Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Κιλς. Γιατρέ, σώσε μας…

91
8382

Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Κιλς. Γιατρέ, σώσε μας…

Πρώτο ηχηρό μήνυμα από τις εκλογές στην Τουρκία: (Μα τι άλλο, θέλει κι ερώτημα;)

Εκεί που περιμέναμε την σχεδόν «βέβαιη» πανωλεθρία Ερντογάν, αντ’ αυτού υπέστησαν οικτρή ήττα οι… εταιρείες δημοσκοπήσεων*.

Ο Κιλιτσντάρογλου εμφανιζόταν από τα γκάλοπ στην γειτονική χώρα σαν βέβαιος νικητής των εκλογών με ισχυρές πιθανότητες να διαδεχθεί τον Ερντογάν από την πρώτη κάλπη, αλλά στην πραγματικότητα συγκέντρωσε ποσοστό 44,89% με τον Ερντογάν μια μικρή ανάσα από το να κόψει το νήμα κοντά στο 50%!

Αραγε, οσονούπω, θα δούμε επανάληψη του φαινομένου και στην Ελλάδα; Μην σας φανεί καθόλου παράξενο.

Ήδη οι δημοσκόποι (όπως λέγαμε παλιά οιωνοσκόποι) στις επίσημες τοποθετήσεις τους κρατάνε και μια «πισινή» με τα γνωστά μεν αλλά και τους άγνωστους «Χ»

Όπως σημειώνουν χαρακτηριστικά (Θ. Γεράκης στο Πρώτο Θέμα): «Αν και η Ν.Δ. προβλέπεται να είναι το πρώτο κόμμα στις εκλογές, οι κρίσιμες παράμετροι του εκλογικού αποτελέσματος, όπως το μέγεθος της διαφοράς ή οι ακριβείς επιδόσεις των κομμάτων, παραμένουν ανοιχτές και θα εξαρτηθούν από άγνωστους ακόμη παράγοντες, όπως το μέγεθος και τα χαρακτηριστικά της αποχής, καθώς και οι επιλογές των αναποφάσιστων της τελευταίας στιγμής…»

Οι «κακές γλώσσες» λένε ότι μετά τις λίστες Πέτσα και λοιπών (ως τώρα 72 εκατομμύρια όφελος στους μιντιάρχες που παραγγέλνουν τις περίφημες δημοσκοπήσεις) η διαφορά στις δημοσκοπήσεις αυξήθηκε… με την εξαγγελία των νέων προγραμμάτων χρηματοδότησης των ΜΜΕ λίγες ημέρες πριν από τις κάλπες της 21ης Μαΐου που προωθεί η κυβέρνηση.

Μεταξύ άλλων προβλέπεται συνολικά ενίσχυση ύψους 9 εκατ. ευρώ σε τηλεοπτικούς σταθμούς εθνικής εμβέλειας με πρόσχημα τον πόλεμο στην Ουκρανία, αλλά και έως 200.000 ευρώ σε κάθε κανάλι περιφερειακής εμβέλειας, 80.000 ευρώ για τον περιφερειακό και τοπικό τύπο, αλλά και χρηματοδότηση έως 75% σε επενδυτικά σχέδια εφημερίδων και διαδικτυακών μέσων.μέσω ΚΥΑ που υπέγραψαν οι υπουργοί Σκυλακάκης και Οικονόμου την 21η Απριλίου χρηματοδοτούνται οι εισφορές στον ΕΔΟΕΑΠ των παρόχων περιεχομένου επίγειας ψηφιακής τηλεοπτικής ευρυεκπομπής ελεύθερης λήψης εθνικής εμβέλειας, «εξαιτίας του πολέμου στην Ουκρανία».

Η δαπάνη για την υλοποίηση του προγράμματος ανέρχεται έως του ποσού των 9.000.000 ευρώ (η υγεία μπορεί να περιμένει έως το τέλος της επόμενης τετραετίας, οι δε ασθενείς που δεν μπορούν να περιμένουν, ας πρόσεχαν…)

Κυριακή κοντή γιορτή λοιπόν… Το μόνο βέβαιο είναι ότι δεν πρόκειται να προκύψει κυβέρνηση (με καμία κυβέρνηση που λένε), αλλά απλά θα καταλάβουμε αν με βάση τα ποσοστά που θα πάρει το κάθε κόμμα, θα υπάρξει βάση προσδοκίας για σχηματισμό κυβέρνησης, τουλάχιστον στις δεύτερες εκλογές.

Και φυσικά ξεχάστε όσα ακούσατε μέχρι τώρα καθώς η ατζέντα και ο προγραμματικός λόγος θα αλλάξει άρδην (φτου κι απ’ την αρχή…) με βάση τη νέα «στρατηγική» τους για τις επαναληπτικές.

Καλό «βόλι» λοιπόν και με τη Νίκη! (Έτσι κι αλλιώς την επομένη όλοι «νικητές» θα δηλώνουν με βάση τις «συνθήκες» και το «δύσκολο» αγώνα που έδωσαν μπλα μπλα…)

Και όπως έγραφε κι ένα διαδικτυακό σχόλιο (με βάση τα όσα ανατρεπτικά ζήσαμε αλλά και μας επιφυλάσσει η επικαιρότητα): Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Κιλς. Γιατρέ, σώσε μας…

 

* Γερό χαστούκι στην αξιοπιστία των δημοσκοπήσεων» χαρακτηρίζει τα εκλογικά αποτελέσματα στην Τουρκία ο πρώην υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Παναγιωτόπουλος. Σε δηλώσεις του, υπογραμμίζει ότι «το σύνολο, σχεδόν, των δημοσκοπήσεων στη γειτονική μας χώρα προέβλεπε άνετη προεδρική εκλογή του Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου από την πρώτη Κυριακή, αλλά πρώτος και με διαφορά είναι ο… Ρ.Τ.Ερντογάν»! «Τι δεν πάει καλά με τις έρευνες της κοινής γνώμης και ιδιαιτέρως, με τον τρόπο που διενεργούνται αυτές και λειτουργούν κατά τις προεκλογικές περιόδους

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

91 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Μα είναι απλό Γιάννη. Για παράδειγμα με παίρνουν συχνά στο σταθερό μου τηλεφ. Με ρωτούν πιο κόμμα θα ψηφίσεις πιο προτιμάς κλπ . Τους απαντώ το τάδε κόμμα πχ το καφετί. Ποιος μου εγγυάται ότι τελικά δεν δηλώνουν ότι είπα πχ το γκρι. Λοιπόν μπορείς να ελέγξεις τις δήθεν αδιάβλητες δημοσκοπήσεις;; Και κάτι ακόμη πόσο σίγουροι ήμαστε ότι η singular και λοιπές ηλεκτρονικές εταιρίες δεν μαγειρεύουν τα αποτελέσματα;;Τώρα το internet κάνει θαύματα . Μπορείς να ελέγξεις τόσα εκατομμύρια ψήφους;; αν έχεις το πεπόνι έχεις και το μαχαίρι. Παροιμία. Όλα μαγειρεύονται γι’αυτό δεν εμπιστευόμαστε πια τίποτα και κανέναν.

  2. Τόσους μήνες είχαμε ζαλιστεί από το κύμα που θα ψήφιζε κόντρα στον δικτάτορα Μητσοτακη,με έβριζαν που έλεγα ότι είναι ο καλύτερος στη σημερινή συγκυρία ,να μην πάω να ψηφίσω ,ήθελαν να με βρουν να με δείρουν ,μερικοί απορούσαν αν θα εμπενε και στη Βουλή.Αληθεθα τώρα;Φτάσατε στο σημείο να λέτε δυο μέρες πρην τις εκλογές ότι το αποτέλεσμα που θα βγει θα είναι φτιαχτό;Ναι ξέρω τα έχουμε ακούσει όλα από τους ψεκασμενους εκεί θα κολησουν;Πάντως υπάρχει άριστη συνεργασία,ψεκασμενων,φασιστων και ΣΥΡΙΖΑ.Τα ίδια λόγια χρεισιμοποιουν και ο ΣΥΡΙΖΑ έχει ανοικτές αγκαλιές να δεχτεί τους …άστεγους.Κατάντια ,να απαλαγουμε όσο δυνατό πιο γρήγορα από τα βαρίδια της χώρας.Κατάντησε το ΚΚΕ συμπαθητικό μπροστά σε αυτή την αλλοπρόσαλλη συμμαχία.Το ΚΚΕ το ξέρεις.Του ύπουλους όμως όχι.Δεν ξέρεις τι έχουν στο μυαλό τους αν και τους ξεφεύγει που και που κάτι.Βλέπε Πολάκη ,Τσακαλώτο και εχθές Κατρουγκαλοα.

