Για να δούμε τελικά τι θα βγει…

61
3829

Για να δούμε τελικά τι θα βγει…

Ορθάνοιχτο “παράθυρο” για πρόωρες εκλογές άφησε μιλώντας στην ΕΡΤ και τον Γ. Κουβαρά ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

“Πάντα μπορεί να συντρέχουν κάποιοι λόγοι για πρόωρες εκλογές”, είπε χαρακτηριστικά, “δείχνοντας την αντιπολίτευση: “Δεν θα ήθελα σε καμία περίπτωση είναι η συζήτηση για πρόωρες εκλογές να αντικατασταθεί από πρόωρη πόλωση, ένταση και διαρκή τοξικότητα, που θα διαρκέσει δέκα μήνες. Αυτό θα ήταν κακό για τη χώρα. Αλλά αυτό δεν εξαρτάται από εμάς, εξαρτάται πρωτίστως από την αντιπολίτευση”, πρόσθεσε με έμφαση.

Τόνισε βέβαια και το «δια ταύτα» των επικείμενων εκλογών γι αυτόν «Πρωθυπουργός πρέπει να είναι ο αρχηγός του πρώτου κόμματος, είτε η κυβέρνηση είναι μονοκομματική είτε όχι» (εξάλλου «ο πεινασμένος καρβέλια ονειρεύεται» σύμφωνα με τη σχετική λαϊκή ρήση).

Ήδη τα εκλογικά επιτελεία -το βλέπουμε και στην περιοχή μας- είναι σε αναβρασμό: Μητσοτάκης σε Κω-Ψέριμο-Αστυπάλαια κλπ, Τσίπρας σε Σύμη, Ρόδο, Ανδρουλάκης στην Κω κλπ.

Έχουν αρχίσει ήδη να κυκλώνουν τις πιθανές ημερομηνίες -σύμφωνα με τους πολιτικούς συντάκτες- 11, 18 και 25 Σεπτεμβρίου ή 2 Οκτωβρίου ως πιθανότερες ημερομηνίες. Καθώς -όπως σημειώνουν χαρακτηριστικά «οι μήνες του φθινοπώρου και του χειμώνα θα είναι φωτιά και λαύρα για την κυβέρνηση, αφού νοικοκυριά και επιχειρήσεις δεν θα μπορούν να αντεπεξέλθουν στους φουσκωμένους λογαριασμούς, στις αυξήσεις σε προϊόντα, μεταφορές, ενοίκια και στη γενικότερη μείωση της αγοραστικής δύναμης.

Επιπροσθέτως, η συνέχιση του πολέμου στην Ουκρανία, η απειλή του στασιμοπληθωρισμού και η πιθανότητα εκ νέου έξαρσης της πανδημίας (παλιάς ή νέας βλέπε ευλογιά των πιθήκων) από τον Οκτώβριο, δημιουργούν ασφυκτικό περιβάλλον, το οποίο η κυβέρνηση δεν θα μπορέσει να το ξεπεράσει χωρίς να ματώσει».

Αν μάλιστα σε αυτά προσθέσουμε και την πρωτοφανή μέσα στο θέρος όξυνση στα Ελληνοτουρκικά, τότε, η πιθανότητα πρόωρων εκλογών μοιάζει με μονόδρομο.

Υπάρχουν όπως λένε και οι προφανείς σκοπιμότητες: βάσει δημοσκοπήσεων, στους νέους ηλικίας 17-34 ετών, προηγείται ο ΣΥΡΙΖΑ.

Τον συμφέρει λοιπόν να στήσει κάλπες όταν οι νέοι είναι ακόμη αραχτοί στις παραλίες, παρά τον Μάρτιο, που μπορεί οι μεγάλης ηλικίας ψηφοφόροι, όπου προηγείται η Ν.Δ., να μην προσέλθουν, για διάφορους λόγους (πανδημίες, κακοκαιρίες κλπ), στις κάλπες.

Ο δεύτερος αφορά τα αυξημένα έξοδα των οικογενειών κατά την έναρξη της νέας σχολικής περιόδου. Και ο τρίτος επειδή δεν θέλει στις αρχές Οκτωβρίου να καταθέσει το προσχέδιο Προϋπολογισμού, το οποίο, και θα δείξει ότι τα πράγματα το 2023 δεν θα είναι τόσο ρόδινα όσο θέλει να τα παρουσιάζει τώρα η κυβέρνηση.

