Να το δούμε κι αυτό…

81
4924

Η «τρομοκράτηση» της κοινής γνώμης μέσα στη ροή όλων των άλλων γεγονότων, παραμένει καθημερινό φαινόμενο. Τώρα με αφορμή το άνοιγμα των σχολείων.

Αφού είδαν και απόειδαν ότι ούτε με υποχρεωτικότητες, ούτε με εκβιασμούς και απειλές κάμπτεται ένα 33% του πληθυσμού (σύμφωνα με κυβερνητικές δημοσκοπήσεις) που παραμένει επιφυλακτικό στα πειραματικά εμβόλια, η πίεση τώρα μεταφέρεται στους γονείς για τα… παιδιά, προκειμένου να εξασφαλίσουν τον μαζικό εμβολιασμό τους.

Και τα σχετικά δημοσιεύματα με το άνοιγμα των σχολείων (κάτι ανάλογα με την εφιαλτική «πρόβλεψη» του Ιουλίου για τα 10-20χιλ. κρούσματα του… Αυγούστου που τελικά ήταν όσο και τώρα):

«Σχολεία – «Βόμβα» Τζανάκη – «Έως 50.000 τα κρούσματα στα παιδιά – Στις 300-600 οι νοσηλείες»

Ακόμη πιο ανησυχητική είναι η πρόβλεψη των μαθηματικών μοντέλων του Πανεπιστημίου Κρήτης για τα παιδιά που θα αναπτύξουν βαριά νόσο. Από αυτές τις 50 χιλιάδες μολύνσεις, το 1,5% των παιδιών ενδέχεται να εκδηλώσει πιο βαριά συμπτώματα και ενδεχομένως να χρειαστεί νοσηλεία.

Κι ενώ μέσα σε 18 μήνες πανδημίας, οι νοσηλείες στα παιδιατρικά τμήματα των νοσοκομείων δεν ξεπέρασαν τις 240, τώρα δεν αποκλείεται να φτάσουν από 300 έως και 600, σύμφωνα με τον Καθηγητή Τζανάκη: «Έχουμε να κάνουμε με ένα στέλεχος που «χτυπάει» τα παιδιά πάρα πολύ. Από 300 έως 600 είναι τα παιδιά, που ενδεχομένως θα εκδηλώσουν σοβαρή νόσο. Αυτό υπό την αίρεση, βέβαια, ότι θα τηρηθούν κάποιες παραδοχές, δηλαδή θα τηρηθούν τα πρωτόκολλα και θα αυξηθούν και οι εμβολιασμοί. Γιατί δεν ξέρουμε τώρα, εάν θα ισχύσουν αυτά επακριβώς»»

 

Μ’ αυτά και μ’ αυτά έχουν «παραφορτώσει» τον κόσμο (εμβολιασμένους και μη, κυρίως τους τηλεθεατές των «δελτίων ειδήσεων» και των ανακοινώσεων των λεγόμενων «ειδικών-μαϊντανών») με μια παρατεταμένη αγωνία για τη δημόσια υγεία και την υγεία των οικείων τους.

Από την άλλη είναι εμφανής η κόπωση από τα μέτρα πρόληψης και τελευταία η ανησυχία για τις οικονομικές επιπτώσεις της πανδημίας που χαρακτηρίζουν την κοινωνία και συνιστούν σημεία που όλοι οι Έλληνες συμμερίζονται.

Ήδη -όσο και αν προσπαθούν να το αποκρύψουν ή να τους χαρακτηρίσουν γραφικούς, περιθωριακούς, πολιτικά ακραίους, θρησκόληπτους κλπ-  ένα σημαντικό μέρος του πληθυσμού αντιδρά έντονα.

Η πίεση και τα πρωτοφανή μέτρα -πέρα από το φαινόμενο των μαϊμού εμβολιασμών που κανείς δεν ξέρει την έκταση και το ποσοστό του, στους υποτίθεται «εμβολιασμένους» ή με πλαστά πιστοποιητικά σε όλη την Ελλάδα- προκαλούν σημαντική «υπόγεια» διεργασία και αντίδραση που βρίσκεται σε εξέλιξη και ακόμα δεν έχει ξεσπάσει.

Όπως αρχίζουν κάποιοι να διαβλέπουν όλοι αυτοί οι «αντιδρώντες» είναι ένα υπολογίσιμο μέγεθος που δείχνει ότι με τους χειρισμούς τους κατάφεραν να κάνουν τον «αντιεμβολιασμό» να έχει χαρακτήρα ευρύτερης κοινωνικής στάσης.

Ήταν που ήταν σοβαρή η έλλειψη εμπιστοσύνης στους θεσμούς της ελληνικής πολιτείας, έρχεται σε αυτή την κρίσιμη για την Ελλάδα φάση η ενίσχυση τέτοιων επικίνδυνων διασπαστικών τάσεων και  διαχωρισμού των πολιτών σε δυο κατηγορίες, για να φουντώσει το φαινόμενο αυτό.

Το πιο ήπιο σενάριο είναι αυτή η «υπόγεια αντίδραση» να αποτυπωθεί στις εκλογές (δεν λείπουν φυσικά και οι επιτήδειοι κομματικοί φορείς που προσπαθούν να «καπελώσουν» αυτό το κίνημα, ποντάροντας στην ευπιστία και στο γεγονός ότι ο Έλληνας ψηφοφόρος αρέσκεται κάθε φορά να καταψηφίζει παρά να υπερψηφίζει).

Φανταστείτε λοιπόν μέσα σε όλο αυτό το «ανάκατο» σκηνικό, ένα πιθανό νέο σκληρό lockdown (ή πολλά τοπικά, το ένα πίσω από το άλλο) το φθινόπωρο ή το χειμώνα με την φυσική έξαρση ιώσεων και κρουσμάτων.

Τότε οι κοινωνικές αντιδράσεις πολύ φοβόμαστε ότι δεν θα περιοριστούν μόνο μεταξύ των λεγόμενων αντιδρώντων «αντιεμβολιαστών», αλλά και μεταξύ των εμβολιασμένων (μαϊμού και μη) βλέποντας ότι η αναξιοπιστία, οι ανακολουθίες και οι παλινωδίες τους «χτυπάνε ταβάνι».

Αν το δούμε κι αυτό, εμβολιασμένοι και ανεμβολίαστοι να στραφούν εναντίον της Πολιτείας και των «ειδικών», μπουχτισμένοι, αποκαρδιωμένοι και εξοργισμένοι από όλο αυτό το σκληρό «πόκερ» που παίζουν κάποιοι επί τόσο καιρό στην πλάτη τους, τότε θα είναι μια συνολική μεγάλη ήττα όχι μόνο για το πολιτικό μας σύστημα (που έτσι κι αλλιώς είναι εδώ και καιρό απαξιωμένο), αλλά συνολικά για την κοινωνία και την ανθρώπινη υπόστασή μας.