    • Περίμενε γέρο ΨΙΤ και την δεύτερη ΤΣ,,,,,.Θα κυνηγιεστε με τον αποπατο του ΠΑΣΟΚ ενώ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΚΥΒΕΡΝΑΜΕ.Ο λαός είπε αυτό που σου έλεγα:ΟΥΣΤ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ…..

  3. Η ΝΔ που χρωσταει 400 εκατομμμυρια ευρώ στις τράπεζες ναυλώνεις πούλμαν για να μεταφέρει κλακαδόρους του Κουλη, στη Θεσσαλονίκη.
    Ηξεραν πως οι Θεσσαλονικεις του γύρισαν την πλάτη και έκανα μεταφορά διεροκροτητων.
    Η χούντα πεφτει

  4. 220.000 χιλιάδες υπολογίζονται οι εργαζόμενοι στα κολαστήρια των All Inclussive

    που δεν μπορούν να ψηφίσουν,πάρα πολλοί φοιτητές που δεν έκαναν τα χαρτάτους μέχρι τον Φλεβάρη,επειδή δεν ήξεραν, υποψήφιοι για τις Πανελλαδικές,τ ο μεγαλύτερο στην ιστορία μαγείρεμα ώστε οι νέοι να μην δώσουν ψήφο.
    Αν Έλληνες θέλετε παροχή ιατρικής βοήθειας χωρίς γιατρούς, αν θέλετε να σας παρακολοθούν χωρίς λόγο, αν θέλετε να στέλνετε μηνύματα για να πάτε για ψώνια, ενώ με την έλευση του πρώτου τσάρτερ όλα καταργούνται, αν θέλετε η υγεία να είναι στα επίπεδα του παρόντος,αν θέλετυε το Δημόσιο να αποδίδει όπως τα τέμπη, τότε ΚΑΝΤΕ τον σταυρό σας και πάμε άλλα 20 χρόνια πίσω.Ας πάει ένα κλιμάκιο δημοδιογράφων του Νησιού στα υπόγεια των 5άστερ
    430 εκατομμύρια χρωστά το κόμμα που ζητά την ψήφο μας.Άτοκα και μετά τις εκλογές θα γίνει μαζική έξωση μικρο-ιδιοκτητών,\Εγώ σας τα είπα ,ψηφίζουμε για τις επόμενες γενιές.

    • Θέλεις δουλειά με 1200 το μήνα η προτιμάς να κάθεσαι εδώ να κανείς σχόλια;Περιμένεις κάποιον να μοιράσει λεφτά;Πες μας που είναι να πάρουμε και εμείς.Αυτά που κες ότι χρωστάει κομα στις τράπεζες τι το λες;Στις προηγούμενες εκλογές το ίδιο έλεγες.Προτιμώ να ξέρω που χρωστάνε τα κόμματα παρά να έχουν μυστικά κονδύλια η να αλαζουν όνομα και ΑΦΜ όπως και οι ομάδες ποδοσφαίρου και μπάσκετ.ΣΤΑΘΕΡΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΛΜΗΡΑ.

      • Προτιμάς να χρωστάει το κόμμα σου 400 εκατομμύρια και να κάνουν έξωση σ ένα 80άρη?
        1200 που ακριβώς?Πόσες ώρες?Πόσα ρεπό το μήνα?Στα κολαστήρια των Νησιών είσαι η μόνη που χαίρεσαι επειδή δεν ψηφίζουν.Μεγάλη ηλίθια,πανηλίθια.Έξοδα μετακίνησης να σου αφαιρέσω απ τα 900 τον μήνα όλη την σαιζόν, τα λεφτά τελειώνουν πριν τηνν γιορτή σου,τις Απόκριες δηλαδή.

        • Σε ποιους απευθηνεσε και λες τέτοιες λακέδες;Σε ποιον80αρη έκαναν έκδοση ψευταρά;Ποτέ πήρε δάνειο 80αρης;Ποσό αλαξαν τα εισοδήματα του δηλαδή και δεν πλήρωσε;Τι κερδίζεις με τις βλακείες που λες;1200 με 4 ρεπό .Έχεις πάει για δουλειά ποτέ;Περίμενε να βρέξει λεφτά.

  5. Ειναι και οι συγκεντρώσεις της ΝΔ..
    Από τον προσωπικό λογαριασμό του ΜΉΤΣΟ ΤΆΚΗ.. σου αφιερώνω την φωτογραφία που δημοσίευσε.. Για τα πρόβατα και τους ηλίθιους όπως εσύ…
    (πρέπει να αλλάξει το επιτελείο του, του photoshop… . 1 άτομο την ίδια στιγμή σε πόστα στην συγκέντρωση… Εκτός τα υπόλοιπα… ΒΡΕ ΔΕΝ ΣΑΣ ΘΈΛΕΙ ΟΎΤΕ Η ΚΡΉΤΗ…
    https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhBpmNZAh93gyY7WGjJHHHwAhHzEk5obzdCV5wIwi18P-YGzDvfIpi6qDJT0uatGS0wYbbNYos_6SorNcqScFmHVYbRp_Co61cxroH4dlYT2ovkp3HNW-Uk73tNFsRVTJh2F8bDkjFryLdCb_sI8X7YWOAd_ZyrfmusbE8L9-Ax4WNoPWdmoQ7_txqI/s597/2023-..

    ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΑ.. ΝΑ ΔΙΏΞΟΥΜΕ ΕΙΤΕΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΣ…τους απατεώνες… Δυστυχώς όμως τα πρόβατα, και οι ηλίθιοι… Έχουν δικαίωμα να φηφισουν..!!!!..

  6. Χωρίς τις στημένες δημοσκοπήσεις, χωρίς τους αποκλεισμους των κομμάτων, χωρίς τις ψήφους των λαθρο, χωρίς τις υποσχέσεις για θέσεις. Σε ημετέρους..ενα κόμμα διαλυμένο,που έχει κατακλεψει τους Ελληνες 40 χρόνια. , που θαρθει η ώρα του όπως το ΠΑΣΟΚ… Να διαλυθεί…
    Οικογενειοκρατουνενοι ΠΡΟΔΟΤΕΣ…
    Η αλήθεια της…. » μεγάλης συγκέντρωσης στο Θησείο… Χωρίς photoshop… ΟΎΤΕ η γειτονιά… Δεν. Πήγε..
    https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhjFUmgu7666PxL-h7c7mryE5c-FmMZ64pec1xNI8qXTvtMi1AhbxxgLvroZoKGgMiRReY0VW3kiB7REBwAgm1CDJu1aHN7YH3hpl9tY_XD_hFZ0GR4fsMsa76BL29W6WbPGZZHjJ_HsUpxRYo8gKsGccH_yVdrLHZ_bVLTn3rmr-EJ2U4JOXYMVfyH/s1000/2023
    . ΜΑΎΡΟ ΣΤΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΣ

  7. Αυγουστίνος καντιωτης
    ( Ορθόδοξος επίσκοπος Μητροπολίτης Φλωρίνης, Πρεσπών και Εορδαίας απο το 1967-2000
    Για την επιλογή ψήφου.
    » Ὁ ὑποψήφιος ἐν σχέσει μέ τούς ἄλλους ἀνθρώπους: Νά μήν εἶναι ψεύτης, ἀπατεώνας, ψευδομάρτυρας, κλέφτης. Εἶναι τελείως ἀπαράδεκτο νά ψηφίζουν οἱ ὀρθόδοξοι Χριστιανοί ἀπίστους, ἀθέους, μασόνους,.. Ἰδίως τονίζω τόν κίνδυνο ἀπό τή μασονία, τή σκοτεινή αὐτή καί διεθνῆ σιωνιστική ὸργάνωσι, ἡ ὁποία λυμαίνεται τίς ἀνώτερες κοινωνικές τάξεις καί εἶναι ἡ μεγαλυτέρα συμφορά τῶν ἐθνῶν.

