Η «χαζοπονηριά», «ο σκοπός αγιάζει τα μέσα», η «υποχρεωτικότητα», ο «εκβιασμός», ο «βιασμός» & ο «τροχός που γυρνάει»

56
4754

Η «χαζοπονηριά», «ο σκοπός αγιάζει τα μέσα», η «υποχρεωτικότητα», ο «εκβιασμός», ο «βιασμός» & ο «τροχός που γυρνάει»

Η μετάλλαξη λοιπόν κολλάει το ένα τρίτο των εμβολιασμένων, σύμφωνα με στοιχεία των υπηρεσιών υγείας του Ισραήλ, (χώρα με τεράστια εμβολιαστική κάλυψη -πηγή: Reuters-Καθημερινή) και η ραγδαία εξάπλωσή της αναγκάζει την Ισραηλινή κυβέρνηση να επαναφέρει τα αυστηρά μέτρα επιτήρησης (εννοείται και για όλους τους εμβολιασμένους).

Στην Ελλάδα γιατί συνεχίζουμε να βλέπουμε ότι «πέρα βρέχει»; Από τον Μάιο και μετά (για την ακρίβεια, μετά τις 2 Μαϊου μόλις πέρασε το Πάσχα που -θυμάστε- έγινε ολόκληρος χαμός να γιορταστεί στις 9μμ οπότε δεν «κολλούσε» γιατί στις 12 «κολλούσε» στο φουλ…) το μήνυμα που δόθηκε σε όλους τους τόνους ήταν «φτου ξελευθερία», «παίρνουμε τις ζωές μας πίσω» «ποτέ πια καραντίνα» και τόσα άλλα πανηγυρικά.

Το ίδιο μήνυμα συνεχίζει να περνάει και τώρα -μέσα Ιουλίου- που τα κρούσματα ξεπερνάνε τις 3.000 και σύμφωνα με τις προβλέψεις των ειδικών, τον Αύγουστο ίσως ξεπεράσουν τις 10.000 και να φτάσουν ακόμα και τις 20.000!

Με μια διαφορά (στρατηγική «χαζοπονηριάς»):

Η ελευθερία κινήσεων ισχύει μόνο για τους εμβολιασμένους και για τους τουρίστες (εμβολιασμένους και μη, αφού ως γνωστόν από την αρχή της σεζόν συμφωνήσαμε να έρχονται και μη εμβολιασμένοι τουρίστες με PCR και να φεύγουν με rapid test).

Και όλα αυτά γιατί; Στόχος είναι η προστασία της δημόσιας υγείας ή το «εμβολιαστείτε όλοι»;

-Μα, αν ήταν στόχος η προστασία της δημόσιας υγείας θα είχε ενισχυθεί το δημόσιο σύστημα υγείας, θα είχαν φροντίσει να στελεχωθεί με το αναγκαίο προσωπικό το πολύπαθο νοσοκομείο Κω (τελευταία στιγμή πρόλαβαν και κάλυψαν, προς τιμήν του Ιπποκράτη, φωτογραφίες που θα μας ξεφτίλιζαν διεθνώς με την τραγικότητα της κατάστασης, αν έβγαιναν στο φως της δημοσιότητας), το ΚΥ Αντιμάχειας κλπ.

-Μα, παγκοσμίως οι εμβολιασμένοι δεν συνεχίζουν να μεταδίδουν τον ιό και να νοσούν; Ναι (το βλέπουμε πλέον καθημερινά και με αναρτήσεις διαφόρων γνωστών στα σόσιαλ), αλλά στην περίπτωσή μας «ο σκοπός αγιάζει τα μέσα».