Επίσης -όπως έχουμε ξαναγράψει και- επισημαίνει πολύ σωστά το Πρώτο Θέμα οι Τουρκικές εκλογές θα είναι σχεδόν την ίδια περίοδο με τις δικές μας αν γίνουν στο τέλος της 4ετίας : «Αν συμπέσουν και λόγω απλής αναλογικής έχουμε υπηρεσιακή κυβέρνηση, υπάρχει ο κίνδυνος ο Ερντογάν να προχωρήσει σε επιθετική κίνηση, την οποία θα είναι δύσκολο να διαχειριστεί μια κυβέρνηση με πρωθυπουργό τον πρόεδρο του Ελεγκτικού Σνεδρίου Ιωάννη Σαρμά. Θυμίζουμε ότι τα Ιμια έγιναν την περίοδο που ο Ανδρέας Παπανδρέου είχε παραιτηθεί, λόγω ασθένειας, από πρωθυπουργός και στη θέση του η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ τοποθέτησε μετά από ψηφοφορία τον Κώστα Σημίτη».

Βεβαίως, το ίδιο ισχύει και σε περίπτωση που οι εκλογές γίνουν τον Σεπτέμβρη και λόγω αδυναμίας σχηματισμού κυβέρνησης το κενό εξουσίας θα διαρκέσει τουλάχιστον έως και τον Οκτώβριο-Νοέμβριο. Ισως το δίμηνο Οκτωβρίου – Νοεμβρίου να είναι περισσότερο πιθανό για κάποιο «θερμό επεισόδιο» από αυτό του Μαρτίου – Απριλίου, καθώς είναι εξαιρετικά δύσκολο να διατηρηθούν για μήνες οι εμπρηστικές δηλώσεις και οι απειλές Ερντογάν κατά Μητσοτάκη και Ελλάδας.

Ο Ερντογάν δοκιμάζει τις αντοχές μας

Αν η Ελλάδα, σου λέει, δεν τολμήσει το «γεωτρύπανο» να βυθίσει, τότε εγώ αμφισβητώ και επεκτείνω τα σύνορά μου. Εγώ είμαι το αφεντικό. Αν η Ελλάδα απαντήσει, τότε θερμό επεισόδιο. Η Ελλάδα θα βρεθεί σε δίλημμα δύο επιλογών. Αν δεν αντιδράσει, τότε υποκύπτει. Αν αντιδράσει, τότε πόλεμος εν όψει.

Ο ψευτοσουλτάνος είναι παμπόνηρος. Γιατί γνωρίζει πως το πιθανότερο, σε περίπτωση θερμού επεισοδίου, είναι να παρέμβουν οι σύμμαχοι. Γι’ αυτό έχει επιλέξει αυτή τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή. Ποια στιγμή; Πόλεμος στην Ουκρανία. Επομένως, οι σύμμαχοι δεν θα επιτρέψουν εξάπλωση πολεμικών αναμετρήσεων σε αυτή τη νευραλγική περιοχή. Και μάλιστα μεταξύ δύο μελών της ίδιας Συμμαχίας. Αν συμβεί αυτό, ό,τι καλύτερο για τον τσάρο πασών των Ρωσιών.

Επομένως, προοπτική μιας τέτοιας διαμεσολάβησης είναι το τραπέζι των διαπραγματεύσεων.

Γι’ αυτό ο ψευτοσουλτάνος μεγαλώνει τη λίστα των απαιτήσεών του. Ετσι ώστε να κάνει «υποχωρήσεις», να αφαιρέσει διεκδικήσεις νησιών και στο τέλος να κερδίσει και να κατοχυρώσει το μοίρασμα του Αιγαίου. Μάλιστα σε μια τέτοια περίπτωση αναγκαστικής διαπραγμάτευσης, παρουσία εκπροσώπων των συμμάχων, αυτές οι «υποχωρήσεις» θα προβληθούν ως νίκη της Ελλάδας και ως ήττα της Τουρκίας. Η κοινωνία με την αποτροπή ενός γενικευμένου πολέμου θα ανακουφιστεί και στο τέλος θα συμφιλιωθεί με την κατάληξη μιας τέτοιας συμφωνίας.