81 ΣΧΟΛΙΑ

 1. Που ζουμε; και τι κάνουμε πια για όλα αυτα;
  Ας ξυπνήσουμε μιλάμε για τα παιδιά μας , για το μέλλον μας…
  Μόλις είδα ένα γνωστό μου που και καλά γύρισαν από Νορβηγία μόνιμα εδώ στο νησί μας αλλά θα φύγουν κακήν κακώς με όλα αυτά, γιατί υποχρεώσεων το 5χρονο παιδί του να φοράει μάσκα ενώ εκεί εννοείται πως δεν φοράει κανένα παιδί μάσκα σε σχολείο.
  Καταλάβατε τι μας κάνουν εδω; καταλάβατε τι κάνουν στα παιδιά μας;

  Και το άλλο το ακούσατε ε; Δεν κάνουνε προσευχή το πρωί και ο λόγος ξέρετε ποιος ειναι; πως θα γίνει λέει σεισμός αυτή είναι η δικαιολογία τους,ενώ μέσα στις αίθουσες εν ώρα μαθήματος δεν θα γίνει….
  Ας κάνουμε κάτι πρόκειται για τα παιδιά μας, ακόμα και εσείς που εμβολιαστηκατε δεν πρέπει να γίνονται όλα αυτά…
  Ας κάνουμε κάτι για τα παιδιά μας για το μέλλον αυτά είναι η δύναμη μας, η συνέχεια μας…..

 2. Έχεις δίκιο Γιάννη σχολιάζοντας επώνυμα και υπεύθυνα ερωτώ. Γιατί δεν βγαίνει κάποιος να μας πληροφορήσει σχετικά με τα ωφελη και τις αντενδείξεις των εμβολίων. Στο εμβόλιο της φυματιωσης γίνεται τεστ δοκιμαστικό Μαντου. Σε όλα τα φαρμακευτικά σκευάσματα αναγράφονται η σύνθεση οι ενδείξεις και οι αντενδείξεις . Φυσικά τα εμβόλια που βάλαμε εμείς και τα παιδιά μας μας έσωσαν .όμως εδώ πολλά λέγονται και ακούγονται θετικά και αρνητικά. Τι και ποιον να πιστέψουμε.;Νέοι άνθρωποι φεύγουν γιατί;

  • Τι ακριβώς ρωτάς όταν ήδη έχεις αποφασίσει και ξέρεις ότι φεύγουν νέοι άνθρωποι.Ενημέρωσε μας λοιπόν πόσοι νέοι έφυγαν στην Ελλάδα μετά από 5,5 εκατομυρια εμβολιασμούς ,πόσοι από τον ιό και πόσοι θα έφευγαν χωρίς τα εμβόλια και πως θα είμασταν σήμερα γενικά χωρίς εμβόλιο εδώ και παγκόσμιος.Εκτός αν είσαι από αυτούς που πιστεύουν ότι ο ιός είναι κατασκεύασμα του Μητσοτακη η του Τσίπρα.Έλεος πια .

   • Πως γίνεται όλοι οι νέοι με υποκείμενα νοσήμετα (καρδιοπάθεια, διαβήτη, παχυσαρκία κ.τ.λ) να (τους) πέθαναν από covid? Και όσοι πέθαναν από το εμβόλιο να (τους) πέθαναν από.. υποκείμενα νοσήματα ή .. άλλα αίτια που ΘΑ δείξει η νεκροτομή (και ποτέ δεν τα δείχνει)???

    • Το έπιασες μεγάλε.ΔΕΝ υπάρχει ιός.Έλεος πια μας έχετε ζαλίσει.Είπαμε θα πεθάνουμε όλοι οι εμβολιασμένοι και θα ζήσετε ελεύθεροι και θα κυριαρχησετε.

  • Ναι μεν, αλλά!!! Το θέμα το οδηγη στην νομική υπόσταση. ΔΕΝ λέει ΜΗ τα εμβολιαζετε. Απλά ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ.

   • Διάβασες τι γράφει; » Μη βιάζεστε αγαπητοί συνάδελφοι να εμβολιάσετε τα παιδιά. Δείξτε λίγο αυτοσυγκράτηση… Πέραν όλων αυτών αγνοείται συστηματικά το θέμα ασφάλειας. Ήδη οι μυοπερικαρδίτιδες στα παιδιά είναι αναμφισβήτητες και οι γιατροί έχουν προειδοποιηθεί για αυτές επισήμως από τις εταιρείες. Το θέμα της ασφάλειας ελέγχθηκε μόνον για 2 μήνες και θα ολοκληρωθεί κι αυτό μελλοντικά… Με το εμβόλιο λοιπόν δίνουμε την εντολή παραγωγής ακίδας στον οργανισμό μας. Και από αυτό και μόνο προκύπτουν πολλαπλά ερωτήματα, ιδιαίτερα για θέματα ασφάλειας (άμεσης και απώτερης). Η ασφάλεια είναι θεμελιώδης παράγοντας για τη συντήρηση της εμπιστοσύνης του κοινού στα εμβόλια. Η παράβλεψη του παράγοντα αυτού θα έχει σημαντικές συνέπειες μελλοντικά. Θα είναι βασικό λάθος λοιπόν να επιβάλουμε ένα Covid-19 εμβόλιο στα παιδιά χωρίς επαρκή δεδομένα ασφάλειας!» Όταν καταλάβεις τη διαφορά της υπόστασης με τη διάσταση θα μπορέσεις να κατανοήσεις ότι λέει ξεκάθαρα ΜΗΝ ΕΜΒΟΛΙΑΖΕΤΕ τα παιδιά!!! (Και οι μεγάλοι ας προσέχατε…)

    • Sorry. Εκτός από το κείμενο το τι γράφουμε έχουμε να κάνουμε και με τον αυτόματο διορθωτή. Και μας ξεφεύγουν κάποιες «διορθώσεις». Γράφω ΓΡΑΦΕΙΟ και διορθώνει ΣΦΑΓΕΙΟ. Άντε να βρής άκρη. Τώρα το να είσαι ΑΡΝΗΤΗΣ τα ερμηνεύεις κατά το δοκούν.

 3. Μόνο λύπη και αγωνία νοιωθουμε που θα κάνουν πειραματόζωα αθώους και αγνούς παιδικούς οργανισμούς αβασανιστα και ατεκμηρίωτα με πολλά αναπάντητα ερωτηματικά. Κάποιος να τα σώσει τα παιδιά και τα εγγόνια μας.

  • Αγαπητή ΞΑΝΘΙΠΠΗ πως θα αισθανθητε αν ένας γονέας ΔΕΝ εμβολιαση το παιδί του?

