Ας το πάρουμε απόφαση. Από δω και πίσω ότι ‘ΘΑ’ ακούμε είναι πλέον «κάλπικο» (εκ της κάλπης)

64
4701

Ας το πάρουμε απόφαση. Από δω και πίσω ότι ‘ΘΑ’ ακούμε είναι πλέον «κάλπικο» (εκ της κάλπης)

«Μύρισε» εκλογές, κατά πάσα πιθανότητα το Σεπτέμβριο- όπως έχουμε ξαναγράψει. Και αναγκαστικά η επίσκεψη του Πρωθυπουργού στην «διαμαρτυρόμενη» (από το πρόσφατο Παγκωακό συλλαλητήριο για το Νοσοκομείο και την πολύπαθη υγεία) Κω μάλλον ήταν εκ των ων ουκ άνευ, για τον κυβερνητικό προεκλογικό σχεδιασμό («να κρατήσουμε τους τέσσερις βουλευτές…» γιατί αλλιώς αυτοδυναμία γιοκ).

Με αφορμή αφενός το επιτυχημένο πρότζεκτ- «αφήγημα» για την Αστυπάλαια ως το πρώτο «πράσινο» και λειτουργικά «έξυπνο» νησί της Μεσογείου και αφετέρου για την τόνωση του Εθνικού αισθήματος με την επίσκεψη στην ακριτική Ψέριμο,  μετά μάλιστα τους λεονταρισμούς Ερντογάν και του «λοχία» του Τσαβούσογλου που τελείως αποθρασυμένα πια, απειλούν ότι «θα επιβάλλουν την αλλαγή κυριαρχίας στα νησιά που η Ελλάδα έχει δήθεν στρατιωτικοποιήσει».

Από αυτή την άποψη και η σύσταση του αγαπητού φίλου Δημήτρη Καλλούδη προς τον Πρωθυπουργό προ της ελεύσεώς του στην Κω «καλύτερα να μην υποσχεθείς τίποτα για το Νοσοκομείο, αφού κι άλλοι στη θέση σου υποσχέθηκαν και δεν έπραξαν…» ήταν η πλέον εύστοχη και ενδεδειγμένη (θα μπορούσε να την είχε υιοθετήσει κι ο δήμαρχος στην προσφώνησή του).

Κάτι τέτοιο βέβαια θα ήταν αντικειμενικά αδύνατο να υιοθετηθεί από το δήμο και τη δημοτική αρχή, για τους λόγους που όλοι καταλαβαίνουμε και κατανοούμε (άλλωστε, εκλογές έρχονται και για την αυτοδιοίκηση και όλοι οι παραπάνω μοιράζονται την ίδια αγωνία…)

Ο ίδιος ο Πρωθυπουργός -σε μια κρίση ειλικρίνειας στην ομιλία του-έθεσε θέμα αξιοπιστίας των όσων λένε… (Αν κρίνουμε από τις μέχρι τώρα υποσχέσεις και  πράξεις τους ειδικά στο θέμα της στελέχωσης του υφιστάμενου Νοσοκομείου και συνολικά των δομών υγείας στο νησί, δεν πιάνουν ούτε τη βάση…)

Σε ότι αφορά την υπόσχεση του νέου Νοσοκομείου (αν θυμάστε καλά είχε ανακοινωθεί και στη συνάντηση που είχαν ο δήμαρχος Κω και ο δικαιολογημένα πανηγυρίζων Ιωάννης Παππάς με τον Κ. Μητσοτάκη εδώ και περίπου 1,5 χρόνο http://aegeanews.gr/featured/372032/to-neo-nosokomeio-tis-sto-linopoti-pairnei-sarka-kai-osta-prothypourgos-edose-prasino-fos-gia-tin-anegersi-tou-synantisi-pappa-th-nikitara-foto/) και πάλι στην ίδια (πιο ανοιχτή) ανακοίνωση μείναμε σήμερα με την υπόσχεση ότι δόθηκε εντολή να ξεκινήσουν οι μελέτες… (με τον Μάνο να κοιτάει συνεχώς τα χαρτιά του και τον Βασίλη επίσης συγκρατημένο, σε σχέση με τα διαρκή χαμόγελα του Ιωάννη και της Μίκας).

«Η χρηματοδότηση λέει είναι εξασφαλισμένη. Αφορά τόσο πόρους από την Περιφέρεια όσο και από τα χρηματοδοτικά εργαλεία που έχουμε, του Ταμείου Ανάκαμψης και του ΕΣΠΑ, καθώς επίσης και από τις ίδιες τις δομές του Υπουργείου Υγείας».  Δηλ. το γνωστό «λεφτά υπάρχουν» («εδώ λεφτά, εκεί λεφτά πουν τα λεφτά;» όπως υπήρχαν και υπάρχουν για τα μνημεία και τις εκκλησίες και ακόμα δεν φτιάχτηκαν πέντε χρόνια μετά το σεισμό…) Άραγε πόσα χρόνια θα πάρει να προχωρήσει η νέα υπόσχεση… και που θα βρίσκονται όλοι οι σημερινοί παριστάμενοι μέχρι τότε;;

