρανα της Βουλής ή και σε υπουργικές καρέκλες. Και μπορεί να το αξίζουν, να προσφέρουν πραγματικά…

Εκείνον που δεν είδαμε ήταν τον Σωτήρη Τσιόδρα.»

Ο σεμνός και ταπεινός «Σωτήρης ή Σωτηράκης» του πρωθυπουργού Κ. Μητσοτάκη (ξεχνάει μάλλον ο σχολιογράφος) ότι είχε κάνει το μοιραίο λάθος να συνυπογράψει τη Μελέτη Λύτρα-Τσιόδρα δηλ. το «μαύρο κουτί των ΜΕΘ» για το έγκλημα της πανδημίας

που από τότε συγκέντρωσε όλα τα κυβερνητικά βέλη και τον έστειλε στην αφάνεια (βέβαια η δουλειά και των δύο έγινε… Και η α-λήθεια καταγράφηκε όπως και με τους θανάτους-παρενέργειες από τα μη δοκιμασμένα εμ-βόλια κατόπιν εορτής):

Αφού έτσι κι αλλιώς οι Έλληνες ψηφοφόροι -όπως είχε πει και ο φίλος Άδωνις από την Κω- «έχουν κοντή μνήμη… το πολύ πολύ ένα εξάμηνο πίσω…» (μετά τα κάνουν delete).

«Σφαγή» για τους ασθενείς εκτός ΜΕΘ

Στη μελέτη αναλύονται συνολικά τα στοιχεία από 14.011 διασωληνωμένους ασθενείς με Covid-19, από τους οποίους οι 10.466 (ποσοστό 74,7%) απεβίωσαν, με τη θνησιμότητα να είναι αυξημένη κατά 21% σε σχέση με την περίοδο της πρώτης μελέτης (από την αρχή της πανδημίας έως τον Μάιο του 2021).

Τρομακτικό είναι το στοιχείο για τους ασθενείς με κορονοϊό που δεν μπόρεσαν να εισαχθούν σε ΜΕΘ, καθώς σχεδόν όλοι τους πέθαναν. Ειδικότερα, εκτός ΜΕΘ πέθανε το 97,7% (από τους 1.084) των ασθενών, ενώ το ποσοστό ανάμεσα σε εκείνους που μπήκαν σε Μονάδες Εντατικής Θεραπείας πέφτει στο 72,7%.)

Και κάτι ακόμα από τα πολλά εύθυμα τιτιβίσματα…

Μετά τους αποστάτες «Κατσίκηδες» του «ψεκασμένου» Βελόπουλου που άρπαξε ο «αψέκαστος» Μητσοτάκης και το νέο νομιμοποιημένο κόμμα με υλικά Καρατζαφέρη που πάει να πάρει τους ακροδεξιούς ψήφους του αποκλεισμένου Κασιδιάρη, ώστε να έχει «δεκανίκι» όλους αυτούς που αποκήρυσσε ως «φασίστες»…Αλλά και να μαλώνει στην τηλεόραση ο υποψήφιος της ΝΔ (Γαϊτάνης) με τον υποψήφιο του ΣΥΡΙΖΑ (Αντώναρο) για το ποιος είναι πιο Νεοδημοκράτης.

Το ζήσαμε και αυτό. (Μετανοείτε όσο είναι καιρός!)

Δηλ. Ένα «Απέραντο φρενοκομείο» που έλεγε κάποτε και μια ψυχή.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

25 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΜΙΛΗΜΕΝΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ Ο ΚΑΥΓΑΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΘΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ

