Έρχεται ενεργειακή και οικονομική θύελλα… Με το δελτίο τα τρόφιμα – Η τέλεια αντίθεση

116
8324

Έρχεται ενεργειακή και οικονομική θύελλα… Με το δελτίο τα τρόφιμα

Η τέλεια αντίθεση από ένα καυτό και άκρως τουριστικό καλοκαίρι περνάμε στον πιο παγωμένο και δύσκολο χειμώνα… «χειρότερο από εκείνον στο τέλος του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου, από το 1944 έως το 1945», σύμφωνα με τους διεθνείς αναλυτές ή «από το χειμώνα του 1942 με την πείνα της κατοχής στην Ελλάδα», σύμφωνα με τον Άδωνι.

Η κυβέρνηση ήδη ανακοίνωσε ότι έρχεται δελτίο για ψωμί ή ένα πιάτο φαΐ, όπως στην κατοχή… Βαφτίζοντας το βέβαια  food pass (ανάλογο με το fuel pass), δηλ. άλλο ένα επίδομα έως 300 ευρώ για περίπου ένα εκατομμύριο δικαιούχους, ως ασπίδα για τις (υπέρογκες και τρομακτικές) αυξήσεις στα τρόφιμα.

Όλες οι προβλέψεις των διεθνών Οίκων για τους επόμενους μήνες προβλέπουν καταστροφές για την ευρωπαϊκή οικονομία.
Κάποιοι έλεγαν εδώ κι ένα χρόνο για τους δύο πολέμους διαρκείας που διεξάγονται ταυτόχρονα. Ο ένας στην Ουκρανία (που ως φαίνεται θα κρατήσει βάσει σχεδίου, μέχρι εξαντλήσεως του αντιπάλου μεταξύ Ρωσίας-δύσης δηλ. Ευρώπης αφού οι ΗΠΑ βγαίνουν αλώβητες) και ο δεύτερος ο οικονομικός, με θύματα τους Ευρωπαίους πολίτες και τις ευρωπαϊκές οικονομίες που αρχίζουν πρώτες να γονατίζουν.

Με πλαφόν στην χονδρική, με μείωση των φόρων, με αλλαγή του τρόπου υπολογισμού της τιμής του ηλεκτρικού ρεύματος, η απλά με επιδόματα (μέχρι πότε κι αυτά;) το ζήτημα δεν λύνεται. Γιατί άραγε δεν επιδοτούν την εγκατάσταση φωτοβολταϊκών σε κάθε στέγη;

Χρειάστηκε ένας χρόνος καταστροφής, φτάνοντας να απειλείται η Ευρώπη με τον πιο δύσκολο χειμώνα μετά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο για να αρχίσουν να «ξυπνάνε» σιγά σιγά κι εδώ από το θερινό όνειρο της «επιτυχίας του τουρισμού» κι από τις αστείες πρώτες αναλύσεις τους ότι όλα αυτά γίνονται, όχι βάσει σχεδίου, αλλά επειδή κάποιος παράφρονας ηγέτης «σάλταρε» ξαφνικά (λες κι όλοι οι άλλοι έχουν σώας τας φρένας).

Οι οικονομίες των ευρωπαϊκών χωρών βαδίζουν ολοταχώς προς την ύφεση, ο πληθωρισμός ξεπερνά κάθε πρόβλεψη, η ενεργειακή κρίση είναι παρούσα και η επισιτιστική δεν μπορεί να αποκλειστεί.

Η φιλανθρωπική οργάνωση National Energy Action της Βρετανίας προβλέπει αύξηση από 4,5 εκατομμύρια νοικοκυριά του Ηνωμένου Βασιλείου σε 8,5 εκατομμύρια που θα αντιμετωπίσουν ενεργειακή φτώχεια αυτό τον χειμώνα.

Ήδη, το Κόσοβο υφίσταται  κυλιόμενες διακοπές ρεύματος, δύο ώρες διακοπής για κάθε έξι ώρες λειτουργίας ενώ μπλακ άουτ αναμένονται και σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες (να γιατί ανακοίνωσαν ήδη ότι δεν θα πάρουν άλλα μέτρα για τον κορονοϊό, σαν τα γελοία τα αλλοπρόσαλλα τα περσινά)

Το επόμενο στάδιο πλέον στην Ευρώπη είναι η κοινωνική αναταραχή και ασφαλώς η αλλαγή του πολιτικού χάρτη, με τα «άκρα» και τους λαϊκιστές να τρίβουν τα χέρια τους από ικανοποίηση.

 

Δεν «πέφτει» σύμφωνα με τις έως τώρα δημοσκοπήσεις -προς το παρόν- η κυβέρνηση, αλλά…

Το πώς θα ξαναβγεί και πώς θα ξανακυβερνήσει (και με ποιους μαζί) σε λίγους μήνες που έρχονται οι εκλογές είναι άλλο θέμα, γρίφος άλυτος… (και αφού βλέπει ότι το συνοικέσιο με τον Ανδρουλάκη είναι πλέον φύσει αδύνατον, σχεδιάζει το μπόνους των 40 εδρών να το κάνει 50-60 για να πιάσει αυτοδυναμία…(νεο) δημοκρατικά πράγματα).

Προς το παρόν «τρέμει το φυλλοκάρδι τους» μήπως και αποκαλυφθεί -όπως εκτιμά η αντιπολίτευση- ότι εκτός από τον Νίκο Ανδρουλάκη και τον Θανάση Κουκάκη είναι «επισυνδεμένοι» και παρακολουθούνται κι άλλοι πολιτικοί και δημοσιογράφοι, οπότε «οι εξελίξεις θα είναι ασύμμετρες», όπως παραδέχεται και κορυφαίος υπουργός.

Μέχρι τότε μπορούν να «χρυσώσουν το χάπι» στη ΔΕΘ με τα επιδόματα που δίνουν ή θα δώσουν επιπλέον  για να ζήσουν δύο στους τρεις Έλληνες. Σαν να μην ξέρουμε ότι «τα έτοιμα», από τη στιγμή που δεν παράγουμε, κάποια στιγμή τελειώνουν (…»ξαφνικά», για να χρησιμοποιήσουμε μια λέξη του συρμού και της μόδας που οι ίδιοι δημιούργησαν και που προς το παρόν με την ένοχη σιωπή συστημικών ειδικών και ΜΜΕ προσπαθούν να τα «διασκεδάσουν» μια με ‘δηλητηριάσεις’, την άλλη με τις ‘Τούρκικες απειλές’, την παρ-άλλη ως επιπλοκές covid ή πνιγμούς και πάει λέγοντας… ήδη όμως στην Αγγλία και στις άλλες χώρες αρχίζει να αποκαλύπτεται το πράγμα, μέχρι να φτάσουμε στην παραδοχή της… διεθνούς «αστοχίας», ελπίζοντας ότι θα τους βγάλει «λάδι».

Πως το είχαν πει όμως οι αρχαίοι ημών πρόγονοι; Άλλαι μεν βουλαί ανθρώπων άλλα δε θεός κελεύει).

 

Ένα εξαιρετικά αποκαλυπτικό άρθρο για τις παρακολουθήσεις από τον Μανώλη Κοττάκηmessenger sharing button

Οι «κοριοί» πνίγουν το ίδιο το πολίτευμα και την πατρίδα!

Σε άρθρο του με τίτλο «Ο ιός της ατιμίας» Το οποίο δημοσιεύτηκε στο πρωτοσέλιδο της Εστίας, ο έγκριτος ερευνητής – δημοσιογράφος Μανώλης Κοττάκης, προβαίνει σε αποκαλύψεις που δίνουν μία νέα διάσταση στο σκάνδαλο των παρακολουθήσεων.

Πολλά από τα πρόσφατα γεγονότα τα οποία επηρέασαν ακόμα και την πολιτική ζωή του τόπου, αλλά και την λειτουργία πυλώνων του δημοκρατικού πολιτεύματος, ενδέχεται να είναι απόρροια παρακρατικής δράσης.

Με το συγκεκριμένο άρθρο ο Μανώλης Κοττάκης αποκαλύπτει την πλήρη διάσταση του σκανδάλου, το οποίο δεν είναι μία απλή πολιτική ή ποινική υπόθεση. Αλλά τεκμηριώνουν το ατιμωτικό αδίκημα της εσχάτης προδοσίας.

Παραθέτουμε αυτούσιο το άρθρο:

Η παραβίαση του απορρήτου των επικοινωνιών «χτυπά» σε θεμελιώδεις νόμους της ζωής,

όπως η προστασία του ιδιωτικού βίου, το απόρρητο των επικοινωνιών και η εθνική κυριαρχία

Του Μανώλη Κοττάκη

Επιτρέπεται να γνωρίζεις τις μύχιες σκέψεις του πολιτικού σου αντιπάλου; Τους συνομιλητές του; Τα σχέδιά του; Τα προσωπικά του δεδομένα; Είναι τίμιο; Είναι νόμιμο; Είναι ηθικό; Εχει σχέση με το fair play, αρχαιοελληνιστί «ευ αγωνίζεσθαι»; Καλώ όσους υποστηρίζουν ότι οι υποκλοπές δεν έχουν καμία σημασία για τις ζωές μας και αφορούν μόνο τον βρόμικο και σκοτεινό κόσμο της πολιτικής να κάνουν μία προβολή στη μεγάλη εικόνα της κοινωνίας και να αναλογιστούν τα εξής απλά:

Πώς θα τους φαινόταν αν μάθαιναν ότι έχουν τοποθετηθεί κοριοί στα αποδυτήρια της εθνικής μπάσκετ και οι αντίπαλοί μας «άκουγαν» όλα τα συστήματα και τις παγίδες του κόουτς Ιτούδη στους προσεχείς αγώνες; Πώς θα αισθάνονταν αν πληροφορούνταν ότι η Εθνική μας έχασε έναν αγώνα, επειδή οι αντίπαλοί της έμαθαν ύπουλα τα μυστικά της με αόρατες επιχειρήσεις κάτω από τη μύτη της; Θα τους άρεσε; Πώς θα τους φαινόταν αν μάθαιναν ότι σε διαδικασία πλειοδοτικού διαγωνισμού αγοράς μέσου ενημέρωσης επιχειρηματίας «κρυφάκουσε» μέσω υποκλοπών την προσφορά που σχεδίαζε να υποβάλει ο ανταγωνιστής του, βελτίωσε τη δική του προσφορά και κέρδισε αθεμίτως στο νήμα τον διαγωνισμό; Θα ήταν τίμιο;

Δημοφιλείς ειδήσεις  Ώρες αγωνίας στο σπίτι πρώην δημάρχου: Ληστές έδεσαν την οικογένεια και απειλούσαν με μαχαίρι