Όσο για τα περί αξιοπιστίας… Μα είναι προφανές: Ήρθε προ τριμήνου σύσσωμη η ηγεσία του Υπουργείου Υγείας στο νησί του Ιπποκράτη για πρώτη φορά (όχι φυσικά για τον Ιπποκράτη, ή κάποιο διεθνές συνέδριο από τα πολλά που έχουν γίνει, ορκωμοσίες κλπ, ούτε για το Ασκληπιείο και την Ιπποκρατική ιδέα), αλλά για τα εγκαίνια της γεννήτριας οξυγόνου του κ. Γιαννακόπουλου της ΒΙΑΝΕΞ.

Ωραία. Και πάλι καλοδεχούμενοι ήταν. Ήρθαν, είδαν, άκουσαν, κατέγραψαν (υποτίθεται), υποσχέθηκαν και απήλθαν.

Έγινε τίποτα;  Όχι. Αντί καλύτερα χειρότερα με την παραίτηση της μοναδικής Παθολόγου κλπ.

Ένα μήνα μετά, διοργανώθηκε με απρόσμενα ικανοποιητική συμμετοχή και προσέλευση το «Παγκωακό συλλαλητήριο», δίνοντας ένα (ας πούμε) επιπλέον διαπραγματευτικό χαρτί στον δήμαρχο τους εκπροσώπους παρατάξεων και φορέων που πήγαν στην Αθήνα να διεκδικήσουν «άμεσες λύσεις».

Πήγαν στην Αθήνα τους βρήκαν, τους ξανά- υποσχέθηκαν ότι ΘΑ… έρθουν δύο γιατροί. Είδατε εσείς τίποτα μέχρι τώρα, κοντά δυο μήνες μετά;

Ας το πάρουμε απόφαση. Από δω και πίσω ότι ΘΑ ακούγεται είναι πλέον «κάλπικο» (εκ της κάλπης).

Άρα τι συζητάμε;

 

Από την άλλη είναι και η συγκυρία που περιγράφουμε παραπάνω η οποία θέλει ιδιαίτερη προσοχή και εθνική ομοψυχία, καθώς δεν «μύρισε» εκλογές μόνο στην Ελλάδα, αλλά και στην γειτονική Τουρκία που είναι ακόμα πιο κρίσιμες (όπως έχουμε ήδη διευκρινίσει γιατί) και που εξηγούν ίσως το «αμόκ» του Ερντογάν και των περί αυτόν, βλέποντας ότι οι τίτλοι ενός ιστορικού «τέλους» αναπόφευκτα έχουν αρχίσει σιγά σιγά να πέφτουν.

 

Τα μόνα «κάλπικα» που εύλογα κρατούν σε εγρήγορση το Υπ. Άμυνας, τις ένοπλες δυνάμεις της πατρίδας μας, όπως και όλους μας συνολικά, είναι  τα «αφιονισμένα γαυγίσματα» Ερντογάν και των υπολοίπων διεκδικητών των επικείμενων τουρκικών προεδρικών εκλογών.

Που -όπως πολύ σωστά έχει γραφτεί-υποβάλλουν τον τουρκικό λαό σε μια ασυνείδητη διαδικασία πολεμικής προπαρασκευής. Τα εξαπτέρυγα και οι υπουργοί-παραγγελιοδόχοι του αναμασούν μια μπουρδολογία περί 152 νησιών στο Αιγαίο που δήθεν η Ελλάδα κατέχει ετσιθελικά, διαγράφοντας διεθνείς συνθήκες και συμφωνίες που ισχύουν 100 χρόνια και βάλε.

Η προσοχή όλων μας πρέπει να είναι ιδιαίτερα αυξημένη -όπως έγκαιρα έχει προειδοποιήσει το ελληνικό Υπ. Άμυνας- για την αντιμετώπιση υβριδικών απειλών μέσα στο κατακαλόκαιρο, τόσο από μεταναστευτικές ροές όσο και από άλλους ‘καυτούς’ κινδύνους (εμπρησμούς-πυρκαγιές, ναυάγια-προκλήσεις κλπ).

Αν προσέξατε στο τέλος της σύσκεψης στο Δημαρχείο Κω ο Πρωθυπουργός ζήτησε από τους εκπροσώπους των ενόπλων δυνάμεων που ήταν παρόντες αλλά και τον δήμαρχο Κω ιδιαίτερη επαγρύπνηση για το καλοκαίρι και την αντιπυρική περίοδο.

Ο Ερντογάν έχει ξεκινήσει το παίγνιο με τα ερευνητικά πλοία και τα γεωτρύπανα, επιχειρώντας να δημιουργήσει τετελεσμένα και να ταπεινώσει την Ελλάδα σε περίπτωση που δεν αντιδράσει. Και βέβαια σε περίπτωση προβοκάτσιας που μπορεί να εμπλακούν οι ελληνικές δυνάμεις θα βγει να πει διεθνώς ότι ‘να, οι Έλληνες ξεκίνησαν την κρίση…»

Και όποιος νομίζει ότι τάχα οι «σύμμαχοι» θα βγουν να μας υποστηρίξουν ή να πουν ότι η Ελλάδα έχει δίκιο, είναι ιστορικά και γεωπολιτικά… βαθιά νυχτωμένοι.

