Εσείς, το «χρυσώνετε το χάπι»; Άγιες μέρες που ‘ναι κιόλας…(Το δούλεμα του άμοιρου πολίτη…)

16
1373
Εσείς, το «χρυσώνετε το χάπι»; Άγιες μέρες που είναι κιόλας…(Το δούλεμα του άμοιρου πολίτη…)
Τα πάντα στη ζωή λένε είναι θέμα… συγχρονισμού και σωστού τάιμινγκ. Στο πρώτο έπεσε μέσα αλλά στο δεύτερο έπεσε έξω… η παγκωακή κινητοποίηση για την διατήρηση του μειωμένου ΦΠΑ.
Έστω και στο παρά ένα… ο συγχρόνισμος και η σύμπνοια διαπαραταξιακών και διακομματικών δυνάμεων είναι αν μη τι άλλο προς την θετική κατεύθυνση.
Κατέδειξε μεν τα πολύ αργά αντανακλαστικά («καίνε κάρβουνο») των εκπροσώπων μας, πλην όμως η  η συνύπαρξη και η συνυπογραφή ανθρώπων που μέχρι πρότινος ήταν στα όρια ακραίων αντιπαραθέσεων (με προσωπικές συγκρούσεις, χαρακτηρισμούς κλπ), κάτω από ένα κοινό και δίκαιο αίτημα όπως η διατήρηση του μειωμένου ΦΠΑ, έδειξε ότι όταν χρειάζεται πάνω από κόμματα, παρατάξεις και προσωπικά καπρίτσια… μπαίνει η Κως.
Ήταν θετική η συνύπαρξη σε αυτή την κινητοποίηση του Γιώργου και της Ιωάννας μαζί με τα στελέχη τους, ανθρώπων από διαφορετικούς πολιτικούς χώρους (ακόμα και από το ΣΥΡΙΖΑ) αλλά και σύσσωμων των εκπροσώπων των παραγωγικών φορέων του νησιού.
Και ο εμπορικός κόσμος έδωσε μια ικανοποιητική παρουσία. Κι ας μην είχαν κλείσει τα μαγαζιά τους όπως σχολίασαν αρνητικά κάποιοι. Άλλωστε η χρονική επιλογή αυτής της κινητοποίησης -εκτός των άλλων- μέσα στις γιορτές και στο εορταστικό ωράριο ήταν παντελώς ακατάλληλη.Αυτές τις μέρες περιμένουν κι αυτοί να δουλέψουν… για να βγάλουν κανένα σπασμένο. (Δεν ήταν δα και τα κανάλια ή οι κάμερες κάτω για να τα δείξουν έτσι κι αλλιώς).

Ακόμα και ο κυβερνητικός βουλευτής Η. Καματερός στον σχολιασμό του τόνισε ότι «κάθε πάνδημη κινητοποίηση είναι καλή», ως προς το χρόνο όμως που έγινε δεν είχε να προσφέρει κάτι γιατί είχαν ήδη ληφθεί οι αποφάσεις. Κι εδώ ίσως είχε δίκιο ο Ν. Μυλωνάς όταν φώναζε στο δημοτικό συμβούλιο, αλλά και μέσα από τα κείμενά του για την ανάγκη συγχρονισμού με τις κινητοποιήσεις των υπόλοιπων νησιών του βόρειου αιγαίου κλπ.
Όπως και να ‘χει η απόφαση παράτασης για ένα 6μηνο απλά «χρυσώνει το χάπι» (άλλωστε είναι πάγια τακτική της κυβέρνησης σε όποιες «αιχμηρές» αποφάσεις βλέπει να υπάρχουν αντιδράσεις και γενικευμένη δυσαρέσκεια, το ίδιο έκανε με τις προσωρινές συντάξεις, τις αναδρομικές εισφορές κλπ).