Πώς θα τους φαινόταν αν οι ανταγωνιστές της Apple κατάφερναν να υφαρπάξουν – αποκτήσουν μέσω κοριών και υποκλοπών την τεχνολογία του νέου iPhone 14 και την εμφάνιζαν ως δική τους, λίγο πριν από την επίσημη παρουσίασή του; Θα ήταν ηθικό; Αντιστοίχως, πώς θα τους φαινόταν αν μάθαιναν ότι μία εταιρία έκλεψε -μέσω κοριών- τα εμβόλια μιας άλλης εταιρίας λίγο πριν κυκλοφορήσουν στην αγορά και της απέσπασε -χωρίς να ιδρώσει- το μερίδιο αγοράς που εδικαιούτο; Πώς θα τους φαινόταν αν μια ασφαλιστική εταιρία, λίγο πριν συνάψει συμβόλαιο υγείας, «άκουγε» έναν υποψήφιο πελάτη της να λέει στο τηλέφωνο ότι αντιμετωπίζει πρόβλημα υγείας και εν τέλει αρνείτο να τον ασφαλίσει; Θα ήταν θεμιτό;

Και για να το «βαρύνουμε» στα θεσμικά: Πώς θα τους φαινόταν αν μάθαιναν ότι μία εισαγγελέας που ερευνούσε μείζονα υπόθεση διαφθοράς έπεσε θύμα παρακολουθήσεων που υπονόμευσαν κρίσιμες αποφάσεις της για συλλήψεις ύποπτων πολιτικών που τα είχαν αρπάξει χωρίς ντροπή από πολυεθνικές; Πώς θα τους φαινόταν, τέλος, αν μάθαιναν ότι οι κοριοί επηρέασαν την εκλογή αρχηγού σε παραπάνω από ένα κόμματα του ελληνικού δημοκρατικού τόξου; Υποθετικές οι ερωτήσεις, υποθετικές οι ιστορίες, αλλά το συμπέρασμα στέρεο.

Η παραβίαση του απορρήτου των επικοινωνιών «χτυπά» σε θεμελιώδεις νόμους της ζωής, όπως: Η προστασία του ιδιωτικού βίου. Το απόρρητο των επικοινωνιών. Η εθνική κυριαρχία. Η διασφάλιση του ελεύθερου και ανόθευτου ανταγωνισμού σε συνθήκες δημοκρατικού καπιταλισμού της ελεύθερης αγοράς. Η υπερίσχυση του καλύτερου. Η πνευματική δημιουργία. Η αξιοκρατία. Η εμπιστοσύνη. Και, βεβαίως, σε ανώτατο πολιτικό επίπεδο, η τιμιότητα στον ανταγωνισμό μεταξύ των πολιτικών δυνάμεων.

Δημοφιλείς ειδήσεις  Από την έντονη δυσοσμία βρήκαν νεκρή 35χρονη στη Λάρισα – Αναζητείται ο Πακιστανός σύντροφός της

Οι υποκλοπές δεν αφορούν, λοιπόν, μόνο την οργάνωση του δημοκρατικού παιχνιδιού και την ενδεχόμενη νοθεία των όρων διεξαγωγής του, θέμα κατ’ εξοχήν σοβαρό. Ο ιός της ατιμίας έχει γενικευμένη επίδραση στις ζωές μας. Οι υποκλοπές αποδοκιμάζονται καθολικώς, γιατί έχουν ως στόχο την ελεύθερη σκέψη και τον ελεύθερο κόσμο. Συγκεκριμένα, την κλοπή της ελεύθερης σκέψης και την ποδηγέτηση του ελεύθερου κόσμου. Την κατάργηση του ιδιωτικού χώρου. Την επιβράβευση μεθόδων αδίστακτων προσώπων που πλήττουν την ισότητα των όπλων και δηλητηριάζουν με καχυποψία τους πρωταγωνιστές του δημόσιου βίου. Εν τέλει αποδοκιμάζονται, γιατί έχουν ως στόχο την επιβολή της ισχύος έναντι του δικαίου και του αυταρχισμού έναντι της δημοκρατίας.

Αν σηκώσουμε αδιάφορα τους ώμους και πάμε παρακάτω, υποκρινόμενοι ότι δεν συνέβη τίποτε, αν κρύψουμε ακόμη μία φορά τα σκουπίδια κάτω από το χαλί, θα έρθει η μέρα που οι υποκλοπές, μαζί με τη διαφθορά, την υπονόμευση των δημοκρατικών θεσμών, τη νόθευση της πληροφόρησης από μονοπωλιακά κατεστημένα, τη διεύρυνση των κοινωνικών ανισοτήτων και τη συγκέντρωση του πλούτου σε χέρια ολίγων θα ανατινάξουν το ακριβό αγαθό της ομαλότητας και της σταθερότητας, που τόσο αγαπούν οι αστικές πλειοψηφίες. Δημοκρατία στην οποία πολιτικοί παρακολουθούν πολιτικούς και  επιχειρηματίες παρακολουθούν επιχειρηματίες δεν θα αργήσει να μετατραπεί και σε δημοκρατία που όλοι παρακολουθούν όλους. Οπως στα σοβιέτ, που σε κάθε γειτονιά το ΚΚΣΕ εγκαθιστούσε τους ρουφιάνους πληροφοριοδότες του για να επιτηρούν τους πολίτες.

Αλλά εμείς πολεμήσαμε τα σοβιέτ για να απαλλαγούμε από τα σοβιέτ. Οχι για να γίνουμε σοβιέτ. Αυτό, όση προσπάθεια και να καταβάλλουν κάποιοι, δεν μπορεί να «ξεχαστεί». Αντιθέτως: Θα… ξεχνάμε κάθε μέρα (δανεικός τίτλος από το βιβλίο του Βασίλη Αλεξάκη «Θα σε ξεχνάω κάθε μέρα») όλους όσοι επιμένουν ότι πρόκειται περί ενός απλού… πταίσματος.

116 ΣΧΟΛΙΑ

 1. Διαβάζω διάφορους κουμμουνιστες να γράφουν για «το χειμώνα του ‘42» Για το χειμώνα του ‘41 που ήταν σύμμαχοι με τον Χιτλερ δεν βλέπω να γράφουν τίποτα

 2. Μπορει καποιος να υπολογισει τα λεφτα που δοθηκαν στους λαθρους για 10 χρονια; επιδοματα, φαγητο, στεγαση, ρευμα, τηλεφωνα, λιμενικα, αστυνομιες, στρατος, κεντρα, υποδομες, δομες, τοσα και τοσα σε ΜΚΟ;
  Μπορουσαν αραγε, αυτα τα λεφτα να εφτιαχναν μια νεα Ελλαδα

  • Να υπολογισεις τα λεφτα που εδωσε ο κλοουν σε απευθειας αναθεσεις, στην αεροπορική aegean air και στα πετσοκαναλα για να σε ταιζουν σανο γιδοψηφοφορε. Τωρα ανακοινωσε οτι θα δωσει και δημοσια κτιρια σε ιδιωτες για εκμεταλλευση. Λες και ειναι δικα του!

 3. Σωστές οι παρατηρήσεις φίλε Γιάννη αλλά βλέπω πολλά νέα αυτοκίνητα να κυκλοφορούν στην Κω. Και δεν είναι των 10 και 15.000. Στις αγγελίες δεν βλέπω να πουλάνε επιχειρήσεις, ξενοδοχεία, καταστήματα. Διαβάζω και για επενδύσεις, επεκτάσεις, ανακαινίσεις και σκέφτομαι λες να ξέρουν κάτι που δεν ξέρω εγώ;

  • έχει καλώς,αν έχει να κάνει με φοροδιαφυγή έχεις δίκιο,αν ως αποτελεί γενίκευση δεν θα συμφωνήσω καθόλου
   Στο νησί ο απλός υπάλληλος και μάλιστα ο εποχικός,όπως η καμαριέρα,ο συντηρητής,ο ρεσεψιονίστ,ο μπάρμαν,ο κηπουρός,ο φύλακας,οι καθαρίστριες κ.λ.π.απλα δεν βγαίνουν..αν υπολογίσεις 850 ευρώ επί 5 μήνες,το γινόμενο το διαιρέσεις με το 12, αφαιρέσεις το κόστος μετακίνησης προς και από δουλειά ,προς και από παιδικό σταθμό/φροντιστήριο,αν αφαιρέσεις τα βασικά για την επιβίωση,την ένδυση, υπόδηση, κόστος περίθαλψης, κόστος ενέργειας για το θερμοσίφωνα,ε,μάλλον πρέπει να ξαναπάς στην 5η Δημοτικού για μαθηματικά.

   • Εννοείται πως δεν έχουν τις επιχειρήσεις οι υπάλληλοι των 1000 ευρώ ούτε αγοράζουν αυτοκίνητα των 50.000. Από την άλλη όμως δεν είναι και λίγοι οι έχοντες και κατέχοντες.

    • Εγώ σου απάντησα ότι το πόθεν έσχες και η φοροδιαφυγή είναι οι αιτίες..
     Ο λόγος που δεν υπάρχουν αυτά έχουν σχέση με την διαφθορά και διαπλοκή.τοπικη και εθνική..
     Δεν υπάρχει χώρα στον δυτικό κόσμο με μεγαλύτερους δείκτες από εμάς …είμαστε πρώτοι και αυτό προκαλεί τις ανισότητες.
     Τα παραδείγματα εκατοντάδες αν ζούσες εδώ απ τα 80ς θα ήξερες ότι ήρθαν στην Κω άνθρωποι χωρίς τίποτα και έγιναν βαρώνοι.Πως;αν υπήρχαν ελεγκτικοί μηχανισμοί δεν θα είχαμε τα 12ετη μνημόνια,που στην χειρότερη στιγμή,αυτή του πολέμου αναγκάζει συμπολίτες μας να στερούνται. Μετά τα 12 χρόνια στερήσεων,ήρθε ι κόνβιντ,οι φωστήρες έκλεισαν τα πάντα και μας βρήκε γυμνούς η πλευρά της ιστορίας που κάποιοι εδώ μέσα είναι περήφανοι

 4. Καλά έκανα εγώ και έφυγα να μην βλέπω τα χάλια της Ευρώπης και της χώρας μου.βρε που κατάντησε η Ευρώπη και η Αγγλία που ξέφυγε τι κατάλαβε τα ίδια χάλια ζει.

  • βασίλισσα Ελισάβετ, που έφυγε την Πέμπτη από τη ζωή, διήγε βασιλικό βίο, για τον οποίο πλήρωναν οι Βρετανοί φορολογούμενοι, και απολάμβανε επίσης τα έσοδα από μια γιγάντια ιδιωτική περιουσία, οι λεπτομέρειες της οποίας δεν είναι πλήρως γνωστές.