   Και αυτό πάθει κάτι γιατί θα πέσει θύμα των ΓΡΑΠΤΩΝ σας σκέψεων? Και ποιος σας είπε ότι είναι αβασανιστα και ατεκμηρίωτα με πολλά αναπάντητα…. Γνωρίζεται περισσοτερα από έναν ιατρο επιστήμονα? Και αν στο από πουθενά πετιέται ένας μαϊντανός «ιατρός» και λέει τα δικά του, ΓΙΑΤΙ ΕΣΕΙΣ πιανοσαστε από αυτόν και όχι από το ΣΥΝΟΛΟ σχεδον του ιατρικού κόσμου παγκοσμίως που συνιστά τον εμβολιασμό? Γνωρίζουμε και τα αρνητικά του εμβολίου, διότι και αυτό φάρμακο ειναι, αλλά μπρος στο θανατηφόρο ιό δεν νομίζω να υπαρχει αμφιβολία για το προς τα πού πρέπει νά γύρει η ζυγαριά. Και τελειώνω με το ΕΛΕΕΙΝΟ και ΑΙΣΧΡΟ περί τσιπαρισματος – αντιχρίστου – ρινισματων κλπ. Που βρισκόμαστε? Στον ΜΕΣΑΙΩΝΑ με μάγισσες και πυρές?

   • «Όπου υπάρχει απολυτότητα, υποχωρεί η επιστημονικότητα. Στην Ιατρική τίποτα δεν είναι απόλυτο. Το ενδεδειγμένο σήμερα αύριο μπορεί να αντενδείκνυται. Αμφιβάλλω για την υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού γιατί διακρίνω μια εμμονή σε απόλυτο βαθμό για την ασφάλεια του εμβολίου, τη στιγμή που καταγράφουμε σοβαρές παρενέργειες, κάποιες φορές και μοιραίες. Σπάνιες; Μπορεί και να συμφωνήσω. Όχι όμως ανύπαρκτες. Χωρίς σοβαρή καταγραφή παρενεργειών ποτέ δεν θα μάθουμε την επιστημονική αλήθεια.

    »Μετά από αυτό το νόμο αμφιβάλλω περισσότερο από ποτέ για την αγνότητα των προθέσεων τους.» Η επιστημονική κοινότητα είναι ΔΙΧΑΣΜΕΝΗ το σύνολο που λέτε είναι οι εγκάθετοι και πληρωμένοι της ΝΤΠ. Ποιος ιατρός επιστήμονας κατά τη γνώμη σας είναι ανώτερος του Γάλλου Νομπελίστα Luc Montagnier, της Γαλλίδας διεθνους φήμης γενετιστριας Δρ. Alexandra Henrion-Caude, τοῦ Δρ. Roger Hodkinson, κορυφαίου εμπειρογνώμονα σὲ θέματα υγείας στὸν Καναδά, του Δρ. Sucharit Bhakdi (Σούκαριτ Μπακτί), διεθνοῦς κύρους Γερμανού ἰολόγου–μικροβιολόγου, της Δρ. Carrie Madej (Κάρρυ Μαντέι) καθηγήτριας Ιατρικής στὸ Πανεπιστήμιο Ὀστεοπαθητικῆς του Παν/μίου Πενσυλβανίας κ τόσων άλλων…

 4. Φίλοι απογονοι του Ιπποκράτη, όσοι είμαστε.
  Από τον ΠΟΥ μέχρι σήμερα στους 20 μήνες της πανδημίας.
  Παγκόσμια κρούσματα 219 εκατομμύρια και 4.550 εκατομμύρια νεκροί.
  Ελλάδα κρούσματα 625 χιλιάδες και 14.300 νεκροί. Δεύτεροι στην Ευρώπη.
  Αυτά αδελφια, καληνύχτα………

 5. Το κακό είναι ότι σαν εμβολιασμενος δεν εκπέμπω 5G .Δεν έχω καθόλου σήμα.Τζάμπα το εμβόλιο.

 6. Για τη δημοσκόπηση της Kapa Research που γράφετε κ. Κιάρη, οι ανεμβολίαστοι είναι 45% απλή αριθμητική. Η δημοσκόπηση είναι απάτη.

  Οι ανεμβολίαστοι είναι 45%. Αν ίσχυαν τα νούμερα της ALCO η ΧΑ με 6% στους ανεμβολίαστους θα είχε τουλάχιστον 2.8% επι του συνόλου και η Ελ. Λύση 5.5% ακόμα κι αν κανενας εμβολιασμένος δεν τους ψήφιζε (κάτι σιγουρα που δεν ισχύει)… Απλή αριθμητική. Η δημοσκόπηση είναι απάτη.
  https://www.athensvoice.gr/politics/728955_dimoskopisi-alco-ti-psifizoyn-osoi-den-ehoyn-emvoliastei

 7. ΠΡΟΣ ΑΓΑΠΗΤΗ ΞΑΝΘΙΠΠΗ -ΑΓΑΠΗΤΗ ΑΝΩΝΥΜΗ- ΤΟΣΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΚΥΡΟΥΣ, ‘ΜΑΙΝΤΑΝΟΙ’ ΟΠΩΣ ΤΟΥΣ ΛΕΤΕ -ΕΧΟΥΝ ΑΜΦΙΒΟΛΙΕΣ -ΟΙ ΔΙΚΕΣ ΜΟΥ ΕΠΙΦΥΛΑΞΕΙΣ ΣΑΣ ΠΕΙΡΑΞΑΝ ; -ΛΕΤΕ ΚΑΙ ΕΓΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΩ ΑΓΩΝΙΑ ΑΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΥΝ ΤΑ ΕΓΓΟΝΙΑ ΜΟΥ; -ΚΑΙ ΑΝ Η ΡΩΣΙΚΗ ΡΟΥΛΕΤΑ ΠΕΣΕΙ ΣΕ ΑΥΤΑ- ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ; ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΠΟΥ ΟΙ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ‘ΕΙΔΙΚΟΙ’ ΕΣΠΕΥΣΑΝ ΝΑ ΑΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΚΑ ΚΑΛΥΜΜΕΝΟΙ;-ΟΤΑΝ ΑΡΡΩΣΤΗΣΟΥΝ ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΛΕΣ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΩΣ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΣΩΘΟΥΝ- ΟΤΑΝ ΟΜΩΣ ΠΕΣΟΥΝ ΚΑΙ ΚΟΙΜΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ.. ΤΙ ΓΝΩΜΗ ΕΧΕΤΕ; ΒΛΕΠΕΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΟΤΙ ΖΟΥΜΕ ΣΕ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ- ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΑΣ -ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ- ΕΛΛΕΙΨΗΣ- ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ -ΚΑΙ ΡΙΣΚΟΥ- ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΗ- ΕΓΩ ΔΕΝ ΣΥΜΒΟΥΛΕΨΑ ΚΑΝΕΝΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΕΙ ΑΥΤΟΣ Ή ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ -ΤΙΣ ΕΠΙΦΥΛΑΞΕΙΣ ΜΟΥ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΕΞΕΦΡΑΣΑ -ΝΑΙ ΕΙΜΑΙ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΕΜΒΟΛΙΩΝ -ΑΛΛΑ ΣΚΕΠΤΟΜΑΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΕΣ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΟΥΣ-ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ-

  • …η δεν θέλετε να καταλαβετε. Διαβάστε προσεκτικότερα τα γραφομενα μου. Όσο αφορά την ρώσικη ρουλέτα απλά η μία σφαίρα στην θαλάμη είναι ο ιός και οι άλλες 500.000 οι άδειες είναι το εμβόλιο. Όσο για τους επωνύμους ιατρούς – ερευνητές – νομπελίστες φροντίστε εκ πρώτης να δείτε αν είναι ΥΠΑΡΚΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ και αυτοί που είναι αν έχουν «προσωπικά απωθημένα» για κάποιο λόγο. Υπεύθυνα, ΚΑΝΕΝΑΣ παγκόσμιος οργανισμος υγείας δεν βγήκε να πει κάτι αρνητικό. Όλα τα άλλα είναι λόγια αέρα μέσω διαδικτύου.

