Το «παρών» του Θ. Νικηταρά μέσω fb & οι εξελίξεις της «τελευταίας στιγμής»

28
2532

Το «παρών» του Θ. Νικηταρά μέσω fb & οι εξελίξεις της «τελευταίας στιγμής»

Μόνο απαρατήρητη δεν πέρασε η παρέμβαση του Θεοδόση Νικηταρά στο facebook τις προηγούμενες ημέρες, αποκαλύπτοντας (με σημειώσεις της ίδιας της γλύπτριας κ. Κοροβέση) ότι η ιστορία του «ταξιδευτή» δεν ξεκίνησε τον Μάρτιο του 2016 με έναν «στημένο διαγωνισμό», όπως έσπευσε να καταγγείλει το ΟΡΑΜΑ, αλλά το 2011 επί δικής του Αντιδημαρχίας.

Από τη μια λοιπόν «αδειάζει» τις καταγγελίες της πρώην παράταξής του (με τη σημερινή της μετεξέλιξη), αφού ο διαγωνισμός αυτός ουσιαστικά «στήθηκε» το 2011 χωρίς να προλάβει να υλοποιηθεί, λόγω γραφειοκρατικών διαδικασιών, όπως τονίζει ο Θ. Νικηταράς στην ανάρτησή του αυτή- στα 3,5 χρόνια θητείας της.

Και από την άλλη κόβει… τη φόρα και σε όσους από την δημοτική αρχή έσπευσαν να πανηγυρίσουν για τη «σύλληψη της αρχικής ιδέας», μιας και ουσιαστικά αυτοί υλοποίησαν απλώς έναν σχεδιασμό… του Οράματος (που σε άλλες περιπτώσεις ακύρωσαν… ίσως επειδή αυτό δεν είχε δει το φως της δημοσιότητας).

Είναι τα «τρελά» της πολιτικής που λένε… (όπως άλλωστε και διαχρονικά οι καταγγελίες για «απευθείας αναθέσεις», αν γκουγκλάρετε θα βρείτε τις τότε καταγγελίες της Δύναμης Αλλαγής, την οποία ως σημερινή δημοτική αρχή κατακεραυνώνει σήμερα το ΟΡΑΜΑ για το «πάρτυ» των απευθείας αναθέσεων σε ημετέρους και στελέχη της, για να καταλάβετε ότι μόνο οι ημερομηνίες και οι ρόλοι άλλαξαν…)

Πέρα όμως από τα ποικίλα σχόλια, τα like και τα διάφορα ευτράπελα που άφησε πίσω της η παρέμβαση αυτή του Θεοδόση Νικηταρά στην παρούσα φάση, υποδηλώνει κι ένα πολιτικό ΠΑΡΩΝ.

Από τους φίλους και συνεργάτες του (μιας και ο ίδιος δεν έχει μιλήσει ακόμα) αφήνεται να διαφανεί ότι εντελώς απρόβλεπτοι ανθρώπινοι λόγοι (σε αυτούς που όλοι μας «σηκώνουμε τα χέρια ψηλά») τον κράτησαν μακριά από τα δημοτικά πράγματα την τελευταία τετραετία.

Το ίδιο όμως συνέβη και τώρα, εντελώς απρόβλεπτα, ενώ ήταν στα σκαριά και επρόκειτο να ανακοινωθεί η νέα παράταξη με επικεφαλής τον ίδιο.

Παρόλα αυτά στην πολιτική -όπως και στη ζωή- ισχύει η ρήση του Ηράκλειτου «Τα πάντα ρεί και ουδέν μένει…» (όλα αλλάζουν, όλα μεταβάλλονται) και δεν αποκλείονται εκπλήξεις… στο άμεσο ή στο απώτερο μέλλον.