  • Η Βασίλισσα που λες, έχει βάλει την υπογραφή της φαρδιά -πλατια σε πολλά εγκλήματα

   Μια απ’ τις αιτίες του Εμφυλίου,δεν έδωσε χάρη στον Κύπριο αγωνιστή που κρέμασαν οι Άγγλοι για την ενωτική του δράση,ανάμιξη σε εσωτερικό πολλών χωρών,δεν εμπόδισε ενεργά τον Αττίλα,δεν υποστήριξε την απόφαση του κ.Καραμανλή για στήριξη Μεραρχίας που είχε σκοπό να πολεμήσει τους Τούρκους το 1974.τωρα μην πω για την υποψία στην ανάμιξη του θανάτου της Νταϊάνα επειδή ήταν με Αιγύπτιο εκατομμυριούχο ,τον πόλεμο στα ίδια της τα εγγόνια,τα σκάνδαλα που χρόνια ταλανίζουν την πολιτική ζωή της Βρετανίας, έχει και η βασιλεία τα .. παράξενα της,όπως το ότι ανέλαβε Βασιλιάς γαλοζοαίματος,χωρίς να έχει δουλέψει ποτέ.

  • 73 old year man , finally finds job.

   https://www.google.com/search?q=%CF%80%CF%81%CE%B9%CE%B3%CE%BA%CE%B9%CF%80%CE%B1%CF%82+%CE%BA%CE%B1%CF%81%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CF%82+%CF%86%CF%89%CF%84%CE%BF%CE%B3%CF%81%CE%B1%CF%86%CE%AF%CE%B5%CF%82&oq=%CF%80%CF%81%CE%B9%CE%B3%CE%BA%CE%B9%CF%80%CE%B1%CF%82+%CE%BA%CE%B1%CF%81%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CF%82+%CF%86%CF%89%CF%84%CE%BF%CE%B3%CF%81%CE%B1%CF%86%CE%AF%CE%B5%CF%82+&aqs=chrome..69i57j0i30i546l2j0i546j0i30i546l2.11626j0j7&client=ms-android-xiaomi-rev1&sourceid=chrome-mobile&ie=UTF-8#imgrc=dCtSkWj3sav-5M&imgdii=f21hy5SKtk49YM

   https://youtu.be/ar-zZ21iW9w

   Oh please stay by me Dianaaaa.

   Μπορεί η πατσαβούρα του φόρουμ να νομίζει ότι φωνάζει αυτήν.

  • τα νέα της ανάκτορα θα είναι 1.80 x 60 , λάκκος..αυτή είναι η ματαιοδοξία του κόσμου,δεν πα να την θάψουν με το στέμμα και αλλά χρυσά κτερίσματα,εκεί που θα πάει θα είναι ΙΣΗ με τους Κύπριους που κρέμασε.Κανεις δεν παίρνει μαζί του τίποτα.Τωρα θα μπορούν και οι ψυχές που δολοφόνησε να την βλέπουν χωρίς στέμμα.

  • Αχ μεγαλειοτατη εμεις εδω οι ραγιαδες δεν ξερετε ποσο λυπομαστε για τον προωρο χαμο σας που ησασταν τοσο αξιοπρεπης και καλοκαρδη. Η σκεψη μας ειναι στον αγγλικο λαο. Τετοια συνηθεια μας εχει γινει το σκυψιμο στον τουριστα.

 5. Βασικα αυτό θέλει ο φασίστας Πούτιν αλλά δεν θα το πετύχει.Θα φάει τα μούτρα του όπως όλοι οι δικτάτορες.Αλήθεια κάποιοι φιλορψσοι εδώ το κάνετε ενσυνείδητα;Καταλαβαίνετε τι υποστηρίζετε;Αν έχει δίκιο ο Πούτιν έχουν δίκιο και ο Ερντογκαν και οι Τούρκοι και στη Κύπρο και στο Αιγαίο.Αυτό υποστηρίζετε;Θα μου πεις οι Χούντα έδωσε τη μισή Κύπρο τι πειράζει τους απογόνους της να δώσουν την υπόλοιπη.

  • δηλώνει:
   Ψευδή, αστήριχτο συλλογισμό, κάποιο αυθαίρετο και λανθασμένο συμπέρασμα.
   Καταλαβαίνεις κυρά μου ότι είναι προβλέψεις και εκτιμήσεις διεθνών οίκων και διεθνών αναλυτών; Όλοι αυτοί του Πούτιν είναι; Το πρώτο θέμα είναι του Πούτιν ή της μαύρης λίστας Πέτσα;; Εσύ ξέρεις τι σου γίνεται; Ξέρεις ότι είσαι απόγονος της ΕΡΕ που ψηφίζαν και τα δέντρα; που τρώγατε τους Λαμπράκηδες με τα τρίκυκλα; και πετούσατε τους Μανδηλαράδες στη θάλασσα; της αποσταΣΙΑΣ και της Χούντας που πούλησε τη μισή Κύπρο και κλείσατε το φάκελο άρον άρον λόγω Αβέρωφ κ ΣΙΑ; Ότι πιο μαύρο και φασιστικό έχει η ελληνική ιστορία για να μην πάμε στις οικογένειες των δοσίλογων της κατοχής Ράλλη, Έβερτ και σία που τα ξέρει κ η κουτσή Μαρία. Θέλει η Μιράντα να κρυφτεί…. Οι απόγονοι των συνεργατών της Γερμανικής κατοχής , που έγιναν βουλευτές ακόμα και υπουργοί !https://webkorinthos.gr/%CE%BF%CE%B9-%CE%B1%CF%80%CF%8C%CE%B3%CE%BF%CE%BD%CE%BF%CE%B9-%CF%84%CF%89%CE%BD-%CF%80%CF%81%CE%BF%CE%B4%CE%BF%CF%84%CF%8E%CE%BD-%CF%80%CE%BF%CF%85-%CE%AD%CE%B3%CE%B9%CE%BD%CE%B1%CE%BD-%CE%B2%CE%BF/

   • Εγώ υποστηρίζω τη ΝΔ γιατί είναι το πιο σοβαρό κόμμα και ο Μητσοτάκης ο ποιο σοβαρός από τον Αλέξη και τον Ευρωβουλευτή.Πάνω σε αυτό έχεις να πεις κάτι;Όσο για τη κατοχή εμένα ο πατέρας μου μου έδωσε μόνο την ευχή του .Οι μαυραγορίτες προφανως ανήκουν αλλού.Αλλιώς δεν θα έτρεχα σαν τρελή κάθε πρωί στη δουλειά.Είναι μεγάλη δουλειά φίλε μου να είσαι ελεύθερος.Να κες ότι γουστάρεις και να ψηφίζεις όροι θέλεις.Ποτέ δεν διαβαζω copy paste.Πεστα με δικά σου λόγια.Τέλος….έχεις δει φτωχό αριστερό;Τυχαίο;Αν είσαι βολεμένος και εσυ σαν τους αριστερούς ψήφισε τους.Εμένα γιατί με βρίζεις;

 6. Πραγματικά δεν ξέρω από που να ξεκινήσω. Είναι τόσα πολλά. Θα γράψω μόνο αυτό.
  Σαν χώρα είμαστε (οι απλοί άνθρωποι γιατί
  εμείς την πληρώνουμε)κάποια εκατομμύρια.
  Έχουμε όμως αφήσει 300 ηλιθιες μαριονέτες
  να μας ξευτιλιζουν και δυστυχώς αυτό γίνεται
  σε όλο τον κόσμο. Ποιος φταίει για όλα αυτά
  που συμβαίνουν γύρω μας?

 7. Τι είναι κάποιος που υποστηρίζει τον φιλότουρκο Πούτιν;Που στηρίζεται ο Ερντογκαν και κάνει τον τρελό;Τελευταία καμάρωνε για την μικρασιατική καταστροφή.Ποιοι είχαν βοηθήσει τους Τούρκους τότε;Μια ζωή η Τουρκία στήριζε την δύναμη της στη Ρωσία.Εδώ μερικά χαϊβάνια περιμένουν το ξανθό γένος.Ξεχνάτε φαντάζομαι ποιοι έσπρωξαν την Ελλάδα στον εμφύλιο;Μιλάνε ότι βοήθησαν την Ελλάδα να ελευθερωθεί επειδή έστειλαν κάποια πλοία στο Ναυαρίνο.Το έκαναν για να μην μηνουν έξω μιας και οι μεγάλες δυνάμεις τότε είχαν αποφασίσει να βοηθήσουν.Οι Ρώσοι ίσα ίσα πρόδωσαν τον Υψηλαντη στην αρχή της επανάστασης.Όσο για το Ορθόδοξοι;Μια ζωή σαμποτάρουν το Οικομενικο Παυριαρχειο Κωνσταντινούπολης.Αυτά τα λίγα ιστορικά .

  • και πήγε στο beach Bar και παράγγειλε ένα Άρειο με τριμμένο πάγο..
   Της λέει ο σερβιτόρος τι είναι αυτό και του απαντά ποτό με πάγο,όπως baileys πάγο,είναι της μόδας το ακούω συνέχεια.
   ενημερωμένη …όπως πάντα και στην σωστή πλευρά της ιστορίας.

  • Εγώ λέει δεν χρωστάω;μα τι ηλίθια…
   Σε προτρέπω να πας στα κυλικεία και να υπολογίσεις το κολατσιό των μαθητών των σχολείων και να το συγκρίνεις με πέρσι και πρόπερσι.. κάποιοι απ’ τους γονείς των παιδιών αυτών μπορεί να χρωστούν,αλλά έχουν αξιοπρέπεια,έχουν υπόληψη, περηφάνια,πάνω απ’ όλα όμως τσίπα..Είσαι ότι πιο ηλιθιο έχει υπάρξει στον τοπικό διάλογο.