Στόχος, ειδικά για την κυβέρνηση, την Μέρκελ, τον Μπάιντεν και όλη τη διεθνή «ελίτ» είναι να εμβολιαστούν όσο το δυνατόν περισσότεροι, άσχετα αν ακόμα και αν συνέβαινε (όπως στο Ισραήλ ή την Αγγλία) δεν ισοδυναμεί με λήξη της πανδημίας ή των μεταλλάξεων…

Πριν από τη μετάλλαξη «Δέλτα» το κυρίαρχο σενάριο ήταν η επίτευξη της ανοσίας με τους εμβολιασμούς και τα αντισώματα (όσων πέρασαν τον ιό) στο 70% του πληθυσμού. Τώρα αναζητείται παραπάνω ποσοστό εμβολιασμών και κανείς δεν ξέρει αν οι επόμενες μεταλλάξεις Ε, D, F θα αντιμετωπίζονται αποτελεσματικά από τα σημερινά εμβόλια ή αν θα κολλάνε όλοι από την αρχή.

Ή μάλλον ξέρουμε  ότι ήδη οι φαρμακευτικές εταιρείες άρχισαν να προετοιμάζουν νέα εμβόλια (Νέο εμβόλιο για τη μετάλλαξη Δέλτα από τη Pfizer).

Εμβόλιο στο εμβόλιο λοιπόν και όσο πάει; Και με τις παρενέργειες, τους θανάτους τι θα γίνει; Πρώτον «μη φοβίζετε και τρομοκρατείτε τον κόσμο» και δεύτερον «οι πρώτοι είναι ή οι τελευταίοι» κι αν πεθάνουν «είστε σίγουροι ότι πέθαναν από το εμβόλιο;», «ε, υπάρχει κι ένα πολύ μικρό ποσοστό…»

Ως επίλογο για την υποχρεωτικότητα που ισοδυναμεί με «εκβιασμό» αλλά και «βιασμό», σύμφωνα με μέλη της διεθνούς επιστημονικής κοινότητας *.

Τι άλλο μπορεί να επακολουθήσει μετά την υποχρεωτική αργία και τον περιορισμό για όσους έχουν αποφασίσει συνειδητά ότι δεν εμβολιάζονται; Διχασμός της κοινωνίας; Ναι, γιατί βολεύει τους κυβερνώντες. Ειδικά στην φάση που οι περισσότεροι είχαν αρχίσει να αντιλαμβάνονται τη «σαλάτα» των μέτρων και των αποτελεσμάτων τους «στου κασίδη το κεφάλι», κυρίως σε ότι αφορά την οικονομία και τις τοπικές κοινωνίες από την αρχή της πανδημίας (με τα ανεκδοτολογικού περιεχομένου διαγγέλματα τύπου: «τελευταία φορά», τις επόμενες «δύο κρίσιμες εβδομάδες», στον επόμενο «επίλογο της πανδημίας»).

Έτσι τώρα αφενός επιτυγχάνουν τον «κοινωνικό αυτοματισμό» με το να στρέψουν τους εμβολιασμένους κατά των μη εμβολιασμένων (ή και το αντίστροφο) και αφετέρου ξέρουμε από τώρα ποιος ευθύνεται για το τέταρτο κύμα και τα νέα περιοριστικά μέτρα από το φθινόπωρο.

Όχι φυσικά οι πανηγυρισμοί ότι «ελευθερωθήκαμε», «πετάξτε τις μάσκες», «κυκλοφορήστε ελεύθεροι», «πάτε παντού», «χαλαρώστε τώρα που έρχονται και οι τουρίστες» (ούτε ασφαλώς οι τουρίστες, τα ολονύχτια πάρτυ στις παραλίες κλπ, αφού «από αυτούς ζούμε»…)

Ούτε επίσης, όσοι «κάθονται όρθιοι» στα μπαρ και στα καφέ (γιατί στα άλλα μαγαζιά, τα σούπερ μάρκετ, τα λεωφορεία, τα μέσα μαζικής μεταφοράς είπαμε από την αρχή ότι δεν κολλάει…)

Για όλα φταίνε και θα φταίνε επομένως αυτοί οι ανεμβολίαστοι… «ψεκασμένοι» (Έτσι ξεμπερδεύουμε εμείς από τις ευθύνες μας και άστους να «τρώγονται» μεταξύ τους).

Έλα όμως που ο τροχός γυρνάει και έρχονται κι άλλα πολλά….