   • Ε, όχι και Κανένας!!! Ο ΠΟΥ τι είναι; Ο ΈΝΑΣ!!! Σε καμία περίπτωση εμβολιασμός παιδιών κάτω των 18

    Ε, όχι και Κανένας!!! Ο ΠΟΥ τι είναι; Ο ΈΝΑΣ!!! Σε καμία περίπτωση εμβολιασμός παιδιών κάτω των 18

    Τι λέει ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας για τον εμβολιασμό παιδιών κάτω των 18;
    Οι «γιατροί των καναλιών» οφείλουν να ενημερώνονται πριν ενημερώσουν τον κόσμο
    Σαφέστατη θέση έχει λάβει ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας αναφορικά με τον εμβολιασμό παιδιών κάτω των 18 ετών. Στην επίσημη ιστοσελίδα του οργανισμού, αναφέρονται τα ακόλουθα για το θέμα:
    https://www.newsbreak.gr/ygeia/249600/ti-leei-o-poy-gia-ton-emvoliasmo-paidion-kato-ton-18/
    Άκου ΚΑΝΕΝΑΣ παγκόσμιος οργανισμός……Ελπίζω και εύχομαι να μην είστε γιατρός!!!

    • (κάνω ΚΟΠΥ ΠΑΣΤΕ !!!)…… Η στρατηγική συμβουλευτική ομάδα εμπειρογνωμόνων του ΠΟΥ (SAGE) κατέληξε στο συμπέρασμα ότι το εμβόλιο Pfizer/BionTech είναι ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ για χρήση από άτομα ηλικίας 12 ετών και άνω. Σε παιδιά ηλικίας 12 έως 15 ετών που διατρέχουν υψηλό κίνδυνο μπορεί να προσφερθεί αυτό το εμβόλιο μαζί με άλλες ομάδες προτεραιότητας για εμβολιασμό.

 8. Θα γίνω αντιεμβολιαστρια τέλος 2 δόσεις εμβολίου στη μέση πέρασα τον ιό και άσχημα , έκανα και τη 2η δόση και ξαναεχω ιό

  Θα γίνω αντιεμβολιαστρια τέλος 2 δόσεις εμβολίου στη μέση πέρασα τον ιό και άσχημα , έκανα και τη 2η δόση, είναι κάπου 2 μήνες και ξαναεχω ιό
  https://twitter.com/anelpiston/status/1438829145488777219

 9. Μια απορία που ζητάει απάντηση. Το 2020 της , είχαμε πολύ λιγοτερους θανάτους, από το 2019,που δεν υπήρχε τίποτα.!! (Ελστατ) Το 2021,ετος των εμβολίων, έχουμε πολλαπλάσιους θανάτους κ κρουσματα, από το 2020,που δεν τα Εμβολια.{ελστατ}Τι γίνεται Ρε παιδιά ???

  • Αστα μας επισες.Αυτά που λες δεν υπάρχουν ,fake στατιστικά μεταφέρεις.Καμία εστατ δεν λέει πουθενα αυτά.Ναι πρην βγει το εμβόλιο δεν πέθαιναν.Ηλίθιε το νουμερο 98 νεκρός στην Ελλάδα ήταν συγγενής μου.Δεν με ενδιαφέρει αν εμβολιαστείς απλά σταματά να μεταφέρεις νλακειες

 10. Ε, όχι και Κανένας!!! Ο ΠΟΥ τι είναι; Ο ΈΝΑΣ!!! Σε καμία περίπτωση εμβολιασμός παιδιών κάτω των 18

  Τι λέει ο ΠΟΥ για τον εμβολιασμό παιδιών κάτω των 18;
  Οι «γιατροί των καναλιών» οφείλουν να ενημερώνονται πριν ενημερώσουν τον κόσμο
  Σαφέστατη θέση έχει λάβει ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας αναφορικά με τον εμβολιασμό παιδιών κάτω των 18 ετών. Στην επίσημη ιστοσελίδα του οργανισμού, αναφέρονται τα ακόλουθα για το θέμα:
  https://www.newsbreak.gr/ygeia/249600/ti-leei-o-poy-gia-ton-emvoliasmo-paidion-kato-ton-18/
  Άκου ΚΑΝΕΝΑΣ παγκόσμιος οργανισμός……Ελπίζω και εύχομαι να μην είστε γιατρός!!!

 11. Ειλικρινά τώρα μπερδεύτηκα ακόμη περισσότερο. Δεν έχει νόημα να μιλάμε ούτε να γράφουμε μπερδευομαστε ακόμη πιο πολύ. Χίλιοι λένε υπέρ χίλιοι λένε εναντίον άντε να βγάλουμε άκρη.

 12. Δεν ντρέπεστε λιγάκι;
  Το νησί μας δεν έχει νοσοκομείο.
  Δεν έχει γιατρούς.
  Οι άνθρωποι πεθαίνουν με απλές περιπτώσεις.
  Χιλιάδες συντοπιτες μας τρέχουν Αθήνα και Ρόδο για να εξυπηρετηθουν και σε απλές περιπτώσεις και εσείς τον χαβά σας με τα εμβόλια και τα μη εμβόλια και τους εξωγήινους και όπως έλεγε η γιαγιά μου; Το Χωριό καίγεται κ η Π…… Α χτενιζεται.
  Ρε ουυυυυυυστ

 13. Προς "Αλλα καταλαβαίνω εγώ. Εσύ άλλα καταλαβαίνεις." Έλα πες την αλήθεια, με τα λεφτά του μπαμπά σπούδασες;

  Και η ινσουλίνη είναι κατάλληλη για όλους, οι οδηγίες όμως για το που μπορεί να χορηγηθεί είναι συγκεκριμένες. Κι εδώ σου λέει ότι είναι μεν κατάλληλο, αλλά η σύσταση είναι συγκεκριμένη «Σε παιδιά ηλικίας 12 έως 15 ετών που διατρέχουν υψηλό κίνδυνο μπορεί να προσφερθεί αυτό το εμβόλιο μαζί με άλλες ομάδες προτεραιότητας για εμβολιασμό. Οι δοκιμές εμβολίων για παιδιά βρίσκονται σε εξέλιξη και ο ΠΟΥ θα ενημερώσει για τις συστάσεις του ( εννοεί για μαζική χρήση) όταν τα στοιχεία ή η επιδημιολογική κατάσταση δικαιολογούν αλλαγή πολιτικής.