    Ἀλλοίμονο εἰς τό ἔθνος μας, ἄν καί πάλι ἐκλεγοῦν μασόνοι! Ἀπό πολιτικούς ἀπίστους καί διεφθαρμένους μή περιμένετε καλό. Θά τοὺς ἀκούσατε: «Γιά νά πετύχω τόν σκοπό μου, συμμαχῶ καί μέ τόν διάβολο».
    Όλοι οι ΆΘΕΟΙ ΜΑΣΩΝΟΙ πολιτικοι που θα συνεργαζόταν και με τον διάβολο.. (μπακογιαννη, τσιπρας. Κτλ
    https://youtu.be/B09KBC8OKgo

  8. .» . Τὶς τελευταῖες δεκαετίες, δυστυχῶς, συστηματικά καὶ μὲ δόσεις, οἱ κυβερνῶντες τὴν ἔνδοξη καὶ μαρτυρικὴ πατρίδα μας ἀποδομοῦν τὰ πάντα. Συνεχῶς μᾶς ἀφελληνίζουν, ἀποχριστιανίζουν καὶ ἀποχρωματίζουν. Μᾶς ἀποκόπτουν ἀπό τὶς ρίζες μας καὶ χάνουμε τὰ στοιχεῖα τῆς ταυτότητός μας, δηλαδή ἱστορίας, γλώσσας καὶ τὴν Ὀρθοδοξία μας…».
    Δὲν θέλω νὰ σᾶς προφητεύσω. Μοῦ ‘ρχεται νὰ κλάψω! Μεγάλη συμφορὰ ἔρχεται στὸ ἔθνος μας! Καὶ ὑπαίτιοι θὰ εἴμεθα ἐμεῖς οἱ Ἕλληνες οἱ ὁποῖοι δὲν κάναμε ἐκλογή ὅπως πρέπει…»
    Απεβιωσας το 2010
    Μητροπολιτης Αυγουστίνος καντιωτης

  9. βρίζατε τη Μιράντα την οικογένειά της, τους γονείς της, τον άλλο κύριο που υπογράφει θαρραλέα ως Νεοδημοκράτης. Πόσοι ήσασταν οι υβριστές? Για κάτι μαύρα διάβαζα. Για κάτι άπατα θα πάτε διάβαζα και πάει λέγοντας. Ευτυχώς επικράτησε η λογική. Ευτυχώς. Χαρούμενη και δημιουργική η νέα 4ετία.
    Ο κόσμος δεν τρώει κουτόχορτο. Κι αν το φάει θα είναι για μια φορά.
    Αμ πως?

  10. Τελικά είμαι χαζή;Ποιος ζει τελικά σε άλλη χώρα;Ναι η Ελλάδα δεν γυρίζει πίσω.Δυνατά…..Σταθερά ….Μπροστά .Μακάρι να εξαφανιστούν οι λαϊκιστές και ψεκασμένοι και να υπάρξει εκτός από τι σοβαρή κυβέρνηση που έχουμε και μια σοβαρή αντιπολητευση για το καλό της Ελλάδας μας.

  11. Τελικά οι πληρωμένες δημοσκοπήσεις έριχναν τα ποσοστά της ΝΔ και ανέβαζαν του ΣΥΡΙΖΑ .Έτσι για να μην ξεχνάμε (Εγώ ποτέ) τι έχουμε ακούσει.

  12. Άντε θα σας βοηθήσω όλους εσάς τους σχολιαστές εδώ και θα αποκαλύψω το μυστικό που σας ξέφυγε και σας την έφερε ο Μητσοτάκης.Είχε βάλει τελικά τσιπάκι στα εμβόλια και το ρύθμισε για να τον ψηφίσετε.

    • ωχ όχι μην τους μπερδεύεις τώρα.. θα ανοίξει νέος κύκλος συζητήσεων. Με το ζόρι ξεχάσαμε τις αναφορές και τα αναθέματα εκεί.

  13. τρεχα να διαβασεις γιατι βγηκε παλι ο ΠΡΟΔΟΤΗΣ..και αναλογισου ποσο ηλιθιος εισαι που πιστευεις στις εκλογες…της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ..λυπαμαι απλα τον καημενο τον ελληνικο λαο..τι εχει να υποστει απο αυτο το πολιτικο μιασμα

    • Τον δικό σου λαό να λυπηθείς και τον άρρωστο εαυτό σου.Ο Ελληνικός λαός πάει δυνατά σταθερά μπροστά.

  14. Πάντως ο λαός έγινε μπλε απόψε. Χαίρεται και κάνει το σταυρό του. Μην υποτιμάμε και τους συνανθρώπους μας τώρα…

  15. για την μιραντα..οτι εισαι βλαξ δεν υπαρχει αμφιβολια οτι εισαι ηλιθιος

    σε 4 χρονια..απο τωρα..ξαναγραψε μου ..και θελω να το κανεις…οταν δεις την καταληξη των ελληνων και της ελλαδας ….αρχινα και μετρα ημερες..μεχρι την ολοκληρωτικη υποδουλωση,καταστροφη..να δεις ποσο εξυπνος ..εισαι .η μαλλον ποσο ηλιθιος εισαι

    • Αν οι αντίπαλοι του Μητσοτακη έχουν το δικό σου επίπεδο και εξυπνάδα στις επόμενες εκλογές μετά από 4 χρόνια βλέπω τον Μητσοτακη να πέρνει 50%.Άντε τυχερέ είμαι χαρούμενη σήμερα και σου απάντησα 2 φορές .

    • Δεν τη νοιαζει τη μιραντα το καλο της Ελλαδας, μη μπερδευεσαι. Αν εχανε τη ΝΔ θα επρεπε να ξαναγυρισει στην παλιά της δουλεια. Μπορει να αναγκαζοταν να χασει και κανενα κιλο που εχει γινει φακλανα.

      • Σπουδαίος πολιτικός λόγος.Με τέτοια μια ζωή Μητσοτάκης .Η πλάκα εινσι δεν σας αξίζει είναι πολυτέλεια τέτοιος κυβερνήτης για ανθρώπους σαν εσένα

  16. Κ. Μητσοτάκης: Πολιτικός σεισμός - Η ΝΔ έχει την έγκριση των ΗΛΙΘΙΩΝ (πολιτών

    να συνεχιζει τις μπιζνες,τα ξεπουληματα.,την πολιτικη φτωχειας.την αρπαγη περιουσιων,της μπιζνες πολεμου,τις συνεργασιες με γερμανους. και αλλα πολλα…

  17. Με λόγια και λόγια και λόγια σε φερανε τούμπα ξανά και ενώ σου την κάναν λαμογια, πάλι τους πίστεψες
    Μαλακά, Πιο μαλακά..
    Πάλι τους πίστεψες… Πιο μαλακά!!
    https://youtu.be/kqFPBwzv2FY

  18. https://uploads.disquscdn.com/images/691e528b9cadbb3e7310ec90411b7a4f9fa1d68bb28c502af421023a406eccff.jpg?w=480&h=214
    44% ΑΠΟΧΗ ΒΑΣΗ SINGULAR… ΣΤΟΥΣ 10 ΨΗΦΙΣΑΝ ΟΙ 6. ΑΠΟ ΤΟΥΣ 6 ΟΙ 2,5 ΨΗΦΙΣΑΝ ΝΔ. ΣΥΝΟΛΟ ΤΟ 25% ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΨΗΦΙΣΕ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ -ΤΟ 75% ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΕ ΜΗTΣOTAKH
    ΣΤΟΥΣ 10 Σ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΝ ΟΙ 4 ΨΗΦΙΣΑΝ ΝΔ, Η ΜΕΙΟΨΗΦΙΑ ΔΗΛΑΔΗ.!!!
    ΑΥΤΟ ΤΟ ΟΝΟΜΑΖΟΥΝ ΝΙΚΗ ΚΑΙ ΨΗΦΟ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ…ΧΑΧΑΧΑΧ
    ΚΑΙ ΤΩΡΑ Η Η ΜΕΙΟΨΗΦΙΑ…ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΩΡΑ ΑΥΤΟ ΛΕΓΕΤΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

  19. Πριν τις εκλογές είχα κάνει μια δήλωση, ότι θα συνεχίσω να σχολιαζω έως την νίκη της ΝΔ και του Μητσοτάκη.Σημερα θα κάνω μία αποτίμηση: όταν είπα ότι η ΝΔ δεν χάνει από αυτή την αντιπολίτευση,λοιδωθηθηκα.Οταν είπα ότι θα πάμε με πόλωση και θα τους γυρίσει μπούμερανγκ, όταν είπα ότι πόνταραν σε ένα τραγικό γεγονός των Τεμπών, όταν είπα για Δημήτρης, όταν είπα για φασίστες ( συριζαυγουλα), Πολακισμο, το ίδιο.Βρισιμο,ψευτοπατριωτισμο, κατάρες εισπράξαμε εγώ και η miranta.Οταν μιλούσαμε με προτάσεις και έργα μας βριζατε.Συνεχιζω….

  20. Ευτυχώς που υπάρχει το διαδίκτυο.Βλεπατε τεράστιες συγκεντρώσεις του ΑΧΑΣΤΟΥ, στημένες δημοσκοπήσεις,λαοθαλασσες εγκαινίων.Οφειλω όμως να πω ότι δεν έπεσα μέσα στο ποσοστό του ΠΑΣΟΚ.Ελαγα ότι η ΝΔ θα πιάσει 38% και η διαφορά θα κυμανθεί έως 8 μονάδες.Εδινα το ΠΑΣΟΚ 9%.Επεσα έξω.Μεσανυχτα 25 έλεγα εκτός.Συνεχεια…..