Δηλαδή ο Ερντογάν ό,τι δεν θα πετύχει με τα όπλα, θέλει κατά βάθος να το καταφέρει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων

Όσο κρίσιμος είναι λοιπόν ο Απρίλιος, εξίσου κρίσιμος είναι και ο Σεπτέμβριος και οι μήνες που θα ακολουθήσουν, ειδικά μετά την αναμενόμενη πτώση Ερντογάν που όπως όλα δείχνουν και κάποιοι το είχαν προβλέψει χρόνια πριν- θα έρθουν αλλοπρόσαλλοι, άπειροι και φανατικοί στην ηγεσία της Τουρκίας.

Και μιας και «οι προφητείες έχουν γίνει πλέον εφημερίδες», να θυμηθούμε μια χαρακτηριστική ρήση του Πατροκοσμά για το πότε θα έρθει στην Ελλάδα ο χαλασμός… που όπως είχε πει χαρακτηριστικά «θα ξεκινήσει στον κόσμο (ο τρίτος παγκόσμιος) από έναν κασιδιάρη» (δηλ. καραφλό που όπως βλέπουμε τώρα εννοεί τον Πούτιν) προέβλεψε λοιπόν ότι τότε θα είναι «Ή το βόδι στο χωράφι, ή το άλογο σταλώνι» (δηλ. περίπου Ιούλιο στη μια περίπτωση ή Νοέμβριο-Δεκέμβριο στην άλλη).

Για να δούμε τελικά τι θα βγει…

61 ΣΧΟΛΙΑ

 1. Ο ειρηνοποιός Χριστός να βοηθήσει τον κόσμο και να πρυτανεύσει η λογική και η ειρήνη. Οι πόλεμοι μόνο θάνατο φέρνουν. Κανείς δεν βγαίνει κερδισμένος.

 2. ΣΤΟ ΠΟΛΕΜΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΦΥΣΙΚΑ ΝΙΚΗΤΕΣ ΚΑΙ ΧΑΜΕΝΟΙ.. ΚΕΡΔΙΣΜΕΝΟΙ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ..ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ..ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΛΗ Η ΘΡΗΣΚΕΙΑ Η ΗΓΕΣΙΑ ΤΗΣ ,Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΜΠΛΕΓΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΧΡΗΜΑ..ΥΠΟΤΑΓΜΝΕΟΙ ΣΤΟ ΧΡΗΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ..ΛΟΓΩ ΜΕΡΙΚΩΝ ΑΡΓΥΡΙΩΝ…

 3. Ο πόλεμος είναι κακό λαχείο. Δεν ξέρεις ποιον βομβαρδίζουν ούτε ποιος στρατιώτης θα σκοτωθεί μπορεί ναι ο γιος η ο αδελφός μας.. Είναι η κατάρα του ανθρώπου από τότε που ο Κάιν σκότωσε τον αδελφό του Άβελ. Όσοι κέρδισαν επάνω από τα πτώματα των πολέμων είχαν φρικτό τέλος σύμφωνα με την ιστορία και τα τεκμήρια της. Το ότι τον υποκινούν σκοτεινές δυνάμεις σύμφωνα με το διαιρεί και βασίλευε είναι πασίγνωστο.

 4. κυρια ξανθιπη....επανλαμβανω...το μονο κακο λαχειο..δεν ειναι ο πολεμος ειναι το χρημα

  ολα για αυτο γινονται!!!και ολοι απο αυτο..διαφθειρονται…ειδες ποτε τον αρχιεπισκοπο να επαναστατει κατα των μετρων covid δηθεν εδω και 2 χρονια και τον πολεμο που γινεται εσκεμμενα στη ορθοδοξια τα τελευταια χρονια..ειναι παχουλος ο μισθος του ..γιαυτο δεν μιαλει..τι αντιπροσωπευει..αραγε..ειδες κανενα πολιτικο να παιρνει μετρα υπερ του λαου..20 χρονια…οχι εμβολια υποχρεωτικα ανεξαρτητα αν πεθαινει κοσμος ,,λογω μιζων..συμπραξη με τους ναζι της ουκρανιας λογω εντολων ΝΑΤΟ..ανεξαρτητα αν αυτο επηρεαζει απο τις κυρωσεις τον ελληνικο λαο και ολη την ευρωπη..ολοι υποταγμενοι σε καποιες εντολες σκοτεινων συμφεροντων..με χρηματικο αντιτιμο

 5. …το λοκντάουν.Απ τα θύματα βέβαια,που να πάει στους γίγαντες, αφού έχουν σκεπή.
  Μην ξεχάσετε στις 2/10/22 να θυμηθείτε..τα ανταποδοτικά.