* Ζαΐρη: Κανείς δεν μπορεί να υποχρεωθεί στον εμβολιασμό – Πρόκειται για απολυταρχική κίνηση – ΒΙΝΤΕΟ
«Η υποχρεωτικότητα σε έναν τέτοιο τομέα είναι περίπου αδύνατη. Δεν μπορείτε να υποχρεώσετε κανέναν να θέσει σε κίνδυνο τον εαυτό του. Είναι μια κίνηση απολυταρχική», σημείωσε η αντιεισαγγελέας του Αρειου Πάγου.

 

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

56 ΣΧΟΛΙΑ

 1. Συμφωνώ απόλυτα από αυτά που διάβασα και άκουσα…..ας τα ακούσουν και μερικοί άλλοι και να μην ακούν και διαβάζουν αυτά που τους συμφέρει.

 2. Γιάννη καλά τα λες αλλά μας έχουν μπερδέψει .ουτε και οι γιατροί δεν ξέρουν τι να συμβουλεύουν. Άλλοι λένε κάνε εμβόλιο άλλοι λένε καλυτερα να προσέχετε και να το αποφύγετε. Τα βοθροκαναλα πιέζουν όλη μέρα . η κυβέρνηση επιβάλλει και υποχρεώνει. Η εκκλησία σιγονταρει. Φαίνεται τους περισευουν τα ακριβοπληρωμένα εμβόλια και για να μην τα πετάξουν τα βάζουν σε εμάς και στα παιδιά μας. Ρισκάροντας τις ζωές μας. Ο κόσμος έχει μπερδευτεί δεν ξέρει πια τι να κάνει..καθημερινά μας βομβαρδιζουν με πειραγμενα κρούσματα μια πάνω μια κάτω.

 3. Το ότι ο ιός είναι κάτι καινούργιο και άγνωστο σου έχει περάσει από το μυαλό;Κανείς σε κανένα κράτος Σεν έχει καμία σταθερά.Βλέποντας και κάνοντας πάει.Εκεις πια με τη κουτοπονηριά.Εδώ ο πλανήτης δοκιμάζεται και έχουμε κάποιους γραφικούς να τα ξέρουν όλα.Συγχνωμη αλλά κανένας δεν κατέστρεψε τις οικονομίες κρατών και χάθηκαν τόσοι άνθρωποι για να ταλεπωρησουν τον …Γιάννη η τις Θερμοπυλες.Δεν το έκαναν για να ελέγξουν εσάς όλα αυτά.Αυτό ήδη γίνεται και πιο εύκολα.Ξέρουν τι τρως και πόσες φορές πας για κακά.Τόσο απλά.Η ουσία είναι ότι σε αυτόν τον πόλεμο που δίνει η ανθρωπότητα κάποιοι είστε λιποτάκτες .Είδες ποιοι είστε ποιοι κατέβηκαν στην πλατεία.Ψαχνεστε από το κάθε fake news για να μην κάνετε το καθήκον σας.Κουράσατε.Η χώρα θα πάει μπροστά παρά τα βαρίδια που βάζετε .Ναι θα ταλεπωρηθουμε λίγο παραπάνω αλλά θα νικήσουμε.Αλήθεια εσείς τι θα λέτε στα εγγόνια σας στο μέλλον;Τι κάνατε σε αυτόν τον πόλεμο;

  • Τον πόλεμο που δίνει η ανθρωπότητα;;; Με τον ιό;;; Ποιος τον δημιούργησε και γιατί;;; Το πατριωτικό καθήκον σου στον πόλεμο είναι το εμβολιαστείτε;;; Ε, βλέποντας και κάνοντας πάει….

  • Ο,τι πιο σοφό και πιο αληθές έχει γραφτεί εδώ μέσα. 1000 μπράβο. Επιτέλους, διαβάζουν και έξυπνοι άνθρωποι. Φίλε ανώνυμε, πολύ εύστοχο το σχόλιο σου για το Γιάννη και τις Θερμοπυλες. Κι όλα τα υπολοιπα σωστα.

 4. Απόλυτη σωστή σκέψη !!! Μακάρι να ξυπνήσει όσο το δυνατόν γρηγορότερα ο ελληνικός λαός!!!

