Δύναμη Αλλαγής: Τριτοκοσμική η εικόνα στο χώρο Σένγκεν στο λιμάνι της Κω. Προσβάλλει και δυσφημεί το νησί μας

16
6668

ΔΥΝΑΜΗ ΑΛΛΑΓΗΣ: ‘’ Τριτοκοσμική η εικόνα στο χώρο Σένγκεν στο λιμάνι της Κω. Προσβάλλει και δυσφημεί το νησί μας.’’

 

Εγκαίρως ,πριν ακόμα ξεκινήσει η τουριστική περίοδος, είχαμε προειδοποιήσει για την ανάγκη να βελτιωθούν οι υποδομές , η εικόνα αλλά και η εξυπηρέτηση των επισκεπτών μας στο χώρο Σένγκεν στο λιμάνι της Κω.

Οι επιβάτες μένουν στον ήλιο για ώρες, σκέπαστρα και σκίαστρα δεν υπάρχουν παρά μόνο δύο μικρές ομπρέλες. Προφανώς όλα αυτά φαίνονται ‘’βουνό’’ στη δημοτική αρχή.

Όπως ‘’βουνό’’ τους φαίνεται και μια απλή κίνηση: να μοιράσουν μπουκάλια με νερό στους τουρίστες, ευτυχώς που αυτό το έχουν αναλάβει οι ναυτικοί πράκτορες.

Τι άλλο θα μπορούσε να κάνει η δημοτική αρχή και δεν έκανε:

1ον) Να εγκαταστήσει νέα κιόσκια για να μπορούν να υπάρχουν περισσότεροι αστυνομικοί και να εκδίδονται ταχύτερα οι βίζες και κυρίως να εκδίδονται περισσότερες. Αυτή τη στιγμή υπάρχουν μόνο δύο θέσεις για την έκδοση βίζας

2ον) Να έχει ολοκληρωθεί η κατασκευή στεγάστρου για να μην μένουν στον ήλιο οι τουρίστες. Μόλις την περασμένη Παρασκευή και μέσα στον Ιούνιο το Λιμενικό Ταμείο ενέκρινε τους όρους του διαγωνισμού για το στέγαστρο.

3ον) Να έχουν γίνει οι απαραίτητες υποδομές που σχετίζονται με το ρεύμα και να μπορούν να λειτουργούν συστήματα και να εξυπηρετείται περισσότερος κόσμος.

Έκανε βεβαίως και κάτι η Δημοτική Αρχή: ανακοίνωσε  αύξηση από 0,5  σε 5 ευρώ του  ανταποδοτικού  τέλους, που πληρώνουν οι τουρίστες , προφανώς για τις τριτοκοσμικές εικόνες που κυριαρχούν στο λιμάνι.

Τα συμπεράσματα ανήκουν στους πολίτες.

 

16 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Mα τι λέτε!!! η δημοτική αρχή έχει εξαντλήσει το σύνολο των έργων που θα μπορούσε να κάνει κανείς στη schengen! Μέχρι και καινούργια ομπρέλα θαλάσσης που γράφει πάνω «i love kos» έχει βάλει!! Η επόμενη μεγάλη παρέμβαση που είναι σε εξέλιξη και εν αναμονή ανάδοχου αφορά τοποθέτηση ομπρέλας που θα γράφει πάνω» i love θεοδόσης»!!! Είπαμε: Τσι…κια με δόσεις, ο Θεοδόσης!!!!

      • ενω εγω που ψηφιζω βλεπω προκοπη, υπαλληλοι για να διευθετουν και καλα τον κοσμο ασχετες που γεμιζουν τα σαιτ τσοντοφωτογραφιες τους και το πρωι νομιζουν οτι δουλευουν κιολας ,νταβαντζηδες που βγαινουν να κανουν παρατηρησεις οταν τους θιξουν τις γκομ,,,,,συγγνωμη τις υπαλληλους ,σκεπαστρα πουθενα ,ουρες αδιευκρινιστες ο καθενας κανει οτι γουσταρει ,οι νομοι τηρουνται κατα το δοκουν….να συνεχισω; ;η τα βγαζω απο το μυαλο μου

  2. Γιατί το υπόλοιπο νησί είναι καλύτερο; Εαν όμως λες την αλήθεια είσαι απλά αντίπαλος της Δημοτικής αρχής ή του Περιφερειαρχη ή του Πρωθυπουργού. Τα μαύρα μας χάλια δλδ…οπότε ότι μας συμβαίνει εμείς είμαστε οι πρώτοι που φταίνε που πάμε κ ψηφίζουμε……..αυτούς που ψηφίζουμε….

  3. και με τα οχήματα των εργαζομένων τι γίνεται τα έβγαλα έξω δήθεν ότι θα γίνουν εργασίες και δεν γίνεται τίποτα

  4. και με τα οχήματα των εργαζομένων τι θα γίνει τα έβγαλαν έξω δήθεν ότι θα γίνουν εργασίες και δεν γίνεται τίποτα

  5. Η Δημοτική αρχή και οι δημοτικοί άρχοντες είναι και κάνουνε ή δεν κάνουνε όλα αυτά που βλέπουμε κάθε πρωί και απόγευμα στην σεγκεν αυτοί που πάνε εκεί τους επισκέπτες-πελάτες δλδ οι πράκτορες που είναι κρυμμένοι;;;;; μικρός τόπος και ξέρουμε όλοι τον ρόλο του καθενός.

  6. άχρηστοι κάι ανίκανοι δήμαρχοι.μονο η τσέπες τους να γεμιζουν με μέλι.

  7. Εμείς για ήλιο ήρθαμε στο νησί σας. Αντί κιόσκια δωστε αντηλιακά και το νερό του καματερού να πάμε στην ευχή του Αλλάχ…..

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