  • Γιατί πρέπει να κλέβεις;Να μας κλέβεις και όλα καλά.Τι μας κες άνθρωπε μου;Μερικούς σας έχει βαρέσει η ζέστη.

   • ..την βλακεία σου.
    Είσαι ότι πιο ηλίθιο πέρασε από τον τοπικό Δημόσιο διάλογο.ενα κλικ κάτω απ’ τα φύκια.

   • Απ τον επιλεκτικό φορολογικό έλεγχο,πάμε στην ..κλεψιά.

    Στο είπα ξανά,πήγαινε διάβασε κανένα ζώδιο,κανένα ένθετο κους-κους περιοδικό για τα σήριαλ και άσε τις αναλύσεις.
    Κόντρα πλακέ είναι τα επιχειρήματα σου.

   • … Πατσαβούρα.οτι ώρα θες τιεριουσιολόγιο του αφεντικού σου,το πόθεν έσχες το δικό σου, της τοπικής κλαδικής,του κόμματος σου, άντε πατσαβούρα που μας επρηξες τ … διαβάζουν πολλοί το φόρουμ εκτός Κω και λυπούνται την κατάντια του Δημοσίου λόγου.Ηλιθια, μαντρόσκυλο.

    • Η Κως είναι μοναδικό μέρος στον κόσμο,που νίκησε...τον κορονιιό.

     Πήγαν οι ειδικοί επιστήμονες να μετρήσουν τα λήμματα στο ψαλίδι, Λάμπη, Καρδάμαινα και λοιπά τουριστικά θέρετρα και οι μπόμπες έκαναν το θαύμα τους.
     δεν ανιχνεύονται πια ιοί,αλλά local.alcohol με τους τόνους… έχει δημοσιευθεί σχετική έρευνα στο science magazine.. αυτό που κυκλοφορεί με το Marie Claire.

   • Έλεγχο στα βενζινάδικα όχι για κερδοσκοπία,αλλά αλλά για νοθεία

    δεν είδε κανείς μας…τα βουλκανιζατέρ μιλάνε για μηχανικά προβλήματα,για απίστευτες βλάβες (σαν την νοητική σου λειτουργία),δεν είδα έλεγχο σε μεγάλες μονάδες στις οποίες ο κάθε χεσμένος απολαμβάνει 24ωρο κλιματισμό, τρώει και πίνει απίστευτες ποσότητες,ενώ ο απλός πολίτης θα μετράει τι περίσσεψε στο τέλος του μηνός απ τα 5 μηνιάτικο της ντροπής.. στο τέλος αναγκαστικά θα καταλάβει το δούλεμα και θα πράξει.. αναλόγως.
    Εσύ δεν έχεις υποβιβάσει την συζήτησε καφενειακό επίπεδο,αλλά σε επίπεδο… κομμωτηρίου..για το βλήμα του τοπικού διαλόγου.

   • στο ψαλίδι, ήρθε να ελέγξει την κατανομή του ‘ταμείου ανάκαμψης’?πιο διεφθαρμένη χώρα δεν υπάρχει..Οι ‘μαζί τα φάγαμε ‘ έχει χαραχθεί στην ιστορία..ο τυροπιτάς με τον βραχιολά σημειώσατε x …. Λαμόγια.

 6. ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΒΡΗΚΕ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΦΤΑΝΕ Ο ΚΥΡΙΤΣΗΣ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΒΡΙΘΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟ

 7. Ξύπνα Μητσοτάκη . Το σχέδιο ενοποίησης Αλβανίας και Κοσσόβου ολοκληρώθηκε .

  Το βιλαέτι της Τουρκίας η Μεγάλη Αλβανία , είναι η νέα απειλή Διαλύονται και τα πρώην ΣΚΟΠΙΑ.
  Με την συμφωνία των Πρεσπών θα μας μπλέξουν στη νέα γεωπολιτική ανωμαλία που έρχεται στα Βαλκάνια.