  21. Όσον αφορά υποψηφίους έλεγα ότι θα είχαμε ανακατατάξεις στην ΝΔ.Οτι ο Καματερος δεν θα έβγαινε.Οτι το Κατερινάκι θα το έτρωγε ο Αμερικανός.Και έρχομαι τώρα στο διαταυτα.Πως είναι δυνατόν με πανδημία, εμβολιασμό, μεταναστευτικό, ελληνοτουρκικά, πόλεμο Ρωσίας, ατύχημα Τεμπών, νέους ψηφοφόρους,ΟΧΙ ΜΌΝΟ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙΣ ΦΘΟΡΑ, αλλά να αυξάνεται το ποσοστό σου κατά 3% και 100.000 ψήφους.Πως ενώ είσαι αντιπολίτευση να χάνεις 10% και 1.000.000 ψήφους.Εγω και η miranta το βλέπαμε.Εσεις τί βλέπατε;Βρισιμο, κοροϊδία, copy paste αμφιβολων sites.Συνεχεια…

  22. Δυστυχώς το πικρό ποτήρι για εσάς δεν έχει πάτο.Το μαρτύριο θα διαρκέσει ένα μήνα ακόμη.Επειτα θα διαλυσετε.Θα μείνει ο αποπατος του ΠΑΣΟΚ στο ΣΥΡΙΖΑ και το ΠΑΣΟΚ θα αφομοιώσει τους μετανοοισαντες.Η ΝΔ θα κυβερνήσει άνετα.Οταν έλεγα ότι ΟΣΟ ΖΥΓΩΝΕΙ,ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ εννοούσα αυτό που εννοουσατε και εσείς.20% διαφορά δεν την λες και μικρή.Αν ήταν μπάσκετ, double score. Λοιπόν εδώ θα είμαστε,θα σχολιάζω επιλεκτικά.Θα βράζετε στο ζουμί σας, γιατί είστε κορόιδα.Σας τα λέγαμε αλλά δεν το καταλαβαίνετε Όσον αφορά την miranta , συνέχισε και μην μασάς, έχουμε γίνει ο εφιάλτης τους.Ισως ήρθε η ώρα να γνωριστούμε και από κοντά.Συνεχεια…

    • Θα μείνει κ αυτός στην ιστορία όπως και συ .
      Από αύριο θα μειωθεί η τιμή της βενζίνης,θα καταργηθούν οι πλειστηριασμοί,θα δούμε πραγματικά οκταωρα, ρεπό, πρώτη φορά που οι Πακιστανοί στα μαγειρεία πανηγύριζαν με τ αποτελέσματα.θα Μαυρίσει η χώρα.εγω στο είπα ότι θέλω να βγει για να γκρεμιστεί όπως του αξίζει.

  23. Ο λαός μίλησε,η Κως μίλησε,η Ελλάδα μίλησε.Συγκρινε και έκρινε ότι θέλει Μητσοτάκη για πρωθυπουργό και ΝΔ για κυβέρνηση.Νε απλή αναλογική κόντεψε να πάρει αυτοδυναμία.Υπομονη και σε λιγότερο από ένα μήνα θα το κάνει.Το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω.Ο αχαστος ξαναεχασε.Τελικα όχι μόνο εγώ αλλά και ο Ελληνικός λαός και ο Δωδεκανησιακος και ο Κωακος λαός τους είπε:ΟΥΣΤ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ……

  24. Ο ΣΥΡΙΖΑ έκανε πολλά λάθη. Δεν λες σε μια κατεξοχήν Χριστιανική χώρα ότι είσαι άθρησκος δεν εγκρίνεις βαπτίσεις αλλα τις ονοματοδοσιες ούτε γάμους αλλά υπογραφές σε σύμφωνα. Δεν ψηφίζεις νόμους φθιροντας την Ελληνική παραδοσιακη οικογένεια στηρίζοντας τα Σόδομα και τα Γόμορα. Δεν ψηφίζεις νόμους αγοραπωλησίας ανθρώπων η βρεφών από παρένθετες μητέρες τέρατα που τα πωλούν σε Σόδομα και Γόμορρα. Δεν λες ότι η θάλασσα δεν έχει σύνορα . Αρνήσε να προφυλάξεις τα σύνορα του Έβρου. Άνοιξες τις πύλες της χώρας για κάθε καρυδιάς καρύδι καλό η κακό. Τι περίμενες να βγάλεις πρωθυπουργό;;

  25. ΓΙ ΑΥΤΟ Η ΒΟΥΡΤΣΑ ΗΤΑΝ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΝΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΑΥΤΟΚΡΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΤΕ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΛΑΘΗ ΣΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΕ ΝΑ ΒΡΙΖΕΤΕ ΤΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΝΑ ΧΥΔΑΙΟΛΟΓΕΙΤΕ ΝΑ ΕΙΡΩΝΕΥΕΣΤΕ ΝΑ ΛΑΣΠΟΛΟΓΕΙΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΟΛΑΚΙΖΕΤΕ.Ο ΛΑΟΣ ΣΑΣ ΕΔΕΙΞΕ ΤΑ ΟΠΙΣΘΙΑ ΤΟΥ ΣΥΝΕΔΕΣΕ ΤΙΣ ΗΛΙΘΙΕΣ ΚΑΙ ΦΑΣΙΣΤΙΚΕΣ ΣΑΣ ΙΔΕΕΣ ΜΕ ΤΑ…ΦΡΥΔΙΑ ΤΟΥ ΣΑΣ ΠΕΤΑΞΕ ΣΤΗ ΛΕΚΑΝΗ ΚΑΙ ΠΑΤΗΣΕ ΤΟ ΚΑΖΑΝΑΚΙ.ΑΡΧΙΣΤΕ ΤΑ ΨΥΧΟΦΑΡΜΑΚΑ ΠΙΕΙΤΕ ΣΟΔΕΣ ΚΑΙ ΒΑΛΤΕ ΠΛΕΡΕΖΕΣ Ο ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΘΑ ΦΡΟΝΤΙΣΕΙ ΓΙΑ ΤΗ…ΒΑΖΕΛΙΝΗ ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΠΡΩΙ ΡΟΖΕ ΦΑΣΙΣΤΑΡΙΑ .ΑΣ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΟΙ ΧΟΡΟΙ ΤΩΡΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΑΛΛΗΛΟΕΞΟΝΤΩΘΕΙΤΕ ΠΑΡΤΕ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΣΑΣ ΚΑΙ Σ ΑΛΛΗ ΠΑΡΑΛΙΑ.

  26. ...τα προβατα τρωνε το κουτοχορτο με το κιλο με iq ραδικιου !!!

    ολα αυτα τα προβατα που πήγαν σήμερα και ψήφισαν ,τα ΛΑΜΟΓΙΑ.μια κυβερνηση μεστη διαφθορα εγκληματικοτητα και εθνομηδενισμο..
    Δεν τους νοιάζει ούτε Μακεδονία, ούτε καμένα, ούτε σκοτωμένοι σε τρένα, ούτε αυταρχικά μέτρα,ούτε πρόστιμα,ούτε αναμονή μήνες για νοσοκομείο,ούτε ανεργία και ακρίβεια.ΟΥΤΕ εσυ ΕΛΛΗΝΑ!!!!!
    ΝΟΘΕΙΑ στο απόγειό της είναι όλο αυτό!…Όταν το αποτέλεσμα των εκλογών περνάει μόνο από μια ιδιωτική εταιρεία, με γνωστές σχέσεις με το κυβερνών καθεστώς, είναι λογικό ότι η νοθεία είναι σίγουρη..ΜΕ 40%

  27. ΑΠΕΧΩ, ΑΠΛΑ η εκλογική διαδικασία έχει παύσει προ πολλού να υπηρετεί την Δημοκρατία, την Αλήθεια και την Δικαιοσύνη , χρησιμοποιείται απλα από το νεοταξίτικο πολιτικό σύστημα εξουσίας ως συνταγματικό άλλοθι για την νομιμοποίηση της Φαυλοκρατίας και της Κομματοκρατίας.!!!