Μακάρι να μην το δούμε και το ζήσουμε (ξανά).

 

64 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Έτσι σκέπτονται όλο οι λογικοί Γιάννη έχουν τις επιφυλάξεις τους. Όμως τα παιχνίδια της εξουσίας είναι ύπουλα και επικίνδυνα. Όσο για το νέο νοσοκομείο ας στελεχωσουν και να βελτιώσουν το παλιό και νά αφήσουν τις προεκλογικές κούφιες υποσχέσεις. Με το θα.. θα.. μόνο την ελπίδα ποτίζεις χωρίς να σου κοστίζει.Τοσα χρόνια ίδια εύκολη υπόσχεση με διαφορετικούς θεατρίνους.

  2. Βρωμησε ο τοπος απο ληγμενα λογια μιας χρησεως και καταντησαμε ζητιανοι μιας αληθειας….ΟΜΩΣ σε μια χωρα που ο ηλιος του πολιτισμου βρισκεται καθηλωμενος σκοπιμα, χαμηλα στον οριζοντα ακομα και οι νανοι ριχνουν μεγαλες σκιες.

  3. Σε θελουν φτωχο για να τους εχεις αναγκη. Σε θελουν αμορφωτο για να πιστευεις οσα σου λενε. Σε θελουν φοβισμενο για να μην τους αντιστεκεσαι.

  4. Στην Ελλάδα εδώ και πολλά χρόνια έχουμε να διαλέξουμε ανάμεσα στον κακό και τον χειρότερο. Νομίζω ότι πλέον και για την Τουρκία ισχύει αυτό και δεν ξέρουμε τι θα είναι καλύτερο ή χειρότερο για μας.

  5. Κυρία Ξανθίππη.. Μακάρι να γράφατε περισσότερο εσύ και κ Κιαρης

    Διότι από πουλημένος δημοσιογράφους.. Πήξαμε.. Πήξαμε στην πλύση εγκεφάλου ότι λύσαμε το μεταναστευτικο ενώ 100αδες καθημερινά λαθρο περνανε τον Έβρο..και σύντομα θα δώσουν νόμιμη εργασία στους λαθρο.. υπάρχουν. Βίντεο και ντοκουμέντα για όλα αυτά. . Όταν αποστρατικοποιουν τα νησιά και την χώρα,,. Και κάνουν συμφωνίες Αμερική και Τουρκία για μοιρασμο εξορηξεις πετρέλαιων.. Όταν.. Υπόσχονται υγεια ενώ έχουν σκοτώσει έμμεσα χιλιάδες με το θανατηφόρο εμβόλιο.. Όταν υπόσχονται ευημερία, όταν στέλνουν όπλα στην Ουκρανία,, και ως συνέπεια έρχονται κυρώσεις σε όλους τους τομείς στους Έλληνες,.. Φτωχεια,… Όταν επίκειται ο Έλληνας να μην μπορεί να ζήσει από τον φθινόπωρο…ομως έτσι πρεπει να γίνει για το σχέδιο των παγκοσμιοποιητων.. ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ, ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ

  6. Γι’αυτό αγαπητέ Γιάννη ας τα πάρουν καλύτερα οι Τούρκοι τα νησιά μας μπας και δούμε μια άσπρη μέρα… Αφού σε μικρότερα νησιά οι κάτοικοι μεταβαίνουν «απέναντι» αν χρειαστεί ιατρική φροντίδα..

  7. Κρατήστε μικρό καλάθι για τις αμφιβολίες σας και μην κρίνετε εξ ιδίον τα αλλότρια. Ο συγκεκριμένος πρωθυπουργός δεν έχει καμία σχέση με τους προηγούμενους ερασιτέχνες που ούτε για αντιπολίτευση δεν κάνουν. Το αποτέλεσμα μπορεί να σας εκπλήξει. Να δω τότε τι κατηγορίες θα λέτε. Δε θα σας αρέσουν τα πλακάκια μάλλον??????

  8. Σταματήστε την γκρίνια.Η Ελλάδα σε σχέση με τους γείτονες της είναι σε πολύ καλύτερη μοίρα και περνάμε πολύ καλύτερα από όλους τους λαούς τριγύρω μας.Βόρεια και ανατολικά.Απολαύστε το καλοκαίρι και όλα θα πάνε καλύτερα.Έλεος με τη μιζέρια .