  2. Έτσι ακριβώς Γιάννη εγώ δεν ξαναμιλαω για τα θετικά και αρνητικά του εμβολιασμού γιατί προκαλώ πόλωση κοινωνική….όμως για την υπογεννητικότητα μην σκάτε….. έχουμε τις παρένθετες μητέρες τέρατα που κατά παραγγελία ενοικιάζονται κυοφορούν εννέα μήνες τα παιδιά και μετά νόμιμα τα πουλούν σε ζευγάρια από τα Σόδομα και τα Γόμορα. Ετοιμάζουν νόμο και για αυτά. Αναρωτιόμαστε αν τα παιδιά τα ρώτησε κανείς και τι αυριανούς πολίτες θα έχουμε. Για τις προεκλογικές υποσχέσεις ο Καραγκιόζης βουλευτής βολεμενος και ο Μαυρογυαλουρος εμπαιζει τα κορόιδα που θα τον ψηφίσουν. Να γιατί δεν θέλουν οι σωστοί άνθρωποι να μπλέξουν με την πολιτική. Να γιατί η αποχή μεγαλώνει γιατί δεν πιστεύουν πως θεατρίνοι μοντέλα τραγουδιστές ποδοσφαιριστές έχουν τις γνώσεις για να κυβερνήσουν το πλοίο της χώρας που συνεχώς βουλιάζει.

  3. ΛΕΦΤΆ ΥΠΆΡΧΟΥΝ.... αιώνια το ίδιο σύνθημα από όλους τους προδότες και τα λαμογια

    Κανονικά έπρεπε να λέτε ΜΙΖΕΣ ΥΠΆΡΧΟΥΝ… από τα ξεπούληματα,, έχετε χτίσει από 10 ακίνητα ο κάθενας.. Έχετε βάλει τα μισά ΔΙΣ σε funds εξωτερικού, τα άλλα σε εσωτερικού.. ΠΌΣΑ ΛΕΦΤΆ ΥΠΆΡΧΟΥΝ… ΑΠΌ την Novartis… Τις πωλήσεις εμβολίων, τις συνεργασίες με Γερμανούς, Γάλλους, Τούρκους από πωλήσεις αεροδρομίων, λιμανιών,,, από συμφωνίες Αμερικής για συνεργασία του Αιγαίου…. Από συμφωνίες για όπλα στην Ουκρανία… ΛΑΜΟΓΙΑ….. Λεφτά που δεν ξέρετε που να τα βάλετε… Κ Λ Ε Φ ΤΕΣ… ενυωμεταξει μοιράστε κουπόνια τροφίμων

  4. Μην στεναχωριέστε εγώ θα σας κάνω γέφυρες να ενώσω τα Δωδεκάνησα όλα. Θα σας πηγαίνω βόλτα με το διαστημόπλοιο μου για διακοπές στον Άρη. Σε κάθε γειτονιά θα φτιάξω από ένα Νοσοκομειο. Θα σας φτιάξω πιο πολλές καφετέριες για να κάθεστε και θα παίρνετε διπλάσιο μισθό. Τι άλλο θέλετε πια;

  5. Η πολιτική επιβεβαιωνει την ύπαρξη της στηριζομενη στη μεγαλη Δαρβινικη αρχη τής επιβίωσης του χυδαιοτερου

  6. ΕΝΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΝΗΣΙ ΠΑΙΡΝΑΕΙ ΤΑ ΠΑΝΔΕΙΝΑ…
    ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ,ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ…
    ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ…
    ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΜΕΤΑΞΩΤΕΣ ΚΟΡΔΕΛΕΣ,ΚΑΙ ΧΡΥΣΑ ΒΡ@ΚΙΑ…
    ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΣΙΜΠΙΕΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ,ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΡΩΤΙΕΤΑΙ,ΑΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ,Η’ ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ…
    ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΟΙ ΚΛΑΣΙΚΟΙ ΕΝΤΟΛΟΔΟΧΟΙ,ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ….
    ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΖΗΣΕΙ ΜΕΣΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ…
    ΠΟΥ ΘΑΛΑΣΩΔΕΡΝΟΥΝ,ΚΑΙ ΨΑΧΝΟΥΝ ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΣΩΣΙΒΙΑ,ΤΩΝ ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΩΝ,ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ…
    ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΜΕΓΙΣΤΟ,ΚΑΙ ΥΨΙΣΤΟ ΣΚΟΠΟ,ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΟΣ,ΤΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ…ΚΑΙ ΕΝ ΤΕΛΕΙ ΤΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΚΑΚΟΜΟΙΡΗ ΚΑΙ ΑΜΟΙΡΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΑΥΤΟΧΘΟΝΑ ΠΟΥ ΖΕΙ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΙΣΤΟΡΙΚΑ 3.500.000 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΡΗ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΘΕΟΙ ΤΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΖΕΙ,ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΠΡΕΠΕΙ,ΜΕΧΡΙ ΠΡΟΤΙΝΩΣ…