Το «χρυσώνει» με την εξαγγελία για «έκτακτο κοινωνικό αντιστάθμισμα, για το ύψος του οποίου θα λαμβάνονται υπόψη κοινωνικά και οικονομικά κριτήρια» χωρίς καν να το προσδιορίζει. Ναι, αλλά όταν πας να «κόψεις» και ξέρεις ότι θα βρεις αντιδράσεις αυτά τα λες από πριν. Δεν λες απλά (ή παραπλανητικά για να αποφύγεις αντιδράσεις και κινητοποιήσεις) «περιμένετε και θα δείτε ότι θα δοθεί παράταση…» κι αυτή που δίνεται τελικά είναι με το σταγονόμετρο.

 Όπως και ότι από το δεύτερο μισό του 2018 ΘΑ…(για να μην ξεχνιόμαστε) εφαρμοστεί και το «μεταφορικό ισοδύναμο» (Θεός σχωρέσει σε Τάσο Αλιφέρη) το οποίο σύμφωνα με την κυβερνητική εξαγγελία θα χρηματοδοτηθεί από πόρους του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων με την ανάπτυξη μάλιστα και Παρατηρητήριου Τιμών, το οποίο θα διασφαλίζει τη μεταφορά του οφέλους στον τελικό καταναλωτή. Κι αν εν τω μεταξύ προκύψουν εκλογές στο εδνιάμεσο (το προβλέπει δεν το προβλέπει το σενάριο) καταλαβαίνετε τι σημαντικά διλήμματα βάζουν τα ΘΑ… «ψηφίστε μας για να ολοκληρώσουμε το έργο μας» τρίτη φορά κλπ). Ναι αλλά από πέρσι τον είχατε παγώσει το ΦΠΑ. Ένα χρόνο τι κάνατε; Κι έρχεστε στην εκπνοή του χρόνου και μας λέτε για το «δεύτερο μισό του 2018″ δηλ. του χρόνου και βλέπουμε…; Καλές είναι οι υποσχέσεις, αλλά ευχαριστούμε, πήραμε…
Με το δίκιο του λοιπόν βγαίνει (από αριστερά η από δεξιά, μη ρωτάτε-μπερδευτήκαμε) και ο αυριανός… υποψήφιος βουλευτής Γ. Κυρίτσης και τους τη λέει »  υπάρχει αναλογιστική μελέτη; υπάρχουν οι πόροι για να χρηματοδοτήσουν την πλήρη εφαρμογή του και όχι μια αποσπασματική εφαρμογή  για το μεταφορικό ισοδύναμο;»
Αλλα΄και ως πιθανός υποψήφιος Ευρωβουλευτής (άλλωστε αυτός θα αποφασίσει μεταξύ των τριών, του το άφησε ελεύθερο ο Κυριάκος) τους το αντιστρέφει ωραία: «Εφόσον στην Ευρώπη θεωρούν στρέβλωση τους μειωμένους συντελεστές ΦΠΑ, τότε γιατί δεν καταργούν τους μειωμένους συντελεστές ΦΠΑ και το ειδικό φορολογικό καθεστώς σε νησιά της Γερμανίας, της Φινλανδίας, της Πορτογαλίας ή της Ισπανίας;»
Τα υπόλοιπα, στον… Καζαμία του 2018 από τον καλό φίλο και συνάδελφο ΔΧ.
Καλές γιορτές σε όλους!

16 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Σήμερα και τα παιδιά του Δημοτικού γνωρίζουν ότι όλα όσα βιώνουμε τα τελευταία χρόνια είναι μια άσχημη συμπαιγνία και αδικία εναντίον της χώρας μας . Τον Μεγάλο αυτό Πόλεμο τον σχεδίασαν πριν χρόνια δαιμονικά πλανητικά κέντρα και αποφάσισαν την στιγμή που θα ξεκινούσε αυτό το μακελειό η ΟΡΘΟΔΟΞΗ Ελλάδα θα πρέπει να είναι ΓΥΜΝΗ στην μπόρα που έρχεται. Για αυτό και οι Έμποροι των Εθνών μας κουβάλησαν τα επαίσχυντα και άδικα μνημόνια και σήμερα λίγο πριν το μεγάλο κακό η χώρα εξουθενωμένη πρέπει να αντιμετωπίσει νέες προκλήσεις . http://www.triklopodia.gr/%CE%B3%CE%BD%CF%89%CF%81%CE%AF%CE%B6%CE%BF%CF%85%CE%BD-%CF%8C%CF%84%CE%B9-%CE%AD%CF%81%CF%87%CE%B5%CF%84%CE%B1%CE%B9-%CE%BC%CE%B5%CE%B3%CE%B1%CE%BB%CE%BF%CF%83-%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%B5%CE%BC%CE%BF/#