  9. Ένα ΘΑΑΑΑΑΑΑΑΑ είπε και όλοι οι πληρωμενοι κλακαδόροι στο δημαρχείο άρχισαν τα ζήτω. Μετά τις εκλογές του Οκτώβρη μην τους είδατε

  10. ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΙΣΩ; ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΛΕΜΕ.
    ΚΑΙ ΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΑΙΣΙΟΔΟΞΟΙ
    .ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΗΔΕΝΙΣΤΕΣ

  11. https://images.app.goo.gl/7eciBuAw4JfaJWhH6

    Οποιοιδήποτε συνειρμοί και ομοιότητες με το θέμα,είναι εντελώς.. τυχαίοι.
    Εκτός των συνειρμών με σχόλια κάποιων συγκεκριμένων σχολιαστών που είναι το ίδιο και το αυτό!!!

  12. Δεν είμαι Τισό μεγάλη αλλά Σεν θυμάμαι ποτέ πρην να παρακαλούσαν τους εργαζομενους να πάνε για δουλειά και οι εργαζόμενοι να διαλέγουν που θα δουλέψουν.Από τότε που θυμάμαι ποτέ δεν είχαμε το πάνω χέρι στρατιωτικά με την Τουρκία (Οι ίδιοι το λένε )Όσο και να γαυγιζουν και να παρακαλάνε δεξιά και αριστερά να τους δώσουν όπλα.Στα σχολεία όλα κυλούν όμορφα και τα παιδιά είναι αφοσιωμένα στα μαθήματα τους.Ποτέ δεν υπήρχαν λιγότερα κενά από καθηγητές φέτος και Μαλιστα διορισμένων από την αρχή.Στα πανεπιστήμια το πρόβλημα του ΣΥΡΙΖΑ και του ΚΚΕ είναι αν ένα στέκι αναρχικων θα γίνει βιβλιοθήκη και αν θα μπει ένας έλεγχος να μην Μπένι βγαίνει ο καθένας στις σχολές.Ναι είχαμε μια παγκόσμια κρίση που την επιδεινώνει ο πόλεμος του δικτάτορα Πούτιν .Ναι περάσαμε μια πανδημία αλλά συνεχίζουμε από εκεί που μας έκοψε τη φορά το 2019.Το μεταναστευτικό με την τάξη που εβαλε η κυβέρνηση σχεδόν το έχουμε ξεχάσει.Ναι έχουμε υψηλό πληθωρισμό αλλά θα τον ξεπεράσουμε .Ναι δεν έχουμε καμία έλλειψη .

    • Άσχετη, ανίδεη, άστοχη,γενικόλογη με αόριστα επιχειρήματα μαθητή δημοτικού.

      • Ένταξη είπαμε υπάρχουν και κάποιοι που θέλουν τον καραφλό με τις κρέμες για την καράφλα (μήπως μας βγει ο νέος Τραγκας;Τι έγιναν άραγε οι οπαδοί του εδώ που μας μετέφεραν απόψεις του κόμματος του με copy paste;)Τους λειπει ο Κατσιδιαρης και τα μπράτσα του;Μήπως ο Αλέξης;Χαίρομαι ειλικρινά όταν με βρίζουν τύποι σαν αυτούς.Διαφέρουμε.

        • Εκατό φορές κηραληφές,απ τα Θαλασσοδάνεια,τα καστόρια με τις χρυσές καδένες

          απ τις βουλευτές με τα μποτοξ που παραμορφώνουν μάτια και φρύδια,από αχαίρευτους που δεν δούλεψαν ποτέ τους αλλά έχουν καταθέσεις εκατομμυρίων έξω,απ τα κόμματα που χρωστούν δάνεια..απ τους επιδοτούμενους μεγαλοξενοδόχους,απ τα ρεμάλια που τα χουν βρει σε όλα με τους απέναντι και με δουλεύουν με ανακοινώσεις.
          Και υπάρχει και το λευκό για να κοιμάμαι ήσυχος ότι δεν λογιζω τα 500 ευρώ με 12ωρα σαν μισθό και καταπολέμηση της ανεργίας,που δεν βλέπω τον συμπολίτη μου να μην έχει να πληρώσει ρεύμα,αλλά να του λένε πόσα εκατομμύρια τουρίστες ήρθαν..
          Μια συνουσία είναι κ αυτό που λες….

        • και πως είναι να ‘πέφτω στα ‘βράχια’…..να δω τι διαφορά έχει ο σωσμένος με 330 δις στην πλάτη του με υποθηκευμένα τα πάντα για 10 γενιές με τον… πνιγμένο..έχω μια περιέργεια πατσαβούροβα μου.