  7. Η συμμορία της ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΑΕ μοίρασε στις 21 Απριλίου, δηλ.μία μέρα πριν την προκήρυξη των εκλογών, 9.000.000€ στα κανάλια πανελλήνιας εμβέλειας
    – Η ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ: «οικονομική ενίσχυση των καναλιών εξαιτίας της οικονομικής διαταραχής που προκλήθηκε από τη ρωσική επίθεση κατά της Ουκρανίας»…
    – Η ΑΛΗΘΕΙΑ: οικονομική ενίσχυση των καναλιών με κρατικό χρήμα για να εκθειάζουν νυχθημερόν τον Μητσοτάκη και για να παραγγείλουν στημένες δημοσκοπήσεις που θα δείχνουν τη διαφορά στο 10%…

  8. Ξεχάσατε να πείτε για το ότι φτάσαμε οι εργοδότες να παρακαλούν τους εργαζομενους να δουλέψουν και να μην πηγαίνουν.Τέτοια κατάντια.

  9. πυρετώδεις… (προεκλογικώς) εργασίες διά τήν επανεκκίνηση τής λειτουργίας τών ναυπηγίων Ελευσίνας…

  10. » ΟΎΤΕ ΤΕΊΧΗ, ΟΎΤΕ ΦΡΑΧΤΕΣ ΘΕΛΟΥΜΕ..
    Χαίρομαι όταν βλέπω να μετατρέπεται μια χώρα σε πολύ πολιτισμική..!!! (με αφγανους, βιαστές, κλέφτες, λαθρό… Και από άλλες 78χωρες)!!! ..
    .. Συνεχίζει.. » Πρέπει να μπολιασουμε μια οικονομία ,, η οποία γερνάει και η οποία χρειάζεται ανθρώπινο δυναμικό.» ‘… .(Αφγανους,, λαθραιους.. όχι Έλληνες…!! Ξέχασε να συμπληρώσει…)
    .. Στην συνέντευξη στο Νταβός φέτος.. Κάλεσε ανοιχτά όλους τους αλλοδαπούς, ,, για νόμιμη εργασία..’ ‘οποίος θέλει εργασία μπορεί να έλθει…’ ‘
    ‘ ‘ΕΙΜΑΙ ΠΕΡΗΦΆΝΟΣ..ΌΤΑΝ ΠΗΓΑΊΝΩ ΣΕ ΠΑΡΕΛΑΣΕΙΣ.. Και βλέπω μια κοινωνία που μετατρέπεται σε ΠΟΛΎ ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΉ..
    Τι δεν καταλαβαίνειςαπο τον ΠΡΟΔΌΤΗ ????
    ΨΗΦΊΣΤΕ ΝΔ…!!!!

  11. Απλές ερωτήσεις λίγο πρην τις εκλογές.Τι ήταν καλύτερο το 2019 από ότι σήμερα;Τι είπε ο Μητσοτάκης το 2019 που τον έκλεξε το 40% του λαού και δεν το έκανε;Ξεχάσαμε τους λόγους που διώξαμε τον ΣΥΡΙΖΑ;Οι εκλογές το λέει η λέξη είναι εκλογή.Παμε να διαλέξουμε τον καλύτερο κατά την γνώμη μας.Ούτε να βγάλουμε γραφικούς ούτε να τιμωρήσουμε ούτε να κάνουμε εντύπωση.Ναι υπάρχουν προσωπικές απογοητεύσεις πάντα.Το θέμα είναι να ψηφίσουμε όχι ατάκες η λόγια του αερα.Περισσότερο τώρα που έχουμε να συγκρίνουμε δυο πρώην πρωθυπουργούς.Τι είπαν τι έκαναν και τι εχέγγυα υπάρχουν ότι θα κάνουν αυτά που λένε.