  Είναι σημαντικό για τα παιδιά να συνεχίσουν να εμβολιάζονται ΜΕ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ συνιστώμενα εμβόλια (αναφέρεται στα εμβόλια για άλλες ασθένειες εκτός COVID που έχουν εγκριθεί).» Τι δεν καταλαβαίνεις;

    • Τον πρεζάκια που έχεις υπόδειγμα,τον γνωρίζει από πρώτο χέρι όλος ο καλός ο κόσμος .
     Εγώ θα σου σύστημα ορό ,να τον κρατάς
     με το ένα χέρι και η ενδοφλέβια να σου προσφέρει ανακούφιση..
     Το τι θα βάλει στον ορό το ψυχιατρείο είναι άλλο θέμα.

 14. Ο Δημήτρης Αντωνίου, Γενικός Χειρουργός – Ογκολόγος, καλεσμένος σε συγκέντρωση πολιτών στη Χαλκίδα, έκανε ανάλυση της επικαιρότητας σχετικά με θέματα υγειονομικού ενδιαφέροντος, καθώς και νομικών θεμάτων. Ο κ. Αντωνίου παραθέτει ιατρικά στατιστικά στοιχεία από Ελληνικούς αλλά και διεθνείς οργανισμούς, από τα οποία εξάγονται αποκαλυπτικά συμπεράσματα !!!
  https://youtu.be/GhvKrQECLaw

 15. Και συνεργάσιμος με τους ψυχιάτρους, τα ψυχιατρεία και τους ψυχακηδες. Ό τι πεις. Αλίμονο. Εσυ τα γνωρίζεις από πρώτο χέρι αυτά, μπορούμε να σου πούμε όχι..

  • Με Γιαννακόπουλο μέντορα,ότι και να πεις, όσο και να ειρωνευτείς ψυχαναλύεσαι,σπορ είναι κ αυτό.

  • αποδεικνύει τα πάντα για σένα και φυσικά τις διεξόδους σου. Άντε και καλή ανακούφιση.

 16. Βρε άνθρωποι γιατί τσακώνεστε? Από κάποια στιγμή και μετά δε βγαίνει και νόημα. Οποίος δε συμφωνεί με τη γνώμη του αλλου του φοράει την τάδε η τη δεινά ετικέτα συνήθως πολιτική. Μπορούμε να βοηθήσουμε αλλήλους χωρίς πόλεμο? Μπορούμε να σκεφτούμε λίγο λογικά? Είναι δυνατόν, πιστεύει κάποιος ότι θέλει κάποιο σατανικό μυαλό να μας αφανίσει όλους με το εμβολιο? Από κει ξεκινάμε.

  • Όχι ο Γκέιτς όταν μιλούσε το 2011 για παγκόσμιο υποχρεωτικό εμβολιασμό

   δεν εννοούσε ‘μείωση του πληθυσμού’, αλλά ‘της πληθυσμιακής ανάπτυξης’. Όχι δεν είναι ‘σατανικό μυαλό’, το αντίθετο είναι τρομερά ‘φιλάνθρωπος’ και με αποδείξεις. Εσύ απλά ακολούθα το σχέδιο σαν πρόβατο. Είναι ‘για το καλό μας’. Το λένε και τα Hoaxes που χρηματοδοτεί αδρά ο Άδωνις. Η δήλωση του πάντως στο βίντεο είναι αληθινή. Την έχουν και σε μετάφραση ελεγμένη πλήρως. Προφήτης δεν ήταν, το σχέδιο το ήξερε από πρώτο χέρι πάντως… Για κάνε μπεεεε. https://factcheckgreek.afp.com/http%253A%252F%252Fdoc.afp.com%252F9CY2AU-1

   • Έμαθες και τον Γκειτς κουφαλίτσα.Τι είναι αυτός είπαμε;Εξωγήινος;Κατά του Αδωνη του εστηλε λεφτά ο Δίας να χρηματοδοτεί.Μπεεε.Απορια εσυ δεν είσαι που μίλαγες πρην 2 χρόνια για τον Σωρρος;Πρην 3 χρόνια για τους καπνούς που αφήνουν τα αεροπλάνα;(άσχετο δεν έχουν εξάτμιση…υδρατμοί είναι).Τέλος αν πράγματι μπορούσε κάποιος να περιορίσει την βλακεία ελαττώνοντας τους βλάκες Αξιος θα ήταν.Εξαλου εσένα δεν σε αφορά είσαι έξυπνος.

 17. Η ΜΑΣΩΝΙΑ ΤΩΝ ΨΕΚΑΣΜΕΝΩΝ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟ ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΠΡΟΣΩΠΟ ΚΑΙ Σ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΤΙΘΕΤΗ ΑΠΟΨΗ ΚΑΙ Σ ΑΥΟΥΣ ΠΟΥ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΗΝ ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ.
  ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΤΙΣ ΗΛΙΘΙΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΤΥ ΣΑΣ ΚΑΙ ΜΗΝ ΕΝΟΧΛΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΛΟΙΠΟΝ.
  ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΓΕΛΟΙΑ ΚΑΙ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΟΝ ΜΕΣΑΙΩΝΑ.
  ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΦΑΣΙΣΤΑΚΙΑ.

 18. Δημόσια Αρχή Υγείας στην Αγγλία το 70% των θανάτων covid-19 από τον Φεβρουάριο είναι άνθρωποι που είχαν εμβολιαστεί

  https://theexpose.uk/2021/09/05/latest-phe-report-reveals-the-vaccinated-account-for-70-percent-of-covid-19-deaths-since-february/ [Forwarded from The Exposé]
  ▪️70% of Covid-19 deaths since February 2021 have been people who were vaccinated according to the latest PHE report – see here (https://theexpose.uk/2021/09/05/latest-phe-report-reveals-the-vaccinated-account-for-70-percent-of-covid-19-deaths-since-february/)

  ▪️And now an F.O.I has revealed that there have been 4 times as many deaths in just 8 months due to the Covid Vaccines than there have been since 2001 due to every single other available vaccine. – see here (https://theexpose.uk/2021/09/06/breaking-f-o-i-request-reveals-there-have-been-4-times-as-many-deaths-in-8-months-due-to-the-covid-19-vaccines-than-there-have-been-due-to-all-other-vaccines-since-the-year-2001/)

  ▪️There have also been over 1.1 million adverse reactions to the Covid-19 injections reported to the MHRA including blindness, birth defects, paralysis, and stroke – see here (https://theexpose.uk/2021/09/02/uk-government-release-31st-report-on-adverse-reactions-to-the-covid-19-vaccines/)

 19. Αυτό που δεν καταλαβαίνει κανείς είναι γιατί δεν επιτρέπει η Κυβέρνηση την κυκλοφορία Κινεζικών εμβολίων