        • Έχουμε αυτούς προστέθηκες και συ ..στην αμερόληπτη δημοσιογραφία

          Ευτυχώς έμεινε ο Πορτοσάλτε, ο Αυτιάς, ο Ευαγγελάτος (που πήρε και βραβείο!! ), η Σία, η Μάνδρου, ο Κουρτάκης, ο Μπάμπης (που θα πάει, θα επανέλθει στη δημοσιογραφία κι αυτός), ο Μάνεσης, ο Χατζηαποτέτοιος, και αρκετοί άλλοι (ων ουκ έστιν αριθμός) που κρατάνε ψηλά το επίπεδο της δημοσιογραφίας, και δίνουν βαθμούς στην λίστα της ελευθερίας του τύπου…

    • Μας παρακαλάνε να δουλέψουμε και δεν πάμε,το γκαβό που δεν έχει πάει να δεί τις συνθήκες εργασίας στα κάστρα,σε λίγο θα μας πείσει ότι έχουμε ανώτερο βιοτικό επίπεδο απ τις υπόλοιπες χώρες, κρατική υποστήριξη, υποδομές, υγεία, φροντίδα για τρίτη ηλικία.
      Η σαχλαμάρω του φόρουμ κάνει επιστημονική ανάλυση,με τεκμηριωμένα επιχειρήματα….του Harvard.
      Είπαμε να σχολιάζουμε, αλλά αυτή πιστεύει ότι απευθύνεται σε έντομα.

  13. εάν στις επόμενες εκλογές έχουμε κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, ο Δήμαρχος θα κάνει νέα φιέστα με τον Τσίπρα ??
    Όπου φυσάει ο άνεμος !!!

  14. Είναι Αληθεθα ότι ο Βελόπουλος έχει μεγαλύτερη περιουσία και από τον Τράγκα;Ότι έχει τη Ρωσίκη πρεσβεία χορηγό;Ότι τα λεφτά του τα έχει στη Γερμανία επειδή λέει και Καλα κάνει δουλειές εκεί;Γιατί δεν τις κάνει εδώ να δουλεύουν Έλληνες;

      • Ή μάλλον θέλεις και μεταγλώττιση…βάλτο στο google translate.απο τα ελληνικά στην … γλώσσα που επικοινωνείς.Αν δεν την έχει,τότε στην νοηματική.

        • Καλα και ο Τραγκας φτωχός το έπαιζε … επαναστάτης και κατατρεγμένος.

    • είναι ίδιες με ενός σεφ 5άστερου,αλλά και 36 ακίνητα…Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης δηλώνει εισοδήματα ύψος 82.017 ευρώ. Τα εισοδήματα προέρχονται βασικά από την βουλευτική του αποζημίωση. Την ίδια ώρα, η κυρία Γκραμπόφσκι δηλώνει εισοδήματα της τάξης των 36.671 ευρώ από μισθωτές υπηρεσίες και 28.000 από ακίνητα. Η οικογένεια του Σε ότι αφορά τις καταθέσεις ο Κ. Μητσοτάκης έχει συνολικά 5.500 ευρώ ενώ η σύζυγός έχει σε τράπεζες του εξωτερικού και εσωτερικού 249.823 ευρώ και 177.711 δολάρια. Το πρωθυπουργικό ζεύγος διαθέτει αρκετά ακίνητα και συμμετοχές, καθώς συνολικά διαθέτουν 36 ακίνητα σε Κρήτη , Αθήνα και Τήνο.
      https://www.google.com/amp/s/www.ethnos.gr/Politics/amp/168177/pothenesxessthdhmosiothtaoidhloseisperioysiakhskatastashstonpolitikon
      Ρίξε μια ματιά σ όλους…αν φορέσεις γυαλιά θα δεις μέσα στους 10 πιο πλούσιους από πιο κόμμα είναι οι περισσότεροι… άντε και καλά ξυπνητήρια.

    • Η αποκάλυψη του δημοσιογράφου Κώστα Ντελέζου:
      Ο δημοσιογράφος της εφημερίδας Τα Νέα, εντόπισε την παλαιά λίστα με τις διαφημίσεις που είχαν δοθεί επί Κώστα Καραμανλή στις εφημερίδες. Και όπως φαίνεται από την ανάρτηση, «η κυριακάτικη εφημερίδα «Η ΧΩΡΑ» του Γιώργου Τράγκα, κατά το εννεάμηνο του 2006 (Ιανουάριος – Σεπτέμβριος) είχε πουλήσει συνολικά 59.239 φύλλα, έχοντας μόλις το 0,1% της συνολικής κυκλοφορίας των κυριακάτικων φύλλων!

      Όμως, αυτό ουδόλως εμπόδισε τους διοικούντες το Δημόσιο (υπουργεία, ΔΕΚΟ, Οργανισμούς κλπ) να …σπρώξουν στον Τράγκα συνολική κρατική διαφήμισηνα …σπρώξουν στον Τράγκα συνολική κρατική διαφήμιση ύψους 1.425.943 ευρώ (!!!), δηλαδή ένα ποσό πολύ μεγάλο σε σχέση με την κυκλοφορία της εφημερίδας του…!

      Σημειώνεται, γράφει ο Κώστας Ντελέζος, ότι για το ίδιο διάστημα η «ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ της Κυριακής», με 4.134.510 συνολικές πωλήσεις φύλλων, εισέπραξε από το Δημόσιο μόλις 971.046 €. Και συνεχίζει:

      Το βέβαιο είναι ότι τα χρήματα στον Τράγκα κάποιοι του τα έδιναν σκανδαλωδώς και πως δεν τα έπαιρνε μόνος του…

  15. Ο άλλος λέει 200 χρόνια δεν θέλει άλλο.Καλα ποσό χρόνων είναι;Αν δεν σου αρέσει να σου δίνουν λεφτά άντε στο βουνό να τρως βρούβες και άσε εμάς να ζούμε και να προοδεύουν τα παιδιά μας.