 8. Προς τον ενημερωμένο:Ναι, είμαστε απόγονοι της ΕΡΕ,του Ράλλη και του Έβερτ.Αυτων που έσωσαν την Ελλάδα από τον κόκκινο φασισμό.Αυτων που δεν μας άφησαν να γίνουμε Ρωσία, Πολωνία, Ρουμανία.Αυτων που επανέφεραν την μεταπολίτευση και την δημοκρατία.Αυτων που μας έβαλαν στην Ενωμένη Ευρώπη.Αυτων που είναι σήμερα με την σωστή μεριά της ιστορίας.Ευτυχως ηττηθηκατε σύντροφοι.Γιατι οι μανάδες και οι αδελφές σας θα δούλευαν στα μπαρ της Ευρώπης.Γιατι λέτε και γράφετε τις λαλακιες σας επειδή υπήρξαν οι πρόγονοι μας με την σωστή πλευρά της ιστορίας.Γιατι είδαμε και τον κομμουνισμό, όπως και τον σοσιαλισμό.Γιατι ευτυχως στο Βίτσι και στον Γράμμο,σας χωσαμε στην Ουστ κ@πρ@σκ@λ@……

  • την χώρα,ποιοι την οδήγησαν στα μνημόνια, ποιοί μιλάνε για ελευθερία και δυτικό τρόπο ζωής όταν χθές ανακοινώθηκε από Ελληνική υπηρεσία ότι οι το 70% των Ελλήνων κάνουν εκπτώσεις σε αναγκαία βασικά συστατικά διατροφής;αυτό Ευρώπη είναι μαντρόσκυλο;
   Μας ανακοινώθηκε την Δευτέρα ότι αυξήθηκαν οι καταθέσεις των Ελλήνων, ότι η ανάπτυξη τρέχει με 7%. Μα ποιος σας πιστεύει πια;ένα κρουασάν που κόστιζε 0,90 πέρσι ,φέτος πήγε 1,2 και το κυλικείο μιλά για 1,50 ..αυτό το κρουασάν που θα φάει ο μαθητής από Δευτέρα..για να μην σου βάλω έναν κατάλογο με σελίδες προϊόντων.
   Πέρσι τέτοια εποχή είχε ξεκινήσει πριν απ’ τον πόλεμο το ράλι,έχω αρχείο τσ……
   Ουστ μαντρόσκυλο.ελεεινέ φασίστα.
   Πόσα είπαμε ότι χρωστάει το κόμμα σου;

    • Του φιυκαρά με την αύξηση επιτοκίων της Ε.Κ.Τραπεζας στα 0,75 οι τόκοι θα είναι δυσβάσταχτο ι..Η ιδιαη Καθημερινή της Κυριακής λέει ότι με την αύξηση αυτή τα στεγαστικά και λοιπά δάνεια,όπως οι κάρτες μας που έχουν τα πιο ακριβά επιτόκια στην Ευρώπη,θα μειώσουν το εισόδημα τόσο που δεν θα μπορεί να αποπληρώσει ο μέσος οικογενειάρχης με βασικό εισόδημα 1100 ευρώ μηνιαίως,σκέψου την καμαριέρα..καλά τα υπόλοιπα δεν χρειάζεται να στα πω εγώ,θα πάρει θέση η ΗΛΙΘΙΌΤΗΤΑ με αναλυτικούς πίνακες,μάλιστα ενώ οι Κυριακάτικες προεξοφλούν και άλλη αύξηση στα τέλη Οκτωβρίου,τα Γκαβά του φόρουμ χειροκροτούν…δεν υπάρχει πάτος…Μητσοτάκης ή καταστροφή.μα για ποια Ελισάβετ μιλάνε;για ποιον Πούτιν,εγώ ειμί ο Ών.
     Τύφλα να χουν οι αναλυτές με τα πτυχία τους…τώρα η πατσαβούρα θα βγάλει και διάγραμμα.

    • Εσυ δεν χρωστας;Εγω αρκετα παντως.Το θεμα ειναι να τα πληρωνει και απο οτι ξερω το ποσο που γραφεις ειναι στα ονειρα σου.Εχει εξοφλησει αρκετα.Αληθεια εσυ πιστευεις τα κομματα πρεπει να περνουν δανεια φανερα η στα κρυφα και να μην χρωστανε,η μαλλον να μη ξερουμε που χρωστανε;Πες μας τη γνωμη σου.

  • Η πρώτη φορά που έφαγα γαριδάκια ήταν στην Χούντα.Μποζο απ την Τσιπίτα

   Τώρα όλα τα παιδάκια τρώνε Μπόζο γαριδάκια ..Μπόζο,Μπόζο.
   Άκουσα την διαφήμιση πρώτη φορά στην ΥΕΝΕΔ,πριν την μεταπολίτευση..1973.
   Αφού έδιναν και στους φαντάρους που έστειλαν στην Κύπρο ν ‘αυτοκτονήσουν’ τέτοια γαριδάκια..
   Θυμάμαι όταν με τσέκαρε ο ταγματασφαλίτης στο δρόμο γιατί κυκλοφορώ απόγευμα, πάντα έπαιρνε τα γαριδάκια μαζί του.Μποριυσαν να γίνουν φονικό όπλο λέει τα γαριδάκια και τα … απαλλοτρίωνε..
   Ακόμα και στο Πολυτεχνείο για γαριδάκια έψαχναν,ήταν συνομωτικα εργαλεία,του εχθρού..

  • Το μοναδικό τσ....... στο φόρουμ που χαίρεται για τον εμφύλιο σπαραγμό

   που την βρίσκει να θυμάται τις πιο μαύρες σελίδες της ιστορίας μας.

  • Μου θυμίζεις μεθυσμένο Ρομά που έμεινε με το κλεμμένο μηχανάκι νύχτα

   στην μέση του δρόμου και θέλοντας να δει αν έχει βενζίνη,άναψε το κλεμμένο αναπτήρα και τον έβαλε στο στόμιο του ντεπόζιτου να δει αν έχει μέσα και αυτο-αναφλέκτηκε…
   Με τόσα επιδόματα νοιωθω και γω Ρομά…
   Τίποτα μόνιμα μέτρα άκουσες για μείωση φόρων; μείωση ΔΕΗ;παρόχων;

 9. έρχονται καλύτερες μέρες!
  έσπασαν οι ρωSSικες άμυνες στο Χάρκοβο, χιλιάδες οι ρωSSοι αιχμάλωτοι
  οι Ουκρανοί προελαύνουν με απίστευτο ρυθμό, σύντομα θα τσακίσουν τους ρωSSους ναζι
  και η οικονομία θα επανέλθει σε φυσιολογικά επιπεδα

 10. Γιατί δεν ασχολείσαι με νύχια, κομμωτική,..μαγειρική. .τελικα είσαι τόσο γελοίος ρε μιραντο…. Μια παρατήρηση.. Απορώ γιατι χρησιμοποιείς γυναικειο όνομα.. Έτσι νιώθεις,..?

  • Ωραιος.Οι γυναίκες να ασχολούνται με τα νύχια τους και οι «άνδρες» μόνο με πολιτική.Να σε χαίρονται αγόρι μου.Αυτά να τα λες στη μάνα σου στη γυναίκα σου και στις κόρες σου.Ασχολησαι με ψευδώνυμα ,για την ουσία τίποτα;Μόνο βρισιές;Άσχετο ασχολουμε και με τα νυχια μου και με όλα μου.

   • Αυξηθεί η τιμή του μπακαλιάρου,αν το πεντικιούρ της πατσαβούροβας δεν πιάσει καλά,αν η κόμμωση της Παγώνη δεν θρέψει το τριχωτό της μασχάλης της,αν ο οκταδάκτυλος δεν προβλέψει νέα παραλλαγή της Όμικρον,αν βγει και άλλο πρόβατο στο Τιγκάκι,αν η Πισπιρίγκου απελευθερωθεί,αν ο Λιγνάδης δεν μονάσει,αν ο Κούγιας δεν πάρει το νταμπλ με τον ΠΑΣ Γιάννενα,αν η χελώνα Καρέτα δενφαει φύκια,αν δεν παρακολουθήσουν άλλους 15.000 πολίτες…
    Σε όλες τις άλλες περιπτώσεις θα έχουμε ασφάλεια και σταθερότητα.

 11. Το πιο σωστό μέτρο.Έκανε εννιά μήνες την άδεια στις νέες μητέρες.Μετά τα 2 χιλιάρικα άλλο ένα μέτρο στήριξης προς τα νέα ζευγάρια να κάνουν παιδιά.Απο την άλλη έχουμε το Στριτζη του ΣΥΡΙΖΑ που έκανε μήνυση λέει γιατί πρην δυο χρόνια του είχαν στείλει ένα μήνυμα να τον παρακολουθήσουν.Ζήλεψε τη δόξα του Ευρωβουλευτή.

  • Καθημερινά βιάζουν ανήλικες.. καθημερινά πρώτο θέμα στις ειδήσεις

   αλλά μέχρι εκεί,δεν ψάχνουν ιδιαίτερα..δεν είναι όμως μόνο αυτό,αλλά η άρνηση ενσωμάτωσης,η βρωμιά.το χω ξαναγράψει:οι τρόποι για να καταλάβεις αν σ ένα διαμέρισμα ζουν μουσουλμάνοι είναι να δεις τα σκιάχτρα στα παράθυρα.Λογω έλλειψης ηλίου,τα παράθυρα όλων των Σκανδιναβών είναι ανοικτά απ τα σκιάχτρα για να έχουν έστω αυτό το ελάχιστο φως,οι μουσουλμάνοι τα έχουν κατεβασμένα,επίσης όλοι έχουν δορυφορική εκτός της χρήσης μαντίλας.
   Αυτό που δεν καταλαβαίνουν οι φασίστες αλληλέγγυοι είναι ότι έχουν το δικαίωμα οι πολίτες μιας χώρας να μην θέλουν άλλους και μάλιστα να μην τους επιβάλλεται να έχουν άλλους.
   Μεταξύ μας βέβαια είναι αργά για την Σουηδία,όπως και την Αθήνα.πολυ αργά.
   Και μην ακούν τα κούτσουρα εδώ μέσα που ταξιδεύουν μόνο με την φαντασία τους και τις ταξιδιωτικές εκπομπές της τηλεόρασης.
   Πρέπει να ζήσεις εκεί για. Να πάρεις θέση

   • .. δεύτερο κόμμα είναι άνθρωποι που δεν θέλουν άλλους..δεν παρατάτε τις βλακείες και να διαβάζετε καλύτερα ;
    Να αφήνετε την πραγματικότητα να μιλήσει.. εσύ κλείνεις τα μάτια σου και ταξιδεύεις με την φαντασία σου και παρέα τα ζανάξ…
    Ζεις αλλού κοπρίτη,όχι πάντως στην αλήθεια.

 12. Έτσι!!!
  Τηρουμένων των αναλογιών, παρά πολύ καλά τα μέτρα.
  Μα γιατί δεν τον θέλει ο Ερντογαν;;;; Σπάω το κεφάλι μου… Μήπως του χαλΑει τη σούπα;;;

  • Ο Ερντογαν δε θελει τον Κουλη; Ας γελασω. Εφτασε το oruc reis σχεδον στον Πειραια ρε καραγκιοζηδες και μας λεγατε οτι το πηρε ο αερας. Αυτος που πηρε και τη σημαια απο τα Ιμια. Ο αερας που εσπρωξε και τα αεροπλανα τους και πετουσαν πανω απο την Αλεξανδρουπολη. Mpip…το κεφαλι σας ανθελληνες ερχεται βουρτσα!

   • Άρρωστο ανθρωπακι ο Μητσοτάκης έχει δέσει κόμπο τους Τούρκους χωρίς να πέσει σφαίρα.Αυτή είναι η μαγκιά και το να κανείς τη χώρα σου δυνατή.Αυτούς που υποστηρίζεις έχασαν την Κύπρο χάθηκαν νέοι άνθρωποι εκεί από τους προδωτες προγόνους της ΧΑ.Όσο για την σημαία που έβαλε ο καραγκιοζης δήμαρχος και εξαιτιασ Του χάθηκαν τρία παληκαρια,τι κέρδισε η Ελλάδα;Θα πηγαίναμε σε πόλεμο και απλά σήμερα δεν θα γράφαμε εδώ.Επιτέλους επειδή ,κάποιοι απλά από βλακεία υποστηρίζουν αυτούς τους εγκληματίες,ξυπνιστε.Με ΝΔ αύξησε την Ελλάδα με την επέκταση στα 12 μιλάει στο Ιόνιο.Ανέλαβε όταν η Τουρκία ήταν να πάρει 100 f35.Φαντάζεστε τι θα γινόταν;Είχε έτοιμα τα υποβρύχια.Σήμερα παρακαλάει για f16.Δεν το λες και αποτυχία.Όσο για το πλοίο που έφτασε λέτε στο Πειραιά ,ο έξυπνος διαλέγει ποτέ θα κάνει την κίνηση και όχι πότε θέλει ο αντίπαλος.