  12. Εκτός από βρισιές και κατάρες για τον Μητσοτακη εχετε ακούσει κάποια πρόταση;Να πει κάποιος θα ψηφίσω τον τάδε γιατί υπόσχεται αυτό η το άλλο και κατάλαβα ότι θα το κάνει.Χαβαλέ να κάνουμε με τόσα καθημερινά πράγματα όχι με το μέλλον μας.

  13. ΚΑΛΉ ΨΉΦΟ ΣΤΑ ΡΕΜΆΛΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ (MIRAΝTA.. ΚΤΛ)

    ΤΑ ΛΙΜΑΝΙΑ ΤΑ ΠΟΥΛΗΣΑΝ

    -ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΑ ΤΑ ΠΟΥΛΗΣΑΝ

    -ΕΘΝΙΚΟΙ ΟΔΟΙ ΔΙΟΔΙΑ ΤΑ ΠΟΥΛΗΣΑΝ

    -ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΥΛΗΣΑΝ

    -ΝΕΡΟ ΤΟ ΠΟΥΛΗΣΑΝ

    -ΡΕΥΜΑ ΤΟ ΠΟΥΛΗΣΑΝ

    -ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΤΙΣ ΠΟΥΛΗΣΑΝ

    -ΜΜΕ ΤΑ ΠΟΥΛΗΣΑΝ

    -ΣΥΣΤΗΜΑ ΥΓΕΙΑΣ ΤΟ ΔΙΕΛΥΣΑΝ

    -ΟΡΥΧΕΙΑ ΤΑ ΠΟΥΛΗΣΑΝ

    -ΑΚΙΝΗΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΤΑ ΠΟΥΛΗΣΑΝ

    -ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΡΓΑ ΤΑ «ΑΝΕΘΕΣΑΝ»

    -ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ ΤΑ ΛΕΗΛΑΤΗΣΑΝ

    -ΣΟΥΠΕΡΜΑΡΚΕΤ ΤΑ ΠΟΥΛΗΣΑΝ

    -ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΤΗΝ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ

    -ΒΙΟΤΕΧΝΙΕΣ ΤΙΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΑΝ

    -ΓΕΩΡΓΙΑ ΤΗ ΡΗΜΑΞΑΝ

    -ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΤΗΝ ΕΣΒΗΣΑΝ

    -ΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΑ ΞΕΠΟΥΛΗΣΑΝ

    -ΤΑ ΜΝΗΜΕΙΑ ΤΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΕΤΑΙ Η UNESCO

    -ΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΤΗΝ ΠΟΥΛΗΣΑΝ

    -ΤΗΝ ΘΡΑΚΗ ΤΗΝ ΠΟΥΛΗΣΑΝ

    -ΤΟΝ ΑΠΟΔΗΜΟ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΤΟΝ ΑΠΟΜΟΝΩΣΑΝ

    -ΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ ΤΗΝ ΞΕΦΤΕΛΙΣΑΝ

    -ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΒΕΒΗΛΩΣΑΝ

    -ΤΑ ΗΘΗ ΤΑ ΕΘΙΜΑ ΤΙΣ ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΞΙΕΣ ΤΙΣ ΑΦΑΝΙΣΑΝ

    -ΤΗΝ ΑΜΥΝΤΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΤΗΝ ΕΞΑΥΛΩΣΑΝ

    -ΤΟ ΧΗΜΕΙΟ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΤΟ ΠΑΡΕΔΩΣΑΝ

    -ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΙΣ “ΨΥΧΕΣ” ΜΑΣ ΠΟΥΛΗΣΑΝ

    -ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ

    -ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ “ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ”

    -ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΕΚΦΡΑΣΗΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ

    -ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΙ ΘΑ ΒΑΛΕΙΣ ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΣΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ

    -ΕΡΓΑΣΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ

    -ΣΠΙΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ

    -ΝΑ ΦΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