    ΑΠΕΧΩ,γιατι ο αληθινός σκοπός της εκλογικής διαδικασίας δεν είναι η ανάδειξη της επόμενης κυβέρνησης αλλά η επωφελέστερη εκπροσώπηση των (εγχώριων και ξένων) οικονομικών συμφερόντων!!!! στο ανώτατο κυβερνητικό επίπεδο που χρησιμοποιούν, ως άβουλα υποχείριά τους, πολιτικές μαριονέτες

    ΦΑΤΕ ΑΛΛΑ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΟΠΙΣΘΟΧΩΡΗΣΗΣ-ΞΕΠΟΥΛΗΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΔΟΤΗ

  28. ΑΠΕΧΩ, ΓΙΑΤΙ η ψήφος μου δεν αποτυπώνει μόνο την κομματική μου προτίμηση αλλά συνιστά επιπλέον ψήφο εμπιστοσύνης στο άθλιο και διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα εξουσίας που οδήγησε στο ξεπούλημα της Μακεδονίας, στην οικονομική εξαθλίωση, στην ψηφιακή ζητιανιά, στην δημογραφική αλλοίωση, στην ερημοποίηση της ελληνικής υπαίθρου , στην κατεδάφιση των πνευματικών και ηθικών αξιών του Ελληνικού λαού.
    ΑΠΕΧΩ,ΓΙΑΤΙ ι η διαίρεση των πατριωτικών δυνάμεων εξυπηρετεί εκ του αποτελέσματος το νεοταξίτικο πολιτικό σύστημα διακυβέρνησης ΠΟΥ ΠΡΟΩΘΟΥΝ ΤΗΝ αντίχριστη παγκοσμιοποίηση, ενώ την ίδια στιγμή αποδέχονται παθητικά ΤΑ ΑΒΟΥΛΑ ΠΡΟΒΑΤΑκαι αδιαμαρτύρητα την ψηφιακή επιτήρηση,λοκνταουν..κλιματικη αλλαγη ,καταστροφη περιβαλλοντος…και ΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ «μπαίνοντας» σε ηλεκτρονικές πλατφόρμες δεδομένων, προκειμένου να καταχωρίζουν την τρέχουσα υγειονομική τους κατάσταση και να μην χάσουν το τελευταίο «pass» που κυκλοφορεί στην αγορά

  29. ΑΠΕΧΩ, ΑΠΟ «θεατρινίστικο πανηγυράκι» των εκλογώνΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ Η κυβερνησηειδικα της ΝΔ στηριζεται
    στο μιντιοκρατούμενο συστημα ,,γενικα απεχω να ψηφισω το πλεον διεφθαρμένου πολιτικο συστήματος της χωρας
    ΑΠΕΧΩ, ΓΙΑΤΙ απομια εκλογική διαδικασία, μέσω της οποίας θα νομιμοποιηθούν οι πολιτικές επιλογές και αποφάσεις της επόμενης (συγ)κυβέρνησης η οποία θα επιχειρήσει μετά τις εκλογές να πείσει τον Ελληνικό λαό ότι η προσφυγή στο Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης για την οριστική επίλυση των ελληνοτουρκικών διαφορών –θέτοντας στο τραπέζι της διαπραγμάτευσης και τις παράλογες τουρκικές αξιώσεις ..ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΗΔΗ

    ΑΠΧΩ, ΕΠΕΙΔΗ δεν επιθυμώ ούτε κατ’ ελάχιστον να ταυτιστώ με τον χαμογελαστό τύραννό μου κ. Μητσοτάκη, ο οποίος προέτρεψε τους πολίτες να προσέλθουν στις κάλπες, ψηφίζοντας ό,τι θέλουν, αρκεί να μην απέχουν! ΚΑΙ ΕΦΟΣΟΝ ΑΠΕΚΛΕΙΣΕ ΟΣΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΗΘΕΛΕ .ο κ. Μητσοτάκης τρομοκρατήθηκε στο άκουσμα και μόνο της αποχής, κάλεσε τους νέους να μην απέχουν. ΜΕ 150 ΕΞΑΓΟΡΑ ΨΗΦΟΥ !!

  30. ΑΠΕΧΩ, την άγονη και στείρα κομματική αντιπαράθεση ΠΟΥ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΟΛΟΙ
    ΑΠΕΧΩ, ΕΠΕΙΔΗ έχω κουραστεί να με θεωρεί το πολιτικό σύστημα υπεύθυνο πολίτη μία φορά κάθε τέσσερα χρόνια, ενώ τον υπόλοιπο χρόνο με ι μου συμπεριφέρεται σαν να είμαι βρεφοποιημένος πολίτης, ο οποίος χρήζει διαρκούς επιτήρησης και χειραγώγησης.ΚΑΙ ΜΕ ΤΡΕΦΕΙ ΜΕ MARKET PASS
    ΑΠΕΧΩ, ΑΠΟ το διεφθαρμένο και διαπλεκόμενο πολιτικοοικονομικό σύστημα εξουσίας αξιοποιεί με μεγάλη επιδεξιότητα ΜΕ πολιτικά τεχνάσματα, προκειμένου να αιχμαλωτίσει τους πολίτες στην απατηλή ψευδαίσθηση της εκλογικής συμμετοχής.!! Ψηφίζοντας ο πολίτης τα συστημικά πολιτικά κόμματα, δηλώνει την εκούσια συμμόρφωσή του στην αντίχριστη νεοταξίτικη ατζέντα που αυτά προωθούν!!!
    στην πραγματικότητα όμως εγκλωβίζεται σε ένα πολιτικό σούπερ μάρκετ, στα ράφια του οποίου υπάρχουν πολλές «δελεαστικές επιλογές», όλες όμως έχουν λάβει την προέγκριση του κεντρικού διαχειριστή(ΝΔ) του συστήματος, !!!!

  31. ΑΠΕΧΩ, ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ εκλογική διαδικασία είναι το βολικό άλλοθι της μεταλλαγμένης δημοκρατίας(χουντοκρατια) στο όνομα της οποίας η εκάστοτε κυβερνητική εξουσία κατασπαράζει τα δικαιώματα και τις ελευθερίες του λαού, υποστηρίζοντας αναιδώς ότι εκφράζει την βούληση των πολιτών!!!

    ΑΠΕΧΩ,γιατι η επιβολή της ανθρωποκτόνου πολιτικής που σχεδιάζεται με επιμέλεια και μεθοδικότητα από την υπερεθνική ελίτ, με σκοπό την υποδούλωση της ανθρωπότητας, δεν ανατρέπεται με την ψήφο στα μικρότερα κόμματα ολοι ακολουθουν τις επιταγές της κυριαρχηςεξουσιας

  32. Αποχή γιατί η λευκή ψήφος,
    αποκλείστηκε από το σύστημα κοινοβουλευτικής κατανομής (δεν προσμετράται στο σύνολο και μπαίνει στην ίδια κατηγορία με την άκυρη κατά τον υπολογισμό) με τον νόμο 3434 του 2006, για την διευκόλυνση του σχηματισμού κυβέρνησης πλειοψηφίας. Προηγούμενα, το Ανώτατο Ειδικό Δικαστήριο είχε κρίνει αντισυνταγματική μια τέτοια κίνηση με την απόφαση 12/2005, θεωρώντας ότι η ρίψη λευκής ψήφου είναι ελεύθερη εξάσκηση του εκλογικού δικαιώματος.
    Αποχή, γιατί η ψήφος προς τα μικρά κόμματα που δεν ξεπερνούν το 3%, την αρπάζουν, την κλέβουν οι μεγαλοκαρχαρίες των υπόλοιπων μεγάλων κομμάτων.
    Αποχή γιατί μας κοροϊδεύουν ασύστολα, με το σύστημα ενισχυμένης αναλογικής για να παίρνουν ψεύτικες έδρες μπόνους το πρώτο κόμμα, !!
    Αποχή, γιατί με την ψήφο μου δεν γίνομαι το βάθρο και η έδρα, που θα πατήσει πάνω το ψεύτικο πολιτικό σύστημα.
    Αποχή γιατί ούτε κάθε 4 χρόνια το πολιτικό σύστημα σε σέβεται. Αντίθετα σε υποτιμά και σε κοροϊδεύει
    ΑΟΕΧΩ απο ΜΙΑ κοινοβουλευτική δικτατορίας ΠΟΥ ΞΕΧΩΡΙΣΕΙ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΕ ΨΕΚΑΣΜΕΝΟΥΣ -ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΥΣ

  33. Ένας καλός σκηνοθέτης θα πρόσεχε τις λεπτομέρειες ΤΩΝ αποτελεσματων αλλά στην περίπτωση μας κάτι η βιασύνη, κάτι το επίπεδο του κοινού…
    λάθος καλύπτεται εύκολα βάζοντας τους γνωστούς μπουρδολογους ΜΜΕ να πιπιλανε το οποίο μυαλό του κόσμου … καμία συζήτηση για την ταχυτητα των αποτελεσμάτων, καμία υποψία ότι κάτι δεν πάει καλά…
    ένα στημένο θεατράκι με ΠΡΟΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΑ αποτελέσματα. Για αυτό λυσσαξαν για τη συμμετοχή. Όταν η πλειοψηφία καταπίνει το παραμύθι ΑΜΑΣΗΤΟ το παιχνίδι τους μπορεί να συνεχιστεί χωρίς τον κίνδυνο να αποκαλυφθεί η να υπάρξει αντίδραση της πλειοψηφίας που ελέγχεται από τα κόμματα που αποδέχονται την ήττα τους…
    .Η ιδιωτική εταιρεία κάνει αυτό που την έχουν πληρώσει να κάνει.
    Γι’αυτό λι η νοθεία ήταν σίγουρη και φυσικά μη ανιχνεύσιμη εφόσον κανένα από όλα τα υπόλοιπα (που είναι συστημικά) κόμματα δε θα κινήσει διαδικασίες για την εύρεση της. εταιρειεσ που χρονια επιδοντουα και συνεργαζονται με την ΝΔ!!! Palantir-Singular Logic-Cambridge Analytica…..