   • Παρακολουθησε τι γινεται και θα το καταλαβεις. Αν ειστε με τον Ερντογαν, δωστε του αλλον πρωθυπουργο. Ειλικρινα θα χαρει παρα πολυ και θα εχει ολο το πεδιο ελευθερο να δρασει. Α! και ο Πουτιν θελει αλλον πρωθυπουργο για την Ελλαδα. Δε θελει πολυ μυαλο. Το εχουν δηλωσει αλωστε αμφοτεροι. Ακονιστε τα μαχαιρια σας μολις ψηφιστε κατι διαφορετικο…

    • Τον αλάθητο,τον πλέον δημοκράτη,τον τυχερό,τον άνθρωπο που έκλεισε μέσα σε τέσσερις τοίχους για δύο εξάμηνα έναν λαό, επιβάλλοντας την απόλυτη ισότητα,και όταν ερχόταν το πρώτο τσάρτερ άνοιγε την αγορά,αλλά εξακολουθούσε να επιβάλει μάσκες αποστάσεις σε όλους, εκτός των ξένων υπηκόων…το άτομο που ανάγκασε 10 εκατομμύρια ανθρώπους να στέλνουν μηνύματα για να βγουν να πάρουν αέρα,ενώ έστειλε μηνύματα τρομοκρατίας,ενώ οι σύμβουλοι του αλλά έλεγε ο ένας,αλλά ο άλλος,που διέλυσε την οικονομία,την εστίαση και τώρα τα ρίχνει όλα στον πόλεμο.. ‘Μένουμε στο Μαντρί’ ..ο άνθρωπος που απειλεί τους Έλληνες ότι αν ψηφίσουν άλλον θα καταστραφεί η χώρα..ο άνθρωπος που δίχασε τους Έλληνες φέρνοντας έναν νέο εμφύλιο.

 13. Όσα κοράκια πιάσουν τα μπλοκάκια να ψάξουν να πουν που θα βρούμε τα λεφτά,τα 5,5 δις…αύξηση επιτοκίων κατά 0,75 μονάδες..το συνολικό ποσό αυτών που δόθηκαν στην Πανδημία + τις εξαγγελίες είναι κοντά στα 60 δις..το κούρεμα του χρέους ήταν 50 δις..το χρέος έφτασε στα 400 δις ΕΠΙΣΗΜΑ.στα σαιτς των οικονομικών αναλυτών σήμερα που όλοι πρόβλεψαν την πτώχευση και τα μνημόνια (σε αντίθεση με τους επιδημιολόγους που τα κάναν σαλάτα), σήμερα υπάρχει έκδηλη ανησυχία.’ Η τιμή της εργασίας γράφει ο Καλλίτσης ‘ μένει σχεδόν καθηλωμένη ονομαστικά,ενώ μειώνεται πραγματικά..ο μισθός δηλαδή.Εδω μας έχουν πρήξει τα μάγουλα… για τον Τουρισμό,το πώς θα βγει ο υπάλληλος δεν πειράζει κανέναν.δεν ασχολείται κανείς πως με 6-7000 χιλιάδες έσοδα οι εποχικοί υπάλληλοι θα μπορούν να καλύψουν τα απαραίτητα με τέτοια ακρίβεια,το κρουασάν σήμερα πήγε στο 1,50 ευρώ..’θα υπάρξει διευρυμενη αναπαραγωγή φόβου και απόγνωσης ‘… φυσικά μ ένα νέο πεντικιούρ η γνωστή αναλυτής θα συγκλίνει με τον Λ….του ko……

 14. Ηχηρό μήνυμα στήριξης στην Ελλάδα απέναντι στην τουρκική προκλητικότητα, έστειλε ο Εμανουέλ Μακρόν, κατά τις κοινές δηλώσεις που έκανε με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, έξω από το Μέγαρο των Ηλυσίων, πριν από την συνάντηση τους
  Ο πρόεδρος της Γαλλίας ξεκαθάρισε ότι η χώρα του δεν θα επιτρέψει να γίνει καμία αναταραχή στην Ανατολική Μεσόγειο. “Να ευχαριστήσω την Ελλάδα για την αλληλεγγύη που δείξατε το καλοκαίρι με τις πυρκαγιές. Η Ελλάδα μας βοήθησε κα θα ήθελα να σας ευχαριστώ για την απτή κίνηση αλληλεγγύης. Δεν θα την ξεχάσουμε”, είπε αρχικά ο πρόεδρος της Γαλλίας, Εμανουέλ Μακρόν. Και συνέχισε: “Στηρίζουμε πλήρως – και το λέω με μεγάλη σαφήνεια- την Ελλάδα. Αυτή η στρατηγική σχέση δεν θα επιτρέψει να γίνει καμία αναταραχή στην Ανατολική Μεσόγειο”.
  Αυτο θα πει εξωτερικη πολιτικη. Αυτο θα πει διπλωματικες σχεσεις. Αυτο θα πει πολλα. Ηαξιωματικη αντιπολιτευση τα βλεπει και καρφωνει κουκλακια με προκες..μπρρρρ

 15. Κανω την καθημερινή βόλτα μου εδώ να διαβάσω κανένα σχόλιο.12/9/2022 τα σχόλια όσων δεν τους αρέσει η κυβέρνηση τα ίδια και τα ίδια.Βρισιές και τίποτα άλλο.Καμία πρόταση.Ακόμα κάποιοι ασχολούνται με τον ιό που έφερε ο Μητσοτάκης και η Ελλάδα ήταν η μοναδική χώρα με καραντίνα πουθενα άλλου.Στην Ελλάδα έχουμε χούντα γιατί έχουμε εκλογές και ο κόσμος βγάζει τον Μητσοτακη.Ότι έγινε πρωθυπουργός για να οικονομισει και να εξοντώσει όλους τους Έλληνες.Απορώ διαβάζετε αυτά που γράφετε;Έχετε ψυχολογικά;Θα μου πεις εμένα δεν θέλουν να είμαι γυναίκα .Κανένα πρόβλημα.Πέστε με Miranto.Τι αλαζει;πέστε με πατσαβούρα.Τι έγινε;Τι αλαζει στη ζωή σας;Θα κερδίσει ψήφους το κόμμα σας έτσι;Εγώ κύριοι δεν έχω βρίσει κανεναν(έτσι και αλλιώς κανείς δεν έχει μπει να μιλάει με ένα όνομα αλλά κάθε σχόλιο με άλλο γιατί;)Μόνο που κάποιους τους λεω απλά με ότι είναι.Φασιστες,τους χαλάει;Για να μην μπερδεύεστε και προς τους παρασυρμένους.Ο Χιτλερ
  Τι έλεγε ότι εινσι;Εθνικιστής δήλωνε.Όπως εσείς…..φασιστακια.

 16. Ρεπό αύριο οπότε θα σας λείψω.Έχουμε να αγοράσουμε σχολικά.Φασιστακια αλωνίστε ελεύθερα αύριο.Μην ξεχνάτε έχω υποσχεθεί η βλακεία νικιέται και θα σας νικήσω.:)

  • Πήγαινε να ψωνίσεις από κανένα τοπικό κατάστημα και άσε τις πολυεθνικές που τους κρατά το φανάρι ο δικός σου.

 17. Πονάτε πού η πατρίδα είναι πιο ισχυρή από τότε που κυβερνά η ΝΔ; Πονάτε πού ότι έχει πει το έκανε ο Μητσοτάκης; Πονάτε για το ; Πονάτε πού η Τουρκία είναι η μοναδική χώρα χωρίς κυρώσεις απέναντι στην Ρωσία; Λοιπόν για να το εμπεδωσετε: Η ενότητα και η αλήθεια οδηγούν μόνο σε νίκες.Τα αμέτρητα λάθη των αντιπάλων μας, δεν κάνουν ελαφρυτερα τα δικά μας.Θα πάμε με Μητσοτάκη οδηγό στο τέλος της τετραετίας σε εκλογές, με σταθερότητα και ασφάλεια.Μονος στόχος, το συμφέρον της χώρας.Σιγουρια και συνέπεια.Σχεδιο και αποτέλεσμα.Αληθεια και αισιοδοξία.Λεξεις άγνωστες για εσάς, αλλά όχι για την πλειοψηφία του ελληνικού λαού.Η δίνουμε δεύτερη ευκαιρία στη πρόοδο, ή ρισκάρουμε μία δεύτερη ευκαιρία στη συμφορά! Ουστ κ@πρ@σκ@λ@……

  • Όχι αντι-ΝΔδημοκρατικό όπως νομίζει η άδεια κεφάλα σου..ακόμα και μέσα απ’ το κόμμα σας,θέλουν να τον ξεφορτωθεί μια ομάδα..αλλά είσαι τόσο βλάκας,τόσο άσχετος, ανενημέρωτος ναζίδιο που δεν μπορείς να το πιάσεις
   Ουστ μαντρόσκυλο, κοπρόσκυλο,καμματόσκυλο του /////

  • και της ευθραυστότητας της ύπαρξης.σημερα εδώ , αύριο αλλού.τιποτα δεν είναι δεδομένο, ειδικά αυτήν την περίοδο,ούτε το χώμα που νομίζεις ‘χώμα’ σου.. αυτό το ο Μητσοτάκης ή τίποτα, προσβάλλει όλο τον λαό και την Δημοκρατία .Μόνο ο Μεταξάς και οι οπαδοί του έκαναν τέτοιες δηλώσεις.νασαι σίγουρος λαμόγιο ότι ο γδούπος θα είναι εκκωφαντικός.
   Άκουσες χθες την βουλευτή σας την Κεφαλογιάννη;τον κουμουτσάκο,ρε τελειώσατε το κατάλαβες λαμόγιο;ο Γουρλός θα μείνει στην Ιστορία,δεν ξεπλένεται με τίποτα..αυτό με την καταστροφή των στοιχείων του φακέλου παρακολούθησης πριν περάσουν δύο χρόνια, είναι καραμπινάτη εκτροπή,πόσοι ακόμα δικοί σας πρέπει να σας το πουν;;; τελειώσατε με αυτόν τον Κυβερνήτη.
   Ουστ κοπρόσκυλο, μαντρόσκυλο, κομματόσκυλο.