  Στα δελτία ειδήσεων μας πρήζουν τα αρχ…. με τους μόλους,τα λιμάνια,τα κοντέινερ,την αύξηση αποθηκών στον Πειραιά,την επέκταση του σιδηροδρομικού δικτύου με την Ευρώπη,τους δεσμούς με την Κίνα,το ενδιαφέρον Κινεζικών επενδυτικών funds,την χορήγηση Ελληνικής ιθαγένειας σε αγοραστή ακινήτου, κυκλοφορούν χιλιάδες Κινέζικα προϊόντα, μαϊμούδες, αντιγραφές,το 90% των κινητών χρηστών κινητής είναι από Κίνα, αλλά τα εμβόλια που έχουν εγκριθεί και απ’ τον Π.Ο.Υ. δεν μπορούν να κυκλοφορούν!!!!!!!
  Πώς να μην σου πουν ότι… απαυτώνεσαι μετά..όταν παίρνεις θέση στο πόλεμο των φαρμακευτικών.
  Ενώ υπάρχει ένα ποσοστό ανεμβολιαστων,που θα το έκανε το Κινέζικο,εσύ δίνεις ‘λαβές’ και δικαιώματα..
  Αύριο τα μαντρόσκυλα απ τα γραφεία θα ψάχνουν δικαιολογίες να δικαιολογήσουν τον μισθό τους .

  • Επειδή είσαι βλακακος.Η κυβέρνηση δεν είναι μόνη.Ανήκει σε οργανισμούς και στην Ευρωπαϊκή ένωση.Ακολουθεί τι προτείνουν.Ακόμα πιστεύεις ότι όλα είναι Ελληνικά και ο ιός του Μητσοτακη;Αλήθεια εσυ τώρα ψηφίσεις;Ναι ξέχασα είσαι ΧΑ η μήπως με τον Βελόπουλο;Μέχρι εκεί σε έχω.

   • Αυτό περί εθνικής κυριαρχίας και Εθνικής πολιτικής που κολλάει τότε; επειδή είσαι ο βλάκας του φόρουμ,το μαντρόσκυλα του κ….,διάβασες σήμερα καμία φυλλάδα της Καθαράς Δεξιάς;που μιλάνε για την παροχολογία ,το Τσοβόλα δώστα όλα και ‘κάνε κράτη Κυριάκο,δεν βγαίνει ο λογαριασμός’? εφόσον ΒΛΑΚΑ ,είμαστε αυτό που λες και δεν εγκρίνουμε τα κινέζικα, γιατί επιτρέπουμε την είσοδο στην χώρα εμβολιασμένων με αυτά;ΒΛΑΚΑ,πανίβλακα..πατενταρισμενε ηλίθιε

   • Ότι τάχα πιστεύω ότι όλα είναι ελληνικά και ο ιός του Μητσοτάκη ;που τα είδες αυτά;από πού συμπέρανες ότι πιστεύω αυτά που λες;τι έχεις πάρει πριν να το γράψεις;αν ψηφίζω ;άστο καημένε.. ανήκουμε σε οργανισμούς,η κυβέρνηση δεν είναι μόνη…δεν πας σε κανέναν ψυχολόγο να σε κοιτάξει και μετά να αρχίσεις να παίρνεις μέρος σε δημόσιο διάλογο;με ασυναρτησίες και τούβλα που πετάς,θα χτυπήσεις κανέναν..βρε τον βλάκα.

   • Ρε βλάκα,το Κινέζικο είναι εγκεκριμένο από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας,που ανήκει η χώρα μας.

    Απ το Π.Ο.Υ παίρνει γραμμές,και αποφάσεις,απ τον οργανισμό αυτό παίρνει στοιχεία και ελέγχεται..Δεν χωράει πολιτική σε θέματα υγείας.
    Ο Πατριάρχης Κων/λεως το sinovac έκανε,όπως τόσοι άλλοι,ξέρεις να απαγορεύεται η είσοδος σε υπηκόους κρατών που εμβολιάστηκαν με Κινεζικό;
    Οι χώρες του κόλπου αυτό διαθέτουν,ο Κούλης είναι πιο μάγκας ;
    Βλάκα με περικεφαλαία.
    Πάρε και αυτό να το διαβάσεις με την ησυχία σου στο γραφείο του πρωί,μπας και ξελαμπικαρεις.

    https://www.tovima.gr/2021/07/09/science/tourkia-sto-835-i-apotelesmatikotita-tou-emvoliou-coronavac-prostateyei-100-apo-ti-nosileia/

 20. Βλεπω από πανω την ημερα μνημης της γενοκτονιας των ελληνων της μικρας ασιας. Σε λιγα χρονια οταν αποκαλυφθει ολη η απατη θα τιμουμε την γενοκτονια των θυματων απο κοβιντ

 21. ΘΑΝΑΤΟΙ, ΣΟΒΑΡΕΣ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ – ΑΝΑΓΚΗ ΙΑΤΡΟΔΙΚΑΣΤΙΚΗΣ ΤΕΚΜΗΡΙΩΣΗΣ

  Οι θάνατοι μετά από εμβολιασμούς για COVID-19 είναι ιδιαίτερα αυξημένοι σε σχέση με αυτούς άλλων εμβολίων διαχρονικά, όπως διαπιστώνεται από τα στοιχεία της ευρωπαϊκής Eudravigilance [18] και της αμερικανικής VAERS [19].
  https://www.poey.gr/%CE%BF%CE%B9-%CE%B8%CE%AD%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82-%CE%BC%CE%B1%CF%82/%CF%85%CF%80%CF%8C%CE%BC%CE%BD%CE%B7%CE%BC%CE%B1-%CE%BF%CE%BC%CE%AC%CE%B4%CE%B1%CF%82-%CE%B2/%CF%83%CE%B7%CE%BC%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AD%CF%82-%CE%B5%CF%80%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BC%CE%BF%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AD%CF%82-%CE%B5%CF%80%CE%B9%CF%83%CE%B7%CE%BC%CE%AC%CE%BD%CF%83%CE%B5/

  • Το επιβεβαιώνω κ εγώ,μετά την δεύτερη δόση της Moderna,πέρασαν δύο ημέρες..

   ..και μιλούσα άπταιστα Πακιστανικά..είχα γραφτεί λέει στην προηγούμενη ζωή μου στην Linguaphon και μου βγήκε τώρα…

 22. εγω παιδια εκανα και τις 2 δοσεις κι εβγαλα 2 καλους στο ποδι.
  ευτυχως που δεν τους εβγαλα στον εγκεφαλο οπως οι ψεκασμενοι.
  μην πινετε χυμους λοτου, εχουν τσιπακια νανορομποτ μεσα…
  ποσο καμμενοι μπορει να εισαστε αραγε??
  τα 15 τσιπακια που σας εχουν βαλει οι συνομοσιωλογοι στα παιδικα εμβολια που εχετε κανει ολοι τι γινανε, τα εξαφανισατε ????
  ποσο αρρωστοι εισαστε ????