σ.σ. Ένα ακόμη, αναπάντητο μέχρι στιγμής, ερωτηματικό προκαλεί σε αρκετούς συμπολίτες μας η τοποθέτηση του Μανώλη Χατζηάμαλλου, Προέδρου του Δικηγορικού συλλόγου και πρώην αυτοδιοικητικού (Αντιδημάρχου επί δημαρχίας Θ. Βαρκά στον πάλαι ποτέ δήμο Ηρακλειδών) στην καλή συνάδελφο Κ. Δανελλάκη στο ρ/φ ΕΚΦΡΑΣΗ ότι «δεν αποκλείει τη συμμετοχή του σε δημοτική παράταξη» μιας και «ο σχεδιασμός του νησιού δεν του αρέσει…»

Άραγε υπονοεί ότι δεν αποκλείεται να είναι υποψήφιος με το ΟΡΑΜΑ ή με κάποια νέα παράταξη που ετοιμάζεται;;

Βλέπετε, τόσο στο δήμο, όσο και στην Περιφέρεια (απόφαση Νικητιάδη να μην είναι υποψήφιος Περιφερειάρχης αλλά υποψήφιος Βουλευτής ΚΙΝΑΛ με την απόφαση να ηγηθεί ο Κρεμαστινός του ψηφοδελτίου Επικρατείας) δεν έχουν οριστικοποιηθεί ακόμα οι υποψηφιότητες (ούτε τα κόμματα και οι παράγοντες έχουν πει την τελευταία τους λέξη) και σίγουρα θα έχουμε εξελίξεις της «τελευταίας στιγμής».

 

28 ΣΧΟΛΙΑ

    • Απαράδεκτο Κιάρη, ξεφουσκώνεις μια κοντοχωριανή σου του Αμανιού για χάρη του 3Π ΤΕΟ. Και στην ΝΔ το σκέπτονται για Θεοδόση….

      Με υποψηφίους σαν αυτούς που θεωρούν μεγάλα στελέχη, Ντίνα, Χόνδρος, Θεοδόσης θα γίνουν ξανά ρεζίλι των σκυλιών όπως με το Φιλιππάκι.. Μέχρι πότε θα κρύβετε στο πηγάδι ο Νίκος με το τρεχούμενο νερό που από ότι ακούω ΘΈΛΕΙ ή κάποιος από το δίδυμο των δικηγόρων με τις παράξενες αποφυλακίσεις;;;;;;;;;;;;

  1. Δυο μπετατζήδες μαλώνουνε σε ξένο αχυρώνα... Ο γνωστός 3π ΤΕΟ με έμβλημα τα φαντάσματα της Ζιάς, ο άλλος με την ποτίστρα.

    Και οι δυο αυτο διαφημιζοντε

    • Αρχηγέ ΔΧ, εσένα θέλουμε για Δήμαρχο, όλοι οι άλλοι απλώς ΦΕΛΛΟΙ. Χάλασε το προξενιό με τον Κυρίτση-ΔΗΡΑΣ και άρχισες τις ΔΟΛ-ΠΛΟΚΙΕΣ;

      Όλοι αυτοί που αναφέρονται μπροστά σου είναι κοντοί, νάνοι και ξεχνάνε άλλους τόσους που ενδιαφέρονται. ΣΤΑΜΑΤΑ ΟΜΩΣ ΤΟ ΓΛΥΨΙΜΟ δεξιά-αριστερά, χλάπα-χλούπα και τώρα με τον ΜΠΑΛΤΑΚΟ κατ’ εντολή Μαρινάκη… Κατά βάθος ελπίζεις ότι κάποιος θα σε πάρει στα σοβαρά και θα σου κάνει πρόταση να συμμετέχεις σε παράταξη με αντιμισθία τους 185 σταυρούς σου και όχι σαν την περασμένη φορά που έμεινες στα αζήτητα της #Δίεσης#, αλλά πρόσεχε, θα μείνεις ξανά με ….. Κατάντησες ανεμόμυλος που κάθε φορά αλλάζει θέση και προτάσεις κατά το δοκούν και όπως λάχει για ανθρώπους και καταστάσεις. Αυτό το σχόλιο ΓΚΑΟΥ ΔΧ δεν είναι της μαϊμούς που την βλέπεις όλα τα βράδια στον ύπνο σου…

  2. Δυο μπετατζήδες μαλώνουνε σε ξένο αχυρώνα... Ο γνωστός 3π ΤΕΟ με έμβλημα τα φαντάσματα της Ζιάς, ο άλλος με την ποτίστρα.