  Όσο ¨παίζεις Πόλεμο ¨ με τον Ερντογάν για να κερδίσετε τις εκλογές και όσο γυρίζεις εκστασιασμένος και καταχαρούμενος που σε χειροκρότησαν όρθια τ αφεντικά σου ( γιατί άραγε;) νομίζοντας πλέον ότι κάνουν εδώ στην Ελλάδα ουρά οι πονηροί για να σε ψηφίσουν , το μουσουλμανικό τόξο στα Βαλκάνια σφίγγει θανάσιμα στην αγκαλιά του την Πατρίδα μας . Η Βόρεια Ήπειρος φωνάζει ΒΟΗΘΕΙΑ !!

  Ξυπνάτε …. Ο Σεπτέμβριος έρχεται !!!!

  ΟΜΑΔΑ ΥΨΗΛΗΣ ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ ( Hellas )

 8. Ποτέ θα δειτε το συμφέρον της χώρας;Τι συμφέρει τι χώρα να βλέπουμε.Το σύστημα που μας έφεραν ο ΣΥΡΙΖΑ μαζί με τον Λεβέντη τον Καμένο την ΧΑ και το πάντα ανθελληνικό ΚΚΕ.Φαντάζεστε να χρειαζόμαστε κάποια απόφαση και να περιμένουμε να συνεδριάσουν οι συνιστώσες του ΣΥΡΙΖΑ μετά να τα βρουν με τα αλλά κόμματα που θα είναι στη κυβέρνηση.Θα έχουν πατεί και την Κέρκυρα οι Τούρκοι και ακόμα θα συνεδριάζουν.Ναι ένας γραφικός ψηφοφόρος που σήμερα ψηφίζει Βελόπουλο τον Οκτώβρη θα ψηφίσει Κασιδιάρη και την άνοιξη ΧΑ.

 9. Με τον τουρκαλλο γυμναστη ο αρνητης του ολοκαυτωματος ο ναζιστης ο πλευρης σε γυρευει να σε κανει σαπουνι

 10. . Τι έχεις πάθει με τον βελοπουλο. Σε κάθε σου σχόλιο για βελοπουλο λες,χρυσή αυγή,.. Πες κάτι κατι το ΚΚΕ, την πολιτική άνοιξη, το ΠΑΣΟΚ,.. Κόλλησε η βελόνα..40 χρόνια η ΝΔ και ΠΑΣΟΚ κυβερνάει.. Ξεκόλλα το κολλημένο το μυαλό σου.. Σας έχει ποτίσει οικογενειακά η ΝΔ..με πολύ ΣΑΝΟ, τόσο που έχετε γίνει πρόβατα. Για εσάς μίλησε ο Μητσοτάκης ως ψεκασμενους.. .. Υπόψη δεν είμαι βελοπουλος., ούτε ΚΚΕ, ούτε χρυσή αυγή, ούτε λεβέντης, ούτε πασοκ, ούτε σύριζα ούτε.σφυριζα ούτε χειμερινή άνοιξη, ούτε πολιτικό φθινόπωρο ούτε. Πράσινος ήλιος ούτε κιτρινο ΠΑΣΟΚ. .. Πιστεύω στην δύναμη του Μητσοτάκη…. Να τα διαλυσει..Όλα
  Ειμαι κίνημα ΕΚΕ.. ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ. ΔΗΛ ΝΔ

  • Βελόπουλος με χορηγό Ρώσους.ΧΑ μπρατσάδες τους βγάλαμε να δέρνουν λέει ναι είναι φασιστες τι μα κάνουμε;Τα υπόλοιπα είναι κόμματα που συμφωνείς διαφωνείς αλλά μα ξεχωρίζουμε τα Ελλανικα κόμματα από τους κουκουλοφόρους .Τόσο σπλα.

 11. Εγώ ψηφίζω. Το κίνημα με πρόεδρο τον κλαους Σβαμπ…. κινημα γυμνιστών .
  https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjYSIFrDo7zUM7eaTzONlBkp9LjODu2H1KNhaHwiSvtyHZIimmDvAyNPIy_FJ7T7hhUihxfHNgeLlliVD2QMIKsDyBuVFkGaPkDjYuAuF0CIvWte3Mf25tdYfVMZEXVMWGMCrbUjnZfro67OKuIlNtzFX2eCBvvPH3JiC-2H3LFHdzyPsP-cRvY5ZxN/s1080/286264981_5012633008847356_6460798428547909114_n.jpg

  Οι φωτο είναι του προέδρου του WWF .!!! .
  Ναι αυτός που προωθεί τα gay pride,. Τα σύμφωνα συμβίωσης,,.και Την νέα εποχή κτλ.