 23. Ο εργαζόμενος μπορεί να εργάζεται το πρωί και το απόγευμα με rapid test αλλά το βράδυ δεν μπορεί να πάει σε κλειστό χώρο να φάει

  Ο σερβιτόρος μπορεί ν σερβίρει με ραπιντ ,αλλα τ απαγορεύεται η είσοδος στο ρεπό του στο ίδιο που σέρβιρε.Το 17χρονο μπορεί να πάει στο σχολείο, στο φροντιστήριο, σε αθλητική δραστηριότητα με self test, αλλά για να πάει στη καφετέρια θέλει rapid test.
  Στα λεωφορεία του ΟΑΣ στην Αθήνα μπαίνεις ελεύθερα, δεν κολλάς ούτε μεταδίδεις κορονοιό…ενώ στα λεωφορεία των ΚΤΕΛ όμως δεν μπαίνεις ελεύθερα, εκεί θες rapid test γιατί έχουν άλλο σχήμα και άλλο χρώμα.Στον Προαστιακό ως τραίνο εντός Αθήνας κολλάς κορονοίο και θέλεις rapid test…ενώ στο μετρό (που δεν είναι τραίνο 😆) στην ίδια διαδρομή με αυτή του προαστιακού, δεν κολλάς και μπαίνεις ελεύθερα.
  Οι ανεμβολίαστοι θα πρέπει να κάνουν συχνά τεστ για να μην κολλήσουν τους «προστατευμένους» εμβολιασμένους, οι οποίοι κυκλοφορούν παντού ελεύθερα χωρίς προφυλάξεις και τεστ, ώστε να μην γνωρίζουν αν είναι θετικοί και να κολλάνε τους πάντες.

 24. ΜΑΣ ΜΕΤΡΑΝΕ ΤΟ IQ, ΜΑΣ ΓΛΕΝΤΑΝΕ ΕΝΑΜΙΣΗ ΧΡΟΝΟ ΤΩΡΑ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΝ ΑΝ ΤΟΥΣ ΠΕΤΥΧΕ Η ΑΝΘΡΩΠΟΦΑΡΜΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΔΙΑΣΕΙ. ΚΥΡΙΩΣ ΜΑΣ ΜΕΤΡΑΝΕ ΤΟ ΣΘΕΝΟΣ, ΜΑΣ ΠΙΕΖΟΥΝ, ΜΑΣ ΚΟΡΟΪΔΕΎΟΥΝ ΚΑΤΑΜΟΥΤΡΑ ΣΥΝΕΧΩΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΝΤΑΣ ΝΑ ΔΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΠΙΟ ΣΗΜΕΙΟ ΘΑ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΞΕΦΤΙΛΙΖΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΟΥΜΕ

  • Χαλάρωσε.Άντε καμία βόλτα έξω.Ελεύθερα είναι και δεν σε εμποδίσει κανείς να κανείς φίλους να ερωτευθείς,να φας ένα καλό φαγητό,να πεις στην οικογένεια σου ποσό τους αγαπάς…..η ζωή είναι όμορφη και τα πιο σπουδαία πράγματα….τζάμπα.Απολαυσετα και άσε την μαυρίλα.

 25. μπορούμε να κάνουμε στο σπίτι Φάρμακα που λαμβάνονται σε απομονωμένα νοσοκομεί ωα 1. Βιταμίνη C-1000 2. Βιταμίνη Ε (Ε) 3. Από (10:00 έως 11:00 π.μ.) καθισμένος στον ήλιο για 15 -20 λεπτά. 4. Γεύμα αυγών μία φορά την ημέρα. 5. Παίρνουμε ανάπαυση / ύπνο τουλάχιστον 7-8 ώρες 6. Πίνουμε 1,5 λίτρα νερό καθημερινά 7. Όλα τα γεύματα πρέπει να είναι ζεστά (όχι κρύα). Και αυτό είναι το μόνο που κάνουμε στο νοσοκομείο για να ενισχύσουμε το ανοσοποιητικό σύστημα. Σημειώστε ότι το pH του κοροναϊού κυμαίνεται από 5,5 έως 8,5. Επομένως, το μόνο που πρέπει να κάνουμε για να εξαλείψουμε τον ιό είναι να καταναλώνουμε περισσότερες αλκαλικές τροφές πάνω από το επίπεδο οξύτητας του ιού. ως: Μπανάνες Πράσινο λεμόνι -9,9 pH Κίτρινο λεμόνι – 8,2 pH Αβοκάντο – 15,6 pH * Σκόρδο – 13,2 pH * Μάνγκο – 8,7 pH * Μανταρίνι – 8,5 pH * Ανανάς – 12,7 pH * Κάρδαμο – 22,7 pH Πορτοκάλια – 9,2 pH Πώς να το ξέρετε είστε μολυσμένοι με ιό κορώνας; 1. Φαγούρα στο λαιμό 2. Ξηρό λαιμό 3. Ξηρό βήχα 4. Υψηλή θερμοκρασία 5. Δύσπνοια 6. Απώλεια μυρωδιάς. Και το λεμόνι με ζεστό νερό εξαλείφει τον ιό στην αρχή πριν φτάσει στους πνεύμονες

  • φυσικά αν είναι από Έλληνες ..για τα παιδιά όσων ήρθαν μέσω της TUI κ.λ.π. και έχουν σαν πρώτη γλώσσα χώρα προέλευσης Τουριστικού μας προϊόντος,δεν υπάρχει περίπτωση να υπάρχει λόγος μετάδοσης.ειναι αμόλυντοι και άσπιλοι οι ξένοι.

 26. Λέτε να ξαναγίνει νέο λοκνταουν; Εγώ πάντως αγόρασα από το ίντερνετ καλλυντικά από το Παρίσι ρούχα από το Λονδίνο τσάντες από τη Ρώμη και παπούτσια από τη νέα Υόρκη. Θα ντυνομαι θα στολιζομαι και θα βολταρω από το σαλόνι στην κουζίνα ως το μπάνιο και στην κρεβατοκάμαρα. Πέρασα υπέροχα εσώκλειστη στον καραντίνα…….

 27. εισαστε για γελια πραγματικα.
  τι πινετε βρε παληκαρια ?
  τοσο τρομο που κουβαλατε, αναρωτιεμαι αν κανατε το εμβολιο της παρανοιας …
  σας καταγραφει ο δορυφορος, προαοχη, ακινητοι…………………………………….
  ε ρε γλεντια.