 5. Χ.Τσακαλάκης εντατικολόγος: Η θνητότητα στους πλήρως εμβολιασμένους είναι 8πλάσια σε σχέση με τους ανεμβολίαστους
  • Όλο ηλιθιότητες και fake news σας τρέφουν. Δε βαρεθήκατε? Άντε να ρωτήσετε κανένα γιατρό πριν φορέσετε την άσπρη ποδια.

 6. Τα αλλοπρόσαλα μέτρα οι διακρίσεις και η υποχώρηση κάτω απ' το βάρος των οικονομικών συντεχνιών

  Αυτή τη στιγμή μόνο κάποιοι δημοσιογράφοι στην ΕΡΤ λένε την αλήθεια , για παράδειγμα στις 10-12 προχθές δημοσιογράφος είχε καλέσει χειρουργό φιλικά προσκείμενο στην Ν.Δ και έπεσα από τα σύννεφα όταν ανέφερε 12 τεράστιες γκάφες και κ@λοτούμπες των Λοιμωξιολόγων..η Κυβέρνηση απέτυχε στην διαχείριση,όλοι το λένε εκτός τα μαντρόσκυλα…
  Θα μείνουν στην ιστορία περισσότερο και τα του ΣΥΡΙΖΑ ..αυτό με την πληρότητα στα πλοία πέρσι που ο Πλακιωτάκης σε μια νύχτα αύξησε την χωρητικότητα στα πλοία από 50% σε 80%, αυτό που είπε η Πελώνη για το Άστρα και τις επιπτώσεις στις γυναίκες σε παραγωγική διαδικασία,να το κάνουν,αλλά άμα βρουν κάποιο καλύτερο να μην…ο Σεφερλής,ο Αρκάς θα χουν να γράφουν.Τι χειρότερο όμως είναι η διάκριση με τους ξένους.

 7. Είναι αποδεδειγμένο ότι η διαχείριση στον Τουρισμό έφερε τους 13.000 νεκρούς

  Μπάτε σκύλοι αλέστε και δυστυχώς χειρότερα φέτος.. Μακάρι να μπορούσα να δημοσιεύσω φωτό απ τα λόμπι,όταν έπαιζαν οι αγώνες, μακάρι να ποστάρει κάποιος τι γίνεται με την αλητεία που έρχονται και τις νύχτες τα ρημάζουν όλα.Γιατί αυτή η διάκριση;φώναξα το 100 στις 5 προχθές που έσπαγαν τραπέζια και καρέκλες ενός φουκαρά,ακόμα να έρθει.Ντροπή και αίσχος.
  Οι περισσότεροι δουλεύουν έξτρα στα μαγαζιά που τους έχουν πελάτες,οπότε συγκρούονται συμφέροντα.εύχομαι να καταμεριστούν οι ευθύνες όταν υπάρξουν θύματα και να κληθούν οι εσωτερικές υποθέσεις να μάθει ο κόσμος απ το diavgeia τι εντολές έχουν..κ.Κιαρη καλό είναι να τα γράφεται, αλλά χρειάζεται και ρεπορτάζ..τηλέφωνα στα Υπουργεία,ΕΟΔΥ,κ.λ.π.

 8. Τούτος ο κόσμος κοιμάται όρθιο και τσάμπα πληρώνει ξενοδοχείο… Αλλά όταν ξυπνήσει δεν θα τούς φτάνουν τα ελικόπτερα για να τους πάρουν μακριά…. όλα σχεδιασμένα στην εντέλεια αλλά κάνουν ένα τραγικό λάθος, το ποίο μεγάλο λάθος, μας τα πήραν όλα και έχουν ξεχάσει ότι όταν ο άνθρωπος δεν έχει τίποτα να χάσει γίνεται το ποίο επικίνδυνο ζώων στο ζωικό βασίλειο… Επίσης κάποια στιγμή ο διχασμός ελπίζω να σταματήσει και τότε τσαφ τσαφ τα ελικόπτερα…. Ένας άνθρωπος δεν μπορεί να σηκώσει έναν μεγάλο βράχο, πολλοί άνθρωποι όμως το πάνε όπου θέλουν…
  ΥΓ αφήστε τα λεξοντανιλ και τα ζαναξ και πάρτε τίς ζωές στα χέρια σας.