  • Λες τι γνώμη σου τώρα;Πάλι copy paste;Δεν μπορείς να εκφράσεις τρεις σωστά να γράψεις σωστά κανένα πρόβλημα.Ούτε εγώ είμαι καλή .Το να μην έχεις γνώμη όμως είναι επικυνδινο.Δείχνει εξαρτημένο άτομο.Φίλε ανώνυμα το λες.Διαλεψε ένα ψεύδονται και πες τι γνώμη σου.Τόσο απλά.Έχεις;Ντρέπεσαι για την επιλογή σου;Τι φοβάσαι; Ποσό ανθρωπακι είσαι;

 12. Ψέμα και ψυχολογικός πόλεμος οι δηλώσεις του πολιτικού απατεώνα, γιατί μπορεί να ειναι ανίκανος και βλαξ αλλα ξέρει οτι ΔΕΝ μπορει να μας υποχρεώσει σε μαζικό εμβολιασμό! Οπότε μην ονειρεύεται υποχρεωτικούς εμβολιασμούς υγειονομικών, πυροσβεστών, δασκάλων/καθηγητών και ειδικά ΠΑΙΔΙΩΝ.
  Ψυχραιμία.
  Θα γελάσω, προσωπικά, ΠΟΛΥ οταν θα προσπαθήσει να επαναφέρει τις άχρηστες μάσκες σε εξωτερικούς χώρους. Ξέρετε, όταν δε θα έχει ανάγκη τον εξωτερικό τουρισμό..
  Πήρε χτες το συστημα (ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ) μια γεύση του τι εστί ισχύς εν τη ενώσει. Αν νομίζει το σκουπίδι που φέρεται ως πρωθυπουργός, οτι θα τη γλυτώσει στο τέλος, του έχω άσχημα νέα..
  Το ίδιο ισχύει και για την κομπανία του.
  https://www.facebook.com/100003559780589/posts/4051871038274849/

 13. Όλοι ξέρουμε τι έγιναν απογονοι των κουκουλοφόρων των Ναζί .Χρυσαυγίτες και οπαδοί τύπων σαν τον Βελόπουλο .Πάντα θα υπάρχουν στη κοινωνία μας τέτοια ανθρωπάκια που μισούν τους συνανθρώπους τους λόγω δικια τους ανικανότητας και ανυπαρξίας.
  Βρίστε χαίρομαι που είμαι διαφορετική από εσάς.

  • Εγώ πάντως σε καμαρώνω. Χαρά στο κουράγιο σου να απαντάς. Συνέχισε. Έχεις κόσμο που δε φαντάζεσαι στο πλευρό σου. Μια φιλική συμβουλή. Μην πτοείσαι από τα υβριστικά σχόλια. Αυτοί οι άνθρωποι είναι θυμωμένοι με τον εαυτό τους και κάπου πρέπει να ξεσπάσουν. Φυσικά εκτός από σένα ξεσπάνε και στο περιβάλλον τους. Απλά συνέχισε. Πες πες πες που ξέρεις μπορεί να πρυτανεύσει η λογική.

  • Εσύ είσαι το ανθρωπάκι,η απόγονος των ναζί,ο λεκές του φόρουμ,η χωματερή απόψεων.

  • μπορεί να επιδοτηθεί κάποιος για τις φουσκάλες που έβγαλε λόγω γλειψίματος.

  • σε άλλη περιοχή,παίχθηκε μόνο στο κανάλι των κηραλοιφών? σε άλλο ένα μικρό και κανένα μεγάλο Πανελλήνιας εμβέλειας;
   Γιατί ένα τέτοιο κρίσιμο θέμα που αφορά σύγκρουση με τους απέναντι και φωτογραφίζει το προξενείο της Σμύρνης αποσιωπάται;
   Και φυσικά δεν είναι ούτε από ‘ντοκουμέντο’,ούτε από ‘μακελειό’,αλλά απ τα πρακτικά της Βουλής ΧΘΕΣ ξεδοντιάρα.μπες και ξεστραβώσου ηλίθιο πινέλο.
   Τι ρωτάω τώρα την .. γαλοπούλα.