  2. συριζα νδ πασοκ ανελ ποταμι λεβεντης δοσιλογοι γερμανοτσολιαδες υπηρετες των ναζι

    υπηρετες της μερκελ

  3. Χίος, Σάμος και Λέσβος «βουλιάζουν» από τους παράνομους μετανάστες!

    Στις δομές της Λέσβου, της Σάμου και της Χίου καταγράφηκαν 21.709 άτομα έναντι 22.006 ατόμων την περασμένη Πέμπτη. Η δυνατότητα φιλοξενίας των δομών μειώθηκε από 20.812 στα 20.532 άτομα. Υπεράριθμοι πρόσφυγες και μετανάστες διαμένουν στις δομές φιλοξενίας στη Λέσβο τη Σάμο και τη Χίο, σύμφωνα με την κατανομή των προσφύγων που γίνεται από τους αρμόδιους φορείς.Οι τρεις κλάδοι των Ενόπλων Δυνάμεων παρείχαν 13.428 μερίδες φαγητού, από τις οποίες 1.355 μερίδες διανέμονται σε δομές φιλοξενίας οι οποίες δεν ανήκουν στην αρμοδιότητα τους.Για την υγειονομική κάλυψη των προσφύγων-μεταναστών, διατίθεται ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό από τους 3 κλάδους των Ενόπλων Δυνάμεων.http://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/esoteriki-asfaleia/655269_hios-samos-kai-lesvos-voyliazoyn-apo-toys-paranomoys

  4. ΒΡΕΤΑΝΙΑ: ΟΙ «ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΙ ΡΟΛΟΙ» ΤΩΝ ΜΑΜΑΔΩΝ ΘΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ «ΒΛΑΒΗ».

    ΟΙ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΕΠΙΤΗΔΕΣ ΥΠΕΡΠΡΟΒΑΛΛΟΥΝ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΜΗ ΛΕΥΚΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ Η «ΜΟΝΤΕΡΝΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ! Μαμάδες που μαγειρεύουν και καθαρίζουν θα απαγορευτούν στις διαφημίσεις σε ολόκληρο το Ηνωμένο Βασίλειο από το επόμενο έτος, μετά από μια μελέτη που ανέφερε ότι οι παραδοσιακοί ρόλοι των φύλων είναι «επιβλαβείς και ξεπερασμένοι».Η απόφαση για αυστηρότερα μέτρα ανακοινώθηκε από τις επιτροπές διαφημιστικής πρακτικής (CAP) αυτή την εβδομάδα, μετά από άρθρο που δημοσιεύθηκε το καλοκαίρι, που προσδιόριζε τα «στερεότυπα φύλου» σε διαφημίσεις ότι «οδηγούν σε ανισότητα» μεταξύ ανδρών και γυναικών.
    Διαβάστε περισσότερα στο http://redskywarning.blogspot.gr/

  5. Ελύτης: «Θα ‘θελα να κοιμηθώ μια μέρα και να ξυπνήσω σ’ έναν αιώνα όπου και τα πουλιά να κελαηδούν ελληνικά και νικητήρια»