 9. Και βέβαια έχουμε διχασμό! Οφείλουμε να έχουμε με τούτο το ξεβράκωτο -πνευματικά- σινάφι.

  Και βέβαια έχουμε διχασμό! Οφείλουμε να έχουμε με τούτο το ξεβράκωτο -πνευματικά- σινάφι.
  Πάντα είχε η ανθρωπότητα.
  Είχε με τον Κοπέρνικο, είχε και με τον Γαλιλαίο, είχε και με τον Τζορντάνο Μπρούνο που τον έκαψαν στα 1600. Αυτή η πλέμπα τον έκαψε (πίσω αυτή, μπροστά οι ιεροεξεταστές). Αυτή η πλέμπα φώναζε και απειλούσε αυτά τα φωτεινά μυαλά: Σκασμός, δεν ξέρετε εσείς, εμείς ξέρουμε!

  Αυτή η πλέμπα αναθεμάτισε τον Βενιζέλο το 1916 με μπροστάρηδες την Ιερά Σύνοδο και τον Αρχιεπισκόπο Αθηνών Θεόκλητο: «Κατά Ελευθερίου Βενιζέλου φυλακίσαντος αρχιερείς και επιβουλευθέντος την βασιλείαν και την πατρίδα, ανάθεμα έστω».

 10. Για να δουν κάποιοι πανεπιστήμονες πως θα είμασταν χωρίς εμβόλια.

 11. Δυστυχώς η ευτυχώς η Ελλάδα μας έχει Προστασία την Ορθοδοξία μας την Παναγία μας που όλοι πολεμάνε Σε αυτές τις δύσκολες στιγμές εκεί ο φτωχός κόσμος βρίσκει παρηγοριά Ευγε σου Γιάννη σωστή ενημέρωση όπως πάντα

 12. μαζί με τις διακρίσεις,μας φέρνουν κοντά στην καταστροφή.Η ΕΛΑΣ επέβαλε με υπερβάλλοντα ζήλο τον ελεγχο χειμώνα και τώρα αφήνει ούτε καν διακριτικά τα πάντα να γίνουμε Μύκονος

 13. Η χαζοπονηρια της κυβέρνησης.. ΣΤΗΝ ΜΎΚΟΝΟ ΥΠΉΡΧΕ ΠΕΡΊΠΟΥ 100% ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΙΚΟΤΗΤΑ

  Και όμως η έξαρση του κορωνοϊού στο 50% των πολιτών… Κάτι δεν πάει καλά με το εμβόλιο.. ΜΗΠΩΣ ΒΟΗΘΆΕΙ ΝΑ ΝΟΣΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΌΧΙ ΤΟ ΑΝΤΊΘΕΤΟ..? ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΙΣΡΑΉΛ.. Α Κ Ρ Ι Β Ω Σ…. 50 %ΑΎΞΗΣΗ ΜΕΤΑΛΛΑΞΗΣ ΔΈΛΤΑ, ΌΤΑΝ Η ΠΛΗΡΌΤΗΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΎ ΕΙΧΕ ΦΤΑΣΕΙ ΤΟ 100%….

  • Στην Μύκονο δένουν εκατοντάδες σκάφη,γιώτ,ιδιωτικά και ενοικιαζόμενα,κάποια αγκυροβολούν σε όρμους να αποφύγουν τα τέστ , πιστοποιητικά και pcr , βγαίνουν έξω να φάνε,να γλεντήσουν και κάποια σκάφη επιβιβάζουν τις γνωστές μας γλάστρες/συνοδούς που δουλεύουν στο Νησί..να τους παρέχουν υπηρεσίες και γίνεται το έκανα δεις.Αυτό ο ΕΟΔΥ δεν το πρόβλεψε καθότι το νησί αυτό είναι Νο 1 σε τουρισμό μέσω θαλάσσης.Κατι σαν και τα δικά μας,που ο ΕΟΔΥ δεν πρόβλεψε τα πάρτι των νεαρών ξένων στις παραλίες με συμμετοχές όλου του προσωπικού του μπαρ που διασκέδαζαν ,ώστε να μην χάσουν κανέναν πελάτη προσερχόμενος σε διπλανό παραλιακό πάρτι.Υπαρχουν στόματα, αλλά δεν ανοίγουν να μιλήσουν,μόνο για να κάνουν/////

  • Το μόνο στοιχείο που διάβασα και θεωρείται ακριβές είναι ότι στο νησί το 46% των εργαζομένων στις επιχειρήσεις είναι ανεμβολίαστοι.