 14. Τελικά ποσό αστείοι είναι οι φασιστες;Ούτε ανώνυμα δεν λένε τι ψηφίζουν.Το παίζουν άνδρες βρίζοντας με, αλλά κωλώνουν να υπερασπίσουν τι γνώμη τους.Εξυπνάδες σε γυναίκα αλλά μούγκα.Αντράκια βάλτε ένα ψευδώνυμο και πέστε τη γνώμη σας ,υπερασπιστε τις ιδέες σας.Όχι δεν ψηφίζω τίποτα.Τότε τι ασχοληστε ;Πέστε μας ποσό καλό Ριναι το κόμμα σας.Το να μπαίνετε με nick ειρωνεύονται το όνομα μου σας κάνει έξυπνους;Βρίστε δεν με αξίζετε .Ανθρωπάκια φαστιστικοειδή μια ζωή θα ζητε στη σκιά.Καλό θα ηταν και τα αλλά κόμματα να σας απαντούν και να μην κάνουν την πάπια μπας και χάσει η ΝΔ και κερδίσουν κανένα ψηφαλάκι.Δεν χρειάζεται η χώρα φασιστες ,Βελοπουλους ,Λεβεντιδες ,Καμμενους.ΝΔ,ΣΥΡΙΖΑ,ΠΑΣΟΚ και οι καθυστερημένοι του ΚΚΕ φτάνουν και περισευουν.Μέσα από αύρα μπορεί οποιοσδήποτε να προσφέρει αν θέλει.

 15. Ούτε στην πιο τρελη μας φαντασια.
  Γι’ αυτο θα εχουμε εκλογες το φθινοπωρο. Το πολιτικο κοστος θα ειναι τετοιο, που μονο μια «οικουμενικη»
  κυβερνηση θα μπορει να το σηκωσει, και αν…..
  Ας καταγράψει την ημερομηνία ο admin

 16. στις σελίδες 40-41 που αναλύουν την αύξηση της παραβατικότητας και εγκληματικότητας, αναφέρουν σαν ένα απ τους λόγους,τις εταιρείες χαμηλού κόστους ,που φέρνουν κάθε καρυδιάς,καρύδι.
  Έρχονται και δεν τους νοιάζει τίποτα.
  Όπως και εδώ κάποια πρακτορεία δεν εκπροσωπούνται στο νησί,είναι ιντερνετικά και αυτά τα άτομα κάνουν ότι θέλουν, χωρίς να μπορεί να το καταγγείλει στο γραφείο τους για σύσταση, προειδοποίηση κ.λ.π.

 17. Με την προϋπόθεση, να είσαι άνεργος 10 χρόνια, να έχεις επιβιώσει τα τελευταία 2 χρόνια,από την πολιτική Μητσοτάκη, να έχεις πληρώσει τους φόρους σου, τα τελευταία 2 χρόνια (ενφια, κτλ) χ€στηκαμε αν δεν είχες χρήματα ή έσοδα, να.. Εχεις κάνει και τις, 14 δόσεις του εμβολίου.. Κσι μα έχεις πληρώσει φέτος το ρεύμα (κατά τα 5000 χιλιάρικα) που σου ήρθε… ΤΌΤΕ ΕΧΕΙΣ δικαίωμα να παρεις… Το επίδομα των 200 ευρω
  Υποψην:αν έχεις σπίτι δεν παίρνεις

  • ..δικαιούσαι επίδομα αγνώστου πατρός και φορο-ελαφρύνσεις.αν είσαι μετανάστης θα έχεις τσάμπα δωμάτιο και επίδομα για να ενταχθείς σε μια κοινωνία που δεν σ αρέσει ο τρόπος ζωής των μελών της,παρά μόνο οι πολυτέλειες.
   Ο Μηταράκης σήμερα ότι αδειάζουν τα Hot Spot,οι πόλεις…δεν λέει που πάνε, λέει μόνο πόσους έχει η δομή,όχι τα διαμερίσματα, δηλαδή υποτιμά την νοημοσύνη μας

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.