  16. λαέ τής Ελλάδος! θα θα θάθα! … καί θα θα θα θαθά θα. συνεπώς… θά θα ΄θα θά! κλείνοντας… θά θα θα ΄θά θα θά!!!!!!!!!! (χάρρυ κλύν)

  17. ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΤΣΟΥΒΑΛΙΑΖΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΣΑΚΙ Κ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΤΕΣ ΤΟΤΕ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΝΕΡΟ ΣΤΟΝ ΜΥΛΟ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ Κ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΚΡΑΙΩΝ ΠΟΥ ΕΠΙΔΙΩΚΟΥΝ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΤ ΑΝΑΘΕΜΑ ΟΛΗ Η ΧΩΡΑ ΔΩΣΤΕ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟ ΜΗΝ ΕΙΣΤΕ ΤΣΙΓΓΟΥΝΑΚΟΙ Κ ΚΡΥΠΤΟΠΑΣΟΚΟΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ΕΠΕΙΔΗ ΟΙ ΑΧΛΑΠΕΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΤΕ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΣΑΣ ΔΟΥΛΕΥΑΝ ΨΙΛΟ ΓΑΖΙ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟΙ ΑΠΛΑ ΟΤΙ ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ ΕΥΚΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΟΥΛΕΜΑ Κ ΣΤΟ ΜΠΙΚΙΚΙ ΟΛΟΚΛΗΡΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕ ΜΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΧΩΡΑ Κ ΤΗΝ ΟΔΗΓΗΣΕ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ Κ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΤΡΥΠΑΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΕΔΩΣΕ ΨΩΜΑΚΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΔΑΝΕΙΚΟ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ ΠΙΣΩ ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΑΞΙΖΑΜΕ ΔΕΝ ΤΟ ΔΟΥΛΕΨΑΜΕ ΔΑΝΕΙΖΟΤΑΝ Ο ΑΝΤΡΙΚΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΕΚΛΟΓΑΡΕΣ Κ ΝΑ ΓΛΕΝΤΑ ΦΑΤΕ ΓΛΕΝΤΙΑ ΤΩΡΑ Κ ΚΑΛΗ ΧΩΝΕΨΗ

  18. Ούτε ένα σχόλιο για τον Τράγκα;Βρίζατε και βρίζετε Ευαγγελατους Πρωτοψαλτες ,Σκαι ,Μέγα κλπ.ότι τα οικονομούν γιαυτο προωθούν τα εμβόλια.Τελικά αυτοί που είναι εναντίων περνάνε περισσότερα;Μπροστά στον Τράγκα δεν φτουράμε.Όταν βγουν και τα λεφτά του καραφλού με τις κρεμουλες που βγαίνει σε όλα τα περιφερειακά κανάλια τρώει του κόσμου τα πρόστιμα αλλά εκεί.Μπισνες.Τόσα βγάζει από τις κρεμουλες που δεν τον νοιάζει;Όταν μάθουμε θα…καραφλιασουμε στο τέλος.Αν σκευτεις ότι 4-5 στους 100 τον ψηφίζουν για να τους σώσει σε πιάνει απελπισία.

    • Είσαι ότι πιο ηλίθιο πέρασε από τοπικό φόρουμ,ανίδεη.. άσχετη… κούτσουρο..ούτε καν γνωρίζεις πως και από που ξεκίνησε ο Τράγκας και ποια η ιστορία του.. βαθύς ύπνος

      • Μετέφερες και εσυ με copy paste τις θέσεις του Κούβελα του αντιπροσώπου του Τράγκα ;Τι έγινε αυτό το παιδί;Εγώ είμαι όλα αυτά που λες ,εσυ τι είσαι ακριβώς;

        • Δεν θα εκπλαγώ αν προσπαθήσεις να ενσωματώσεις στην Ελλάδα κάνα πρόσφυγα

          για να ‘συμβαλεις’ στην επίλυση του δημογραφικού μας προβλήματος.. αμαρτία να φεύγουν οι νέοι μας εξωτερικό αφού η ανεργία μειώνεται και να μην αντικαθιστούνται από μετανάστες χωρίς νόμιμα χαρτιά..κάνε ένα καλό και ξέρεις εσύ..θα το βρεις με κάποια θεσούλα στο Δημόσιο..
          Εσύ λες ότι νοιάζεσαι για τα παιδιά μας..να η ευκαιρία…μια τσάρκα στο λιμάνι και να το χαρέμι…αυτά δεν είπε ο πρωθυπουργός σήμερα;

        • Ονυχοκόπτης ανοξείδωτος, συγκριτική δοκιμή μάσκαρα,κους-κους επώνυμων,άρθρο του Θάνου Ασκητή για την αναπαραγωγική δυνατότητα των… προσφύγων.