   Και μόνο αυτοί αρκούν για να μεταδώσουν τον ιό πολύ γρήγορα σε όλο το νησί.

   Αν προσθέσουμε και ένα μεγάλο ποσοστό που φτάνει στο νησί με δικά του πλωτά μέσα, καμιά απορία δεν πρέπει να έχουμε για το αποτέλεσμα.

 14. ότι τον έλεγχο επιβίβασης το είχαν οι πλοιοκτήτες,που δεν έβλεπαν την τύφλα τους,αφού νοιάζονται μόνο για τα συμφέροντα τους,για αυτό άλλαξε ο νόμος και τον έλεγχο ασκεί το Λιμενικό.. μπορεί να ήταν εμβολιασμένοι κατά 80%,αλλά διαμένουν σεκιούριτι, γλάστρες, διασκεδαστές , πληρώματα σκαφών και η βλακεία που σε βολοδέρνει είναι ότι αγνοείς για την ηλικία εισαγωγής σε Μονάδες αυξημένης φροντίδας,που ήταν 18ρηδες Ιταλοί με ρίγη και πυρετό.

 15. Μην αγνοείς την Τρίτη χαζοπονηρια της κυβέρνησης του εμβολιασμού… Που υπεστης.. Με όλα τα παρελκόμενα… Εδώ θα είμαστε σε ένα χρόνο,, να δούμε την εξέλιξη την δική μου και των ανεμβολιαστων.. (υγειων ανεμβολιαστων, Και την δική σου.(μεταλλαγμένο με μετάλλαξη Δ λόγω εμβολιασμού) .το μέλλον θα δείξει ποιος ειναι ο ΧΑΖΟΣ της υπόθεσης… Ήδη είσαι άρρωστος..

  • Όσο έτρεχα ,ακριβώς το ίδιο τρέχω,δουλεύω το ίδιο σκληρά νύχτα -μερα, ενώ δεν έχω βγάλει κάλο στο κεφάλι όπως εσένα,αυτή η σιγουριά σου,η απολυτοότητα από που πηγάζει;τι έρευνες έκανες;τι κλινικές δοκιμές;ρώτησες όλους και τους 18.500 χιλιάδες εμβολιασμένους στο νησί και σου είπαν ότι έχουν προβλήματα υγείας;έχουν ακούσει για την μετάλλαξη σανού;

   • Βρε αδελφέ τι κάθεσαι και του απαντάς κιόλας σε λογική γραμμή? Ο καθένας καταλαβαίνει στη γλώσσα του και στο επίπεδο του. Εδώ κι οι κότες έχουν καταλάβει ότι το εμβολιο αυτό μετά από κάποιους μήνες φεύγει από τον οργανισμό (ευτυχώς η δυστυχώς)και θέλει επανάληψη. Τι να προλάβει κανεις να νοσήσει με κάτι που απλά το αποβάλλει μήνα μήνα ο οργανισμός. Οι καρκίνοι είναι θέματα φθοράς του οργανισμού. Μην ανησυχείς. Αστούς να λυσσάνε και συγχώρεσε τους τους μελλοθάνατους.

    • Ειδική τιμή οι εμβολιασμένιδοι… λιβάνια,φυτιλάκια Happy Hour.

 16. Προς φασιστακια συμμάχους του ΣΥΡΙΖΑ.ΝΑΙ η ΧΑ ήταν εγκληματική οργάνωση και η ΝΔ τους έχωσε στη φυλακή.Εκεί που είναι θέση τους.Όσο και να βρίζετε τη ΝΔ και το Μητσοτακη θα μας κάνει κράτος.Δεν έχετε θέση στη κοινονια μας,εμβολιαστητε η όχι.Πρώτα να γίνετε άνθρωποι και μετά τα υπόλοιπα.