 18. Όσον αφορά κάτι ορφανά του Στάλιν και του Χίτλερ: 56 χώρες,η συντριπτική πλειοψηφία των οποίων ήταν στην Βρετανική Αυτοκρατορία, συμμετέχουν στην Κοινοπολιτεία με αρχηγό την Ελισάβετ και τώρα τον Κάρολο. 16 χώρες έχουν τον Κάρολο βασιλιά.Λετε η Μ.Βρετανια να έκανε μόνο κακά πράγματα στις περιοχές που κατείχε ή άφησε και κάτι καλό πίσω; Ποσό διαφορετικά θα ήταν τα πράγματα στη Κύπρο εάν ήταν Κοινοπολιτεία; Τώρα είναι καλύτερα; Γιατί οι Κύπριοι ζούν και καταθέτουν στην Αγγλία; Απάντηση δεν περιμένω από ανιστοριτα ορφανά, θαυμαστές φασιστών ( κόκκινων και μαύρων). Ουστ κ@πρ@σκ@λ@……

  • είναι από πεντάστερο,τετράστερο,ή τρι-αστερο,έτσι και οι σκελετοί δεν δείχνουν αν η καταγωγή σου είναι γαλαζοαίματη…όλοι εκεί πέρα είναι ίσοι, χωρίς τίτλους.. φιλάκια στα ανάκτορα,στην αυλή,στο παλάτι,στο Big Ben από έναν ‘ανθρωποφύλακα’…η διαφορά έχει σχέση με τα κουτάλια και μάλλον θες να τρως από επίχρυσα….

  • Νεοφιλελε δεν ξερεις τι σου γινετε..
   ξεχνας(η δεν γνωριζεις)τους αγωνες που εκαναν καποια κρατη που ηταν υπο την κατοχη των Αγγλων για απελευθερωση…
   μεσα σε αυτα και η Κυπρος…
   την οποια με δολιο τροπο διευκολυναν τον Αττιλα για την κατοχη που συνεχιζεται μεχρι σημερα..
   αλλα ξεχασα ..οπως ελεγε και ο ιδρυτης του απο-κομματος σου..
   η Κυπρος κειται μακραν…
   https://www.youtube.com/watch?v=FwHZb9FQmbA
   https://www.apopseis.com/apo-to-i-kypros-kite-makran-tou-konstantinou-karamanli-sti-dievrynsi-tou-ellinismou/
   Και εχεις το θρασος να ομιλεις νεοφιλελε ντενεκε!!!!!

  • Αποδεικνύεται ποιος είναι ο αρχιφασίστας..ο Μονάρχης μαντρόσκυλο.
   Δεν έχει ματασυμβεί να μας κυβερνήσουν άνθρωποι που θεωρούν ΙΔΙΟΚΤΗΣΊΑ τους την χώρα…
   Ραμόλι, τσο////το Μητσοτακαίικο τελείωσε.
   https://www.zougla.gr/greece/article/o-apan8ropos-kinismos-tou-steliou-petsa

  • Μακρόσυρτα σεντόνια από έναν θαυμαστή του Μεσαιωνικού Θεσμού της Βασιλείας

   Βλάκας και ανιστόρητος,άσχετος όπως η πατσαβούρα,ανίδεος και αδιάβατος.
   Εγώ θα σου απαντήσω φασίστα με την λέξη απαρτχάιντ.
   Το Απαρτχάιντ ήταν το διαβόητο σύστημα του φυλετικού διαχωρισμού, θεσμοθετημένο μάλιστα με νόμο, που επέβαλαν οι κυβερνήσεις του Εθνικού Κόμματος, του αποικιοκρατικού κυβερνώντος κόμματος της Νότιας Αφρικής, από το 1948-1994. Τα δικαιώματα της έγχρωμης πλειοψηφίας καταπιέστηκαν μαζικά για να απολαύσει η λευκή ανωτερότητα και υπεροχή βασιλική ζωή.
   Σας είπα,πάρτε από του Θαλασσινού ή την εκφραση κάνα βιβλίο να διαβάσετε, γιατί οι βλακείες σας είναι ανιστόρητες,οι μπαρούφες που πετάτε,ξευτυλιζουν τον Δημόσιο Διάλογο.
   Μιλάς για την Αυτοκρατορία που όπου πήγε προκάλεσε εμφυλίους και διέλυε λαούς στο όνομα του στέμματος;
   Είσαι καλά φασίστα;

  • 1,5 εκατομμύρια Ιρλανδοί ξεπαστρέφτηκαν,άλλοι 2 εκατομμύρια πήγαν μετανάστες απ τις εμμονές του Θρόνου.
   Από αυτήν την χώρα το 1945 έμαθε ο ντουνιάς την λέξη πτωχοκομείο..που οι δυνάστες επέβλεπαν πίνοντας Darl Earl Grey Tea please….
   Πάρε κάνα βιβλίο,αν θες σου δανείζω απ την συλλογή μου που αφορά Ευρωπαϊκή και Παγκόσμια Ιστορία.
   τα Πέλεκ και τα κόντρα πλακέ έχουν περισσότερο μυαλό απ τα δύο αμόρφωτα Μαμούχαλα του φόρουμ.

  • απ τον Βασιλικό στρατό στα πέρατα του κόσμου,είχε αποτέλεσμα την κατακτηση και υποδούλωση ολόκληρων λαών για την γιγάντωση της Βασιλικής Αυτοκρατορίας… τσ……,φασίστα, μαντρόσκυλο πιάσε και διάβασε.

  • το 1760 η Βρετανία κατείχε πλέον το θλιβερό ρεκόρ στο δουλεμπόριο, αφήνοντας τις άλλες ευρωπαϊκές δυνάμεις πολύ πίσω: περισσότερο από το 50% των Αφρικανών που μεταφέρονταν σκλάβοι στην Αμερική ήταν βρετανική υπόθεση. Η εμπλοκή των Βρετανών στο δουλεμπόριο κράτησε από το 1562 μέχρι και την μέχρι και την κατάργηση της δουλείας στις ΗΠΑ, στις αρχές του 19ου αιώνα, μια περίοδο 245 χρόνων δηλαδή, με τις εκτιμήσεις να κάνουν λόγο για περισσότερους από 3,4 εκατομμύρια Αφρικανούς που μεταφέρθηκαν πάνω σε βρετανικά πλοία.
   Darling…God bless the King. Darling

  • Παραγόμενο παρανόμως στη βρετανική Ινδία, το όπιο περνούσε λαθραία στην Κίνα, με τη χρήση και την πώλησή του να απαγορεύονται βέβαια σύντομα εξαιτίας των καταστρεπτικών συνεπειών του στον κινεζικό πληθυσμό. Με την κυριαρχία τους στη θάλασσα, οι Βρετανοί απέκλεισαν εύκολα λιμάνια-κλειδιά της Κίνας, αναγκάζοντας τους Κινέζους να διαπραγματευτούν, σηματοδοτώντας την αρχή αυτού που θα έμενε γνωστό στην Κίνα ως «τα 100 χρόνια της ταπείνωσης».
   17.000 βρετανοί και γάλλοι στρατιώτες κατέλαβαν το Πεκίνο και έκαψαν το Αυτοκρατορικό Παλάτι, την ίδια στιγμή που η συνθήκη ειρήνης που υπογράφηκε θα έδινε ακόμα περισσότερα προνόμια στους Βρετανούς, φέρνοντας τον οικονομικό όλεθρο στην Κίνα…

  • ΣΤ. Αφρικανική αποικιοκρατία, εμφύλιοι.. Darling God Bless rhe King,one Dark tea please

   αποικιακά κράτη όπως η Κένυα, Ροδεσία και Νότια Αφρική έζησαν στιγμές βίας και αιματοκυλίσματος, με την απόσυρση των αποικιακών κυβερνήσεων να αφήνει τις χώρες ρημαγμένες και να δίνει τη δυνατότητα σε εθνικιστές δικτάτορες να εγκαθιδρύουν τη δική τους πλέον ηγεμονία. Η πολιτική διαφθορά που επικράτησε και η οικονομική εξάρτηση φυσικά από τη Δύση θα υπονόμευαν καθοριστικά οποιαδήποτε απόπειρα ευημερίας της Αφρικής. Τα αποτελέσματα της δράσης των αποικιοκρατών, και κυρίως των Βρετανών, είναι ορατά ακόμα και σήμερα στη Μαύρη Ήπειρο, που παραμένει η λιγότερο ανεπτυγμένη ήπειρος του κόσμου. Ο

  • Έπειτα από δύο αποικιοκρατικούς αιώνες καταλήστευσης της Ινδίας, η βρετανική κυβέρνηση συμφώνησε άρον-άρον το 1945 στην ανεξαρτησία της χώρας. Οι φονικές συγκρούσεις μεταξύ ινδουιστών και μουσουλμάνων εθνικιστών ωστόσο το 1946 θα καλούσαν σε μια άλλη λύση: έγινε σαφές ότι οι μουσουλμάνοι δεν θα δέχονταν τίποτα λιγότερο από ένα ανεξάρτητο Πακιστάν. Ο τελευταίος βρετανός αντιβασιλέας λοιπόν της Ινδίας, λόρδος Louis Mountbatten, πρότεινε την περίφημη διχοτόμηση: και οι δύο πλευρές τη δέχτηκαν και μέσα κυριολεκτικά σε μια μέρα, 14 Αυγούστου 1947, το ένα πέμπτο της ανθρωπότητας αποκτούσε πολιτική υπόσταση και ανεξαρτησία.
   Ουστ μαντρόσκυλο,ανιστόρητε,φασίστα βασιλόφρονα.

  • Αρχειοθετώ πολλά έντυπα απ το 1982 περίπου,έχοντας σχεδόν όλα τα Βήματα της Κω μέχρι πριν κάποιο καιρό,το πρώτο τεύχος απ το Θέμα μέχρι τωρα,όλη την επικαιρότητα με διάφορα θέματα,όπως 17 Νοέμβρη,Ίμια,κ.λ.π.και φυσικά αποσπάσματα από εκπομπές,σε μια απ’ αυτές ο Λοίζος του Κόσμος Ρόδου,έκανε κριτική στον Τσίπρα να μην τα βάζει με την Τουρκία, επειδή είναι πιο δυνατή και επικίνδυνη,(είχε προηγηθεί μια ομιλία με έντονο ύφος,αλλά στο 1/100 αυτών που λέει ο τωρινός κλόουν τώρα ), παρακολουθώντας καθημερινά εκπομπές του κυρίου αυτού λέει ότι καλά απαντά ο Κυβερνήτης,φέρνοντας μας τενα βήμα απ την συμπλοκή.
   Αυτά για τα μαντρόσκυλα και φυσικά μπορώ να αναρτήσω την εκπομπή αυτή του 2018.

  • Χωρίς να υποτιμώ κανένα επάγγελμα και άσε τα ιστορικά για αυτούς που διαβάζουν.
   Εσύ δεν κατανοείς τα βασικά,όπως τις αντιφάσεις των εξαγγελιών και λόγων του Κυβερνήτη,ούτε έχεις σχέση με την πραγματικότητα,αφού σου λείπει λίγο η αρχή,η μέση και το τέλος, Αλλιώς πως δεν είδες τις επίσημες ανακοινώσεις των σωματείων συνταξιούχων ΤΕΒΕ,των συνταξιούχων με τα αναδρομικά,των ενώσεων Αστυνομικών,των υπολοίπων ένστολων,των μικροεπαγγελματιών,των επαγγελματικών ενώσεων..για αυτό πηγαθνευκουρεψε καμία προβατίνα τώρα που έδωσε επιδότηση στα τρίφυλλα και λιπάσματα.