  34. ΝΟΘΕΙΑ στο απόγειό της..ΚΑΙ Ο κοσμος πιστευει ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ

    Οι Ισραηλινοί και η singular παίζουν τα ρέστα τους … ( ΓΙΑ οσους δεν γνωριζουν το 21 περίπου το 50% της singular πέρασε στα χέρια φίλου των μητσοτακηδων!!)για ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ …απο την προηγουμενη των εκλογων χθες έκαναν απόβαση και διασκορπίστηκαν στην επικράτεια ισραηλινοί τεχνικοί! …Όταν το αποτέλεσμα των εκλογών περνάει μόνο από μια ιδιωτική εταιρεία, με γνωστές σχέσεις με το κυβερνών καθεστώς,(χρονια φιλιες με ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΗΤΣΟΑΤΚΗ είναι λογικό ότι η νοθεία είναι σίγουρη..Σάν πολύ γρήγορα δεν βγαίνουν τα αποτελέσματα??????????
    Όσο τίμιοι κι αν είναι αυτοί στα εκλογικά κέντρα που κατέγραψαν και μετέφεραν τα αποτελέσματα, με μερικά κλικ να αλλάζουν τα παντα ..ειναι κατι με ττισ τυχαιεσ δηθεν κληρωσεις τζοκερ..ΟΛΑ ΕΓΧΟΜΕΝΑ.σε κλασματα δευτερολεπτου..πριν το κλεισιμο της καλπης βγαινουν τα αποτελεσματα!!!!!!!!!!!!

    • Έλεος ρε φίλε πάλι δεν πήρες τα φάρμακα σου;Δεν έχεις κάποιον να στο θυμίζει;Κάποιος να βοηθήσει τον άνθρωπο ρε παιδιά.

      • Ενω εσυ που συνεχιζεις την θεραπεια,,,,τα ψυχολογικα σου χειροτερευουν!!!χεχεχε
        δεν υπαρχει θεραπεια…..η ma…. δεν εχει τελος!!!!

  35. Προς ΗΛΙΘΙΟ ΝΥΧΤΟΦΎΛΑΚΑ -ΣΕΚΙΟΥΡΙΤΑ ΤΟΥ Κ@ΛΟΥ: Τελευταία φορά βλάκα ασχολούμαστε με εσένα.Ζησε στην παρακρουση,στα ψεκασμενα site που διαβάζεις, κάνε copy paste.Συμμετειχες κανονικά και έφαγες /////.Καλοφαγωμενη, αλλά χρειάζεται γιατρός για εσένα.Εγω και η miranta στο λέγαμε εσύ,βρισιμο και τρέλα. Τώρα τα βράδια παιρνε ψυχοφαρμακα και ΞΥΔΙ.Μαζι μας ασχολείσαι,ΠΟΣΟ Μ@….. ΕΙΣΑΙ.Και αρπα την συριζαυγουλο.ΟΥΣΤ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ……..

  36. Που κρατάει η φιλία και οι σχέσεις του πατέρα Μητσοτάκη και νυν Υιού… Με την singular!!!! (όλως τυχαιως σε αυτή όρισε τις στημένες.. Ε… Ανοθευτες, .. εκλογές… Ο γιος Μητσοτακης(γνωστος για τα σκάνδαλα, τις παρακολουθήσεις, τις μπίζνες..
    Το σκάνδαλο του 1999(επί ΝΔ και Πατέρα Μητσοτάκη με τους Μανωλοπουλους.. πρόεδρος της singular… O ΓΙΟΣ ΤΟΥ)

    Δεν ξέρω ποιοι θυμούνται το σκάνδαλο για σύμβασεις που είχαν υπογραφεί τό (1993, επί Κωνσταντίνου Μητσοτάκη μεταξυ του ΔΗΜΉΤΡΗ Μανωλοπουλου, για αγορές εξοπλιστικών ο οποίος αντιπροσωπεύε την εταιρεία εξοπλιστικών . (. Δηλαδή, ο πρόγονος και νυν ιδιοκτήτης – γιος του ανθρώπου που σήμερα έχει αναλάβει τη διεξαγωγή των ελληνικών εκλογών της singular Το σκάνδαλο, αποκάλυψαν οι ΗΠΑ τότε αντιπρόσωποι της Litton στην Ελλάδα οι οποίοι έλαβαν προμήθεια 12.000.000 δολαρίων για να λαδώσουν Ελληνες αξιωματούχους, ώστε η τότε κυβέρνηση του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη να προκρίνει την αγορά του οπλικού συστήματος… (άραγε μήπως λάδωσε και την singular

  37. Συνεχίζουμε με τις μπίζνες ΜΑνωλοπουλων (singular) και Μητσοτάκης

    Μέρα το σκάνδαλο του 1993, το οποίο Παραδέχτηκε ακόμη ότι προσπάθησε να αποκρύψει τις μίζες,.. Συνεχίζουμε

    Λίγα χρόνια αργότερα, το 2010, επί κυβέρνησης Γιώργου Παπανδρέου,ΠΑΛΙ η Νέα Δημοκρατία ψηφίζει μαζί με το ΠΑΣΟΚ ώστε να δοθεί στη γερμανική εταιρία Rheinmetall ένα αμυντικό πακέτο για πυρομαχικά και άρματα μάχης χωρίς διαγωνισμό. Αντιπρόσωπος της Rheinmetall ήταν ο Γεώργιος Πιντέλας, ενώ την υλοποίηση των αντισταθμιστικών είχε αναλάβει ΚΑΙ ΠΆΛΙ.!!!! η Space Hellas του Δημήτρη Μανωλόπουλου… (Ο γιος του έχει την singular τώρα..

  38. Και οι μπίζνες ΜΑνωλοπουλων (singular) και ΝΔ.. Μητσοτάκη δεν έχουν τέλος

    Το 2014 το κόμμα των Ανεξάρτητων Ελλήνων κατέθεσε στη Βουλή μία ερώτηση σε σχέση με την ανάθεση της ψηφιοποίησης του αρχείου του Ιδρύματος «Κωνσταντίνος Κ. Μητσοτάκης», προϋπολογισμού 400.134 ευρώ, από τον Δήμο Παλαιού Φαλήρου, στη Space Hellas.(μετοχική της τωρινής singular!!!!) η Ν.Δ. είχε κάνει ανάθεση του έργου σε ΑΥΤΉΝ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ..
    Από τότε εταιρία η Space Hellas βρίσκεται μέσα σε κάθε μεγάλο ψηφιακό έργο του Δημοσίου!!! έχοντας λάβει πολλά εκατομμύρια επιδοτήσεις απο ΝΔ(άραγε το αποτέλεσμα των εκλογών που εβγαλε Η singular.. Του Μανωλόπουλου μηπως ήταν ανταμοιβή. Στην κυβέρνηση για τα τόσα χρόνια συνεργασίας

  39. Δηθεν
    .. οι δικαστικοί αντιπρόσωποι είδαμε ότι είναι εφοδιασμένοι με tablets και πως όλες οι συσκευές έχουν σύστημα ασφαλούς μετάδοσης των αποτελεσμάτων, (δήθεν) τα οποία αυτή τη φορά θα μεταδοθούν πιο γρήγορα.(δήθεν) Προσομοίαζαν δε τον νέο τρόπο μετάδοσης με αυτόν που εφαρμόστηκε στις εκλογές στην Κύπρο. Αυτό που ξέχασαν σε ΌΛΟ ΤΟ ΦΙΑΣΚΟ ΝΑ ΠΟΥΝ είναι πως στην Κύπρο δεν παρεμβάλλεται ιδιωτική εταιρία , αλλά πως τις εκλογές διεξάγει το κυπριακό υπουργείο Εσωτερικών, με τη βοήθεια του αρμόδιου τμήματος Πληροφορικής.
    Αυτή η εταιρεία που διεξάγει τις εκλογές
    , συμμετέχει στην κοινοπραξία που ανέπτυξε το λογισμικό Pandora, το οποίο παρουσιάστηκε το 2022(Μητσοτάκης) η ίδια εταιρεία μετέχει , σε κοινοπραξία για τον εκσυγχρονισμό του κυβερνητικού ηλεκτρκυβερνοχώρου όπου φιλοξενούνται τα πληροφοριακά συστήματα της Δημόσιας Διοίκησης, που στοίχισε 15 εκκατομυρια ευρω

  40. από τον μάστερ της διαπλοκής και των σκανδαλων νοθειοΚουλη…
    Τώρα θα δεις τι θα πει Χούντα και ξεπούλημα…
    Ετοιμαστείτε για περιστολή ατομικών δικαιωμάτων περισσότερη φτώχεια ανεργία αδικία ακρίβεια αισχροκέρδεια βία ανασφάλεια άγρια καταδίωξη., κατασεχεσις Α κατοικίας…(θαρθει μωρή miranta.. Και νεοδημοκρατη η ευλογημένη ώρα γθα μένα που δεν θαχετε να φάτε και θα σας πάρουν τα σπίτια..ΑΥΤΟΊ ΠΟΥ ΨΗΦΊΣΑΤΕ . ΚαΙ ΌΛΑ ΑΥΤΑ ΜΕ ΤΙΣ ΨΗΦΟΥΣ ΤΩΝ ΗΛΙΘΙΩΝ

  41. και μετά, που ένα κυβερνών κόμμα αύξησε την δύναμη του, ενώ αντίθετα μειώθηκε η εκλογική επιρροή της αντιπολίτευσης.