    Κανένας ΟΗΕ, καμία Ε.Ε. κανένα «συμβούλιο ή κοινοβούλιο της Ευρώπης» δεν αξίζει περισσότερο από την Ελλάδα. Άλλο η συμμαχία κι άλλο η υποταγή. Αυτό πρέπει να το καταλάβουν καλά και οι αδελφοί Ευρωπαϊκοί λαοί. Αν τα κράτη της Ε.Ε. θέλουν να αυτοκτονήσουν, η Ελλάδα δεν θέλει. Αντίθετα θέλει να ζήσει και να ευημερήσει και για άλλη μια φορά να τους δείξει έναν νέο δρόμο, όπως τόσες φορές στο παρελθόν.
    Θα μου πείτε, τι λόγια μας λες τώρα, εδώ είμαστε στο παρά ένα για καταστροφή !! Όχι αδελφοί μου συνέλληνες. Όχι αδελφοί μου συναγωνιστές. Αυτή είναι η ψευδαίσθηση που θέλει το μεγάλο παράσιτο να μας πείσει ότι είναι πραγματικότητα. Οι Έλληνες δεν χάθηκαν όταν έμειναν πάνω από 400 χρόνια στο μουσουλμανικό σκοτάδι. Οι Έλληνες γονάτισαν ισχυρούς και αυτοκράτορες. Θα ηττηθούμε τώρα μπροστά σε μια χούφτα αριστεροθολωμένους, μπροστινούς τοκογλυφταρέων ;

  6. ΣΚΑΝΔΑΛΙΔΗΣ: ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, ΝΔ, ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΣΥΡΙΖΑ

    Εικόνα από το… μέλλον παρουσίασε σε συνέντευξή του στο (ραδιοφωνικό) Θέμα 104,6, μια παλιά καραβάνα της πολιτικής, ο αρχιπασόκος Σκανδαλίδης. Ο οποίος, αφού… ξεκαθάρισε ότι προεκλογικά το «Κίνημα Αλλαγής» (ο φερετζές του κλεφτο-ΠΑΣΟΚ) δε θα συνεργαστεί με κανέναν, είπε ότι ο μετεκλογικός ρόλος της πασοκαρίας είναι η επιβολή της «εθνικής συνεννόησης». Και για να μην υπάρχει καμμιά αμφιβολία για το τι εννοεί, προσέθεσε:«Ή θα πάμε σε μια διαδικασία εθνικής συνεννόησης ή δεν έχουμε τύχη. Γιατί να μην πάνε μαζί ΣΥΡΙΖΑ, ΝΔ και Κίνημα Αλλαγής;».(ΥΓ): Υπομονή, θα το δούμε κι αυτό! Αν όχι μετά τις επόμενες εκλογές, σιγουρότατα μετά τις μεθεπόμενες, που θα γίνουν με απλή αναλογική!ΝΑ ΦΑΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ !!!!!

  7. ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΦΑΓΩΜΑ! ΠΟΙΟΣ «ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΟΣ» ΘΑ ΠΡΟΛΑΒΕΙ; ΝΕΟ ΠΑΚΕΤΟ 7 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΕΥΡΩ ΤΗΣ Ε.Ε. ΓΙΑ ΤΟΥΣ «ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ»

    Πόσα από τα χρήματα αυτά θα καταλήξουν στον προορισμό τους και πόσα θα καταλήξουν στις –πολύ βαθιές κι αριστερές!- τσέπες των «αλληλέγγυων» συριζοκαμμένων; Δε μπορούμε να ξέρουμε ακριβώς τις αρπακτικές διαθέσεις των «αλληλέγγυων» συντρόφων, αλλά σύμφωνα με όχι και πολύ παλαιότερη καταγγελία Ευρωπαίου αξιωματούχου στην Guardian, περίπου το 70% των ανάλογων χρηματοδοτήσεων… χανόταν στο δρόμο!
    Αφελής ερώτηση: μα αφού ξέρουν οι «κουτόφραγκοι» ότι τα περισσότερα φράγκα που στέλνουν τα τρώνε τα «αλληλέγγυα» λαμόγια, γιατί στέλνουν κι άλλα;
    Για να τους έχουν τους συριζοψεκασμένους «αλληλέγγυους»κατσαπλιάδες στο χέρι και να τους κάνουν ότι θέλουν, στα υπόλοιπα ζητήματα – ξεπουλήματος των πάντων!