    Και οι δυο αυτό διαφημίζουν την κατά λάθος επιλογή τους αλλά δεν βλέπουν τι τους ετοιμάζει το κονκλάβιο του Καΐσερλη μεταξύ ποτών και τσιγάρων….

    • ΚΥΡΙΤΣΗ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΕΣ, ξεκάρφωσες πολιτικά την ΡΟΥΦΑ αλλά ο Σ@ΡΑΣ ετοιμάζει ΝΕΟ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΜΕ ΝΕΑ ΠΑΡΑΤΑΞΗ...

      ….Τον αδελφό ΣΤΑΜΑΤΗ… που τώρα λίγο πριν την αποστράτευση του θα παραδώσει το δακτυλίδι με την ανταπόδοση στήριξης από το ψηλό-ΥΠΟΘΕΤΟ του ΣφΥΡΙΖΑ. Όπως έχει συμφωνήσει το κονκλάβιο του Σ🎃ΡΑ θα κατέβει με την σημαία του τουριστικά ειδήμονα, ο παλιός του εισπράκτορας προεκλογικών αντικαταβολών των δημοτικών και βουλευτικών αναμετρήσεων που μέσα στην κρίση που περνά ο τουριστικός κλάδος και όλη η κοινωνία από την μείωση 50% στις εισπράξεις θα προσπαθήσει να την φορτώσει σε εσένα και στις επιλογές σου…

    • Με όλους αυτούς, τις ξεσαλωμένες κολοκύθας, τους καταστροφεία του χωριού και τους διάφτεμπέληδες και γραφικούς θα ξαναβγεί ο Κυρίτσης.

      Βρε Μπόχαλοι, κοτζάμ νησί δεν έχει έναν της προκοπής να ξεβρακώσει την μοσχαροκεφαλή της Ευρώπης;;; Αυτοί δεν κάνουν ούτε για γκαρσόνια και λαντζέρες στο εστιατόριο μου…

      • ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΝΑΝΕ ΟΙ ΚΩΟΙ ΕΣΤΙΑΤΟΡΑ,ΜΑΚΑΚΑ ΤΗΣ ΚΑΚΙΑΣ ΩΡΑΣ.ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΚΩ,ΑΠΟ ΚΩΟΥΣ ΓΙΝΑΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟ ΒΟΥΛΩΝΕΤΕ ΟΤΑΝ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΜΑΣ.ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ ΚΑΝΕΙΣ,ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΒΛΑΚΕΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΑΝΤΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΤΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΤΕ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΗΡΘΑΤΕ.ΝΑ ΛΕΤΕ ΚΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΛΑΙΤΕ,ΜΑΚΑΚΕΣ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ,ΠΟΥ ΞΕΛΙΓΔΩΣΑΤΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΕΞΥΠΝΟΙ.ΟΥΤΕ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙΣ ΚΑΛΑ ΚΑΛΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ,ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΧΑΡΧΑΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΚΡΙΝΕΙΣ.ΑΡΑΞΕ ΣΤΑ ΚΙΛΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΘΥΜΑΣΑΙ ΟΤΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑ ΣΕ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΚΩΟΙ ΟΧΙ ΟΙ ΣΥΓΧΩΡΙΑΝΟΙ ΣΟΥ!

    • Με όλους αυτούς, τις ξεσαλωμένες κολοκύθες, τους καταστροφείς του χωριού, τους τεμπέληδες και γραφικούς θα ξαναβγεί ο Κυρίτσης.