        • ..όπως ο Λοβέρδος ένα πράγμα..
          Τι διάβασες το έγγραφο της νοβαρτις;ξέρω ότι δεν χάνεις τέτοια..

        • ..καιρό Κουρής..το άλλο τσομπανόσκυλο του Ταύρου βγήκε να πει για τον Τράγκα..λες και ειναι μυξοπαρθένα.
          Πες αλεύρι…. ο Λοβέρδος της νοβαρτις σε γυρεύει..Χαχα χαχαχαχ

        • Ψεκι τελικα εισαι επικινδυνα ΗΛΙΘΙΟΣ…
          μεχρι και ο ενας γιος του Τραγκα αποποιειται την ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ που του αφησε….
          και βγαινεις εσυ σαν συνηγορος της συμφορας να μας πεις παπατζες….
          συμβουλη:ΜΗΝ ΨΕΚΑΖΕΣΑΙ ΠΟΛΥ ΜΕ ΚΟΛΩΝΙΕΣ!!!!

    • Δεν είμαι σίγουρος αν πουλάει και μπορεί να σου στείλει, ειδάλλως σε φαρμακείο μαζί με τα συνταγογραφημένα σου.
      Είναι άσχημο πράγμα ο κνησμός ευαίσθητων σημείων…

  19. Είναι που ο κοροφωνοιος έληξε, και πήραμε την ελευθερία μας πίσω.. Είναι που από μια δόση… Και είσαι προστατευμενος φθάσαμε στις 5..να τις εκατοστησουν.. Τώρα ναχεις το κινητό ανά χείρας η το χαρτί να σκαναρεσαι ΜΊΑ ΖΩΉ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΕ..
    Απόλυτα επιτυχημένος ο σκοπός τιυς,, απλά ίσως χρειαστηκε 2 και 3η δόση.γιανα έχουν απόλυτη επιτυχία. . Και για τιυς πιο ισχυρούς οργανισμούς που δεν ψόφησαν με τα 2,3..καθιερωθηκε 4..και αναμνηστική.. Να την θυμούνται για πάντα.. Πριντα τινάξουν.. Miranta εσύ.. Να τις εκατοστήσεις

    • Εγώ δεν είμαι γιατρός εσυ που είσαι ξέρεις καλύτερα.Η Απορια μου είναι εσυ έκανες copy paste και μας μετέφερες εδώ τα σχόλια και τις θέσεις του Τράγκα που πέθανε από τον ιό του και του εκπροσώπου του κυρίου Κούβελα ;Μαζί τα φάγατε;Εγώ σίγουρα θα ακολουθήσω ότι πει το επίσημο κράτος και οι υπευθηνοι γιατροί.Τόσο απλά.Δεν είναι όλα πολιτική .Τελικά τα επερναν αυτοί που ήταν κόντρα στο εμβόλιο η οι υπέρ;Έχεις καταλάβει;

  20. Πρέπει να ήταν η miranta… η ο » Νεοδημοκρατης» …ανθρωποι με μειωμένο iq.. Κοινώς αποβλακωση στο φουλ…και η φανατιλά συνεχίζεται.. Για να γελάμε με αυτούς.. Θα πεθάνουν βλακες… Όπως και είναι.

  21. Αν ο Τραγκας που ήταν απλά …. Δημοσιογράφος βρέθηκε με τόσα εκατομυρια,Φανταστητε ποσά έχει ο Βελόπουλος που έχει και κόμμα.

    • Επίσης αν ο Τραγκας με τοσα εκατομμυρια ΔΕΝ καταφερε να νικήσει τον κορωναιο… και χρειαζοταν ενα απλο εμβολιο για να μη φτασει στο θανατο, οπως γλιτωσαν τοσα εκατομμυρια ανθρωποι με διαβητη…
      Για σκεφτειτε το λιγο.

    • Εργάσθηκε στο περιοδικό «Εικόνες» της Ελένης Βλάχου, ενώ περιέγραφε ποδοσφαιρικούς αγώνες για τις αθλητικές σελίδες της «Μεσημβρινής». Κομβικό σημείο στην πορεία του ήταν η εφημερίδα «Βραδυνή», στην οποία και εργάστηκε επί σειρά ετών. Προσωπικός φίλος του δολοφονηθέντος Τζώρτζη Αθανασιάδη, μετά τον θάνατό του ανέλαβε την επανέκδοσή της.

  22. Βρέθηκε ο ένοχος για τις πυρκαγιές,, είναι στο τμήμα και ανακρινεται..
  23. Τελικά τι να λέει ο Μητσοτάκης από μέσα του για τους ψηφοφόρους του..

    Πόσο ηλιθιοι ναναι που με εμπιστεύονται…
    Και ο ίδιος ξέρει πόσο ότι ακολουθεί κάποιο σχέδιο..ενάντια στον λαό.. Που του επιβάλουν.. Αλλά απορεί τόσο.. Με τους φανατικούς που πιστεύουν σε αυτόν.. Που σε λίγο θα δώσει επίδομα έκτακτο…ηλιθιοτητας..στους ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ.. Πάντα μέσα από την εφαρμογή gov..

