Περιπολικό μετέφερε τουρίστρια θύμα τροχαίου στο Νοσοκομείου μιας και η μοναδική βάρδια ασθενοφόρου ήταν σε άλλο περιστατικό

13
7410

Τουρίστρια θύμα ατυχήματος στο δρόμο προς το Διεθνές Ιπποκράτειο ίδρυμα (σύμφωνα με πληροφορίες γλίστρησε και έπεσε μόνη της από το ποδήλατο στο οποίο επέβαινε). χρειάστηκε να διακομιστεί στο νοσοκομείο με περιπολικό της αστυνομίας μιας και η μοναδική βάρδια ασθενοφόρου που διαθέτει το ΕΚΑΒ στην Κω ήταν σε άλλο περιστατικό στα χωριά.

Το τρίτο συμβάν τις τελευταίες μέρες…

Η τουρίστρια χτύπησε στο πρόσωπο και ήταν αιμόφυρτη.

Σε βοήθεια κάλεσε ο σύζυγος της και μετά τη διαπίστωση ότι το ασθενοφόρο ήταν στα χωριά το ρόλο του ασθενοφόρου έπαιξε τελικά η αστυνομία μιας και ο ίδιος ο Πρωθυπουργός είχε  πει πρόσφατα ότι «Τα περιπολικά πρέπει να γίνονται και ταξί και ασθενοφόρα για τον πολίτη»

Περαστικά στην γυναίκα και μη χειρότερα…

13 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΠΑΙΔΙΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΝΗΣΙ. ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΛΑΚΚΟΥΒΕΣ,ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΝ ΑΣΘΕΝΕΙΣ. ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΚΛΑΔΕΥΟΥΝ,ΒΑΦΟΥΝ,ΠΟΤΙΖΟΥΝ,ΧΤΙΖΟΥΝ. Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ Η ΔΗΜΟΤΚΗ ΑΡΧΗ ΑΦΑΝΤΟΙ.

    • Τώρα θα βρουν και τον μπελά τους.
      Ένα μόνο θα σας πω… είμαστε το νησί….
      της … ΝΤΡΟΠΗΣ

    • Οτι δεν υπάρχουν ασθενοφόρα και νοσοκομειακές ευκολίες.
      Επιβάλεται να το γνωρίζουν.

    • Κε Νομάρχα (λακούβας), έπαρχε, μήπως να ασκήσετε ξανά δίωξη στους αστυνομικούς γιατι επένεβησαν ή τωρα σας βολευει??? Παλι….. ανίκανοι όλοι σας!

  2. Άλλο ένα προμαζεμα που βοήθησε το νησί του Ιπποκράτη
    Γιατί η ντόπιοι κάτοικοι είναι μόνο η τσέπη

  3. Ενώ εσύ καραβανα δεν είσαι της τσέπης εεε στο καψημη σου παίρνεις 1 ευρώ το καφέ σου πας τρως μονο στην λέσχη αξιωματικών
    να πληρώσεις ποιο λιγα σου παρέχουν σπίτι στα μισά λεφτά και μιλάς κιόλας εε κουφαλα εσύ ειδικά ειμαι σίγουρος ούτε ένα ευρώ δεν δίνεις αντε να δούμε!!

  4. Καλό είναι επιτέλους να ενταχθεί στο ΕΚΑΒ το υγειονομικό προσωπικό του ΥΠ. Άμυνας.
    Δεν γίνεται να έχουμε δημοσίους υπαλλήλους σε πλεόνασμα εκεί που δεν χρειάζονται.

  5. Να προλαβω την μιραντα στην απορια της.. Καλα τι κανει ο χατζηπετρος..

    Πρωτον.. Φημες λενε για να σε ηρεμησω μιραντα… Οτι ο χατζηπετρος θα εκτελει νυχτερινη βαρδυα με ενα περιπολικο του δημου.. Με αστυνομικη στολη.. Να μαζευει.. Τα πτωματα.. Της καταντιας. Της κυβερνησης σου.. Του αδωνη και Μητσοτακη..
    Επισης φημες λενε οτι..ο καμπουρακης Θα κανει πρωινη βαρδια περιπολιες με μια μηχανη yamaha,,.και ντυμεμος νοσοκομος . Με πληρη νοσοκομειακο εξοπλισμο.. Για να παρασχει βοηθεια,.. Στον δρομο.. Και οι δυο αυτοι την στιγμη κανουν σεμιναρια για πρωτες βοηθειες.. Ειδικα για το φιλι της ζωης..γιατι ειναι το μονο που γλυτωνει τον ανθρωπο.. Που θα χτυπησει στην ΚΩ.. ΔΕΝ προλαβαινει κανεις να παει νοσοκομειο.. Και αν παει.. ….

  6. Εκτος οτι κοπροσκυλιασεις.. Και θες να πληρωνεσαι… Με καλο μισθο.. Αχαιρευτε, ενω οι κωοι δουλευουν 5 μηνες για να τα βγαλουν περα με το 35% του τζιρου στους επαγγελματιες να το παιρνει το κρατος.. Για να πληρωνει κοπροσκυλα οπως εσενα… Δεν σαρεσει και το νησι που εισαι.. Κοπρε

    • Αφού έχεις τόσο μεγάλο παράπονο, γιατί δεν πας κι εσύ να γίνεις Καραβανας να περνάς καλά?? Όχι βέβαια, προτιμάς να κάθεσαι καθημερινά από τις 8 το πρωί στην καφετέρια με τα λεφτά του μπαμπά ή να δουλεύεις 7 μήνες σε ξενοδοχείο και μετά ανεργία!!!

  7. Αστυνομία Στρατιωτικοί λιμενικοί και πυροσβέστες
    Όλοι αυτοί ψωνίζουμε από τα μαγαζιά σας
    από τα σπίτια που παλιά και δεν αξίζουν ούτε τα μισά από τι δίνουμε δηλαδή αυτά που δεν δηλώνετε

  8. Τελικα τα περιπολικα ειναι ταξι αμα εισαι τουριστας. Αμα εισαι Ελληνας φορολογούμενος να πεθανεις.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