  8. ΕΛΛΗΝΑΣ ΜΕ ΤΑ ΔΥΟ ΑΝΗΛΙΚΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΣΤΑ ΠΑΓΚΑΚΙΑ ΤΟΥ ΛΙΜΑΝΙΟΥ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ… ΤΙ ΑΤΥΧΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ «ΠΡΟΣΦΥΓΑΣ»!

    Ένας Έλληνας, με τα δυο ανήλικα κοριτσάκια του και τον σκύλο τους, προφανώς χτυπημένοι από κάποια μεγάλη ατυχία της ζωής, έχουν βρει τις τελευταίες ημέρες καταφύγιο στην Πύλη Ε9 του Λιμανιού του Πειραιά.Εδώ πρόκειται για διπλή ατυχία. Καθότι ο Έλληνας οικογενειάρχης, πέραν των όσων του έτυχαν και τον οδήγησαν στο δρόμο, δεν είναι «πρόσφυγας» ούτε τα κοριτσάκια του «προσφυγόπουλα»! Αν ήταν, θα βρισκόταν χώρος σε χρόνο-μηδέν, σε κάποιο «κέντρο φιλοξενίας»! Ενώ τώρα, δεν του δίνει κανείς σημασία!

  9. ΤΙ ΘΑ ΔΙΑΛΕΞΕΙ Ο ΚΥΡΙΤΣΗΣ? ΒΟΛΕΥΤΗΣ ΜΕ ΜΙΣΘΟ 7.500+2.500 ΕΞΤΡΑ=10.000 ? Η

    ΕΥΡΟΒΟΛΕΥΤΗΣ ΜΕ ΜΙΣΘΟ 20.000+5.000 ΕΞΤΡΑ=25.000 ΚΑΙ ΤΑΞΙΔΙΑ ΜΕ ΚΑΦΕ ? ΜΕΓΑΛΟ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΥΡΙΤΣΗ!ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΛΕΤΕ?

  10. «ΧΡΥΣΑ» ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΑ ΜΕΛΟΜΑΚΑΡΟΝΑ Ο ΔΗΜΟΣ ΛΕΣΒΟΥ… ΜΗΠΩΣ ΠΡΟΟΡΙΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΑ «ΠΡΟΣΦΥΓΑΚΙΑ»;

    Το εξωφρενικό ποσό των 7.330, 65 ευρώ θα σπαταλήσει ο -ψεκασμένος- δήμαρχος Λέσβου για τα χριστουγεννιάτικα γλυκά.Όπως, λοιπόν, προκύπτει από την απόφαση που αναρτήθηκε στη Διαύγεια, ο δήμος Λέσβου (με απευθείας ανάθεση…) ενέκρινε την δαπάνη για την προμήθεια εδεσμάτων (κουραμπιέδες, μελομακάρονα, βασιλόπιτες και δίπλες) και φλουριών στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων για τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά με το παραπάνω ποσόν.Που θα δοθούν άραγε τόσα γλυκά; Στις φτωχές οικογένειες της Λέσβου ή μήπως στα hotspotsτου νησιού, για να… ντερλικώσουν τα «προσφυγάκια»; Προφανώς, θα συμβεί το δεύτερο…

  11. ΑΝΤΙ ΓΙΑ 17.209 «ΠΡΟΣΦΥΓΑΚΙΑ» Η ΜΕΡΚΕΛ ΠΗΡΕ ΜΟΝΟ 5.332 ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ…

    Μπορεί η κυβέρνηση της Μέρκελ να είναι πολύ… αυστηρή με τις χώρες της ανατολικής Ευρώπης που δεν δέχονται «προσφυγάκια» (Ουγγαρία, Πολωνία, Τσεχία και εσχάτως Ρουμανία), να τις απειλεί και να τις παραπέμπει στο ευρωπαϊκό δικαστήριο, αλλά ούτε η ίδια τηρεί τις δεσμεύσεις της για την «μετεγκατάσταση» των «προσφύγων».Έτσι, μέχρι τα μέσα Δεκεμβρίου δέχτηκε μόλις 5.332 «προσφυγάκια» από την Ελλάδα, στα πλαίσια του προγράμματος, ενώ υποχρεούτο να δεχτεί 17.209 άτομα.Αυτό προκύπτει από απάντηση του γερμανικού υπουργείου Εξωτερικών σε επερώτηση βουλευτού του γερμανικού κοινοβουλίου.Αφελής απορία: γιατί άραγε δεν διαμαρτύρονται για την γερμανική γαϊδουριά οι Τσιπροκαμμένοι;
    Απάντηση: είναι ποτέ δυνατόν να διαμαρτυρηθούν οι δούλοι στ’ αφεντικά τους;