 28. Αμφιβάλλω αν το σύστημα ελέγχει καν εάν αυτοί που εκδίδουν βεβαίωση αποτελέσματος τα έχουν παραλάβει από το φαρμακείο.
  Το ίδιο δυστυχώς συμβαίνει σ όλες τις Υπηρεσίες και εδώ υπάρχει κύκλωμα, μάλιστα κάποιοι φαρμακοποιοί σ όλη την Ελλάδα έχουν κάνει παραμάγαζα.
  Τι να πεις , χάνεις τα λόγια σου..στο τέλος αυτοί που εμβολιάστηκαν και νοιώθουν μακάκες,θα ρίξουν την Κυβέρνηση.
  Ας μην μιλήσω παραπάνω..μια απ τα ίδια.ο Εισαγγελέας και οι θεσμοί κοιμούνται ολόρθιοι…
  Αυτός ο διαχωρισμός με τους ξένους και Έλληνες ,έγινε άλλοθι.
  Τα μαντρόσκυλα ετοιμάζονται για Εκλογές και η ανισότητα βασιλεύει.

 29. Τα αποτελέσματα του αυτοδιαγνωστικου ελέγχου επειδή δεν είναι εργαστηριακές δοκιμές δεν έχει νόημα να γίνει οποιαδήποτε ταυτοποίηση με αριθμό συσκευασίας αν υπάρχει κλπ
  Οι δηλώσεις έχουν απλή αξία υπεύθυνης δήλωσης και τίποτα παραπάνω.
  Ούτε αριθμούς εγγράφου χρειάζονται ούτε τίποτα. Απλά ο γονέας δηλώνει πως έκανε το τεστ και βγήκε αρνητικό. Αν έγινε λάθος , αν δεν έγινε καθόλου , αν δεν καταλαβαίνει ποιο είναι θετικό ποιο αρνητικό κλπ είναι μέσα στο παιχνίδι.
  Πεταμένο χαρτί και μελάνι , χαμένα kb κίνησης στο διαδίκτυο ,τσάμπα ρεύμα. Αυτοί που φοβούνται ή πιστεύουν στην αξία του θα το κάνουν όσο σωστότερα γίνεται, όσοι είναι από τους άλλους θα τυπώνουν χαρτιά.

 30. Όταν λες εμπιστεύομαι τους ειδικούς…Τι ακριβώς εννοείς;;

  Ρίξε μια ματιά στους παγκοσμίου φήμης ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ..

  *Kary Mullis

  *DR Malone

  *Luc Montagnier

  *Γιάννης Ιωαννίδης

  *Robert Hermann Koch

  Όταν κάποιος δηλώνει

  «Εγώ είμαι με τους ειδικούς»

  και κάνει το «μπόλι» γι’ αυτόν το λόγο,

  παρακαλώ πολύ,

  να πάρει μερικές βαθιές ανάσες

  να χτυπήσει ελαφρώς το κεφάλι του στον τοίχο

  και να ρίξει πάνω του έναν κουβά με παγωμένο νερό.

  Μετά,

  ας ρίξει μια ματιά σ’ αυτούς τους Γ Ι Γ Α Ν Τ Ε Σ παρακάτω
  https://thesecretrealtruth.blogspot.com/2021/09/blog-post_200.html

  • Έχεις ερευνήσει το έργο καθενός ξεχωριστά; έχεις συμπεράνει ότι οι 400 θάνατοι σε βαθμούς καύσωνα είναι ανάξιο προσοχής;
   Το νερό απιονισμένο υποθέτω,για το ατμοσίδερο..

  • Κρίνοντας από τις πηγές που αναφέρεσαι, δεν θα περίμενα τίποτα που να είναι κοντά στη λογική. Ακόμα να συνειδητοποιήσεις πως οι παρα-θρησκευτικές (όχι μόνο παρα-χριστιανικές) οργανώσεις, από πάντα αρέσκονταν στις θεωρίες συνομωσίας χωρίς να έχουν επαληθευτεί ποτέ;

 31. Το δικαίωμα στη βλακεία είναι θεμελιώδες ανθρώπινο δικαίωμα. Όσοι επιλέγουν να το εξασκήσουν, αρνούνται να επωφεληθούν από την εξέλιξη της επιστήμης. Ας τους αφήσουμε να δεχθούν τις συνέπειες. Τους το είπαμε δύο τρεις φορές, φτάνει. Κάποιοι θα καταλάβουν όταν θα πολλαπλασιαστούν τα κρούσματα σε 2-3 μήνες. Οι υπόλοιποι είναι ανίατες περιπτώσεις. Όσο για μας που λέμε ότι καταλαβαίνουμε ας δούμε τα αποτελέσματα γελοίων επιχειρημάτων (150€, δωρεάν gb, κλπ) σε μια ορθή υπόθεση. Η κοινωνία θα πειστεί όταν ακούσει σοβαρές και μη ταλαντευόμενες απόψεις. Να το έχουμε υπόψη μας την επόμενη φορά που θα κληθεί( η κοινωνία ) να ακολουθήσει οδηγίες.

 32. Για να δούμε κι αυτό με τους οδοντιάτρους.. χθές όσοι θα πήγαιναν για σφράγισμα χρειάζονταν rapid,

  επενέβη ο Σύλλογος και για τις ψήφους έγινε πισω-γύρισμα, επενέβη το τμήμα επιδημιολογίας και το ξανασκέφτεται ο .. Θίασος..εγώ πίστευα ότι είχε φύγει ο ΣΥΡΙΖΑ, αλλά μάλλον θα βλέπω όνειρο..οι άνθρωποι τα έχουν χαμένα.

 33. Αν διαβαζατε τοσο πολυ φασιστακια οσο διαβαζετε και ψαχνετε στο ιντερνετ θα ειχατε σπουδασει ιατρικη και θα ειχατε δικα σας επιχειρηματα.

 34. Παιδιά ακούστε τι έγινε σήμερα στην τάξη της κόρης μου στο Γ3 του 6ο Γυμνάσιου Αμαρουσίου. Κορίτσι το οποίο είχε κάνει εχθές την δεύτερη δόση του εμβολίου φίλη της κόρης μου, σήμερα κατά την ώρα του μαθήματος δήλωσε ότι δεν αισθανόταν καλά. Ειδοποίησαν τη μητέρα της να έρθει να την πάρει. Μέχρι να έρθει η μητέρα της καθόταν στην τάξη .Ξαφνικά έχασε τις αισθήσεις της και λιποθύμησε και μάλιστα χτύπησε και το κεφάλι στο θρανίο όπως έπεσε το κεφάλι της. Ειδοποίησαν ασθενοφόρο. Δεν είχε σφυγμούς της κάνανε τεχνική ανάνηψης. Η μάνα της είχε έρθει και έκλαιγε συνεχώς. Της Έκλεισαν τα μάτια και την πήραν χωρίς σφυγμούς. Είπαν ότι είχε ασθενή καρδιακό χτύπο. Όλη αυτή την ώρα η κόρη μου ήταν από πάνω και δίπλα της. Υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο το κοριτσάκι να πέθανε. Το τι ακριβώς έγινε αυτό θα το μάθουμε, φαντάζομαι αργότερα κυρίως μέσω της κόρης μου από το σχολείο. Θα σας ενημερώσω εάν μάθω.
  Βαρβαρίγος Αναστάσιος

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