    Δεν έχει ξανασυμβεί αυτό. Συνήθως το κυβερνών κόμμα έχει φθορά. Αντί να έχει αυτό όμως την είχε το κόμμα της αντιπολίτευσης!
    Και ξέρετε γιατί..???
    Γιατί είναι η πρώτη φορά που η Singular logic διεξαγει εκλογές υπό το ΝΈΟ ιδιοκτησιακό καθεστώς…. Στις οποίες τυχαιως είναι μπλεγμένη σε σκάνδαλα η οικογενεια ΜΗΤΣΟΤΆΚΗ.

  42. .. Δηλ να ψηφίζουμε αυτούς που δεν θέλουμε…. Ο Μητσοτάκης και οι πολιτικοί του θα είχαν 8 εκκατομυρια ψήφους μαυρίσματος…..!! Όμως με 2 εκκατομυρια…. Είναι πλειοψηφία.. Και το γιορτάζει λες και ήταν το ΜΈΓΑ ΓΕΓΟΝΟΣ.. που τον ψήφισαν 1 εκκατομυριο και 1 εκκατομυριο εβαλε η Singular

  43. ενώ οι δημοσκοπήσεις των πετσοταισμενων ΜΜ ΑΠΟΒΛΣΚΩΣΗΣ έδειχναν πριν την διεξαγωγή της αναμέτρησης επικράτηση της ΝΔ με διαφορά 5-7% έναντι του ΣΥΡΙΖΑ το τελικό αποτέλεσμα ξεπέρασε το 20%, γεγονός που εκτός ότι προξένησε την μεγαλύτερη προσοχή διεθνώς δεν μπορεί ερμηνευτεί επιστημονικά…!!!. Ίσως η Singular.. Μπορεί να το εξηγήσει???? (.. Φήμες λένε ότι υπάρχει πεντασφραγιστο το μυστικό της συνταγής… Που έφερε αυτό το αποτέλεσμα…

  44. ● Θαλασσοδάνεια

    ● Διαγραφή χρεών Πηλαδάκη

    ● Σκάνδαλο Φουρθιώτη

    ● Σκάνδαλο Κοκλώνη

    ● Σκάνδαλο Λιγνάδη

    ● Σκάνδαλο Νικολάου

    ● Ψεύτικο πτυχίο Διαματάρη

    ● Υπόθεση Μαρίας Σπυράκη

    ● Greekmafia

    ● Golden Boys

    ● 10 δις ευρώ απευθείας αναθέσεις

    ● ΕΥΠ και ΑΠΕ-ΜΠΕ στο γραφείο του Πρωθυπουργού

    ● Μελέτη Τσιόδρα

    ● Ο Πρωθυπουργός»δεν γνώριζε»

    ● Δεκάδες Πρωθυπουργικές «συγγνώμες»

    ● Αστυνομική καταστολή παντού

    ● Πανεπιστημιακή Αστυνομία

    ● Ξύλο σε πολίτες στη Νέα Σμύρνη

    ● Υπόθεση «Ινδιάνου»

    ● Υπόθεση Ινδαρέ

    ● Δολοφονία Καραϊβάζ

    ● Δολοφονία Σαμπάνη

    ● Δολοφονία Ιάσονα από αυτοκίνητο Μπακογιάννη

    ● Χατήρια αστυνομίας σε γιο Θεοδωρικάκου
    ..
    συνεχίζουμε

  45. ● Προσλήψεις αστυνομικών αντί γιατρών

    ● Πώληση προσωπικών δεδομένων μέσω Webex

    ● Διώξεις δημοσιογράφων

    ● Κυβερνητικά fake news

    ● Κατάργηση οκταώρου

    ● Αξιολόγηση εκπαιδευτικών

    ● Υποβάθμιση πτυχίων των καλλιτεχνών

    ● Χιλιάδες χρυσοπληρωμένοι μετακλητοί

    ● Ανύπαρκτα έργα στο Ελληνικό

    ● Εμπορικό έλλειμα ρεκόρ 93 δις ευρώ

    ● Αναγνώριση του πραξικοπηματία Γκουαϊδό

    ● Αποστολή όπλων στην Ουκρανία

    ● Ελάχιστη Βάση Εισαγωγής στα Πανεπιστήμια

    ● Επιδόματα και επιδοτήσεις στον ίδιο τον Πρωθυπουργό

    ● Σπίτι Βολταίρου

    ● Αρχαία «Συλλογής Στερν»

    ● Διαγωνισμός Εθνικού Μουσείου

    ● Τσιμέντωμα Ακρόπολης

    ● Παράνομα και εγκληματικά Push Backs

    ● Φίλοι και άχρηστοι ως Διοικητές νοσοκομείων

    ● Τραπεζικά χρέη της ΝΔ

    ¶Εμπρησμός όλης της Ελλάδας..

    ¶Αποκλεισμός κομμάτων

    ¶επιβολή λοκντάουν 2 χρόνια

    ¶κάλεσμα όλων των φύλλων – λαθρο στην Ελλάδα για νόμιμη εργασία

    Με υπογραφή ΝΔ

  46. ● Παρακολουθήσεις

    ● Σκάνδαλο Novartis και συγκάλυψη

    ● Αδιευκρίνιστα ποσά

    ● Ειδικά Δικαστήρια

    ● Λίστα Πέτσα, Κικίλια, Πλεύρη, ΕΥΔΑΠ

    ● Χειραγώγηση ΜΜΕ

    ● Θέση 108

    ● Fuel Pass

    ● Power Pass

    ● Freedom Pass

    ● Food Pass

    ● Καλάθι «Νοικοκυριού»

    ● Καλάθι «Χριστουγέννων»

    ● Καλάθι «Νονού»

    ● Καλάθι «Πάσχα»

    ● Ρήτρα αναπροσαρμογής

    ● Έγκλημα Τεμπών

    ● 37.000 νεκροί κατά την πανδημία

    ● Κατάρευση Δημόσιας Υγείας

    ● Εκατομμύρια ευρώ σε κλινικάρχες

    ● Μάσκες αλεξίπτωτα

    ● Παγουρίνο

    ● Θάνατοι εκτός ΜΕΘ

    ● Σκοιλ ελικικου

    ● Κλείσιμο ογκολογικού Παίδων

    ● Μοτοκρός στην Πάρνηθα

    ● Κορονοπάρτι στην Ικαρία

    ● Αισχροκέρδεια στα σελφ τεστ

    ● Ακαταδίωκτο επιτροπής κορωνοϊού

    ● Ακαταδίωκτο τραπεζικών στελεχών

    ● Ακαταδίωκτο επιτροπής για τα Τέμπη

    ● Πτωχευτικός Κώδικας

    ● Ξένα funds

    ● Σκάνδαλο Πάτση

    ● Σκάνδαλο Καππάτου

    ● Σκάνδαλο Παπαθανάση

    ● Σκάνδαλο Χειμάρα

    ● Σκάνδαλο Μαραβέγια

    ● Αισχροκέρδεια στα καύσιμα

    ● Καρτέλ εταιριών ενέργειας

    ● Ακρίβεια

    ΥΠΟΓΡΑΦΉ ΝΔ

  47. Ιδιωτικοποίηση ΔΕΗ

    ● Ιδιωτικοποίηση ΔΕΔΔΗΕ

    ● Παρεμβάσεις σε ανεξάρτητες αρχές

    ● Ντογιάκος

    ● Απόπειρα εξαγοράς αντιπροέδρου Αρείου Πάγου

    ● Παράνομο Πόθεν Έσχες Πρωθυπουργού

    ● Θάψιμο Πόθεν Έσχες

    ● Κλείσιμο Αττικής Οδού

    ● Πλημμύρες

    ● Πυρκαγιές

    ● Κοροϊδία Σεισμόπληκτων

    ● Βόλτες Oruc Reis στο Αιγαίο

    ● TurkAegean

    ● Κωλοτούμπα για Συμφωνία Πρεσπών

    ● Χρήματα Ταμείου Ανάκαμψης

    ● Εκτόξευση Δημόσιου Χρέους

    ¶ συγκαλυψεις παιδοβιαστων

    ΥΠΟΓΡΑΦΉ ΝΔ

  48. Πόσο μέσα πέφτουν μερικοί απορώ.Μεγας εκλογολογος που ήταν διορισμένος έπαρχος επί ΠΑΣΟΚ σε άλλο νησί, έβλεπε νίκη ΣΥΡΙΖΑ με 7%.Ο Αλέξης προέτρεπε από την Κω τον Μητσοτάκη να πακετάρει.Στην δημοσκόπηση της aegeanews όσον αφορά τα γκάλοπ 62%λενε ότι είναι ψεύτικα.Ελεγα ότι θα αμφισβητηθεί το αποτέλεσμα και οι βλαμμένοι όπως ο νυχτοφύλακας -σεκιουριτας του κ@λου ξεκίνησαν.Μεχρι την mossad επικαλούνται.Ο γέρο ΨΙΤ πανηγυρίζει για το 11%.Τελικα
    πάνω από 40%% η βλακεία στην Ελλάδα.ΟΥΣΤ ΚΟΠΡΌΣΚΥΛΑ…..