      Βρε Μπόχαλοι, κοτζάμ νησί δεν έχει έναν της προκοπής να ξεβρακώσει την μοσχαροκεφαλή της Ευρώπης;;; Αυτοί δεν κάνουν ούτε για γκαρσόνια και λαντζέρες στο εστιατόριο μου…

  3. Είναι αυτό ο σοφός λαός μας λέει... ΌΛΑ ΤΑ ΖΩΝΤΑΝΆ ΣΤΗΝ ΠΊΣΤΑ... μέσα σε βαριά ποτά και τσιγάρα μπεκροπίνουν και φτιάχνουν παρατάξεις...

    Με την 3Π…..ΚΌΤΑ και την ΡΟΥΦιΑνα το παίζεις Καραγκιοζοπαίχτης βρε Κωστούκο; Τον ΣΤΑΜΆΤΗ θα τον κρύβεις για πολύ ακόμα ή δεν σε κλουθά;;;; Και τα ληγμένα που μετακόμισαν στον ΣφΥΡΙΖΑ για κοκαλάκια που όμως δεν ήρθαν… Τώρα πως γίνεται να στηρίζουν ΧΑΤΖΗΜΑΡΚΟ-ΝΔ, ΚΑΜΑΤΕΡΟ-ΣφΥΡΙΖΑ και να γλύφουν τον Μαχαιρίδη όσο ήταν Περιφερειάρχης μόνο κάποιοι με ξεχειλωμένη πολιτική συνείδηση ξέρουν….

  4. Αυτό με τις απευθείας αναθέσεις είναι κακόγουστο. Η απευθείας ανάθεση, ακριβώς με αυτόν τον τίτλο, δεν είναι εκ της φύσης ούτε παράνομη, ούτε ανήθικη. Ισα ίσα αποτελεί το κατεξοχήν εργαλείο για προμήθειες χαμηλού κόστους και όταν γίνεται σωστά πραγματικά λύνει τα χέρια των αρχών από την τρομερή γραφειοκρατία των άλλων διαδικασιών. Το θέμα δεν έιναι αν κάνει κάποιος απευθείας αναθέσεις αλλά αν το κάνει σωστά και όταν κράζουμε τα πάντα, όπως σωστά λέει ο Γιάννης κάναν πάντα οι «αντιπολιτεύσεις» τότε χάνετε η μπάλα και αδικείτε όποια προσπάθεια.

  5. Γιαννη καλη η προσεγγιση . Ως γενικη τοποθετηση πρεπει να πουμε, οτι περιμενουμε συντομα να ενεργοποιηθουν δυναμεις για την απαλλαγη μας απο αυτους που με αλαζονεια διοικουν την Κω εδω και 4 χρονια,Αυτοι και αλλοι απο το κεντρο μας εφεραν εδω που ειμαστε. Πρεπει με καθε τροπο να τους απομακρυνουμε απο τις καρεκλες της εξουσιας. Να μην μπορουν να κανουν αλλο κακο σε κανενα απο εμας αλλα και στον τοπο που ζουμε Ενα προτεινομενο ονομα σε μια απο τις νεες παραταξεις που θα δημιουργηθουν μπορει να ηταν «ΔΥΝΑΜΗ ΑΠΑΛΛΑΓΗΣ»

  6. Ο Σόρος και η Cia είναι συγκοινωνούντα δοχεία, και υποστηρίζουν τη Νεοταξική Χούντα Τσιπρέσκου που υπέγραψε την προδοτική Συμφωνία της Μικρής Πρέσπας, που αναγνώρισε, (επιτέλους) την ύπαρξη «μακεδονικού λαού».
    Οι παρακρατικοί Σόρος-Cia-ΣΥΡΙΖΑ έβαλαν πρώτα τη φωτιά στην Κινέτα, και με άλλοθι την φασαρία του Σκάιι οι συνεργάτες τους εντός της Κρατικής Μηχανής πήραν τις πυροσβεστικές και τις έστειλαν στην «καπερναούμ» και το απόγευμα έβαλαν την φωτιά στην Πεντέλη που την άφησαν να κατεβεί στη Θάλασσα και να κάψει τον κόσμο για να δημιουργήσουν μια «Εθνική τραγωδία» που θα σκέπαζε την προδοσία της Μακεδονίας.