  • Πω,πω τερατογένεση... σκέφτομαι Κυβέρνηση με Άδωνη, Πλεύρη, Βορίδη και Ραχήλ Μακρή,Νοτοπούλου , Μπογδάνο

   Δεν μπορώ να φανταστώ ανάπτυξη…οι φούρνοι θα βγάζουν ψωμί,θα γεμίσουμε σαπούνια Lux.

  • Δεν χρειάζεται να είναι κάποιος ειδικός να κατανοήσει ότι νοσείς βαριά.

  • Ι μελισσοκόμος των ανακτόρων ανακοίνωσε στις Βασιλικές μέλισσες ότι η Βασίλισσα πέθανε

   https://www.lifo.gr/now/world/o-melissokomos-toy-palatioy-enimerose-tis-melisses-oti-pethane-i-basilissa-elisabet-ki

   Ο Elvis ζεί,ο Michael Jackson ζεί,η αδελφή του Μεγαλέξανδρου ζεί σαν γοργόνα μόνο ο Mick Janger που ζει και βασιλεύει έλεγε κατά της Αριστοκρατίας,τον ξέρεις τον κύριο φασίστα;

  • Μέσα σε ένα ολόκληρο Μπάκιγχαμ με 650 δωμάτια, 490 παρατρεχάμενους και ατελείωτους κήπους δεν μπορούσε να βρεθεί μια γωνιά για τα σκυλάκια της αγαπημένης μας βασίλισσας;» αναρωτιόντουσαν οι loyalists, οι πιστοί Βρετανοί βασιλόφρονες στα σόσιαλ μίντια.

   Όλοι γνωρίζουν -μέχρι τελευταίας λεπτομέρειας- τις παραξενιές του και τις ιδιοτροπίες του. Από τις ερωτικές του φαντασιώσεις να ξαναγεννηθεί ως «ταμπόν μέσα στον κόλπο της Καμίλα» (όπως ο ίδιος διηγόταν στις περίφημες ηχογραφημένες συνομιλίες του από τα 80’ς) μέχρι τις απαιτήσεις να σιδερώνονται τα κορδόνια του και να βρίσκει την οδοντοβουρτσά του έτοιμη με την οδοντόπαστα πάνω, τόσο… όσο χρειάζεται..

   Να ξαναννηθει σαν ταμπόν στον κόλπο της Μιράντας;
   Darling…σιδερωσε τα κορδόνια μου,αλλά πρώτα ένα Green tee και ένα γλυφόνι απ την Σύμη.(ξάδελφο αρωματικό της αλισφακιάς,που υπάρχει στα βουνά της Σύμης).

   https://www.protothema.gr/life-style/article/1284652/vasilias-karolos-kathe-mera-kai-ena-faoul/

   Darling,θα κάνεις ολονυκτία και συ στο Δημαρχείο;
   Θα φέρω cap of glifoni pleaseee.

 19. Σκάνδαλο υποκλοπών ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ
  Τέσσερα τα γνωστά ονόματα από το χώρο της ΝΔημοκρ που έχουν πέσει θύματα της παράνομης παρακολούθησης από το παρακράτος Μητσοτάκη.
  Δυο εντός κυβέρνησης.Τα αλλά δύο αυτή τη στιγμή εκτός.
  Υπάρχουν παράγοντες που διαθέτουν ακριβή στοιχεία.
  Διερευνώνται τηλεφ.συνδέσεις και άλλων.

 20. Ο κορονοϊός συνεχίζει να προβληματίζει και στην Μυτιλήνη. Η Λέσβος μετράει 12 νεκρούς από τις αρχές του μήνα, με τις Αρχές να βρίσκονται σε επιφυλακή…

  Ο κορονοϊός προκάλεσε επιπλοκές και οι γιατροί δεν κατάφεραν να την κρατήσουν στη ζωή. Ο λόγος για μια 52χρονη γυναίκα που έμεινε ανεμβολίαστη και βρέθηκε πολύ γρήγορα στην εντατική. Λίγες ώρες νωρίτερα είχε ξεψυχήσει και ένας 80χρονος, επίσης ανεμβολίαστος, με τους γιατρούς να κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου. Η νόσος είναι πάντα εδώ και συνεχίζει να μην κάνει ηλικιακές διακρίσεις.

 21. God bless yhr Queen..
  Για να μην στα γράφω,υοαρχυενα απίστευτο ντοκυμαντέρ στο κανάλι της Βουλής,ψάξτο και δες το ,με Ωραία μαυρόασπρο πλάνα εποχής απ το BBC κιόλας με τους ανεκδιήγητους γαλαζοαίματους που τους φώναζε όλη η Ευρώπη ότι η Γερμανία ετοιμαζόταν για πόλεμο…

  Τον Σεπτέμβριο μάλιστα του 1938, ο βρετανός πρωθυπουργός Τσάμπερλεϊν πήγε στη Γερμανία για να διαπραγματευτεί με τους Ναζί την τύχη της Τσεχοσλοβακίας. Τι αποφάνθηκαν οι διαπραγματεύσεις; Γάλλοι και Βρετανοί συμφώνησαν ότι η Τσεχοσλοβακία έπρεπε να παραδοθεί επιτόπου στους Ναζί!
  Ξέρω μαντρόσκυλο βασιλόφρονα ότι σου βάζω δύσκολα,αλλά έτσι φέρονται στους ξερόλες..
  Και κάτι για την Κύπρο:
  Ούτε οι καταθέσεις μαντρόσκυλο,ούτε τα φρου φρου κι αρώματα,ούτε η ρομποτική ανάπτυξη,μπορούν να αντικαταστήσουν την ΕΛΕΥΘΕΡΊΑ και κάποιοι πιτσιρικάδες προτίμησαν να πεθάνουν ελεύθεροι παρά με την πολυτέλεια του Dark earl Grey tea .please.Darling, God bless Freedom!!!!
  Μαντρόσκυλο,τώρα με την Αμμόχωστο φάνηκε η αγάπη τους για την Κύπρο…ουστ κοπρίτη.

 22. Οι πλατεία Ελευθερίας όπου δεσπόζει το Αίγλη ένα ολόκληρο τριήμερο είχε τον γάμο του πρίγκηπα με την Νταϊάνα, θυμάμαι που οι πελάτες ζητούσαν να μην έχει μουσική για να δουν την…φτωχή πριγκίπισσα..πιο κάτω και άλλες καφετέριες το ίδιο,στα ξενοδοχεία το ίδιο γεγονός.. άμαξες που έσερναν άλογα, σκηνές από κυνήγι αλεπούδων, παλάτια, αυλές, θρόνοι, στέμματα, νυφικά πανάκριβα, χρυσοκέντητα γάντια, σμόκιν από textiles σπάνια, λίθοι πολύτιμοι,σπάνια κατεργασμένα διαμάντια,αλόγατα βουρτσισμένα με σαμάρια που κόστιζαν όσα ένα σπίτι ελληνικό παράνυμφοι με κομμώσεις και τριγύρω εκατομμύρια κόσμου να ζητοκραυγάζουν…στο νησί οι επισκέπτες έβλεπαν τις οθόνες και με brandy καμάρωναν το πολίτευμα.στο τέλος ένα καμπριολέ είχε τους νεόνυμφους με τον βασιλιά γεμάτο παράσημα απ τα σκάνδαλα,μπαρδον απ τα τσάγια να χαιρετά το πλήθος. Εμείς απ το μπαλκόνι του φροντιστηρίου του Χατζηνικολάου (μαθηματικά), σκεφτόμασταν να ζεί κανείς ή να μη ζει αν δεν είχε … φούστα.

 23. «Το βασικό ζητούμενο σε αυτές τις περιπτώσεις είναι να δείχνουμε προσαρμογή. Όποιος αρνείται να προσαρμοστεί, δυστυχώς πεθαίνει».

  Να προσαρμοστουμε σε τι κ ΠΕΤΣΑ?στην φτωχεια..στους υποχρεωτικους εμβολιασμους..στην νεα πραγματικοτηατ που μας θελετε δουλους..στο κρυο που δεν θαχουμε ηλεκρτικο λογω αυξησης ,?ΜΗΠΩΣ ΤΕΛΙΚΑ ΘΕΛΕΕΤ ΝΑ ΠΕΘΑΝΟΥΜΕ..ΛΕΩ ΤΩΡΑ ΕΓΩ

 24. ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ έξυπνων μετρητων .το οποιο θα τοε πιβάλουν και αυτο….ΓΑΙ ΤΟ ΚΑΛΟ ΜΑΣ..-ΠΛΗΡΗς ΕΛΕΓΧΟΣ ΟΠΩς και ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ,τα ραπιντ..τις μασκες..και ολες τις μπουρδες..

  https://youtu.be/8ZQYh-QRgTo

 25. ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ ΠΑΡΑΛΗΡΗΜΑ ΤΟΥ ΜΠΟΥΡΔΟΛΟΓΟΥ...ΒΑΣΙΛΑΚΟΠΟΥΛΟΥ(ΑΥΤΟΥ ΜΕ ΤΙΣ 700.000 ΣΥΜΒΑΣΕΙς

  Τι γράμματα θα μάθει στο παιδί μου ένας ανεμβολίαστος δάσκαλος

  : Οι ανεμβολίαστοι δάσκαλοι να σταματήσουν να διδάσκουν!!

 26. ΟΥΚΡΑΝΙΑ -ΠΟΛΏΝΙΑ ΤΕΛΙΚΟ 86-94
  ΦΙΛΑΝΔΙΑ-ΚΡΟΑΤΙΑ ΤΕΛΙΚΟ 96-84
  ΣΕΡΒΙΑ-ΙΤΑΛΙΑ ΤΕΛΙΚΟ 86-94
  ΕΛΛΑΔΑ -ΤΣΕΧΙΑ ΤΕΛΙΚΟ 94-88(ΤΟΥΣ ΞΕΦΥΓΑΝ 2 ΠΟΝΤΟΙ!!!

  ΤΥΧΑΙΟ??!?!?!