  49. ΑΠΕΧΕΙΣ 20 ΜΟΝΑΔΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΦΡΥΔΙΑ ΤΗΣ ΝΔ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ 4 ΒΔΟΜΑΔΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΑΦΝΗ ΠΕΣ ΣΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΝΑ ΣΟΥ ΣΤΕΙΛΕΙ ΒΑΖΕΛΙΝΗ ΓΙΑΤΙ ΣΤΙΣ 25 Η ΒΟΥΡΤΣΑ ΘΑ ΝΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΑΛΙΟΦΑΣΙΣΤΑ ΠΗΡΑΤΕ ΤΟΝ …ΛΟ ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΡΕ ΟΡΓΙΟΟΟΟΟΟΟΟΟ?

  50. ΠΡΟς ΗΛΙΘΙΟ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΗ....ΙΣΩΣ ΤΟΝ ΠΙΟ ΗΛΙΘΙΟ ΕΔΩ ΜΕΣΑ..ΠΟΥ ΒΡΙΖΕΙ

    ΤΟΥΣ ΒΡΑΔΥΝΟΥΣ….ΚΑΙ ΕΠΙΜΕΝΕΙ ΣΕ ΝΥΧΤΟΦΥΛΑΚΕΣ…ΧΑΧΑΧΑ…ΕΙΣΑΙ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΒΛΑΞ…ΑΥΤΟ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΔΙΠΛΑΣΙΟ ΒΛΑΞ…ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΖΥΡΙΖΑ…ΚΑΙ ΤΡΙΣ ΦΟΡΕΣ ΒΛΑΞ..ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΜΜΕΝΟ ΣΟΥ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΣΟΥ…ΑΡΠΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ..ΔΙΑΒΑΣΕ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΟΘΕΥΤΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.. .ΕΜΠΕΔΩΣΕ ΤΑ ΚΑΙ ..ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΒΛΑΞ….

  51. 8 ΕΚΚΑΤΟΜΥΡΙΑ..ΨΗΦΟΥΣ .ΜΑΥΡΙΣΜΑ..ΦΑΓΑΤΕ..ΚΑΙ ΧΑΙΡΕΣΑΙ….ΒΛΑΞ???ΠΑΝΤΩΣ ΑΝ ΕΧΕΙ ΑΠΟΡΙΑ ΜΕ ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΜΟΥ..ΣΤΟ ΧΩ ΠΕΙ..ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΕ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ…ΝΑ ΣΟΥ ΛΥΣΩ ΤΗΝ ΑΠΟΡΙΑ..ΓΕΛΑΩ ΜΕ ΤΟ .΄΄΄ΣΕΚΙΟΥΡΙΤΑΣ…΄΄΄΄…ΞΥΔΑΚΙ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ…ΒΛΕΠΩ ΣΕ ΠΕΙΡΑΞΕ ΤΟ ΑΠΟΔΕΔΕΙΔΕΓΜΕΝΟ FAKE ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ….ΤΟΥ Κ@ΠΡΙΤΗ

  52. ο κοσμος διαβαζωντας τα υπολοιπα 25 καταλαβαινει…ποσο μ@λ@κες πολιτες νεοδημοκρταες υπαρχουν.,.

  53. ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΜΕ ΕΝΣΩΜΑΤΩΣΗ ΤΗΣ ΑΠΟΧΗΣ

    Αυτή είναι η πραγματικότητα επί των επίσημων εγγεγραμμένων στους εκλογικούς καταλόγους:

    ΑΠΟΧΗ 39,1%
    ΝΔ 24,8%,
    ΣΥΡΙΖΑ 12,2%,
    ΠΑΣΟΚ 7,0%,
    ΚΚΕ 4,4%,
    ΕΛ.ΛΥΣΗ 2,7%,
    ΛΟΙΠΑ 9,7%

    Αυτό το 24% θέλει λέει να αλλάξει το Σύνταγμα κ να εξαθλιώσει το υπόλοιπο 76%.

    • Ο Χίος τα λέει αυτά;Άντε καμία βόλτα να σε φυσήξει ο αέρας.Η αποχή μαζί με τη ΝΔ κάνουν 64%.Γιατί την βάζεις με το κόμμα σου;Εξαλου οποίος απέχει που δεν απέχει αλλά ο ΣΥΡΙΖΑ και το ΚΚΕ δεν ήθελαν να ψηφίσουν,είναι οι Έλληνες του εξωτερικού.Τους Φοβουντε οι κουμουνιστες γιατί σου λέει εκεί που είναι έχει ανοίξει το μυαλό τους ψήφο δεν θα περνάμε .Τέλος,την ιστορία την γράφουν οι παρόντες .

  54. Δεν έχει δικαίωμα πολιτικού λόγου η πολιτικής κριτικής. Μόνο αν είσαι συνειδητοποιημένο ον και ψηφίζεις μπορείς να κρίνεις και να συγκρίνεις. Δε μπορεί στα δεκάδες κόμματα να βλέπεις παντού προδότες. Εδώ κάτι δεν πάει καλά. Φιλικά.

  55. Με το πρόγραμμα Ιατρική Απόβαση, φοιτητές που έχουν ολοκληρώσει το 4ο έτος μπορούν να συνδυάσουν διακοπές και εθελοντική εργασία σε ένα περιφερειακό ιατρείο ή νοσοκομείο, με την ευκαιρία να μάθουν σε πραγματικές συνθήκες

  56. Προς φασιστες αριστερούς και δεξιούς και παλαιό πασοκους.Ο ίδιος λαός είχε ψηφίσει και είχε βγάλει πρωθυπουργό τον Τσίπρα.Ήταν καλός τότε και σήμερα κάτι άλλο;Πιστεύω ότι δεν έχετε καταλάβει ότι ο κόσμος έχει πάει μπροστά.Εσείς μένετε πίσω με παλιές ιδέες και επιχειρήματα.Συνεχίστε έτσι και προβλέπω να φτάσει 50% ο Μητσοτάκης .

    • Πας Καλα άνθρωπε μου.Δεν είδα τι στέλνεις αλλά ένας Σέρβος να κάνει προτάσεις στην Ελλάδα;Ο χειρότερος λαός στην περιοχή και σε όλη την Ευρώπη;Ο πιο καθυστερημένος;Σκοτώθηκαν μεταξύ τους διέλυσαν την χώρα τους και λέει στην Ελλάδα κάτι;Αρκετά τους έχουμε βοηθήσει περνοντας για ευχαριστώ το ότι πρώτοι αναγνώρισαν τα Σκοπιά σαν Μακεδονία δημιουργώντας τόσα προβλήματα.

  57. https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjMWtGd6NHpuj1Zb1FexFkfcrfn2nL4K98VRXXCjXe9FIczpvaRpvubQlnmYxoTjev_EPfS2KMx4FBpaHM3V7tEXGV33NhbugcaNjQ0YgFB_KMYWlmfLoNHfsp9XoiZB8fp5usNIaGI7xel0gw1BL4cmzjcHWJWB0cG6jLeFa0MwX1vXeZXHOM9IyKG/s781/2023-

    Το σχέδιο πέτυχε…
    (για τους βλακες πρόβατα νεοηδομοκρατη…και μπισκότα μπτι μπερ..)
    Που βρίζουν τον ΣΥΡΙΖΑ…. Ενώ θα κυβερνήσει η ΝΔ… ΑΑΧΧΑΧΑΧΑ..(είναι σαν να βρίζετε την ΝΔ που θα κυβερνήσει… ΊΔΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΉ ΣΥΝΕΤΑΙΡΑΚΙΑ ΗΛΙΘΙΟ!!!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