    ΝΑΤΟ-ΣΙΑ-ΠΡΟΔΟΣια

    ΚΑΨΑΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ-ΠΟΥΛΗΣΑΤΕ ΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

    deltio11

  7. Γιωργος Κυριτσης:
    Η αθλιοτητα η συκοφαντια και το ψεμα δεν εχουν θεση στο δημοσιο διάλογο.
    BABLAS:
    Δήμαρχε να πλένεις το στομα σου με οινόπνευμα πριν μιλησεις γιατι βρωμάνε τα χνωτα σου….αποτυχημενε ΔΗΜΑΡΧΕ.

  8. Σίγουρα, το μεγαλύτερο επίτευγμα του Ι. Μεταξά, είναι το «Όχι» του ’40. Υπάρχει όμως κι ένα ακόμα μεγάλο «Όχι» του Εθνικού Κυβερνήτου, άγνωστο στο ευρύ κοινό. Ένα «Όχι» εξίσου ηρωικό και μεγαλειώδες! Το «Όχι» στους διεθνείς τοκογλύφους της εποχής!Ο πρωθυπουργός των «Όχι», λοιπόν, ηρνήθη να συνεχίσει την πληρωμή τοκογλυφικού δανείου που είχαν συνάψει οι φαύλοι πολιτικοί του παρελθόντος, με την βελγική (;) τράπεζα Societe Commerciale de Belgique!Αμέσως, η βελγική κυβέρνησις προσέφυγε εις το Διεθνές Δικαστήριο της Κ.τ.Ε. (Κοινωνίας των Εθνών), κατηγορώντας την εθνική κυβέρνηση της Ελλάδος, για αθέτηση των διεθνών συμβάσεων. Τότε, η κυβέρνησις του Ι. Μεταξά, απήντησε ότι αδυνατεί να εκπληρώσει τοιαύτας υποχρεώσεις που εδημιούργησαν άλλοι, διότι θα καταστραφεί ο τόπος και ο λαός! Ιδού η απάντησις στους διεθνείς τοκογλύφους:https://ethnikismos.net/2018/08/04/το-αγνωστο-οχι-του-ι-μεταξα-στουσ-διε-4/

  9. Ο –«υπερήφανος» για την παρακρατική δράση του γιού του στις αναρχοκομμουνιστικές συμμορίες!- Σκουρλέτης πήρε τη θέση του παραιτηθέντος Τόσκα, ωστόσο δεν πρόκειται να την κρατήσει πολύ. Ο υπουργός ΠΡΟ-ΠΟ της «πρώτης φοράς αριστερά» δε γίνεται να προέρχεται από την αριστερά, για λόγους ισορροπιών. Άλλος θα πάρει την καρέκλα…Σύμφωνα με πληροφορίες και διαρροές, αυτός ο «άλλος» θα είναι ο άνθρωπος του Jeffrey Ραγκούσης (υπουργός Εξωτερικών στην πρώτη κυβέρνησή του, αυτήν που έβαλε την Ελλάδα στα Μνημόνια…), ο οποίος προσφάτως τα έσπασε με το κλεφτο-ΠΑΣΟΚ κι έριξε δίχτυα στον ΣΥΡΙΖΑ… Που όπως λένε οι «κακές γλώσσες», έχει πάρει και το ΟΚ των Αμερικανών – χωρίς το οποίο κανένας δεν γίνεται «πρωθυπουργός, υπουργός Εθνικής Αμύνης και Δημοσίας Τάξεως» (σύμφωνα με ρήση πρώην πρωθυπουργού).
    Από την «Σκύλλα» στην «Χάρυβδη», η δημόσια τάξη στο προτεκτοράτο Τσιπροκαμμενιστάν!

  10. Για την καθεστωτική δημοτική τηλεόραση στυλ Τσαουσέσκου, κανείς δεν θα σχολιάσει;;; ή απλά χρησιμοποιείται για λόγους προβολής της απερχόμενης δημοτικής αρχής ………….

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