  12. Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝ ΑΥΤΩ, ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΜΑΚΙΑΒΕΛΙΖΟΥΝ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΧΟΝΤΑΣ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ …ΠΑΡΤΙ… ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΟΛΛΗΤΟΥΣ ΤΟΥΣ, 10ΧΙΛΙΑΡΑ ΜΗΝΙΑΙΩΣ….
    ΤΑ ΡΕΜΑΛΙΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΚ ΤΑ 300 ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ .
    ΓΙΑΤΙ ΤΟΤΕ ΡΕ ΣΙΧΑΜΑΤΑ ΤΗΣ ΜΑΣΩΝΕΙΑΣ ΔΕΝ ΔΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΤΕ ΕΣΕΙΣ 300 ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ???
    ΟΛΟΙ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΟΥΧΟΙ……ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ….
    ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ……..ΨΕΥΤΕΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ….

  13. Η Ψωροκώσταινα σε συνδυασμό με την χωριάτα, η οποία μάλιστα τελευταία δεν φοράει ούτε γραβάτα και ξεχωρίζει ανάμεσα στους Αμερικανούς, τους Βρετανούς, τους Γάλλους είναι κάτι το αηδιαστικό.
    Η Ελλάδα συνεχίζει να έχει ένα πολιτικό σύστημα κατώτερο των περιστάσεων.
    Σκουπίδια με όλη την έννοια της λέξεως..
    Κανείς πολιτικός, αλλά ούτε και οι ηγέτες που έρχονται, μας λένε πώς θα προκόψει αυτή η χώρα, πώς θα πάει μπροστά και πώς θα είναι ξανά υπερήφανη στα μάτια των πολιτών της. Ξεπουλάνε, εφαρμόζουν σκληρά μέτρα, παίρνουν μίζες, διορίζουν κολλητούς και γελάνε. Oι απατεώνες καλυτερεύουν. Ζουν και βασιλεύουν. Στα δύσκολα ανασύρουν την αγαπημένη τους τρομοκρατία. Παίζουν τσαμπουκάδες στο Αιγαίο.
    Και η ζωή συνεχίζεται…με έναν λαό σε αφασία. Mπουκωμένος από την εποχή Σημίτη. Τέρμα ψεκασμένος!
    Καλά Χριστούγεννα…

  14. Πάνω σ’ αυτούς «χτίστηκε» η Νέα Τάξη. Αυτούς πήραν οι τοκογλύφοι και τους «φύτεψαν» στις κοινωνίες, που είχαν ως στόχο. Τους επέστρεψαν σε ένα «καρότσι» επιτυχίας, για να λειτουργήσουν σαν πετυχημένα πρότυπα, που είχαν πάρει τις σωστές αποφάσεις. Οι περισσότεροι από αυτούς με το πτυχίο του Ναρκοκολεγίου προσλήφθηκαν από τις Citibank, Goldman Sachs και άλλες εβραιοεταιρείες και μετά «εμφυτεύτηκαν» στους μηχανισμούς των πατρίδων τους. Μέσω των τραπεζών «αλώθηκαν» οι ευρωπαϊκοί κρατικοί μηχανισμοί. Στις τράπεζες των Εβραίων «φτιάχνονταν» οι ηγέτες και οι αξιωματούχοι, που θα οδηγούσαν την Ευρώπη στην Νέα Τάξη. Με αυτούς μετατράπηκαν τα κράτη σε «ναρκομανείς» των δανείων.http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2012/06/i-akefali-autokratoria.html

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