  24. Ο Μητσοτάκης μπροστά στον πύρινο κλοιό.. Σβήνει την φωτιά 🔥 (που ο ίδιος άναψε

    Με τα νέα υπερσύγχρονα συστήματα κατάσβεσης πυρκαγιών που μόλις παρέλαβε από το εξωτερικό… Οι πυροσβέστες τον βοηθάνε..Αυτός είναι ηγέτης. ..μαζι με τον λαό..

  25. Η πανδημία του χρήματος, των μιζών.. Είναι ανώτερη από κάθε άλλη αρρώστια..

    Και αυτή η πανδημία των πολιτικών… Μολύνει όλη την ανθρωπότητα με την βρωμιά τιυς.. Έχει εξαπλωθεί παντού,, παρακαλώ.. Για να προφυλαχτειτε κρατηθείτε μακριά από κάθε μίασμα πολιτικό.. Κλείστε τηλεοράσεις,.. Μην μολυνεστε άλλο με τα ψέματα, την προπαγάνδα…

    • Απλά πρόσεχε από που ενημερώνεσαι.Αν ακούς Τραγκες ,Βελοπουλους,Χιους και αλλα μαργαριτάρια ζεις σε ένα παράλληλο κόσμο.

  26. Ο Εβραίος Μητσοτάκης,, βρήκε λύση για το δημογραφικό.. Επιτέλους θα λυθεί το θέμα της υπογγενητικοτητας..

    για τους αλλοδαπούς.πακιστανους, τζιχαντιστες, και τις άλλες 48 κωλοφαρες.. Από το πουθενά .. Μόνο για τιυς Έλληνες μέτρα κατά των γεννήσεων… Με έχτρα φόρους. Χαράτσια, κατασχέσεις..
    Για τους αλλοδαπούς ΛΑΘΡΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ,,.. Προβλέπεται ΝΟΜΙΜΗ ΕΡΓΑΣΙΑ, δηλ τους νομιμοποιει..» Διότι υπάρχει έλλειψη εργατικού δυναμικού στην εργασία και στον τομέα της Γεωργίας,!!!.. και πρέπει να ενταχθούν στην κοινωνία,,.» . Άκου τον ξεδιαντροπο , (που ο ίδιος έχει καταστρέφει την πρωτογενής παραγωγή με φόρους για να φέρει το ολιγαρχικο μονοπωλίων 1, εταιρειών)
    Αυτό λέξη.. » η συνειδητή ένταξη αλλοδαπών στην ελληνική κοινωνία θα ανακουφίσει και την πληθυσμιακή μας υποχώρηση”.. Η δεύτερη γενιά των οικογενειών αυτών έχουν πια ως πατρίδα τους την Ελλάδα και τόπο καταγωγής τη χώρα των γονιών τους.

    Και η εικόνα των μαθητικών μας παρελάσεων θα αποδεικνύει ότι πράγματι αξίζουν να αποκαλούνται Έλληνες όσοι μετέχουν της ελληνικής παιδείας».

  27. Οι δικαιούχοι των οποίων η αίτηση έχει εγκριθεί μέσω της εφαρμογής,.μπορούν να προμηθευτούν τα κουπόνια για τα πατίνια
    Βασίκη προϋπόθεση η δήλωση αφμ, για το κουπόνι για 1 δωρεάν πατίνι έως 100 ευρώ..
    Το κράτος σε συνεργασία με τα πρακτικερ..προσφέρει το κοινωνικό έργο με δωρεάν 1 πατινιου σε κάθε4μελη οικογένεια.. Η πλατφόρμα θα είναι ανοικτή μέχρι τις 31 Αυγούστου..

  28. Από τα 54 σχόλια ο νυχτοφυλακας έχει γράψει τα 24.Σε αλλά θέματα περίπου 25 σχόλια. Καλά ρε βαρεμενε, σε πληρώνουν για αυτό; Ποιο αφεντικό νομίζει ότι ξενυχτας και εσύ το παίζεις, το πληκτρολόγιο σου; Μετά σου φταίει ο Μητσοτάκης. Ου να μου χαθείτε άχρηστα πλάσματα.Ο θείος ΦΡΑΓΚΑΣ (τραγικά) σας παλαβωσε, όμως θα σας αποτελειώσει ο κηραλοιφης(Βελοπουλος ).Συνολικά σε περίπου 150 σχόλια ~10 θεμάτων έχει γράψει ο νυχτοφυλακας και ένας~δυο βλαμμενοι τα 100 περίπου από όσα μέτρησα. Στο γιατρό δεν πήγες ακόμα. Κρίμα γιατί χειροτερεύει η κατάσταση. Πως θα βγει η σαιζόν; Κορόιδο ξύπνα….. Ουστ κ@προσκυλ@……

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