 27. Τελικά ο Πούτιν γιατί εισέβαλε στην Ουκρανία.Έχετε καταλάβει;Σκότωσε σκοτώνει και σκοτώνονται Ρώσοι γιατί;Ο δολοφόνος δικτάτορας και η ελίτ της Ρωσίας τι ήθελαν;Δεν τους έφταναν όσο κέρδιζαν;Εσείς που τον υποστηρίζετε όπως και οι Τούρκοι πως αισθάνεστε;Γιατί το κάνετε;Πια είναι η διαφορά στη σκέψη του Ρώσου και του Τούρκου δικτάτορα;Είστε εναντίον της Ελλάδας γιατί;Σήμερα είναι ο Μητσοτάκης γιατί έτσι αποφάσισε ο λαός.Εχθές ο ίδιος λαός είχε βγάλει τον Παπανδρέου ,Τον Τσίπρα κλπ.Είναι προδότες οι Νεοδημοκράτες το 40% που τον έβγαλε και καλοί οι Ρώσοι και Τούρκοι;Συνέλθετε λιγο.Ο Τσιπρας έχει τρελαθεί καταλαβαίνοντας το τέλος του και μιλάει για χούντες και προϊστορικά πράγματα που δεν ζήσαμε.Εκλογές δεν θα γίνουν;Θα μου πει εμένα κάποιος άλλος τι να ψηφίσω;Βρίζει το λαό ηλιθιο έτσι δεν το καταλαβαίνει;Από ηλιθιο λαό ζητά την ψήφο του;Μα αυτός ο λαός δεν τη έβγαλε πρωθυπουργό;Τώρα έγινε χουντικός ο λαός;Τελευφταια ευκαιρία να μας πει την πρόταση του το Σάββατο.Αλλιώς ας μας αφήσει ήσυχους.

  • Πες πες πες θα καταλάβουν. Ας είναι κι οι μισοί. Οι άλλοι ας παραμείνουν ανθέλληνες. Δυστυχώς είχαμε κι έχουμε πολλούς ανάμεσα μας.

  • Θα σου έκανε καλό μια παρουσία στην εκπομπή της Αννίτας Πάνιας

   .. παρέα με τον Vas Vas Paraskevas..από εκεί να βγάλεις ανακοίνωση για τον ‘δυσκολότερο χειμώνα απ το 1942’,του Άδωνη,το ‘έρχεται καταστροφικός χειμώνας’ του Σκρέκα με το αμίμητο ιστορικά ‘οποίος δεν συμβιβάζεται απλά πεθαίνει’του Πέτσα.
   Μετά τραγουδιστές μαζί το ‘ Ο μήνας έχει σήμερα 5 Ιανουαρίου και όλοι μας εορτάζουμε τα ….φώτα του Κυρίου ‘.
   Επειδή θα χει συσκότιση.
   Ότι πιο ηλιθιο έχει περάσει απ’ τον τοπικό Δημόσιο διάλογο.

  • Επειδή λες συνεχώς για τα άλλα κανάλια,φάε μια δήλωση απ την Κεφαλογιάννη

   https://youtu.be/DH8gc2BS96c

   Δεν υπάρχει πιο ρεζίλι της Δημοκρατίας απ τον Μητσοτάκη,όλα τα ξένα κανάλια που αναφέρθηκαν στις υποκλοπές τα έβγαλε ‘ΣΥΡΙΖΑ’… ευτυχώς που υπάρχουν και μικρά τοπικά μέσα και μπορεί ο Έλληνας να ενημερώνεται από αυτά..πες μου σε ποιο κανάλι απ αυτά που πήραν τα εκατομμύρια του Πέτσα,έπαιξε αυτή η ‘πρόκα’ που ξεστόμισε δική σας βουλευτής,απ τις δημοφιλέστερες,όχι απ αυτές που τις βρίζουν, Βούλτεψη,Κεραμέως …που πήγε στο Ράλι Ακρόπολης και την έβριζαν Νδτες.
   Και κάτι ακόμα,είσαι ότι πιο ηλίθιο έχει περάσει απ’ τον τοπικό Δημόσιο διάλογο, αισχρή και ποταπή φασιστρόνι, ναζίδιο.

  • Ο Βασικός λόγος που αντιπαθώ αυτούς,είναι επειδή μ έκαναν να συμπαθήσω

   …τους άλλους.
   Αθάνατος Αρκάς.

   Ότι πιο ηλιθιο υπάρχει στον Δημόσιο Διάλογο στο νησί.

  • Υπογράψαμε με τον Πρόεδρο της Ρωσικής Βουλής, κ. Μπόρις Γκρίζλοφ, συμφωνία συνεργασίας μεταξύ της Νέας Δημοκρατίας και του κόμματος “Ενωμένη Ρωσία”. Η συμφωνία αυτή αντανακλά τις σχέσεις εμπιστοσύνης και αλληλεγγύης μεταξύ των δύο κομμάτων. Δεσμοί και σχέσεις, οι οποίες αναπτύσσονται και εμβαθύνονται από τις κυβερνήσεις και το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας, από τον Κωνσταντίνο Καραμανλή μέχρι και σήμερα, με σημαντικά αποτελέσματα. Σ’ αυτό το πλαίσιο, η στρατηγικού χαρακτήρα συμφωνία μεταξύ των κομμάτων μας εκτείνεται

  • https://youtu.be/0T9JYJkRfSk

   Χαχαχαχαχαχ χαχαχαχαχαχαχχ αχαχαχαχ
   Πατσαβούρα σταμάτησε να αυ…….. δημόσια…
   Το κόμμα Ενωμένη Ρωσία του Πούτιν θα κόψει το ρεύμα και δον…….γιοκ!

 28. Ρε Μιράντα.. Ποιος εισέβαλε λέει στην Ουκρανία... Από ότι φαίνεται το

  Iq σου όχι 0 ειναι… Από την μπουγάδα που έχεις υποστεί από τα κανάλια, το μυαλό σου έχει γίνει κουρκούτι… Το ΝΑΤΟ ΒΡΕ ΓΕΛΟΊΟ μιραντο.. Ελέγχει 27 χώρες.. Έχει εισβάλει σε όλον τον κόσμο, ελέγχει τα πετρέλαια της Ελλάδαςαπο το 50 και όλων των υπολοίπων χωρών… Έχει ξεριζώσει.. Λαούς και λαούς… ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΤΩΝ ΛΣΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ. ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ ΤΥΧΑΊΟ Και δίνει εντολές στον βρ@@τιυρκο για το Αιγαίο.. μας… Ο Μήτσο προδότης.. Πρωθυπουργός περιμένει σαν σκυλάκι εντολές τιυ ΝΑΤΟ.. Όλα τα καναλια πουλάνε προπαγάνδα, διότι είμαστε στο ΒΡΩΜΟΝΑΤΟ ΚΑΙ ΦΥΔΙΞΑ ΘΑΒΡΙΖΟΥΝΕ ΤΟΝ ΠΟΥΤΙΝ.. Όπως και η μαριονέτα του Νατο ο ηθοποιός ζελενσκι…. Μαριονέτες πουλημένοι δημόσιο κάφροι.. Γιατροί.. Και πολιτικοί.. . Εξουσιαζουν την χώρα .

  • Καλα σε ποιο κόσμο ζεις;Τι πλύση εγκεφάλου (αν έχεις)σου έχουν κάνει;Δες λίγο γύρω σου σήμερα.Που υπάρχουν ανοικτές πληγές;Ποιος κάνει κουμάντο σκοτώνει και ξεριζώνει κόσμο στη Συρια;Ποιος κάνει τα ίδια στη Λιβυη;Σε χαλάει που η Ελλάδα ανήκει στο ΝΑΤΟ και προοδεύει;Μήπως επειδή είναι δίπλα στους λαούς και τους ελευθερώνει από δικτάτορες;Αλήθεια.Απάντησε μου σε κάτι …ποιος έχει σκοτώσει περισσότερους Γιουγκοσλάβους και Μαλιστα αμάχους.Το ΝΑΤΟ ο Τιτο;Δεν έπρεπε να ελευθερώσει του Κροάτες,τους Σλοβένους και τους άλλους λαούς της πρώην Γιουγκοσλαβίας αλλά να τους άφηνε στα χέρια των Σέρβων του Τιτο;Θα μου πεις οι Σέρβοι είναι παλαιοημερολογιτες Τι έχουν κάνει για την Ελλάδα;Ναι είμασταν στο ίδιο στρατοπαιδο στους Βαλκανικούς αλλά μετά τι;Τροφοδοτούσε τους κουμουνιστες μαζί με τους Ρωσους,για να σκοτώνουν τους άλλους Έλληνες;Ελατεέιτελους στο πολιτισμένο κόσμο και ξεφύγετε από την προπαγάνδα του κουμουνισμου.

 29. Το χεις συνηθίσει βλέπω το γυναικειο…όνομα…αλλά και την χάρη .. Μόνο οι @@@ γράφουν ανώνυμα και βρίζουν.. Γιστι πολύ απλά είναι τόσο δειλοί.. Που σαν γυναίκες φοβισμένεςς κρύβονται.. Και γράφουν..

  • Με έχει και με χαίρεται ήδη.Δεν ψάχνω άντρα ειδικά ααν εσένα εδώ που απλά σχολιάζουν βρίζοντας ξεκινώντας λέγοντας με άντρα επειδή απλά δεν τους έχουν μάθει στο σπίτι τους ότι οι γυναίκες εκτός από το να μαγειρεύουν,να κανουν τα νύχια τους κλπ.Είναι και μάνες και σύζυγοι και φροντίζουν το σπίτι τους και έχουν και γνώμη και τι λένε.Αν σε βολεύει λέγε με Μιραντο η μπισκότα η πατσαβούρα ,ότι σε βολεύει.Το μόνο σίγουρο είναι ότι για μένα ο φασισμός είναι αρρώστια και θα το φωνάζω πάντα.Εξαλου φαίνεται από τα σχόλια εναντίων μου.Άρρωστα.

 30. τα σχολια τα γραφουμε για να ξυπνανε οι κοιμισμενοι..Ελληνες απο την προπαγανδα

  οσον αφορα ατομα με ανυπαρκτο iq..(μιραντα ,νεοδημοκρατης…και τους υπολοιπους αποχαυνωμενους νεοδημοκρατες)δεν δινουμε σημασια..ετσι και αλλιως εγκεφαλικα νεκροι ειναι..μην πω και σωματικα..απο τα εμβολια..ας συνεχισουν να ονειρευονται

 31. Σήμερα πήρα μήνυμα για food pass, αλλά μου λέει να το εξαργυρώσω κατευθείαν στα Lidl

  Tου αλβανού του ήρθε στριπ τιζ pass , αλλά μπορεί να πάει μόνο σε κ….χανείο στους Άγιους Σαράντα.τι φοβερή μεταρρύθμιση,έτσι θα πάει η χώρα μπροστά,να ιδρύσουν ακόμα καμία σαρανταριά στοιχηματικές, φαίνεται ότι όλη η Ελλάδα παίζει στοίχημα.
  Βάζεις λίγο tube, Facebook,κανα σταθμό, νέα στο κινητό και ταυτόχρονα πρέπει να κλείνεις ισάριθμα ads..ότι πατάς βγαίνει και ads..έβαλα τον εσπερινό χθές και μου βγήκε διαφήμιση για την allways,όταν έλεγε το Ευαγγέλιο..κρατάτε γερά εκεί στο … ψηφιακής..

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