  • Πια εποχή μιλάς;Αν δεν έχεις σχέση με τη ΧΑ έχεις με τους άλλους φασιστες;Που διέλυαν οικογένεια στον εμφύλιο και καθάριζαν κόσμο να μας κάνουν κουμουνιστες;2021 έχουμε και δημοκρατία στη Ευρωπαϊκή χώρα μας.Τι δεν καταλαβαίνεις επιτέλους;Γινοντε εκλογές και ο καις αποφασίζει;Με τι θράσος μιλάς και βρίζεις κάποιον επειδή ψηφίζει κάτι διαφορετικό από εσένα;Αν σκότωσε ο Καλαμπόκας η οποίος άλλος μέσα να μην ξαναδεί φως.Παντού υπάρχουν φανατικοίαπο κόμματα μέχρι ομάδες.Κατάλαβες φασιστακο που ντρέπεσαι να πεις τι ψηφίζεις.Εγώ ΝΔ και αισθάνομαι δικαιωμένος.Εσυ;

   • Ο ψιτ είναι οπαδός του παλιού ΠΑΣΟΚ του Ορθόδοξου…χαχαχαχαχα.

    • ΤΙΜΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΚΑΜΑΡΙ ΜΑΣ!!!
     ΠΑΣΟΚ ΡΕ ΜΟΥΤΡΑ!!

    • Τιμή και καμάρι λοιπόν και των άλλων που υποστηρίζουν άλλα κόμματα.
     Το χαχαχα πήγαινε για τον ψιτ.

    • Δεν νομιζω να καταλαβες νδουλαρε.
     Σου εβαλα να δεις τι γραφουν τα «δικα σας παιδια»
     Ασε εισαι αδιαβαστος για το κεφαλαιο ΕΜΦΥΛΙΟΣ δεν το εχεις,και ουτε συμφερει
     το απο-κομμα σου…και τις ΡΙΖΕΣ του!!!

    • Μπορείς να μας πεις γιατί το ΠΑΣΟΚ αντικαταστάθηκε και εκπροσωπείται από το Κίνημα Αλλαγής;
     Μήπως έγινε μετάλλαξη όπως και στον κορωνοϊό; Μάλλον έγινε για να μην θυμίζει πια τα άθλια χρόνια του ΠΑΣΟΚ, της ρεμούλας, της κλοπής και της μάσας από τα κομματόσκυλα του!! Όσο για το νδουλαρε που λες, έχω πάψει να τους ψηφίζω!! Όμως εσύ συνεχίζεις κολλημένος και ψηφίζεις τη μετάλλαξή του ΠΑΣΟΚ!!!

  • Απορω πως στηριζεις αυτο το πραμα τον πρωην. Που ξεζουμισε το ΠΑΣΟΚ για ιδιον οφελος!!! Δυο λογοι υπαρχουν. Η ειναι συγγενης σου η δεν γνωριζεις το παρελθον και την πορεια του στο ΠΑΣΟΚ.

   • Για πες μας ρε ΠΡΑΜΑ εσυ, που οπου δεις φως μπαινεις!!
    να μας πεις και για την δικη σου πορεια και για το δικο σου παρελθον να γινουμε σοφοτεροι…
    χεχεχεχεχ
    Υ.Γ.εχω ραμματα για την γουνα πολλων..ΤΟΛΜΑ…!!!!!

    • Ασε τα σαπια κοκοβιε….
     απαντησε αν εχεις …..κοτσια!!
     ολα τα απλυτα σου στην φορα!!!

 17. Εκεί που μετράει, στις ΜΕΘ δηλαδή, βρίσκονται λιγότερο από 1% εμβολιασμένοι.

  Τα υπόλοιπα απλές οδοντόκρεμες.

 18. Γιατί τέτοια πρεμούρα με τα εμβόλια;; Μήπως μετά τους εμβολιασμούς , εμφανίστηκαν νοι μεταλλάξεις;;

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