Προβλήματα στην Κω από την κακοκαιρία εξπρές| Υλικές ζημιές και πανικό σκόρπισε ανεμοστρόβιλος στο Μαρμαρωτό! Ντεραπάρισε νταλίκα έξω από μεταφορική εταιρεία

1
25853
Νταλίκα ντεραπάρισε στη μεταφορική «Αιγαίο»

 

Υλικές ζημιές και πανικό σκόρπισε ανεμοστρόβιλος στο Μαρμαρωτό λίγο μετά τις 9 σήμερα το πρωί!
Ένα μεγάλο πάνελ, ξεκόλλησε στην κυριολεξία από την οροφή επιχείρησης της περιοχής, χτύπησε σταθμευμένο αυτοκίνητο σε διπλανή επιχείρηση προκαλώντας υλικές ζημιές, διέσχισε τον κόμβο της Πειραιώς από ψηλά, για να καταλήξει τελικά σε στύλο της ΔΕΗ, όπου κόβοντας τον στη μέση προκάλεσε προβλήματα ηλεκτροδότησης στην περιοχή.
Η αυτόπτης μάρτυρας και ιδιοκτήτρια του καταστήματος εστίασης που παραλίγο να χτυπήσει το πάνελ στο Μαρμαρωτό, Μαρία Πετρίδη , μιλάει στο Kos tv για την τρομακτική εμπειρία που βίωσαν σήμερα το πρωί η ίδια και οι πελάτες της καφετέριας, λόγω των ακραίων καιρικών φαινομένων.

Προβλήματα στην Κω από την κακοκαιρία εξπρές

Η πρωινή καταιγίδα εξπρές, επηρέασε αρκετές γειτονιές στην Κω.
Η πυροσβεστική υπηρεσία, τα συνεργεία του δήμου, η Πολιτική Προστασία  του δήμου της Κω και  η υπηρεσία πρασίνου , βρέθηκαν σε όλα τα σημεία που καλέστηκαν για να δώσουν λύσεις.
Ανάλογη περίπτωση συνέβη σε σπίτι κοντά στο σιδηρουργείο του Σπύρου Καρδούλια, όπου το δέντρο σε μια αυλή συμπατριώτη μας, έπεσε σε καλώδια της ΔΕΗ και στη συνέχεια στο δρόμο, με αποτέλεσμα να διακοπεί η ηλεκτροδότηση στη συγκεκριμένη περιοχή, με συνεργεία του δήμου της Κω, να απομακρύνουν το δέντρο και συνεργεία της ΔΕΔΗΕ να αποκαθιστά τη βλάβη από την πτώση των καλωδίων.
Στο σημείο βρέθηκε ο αντιδήμαρχος Σταμάτης Καμπουράκης, ο οποίος έκανε έναν απολογισμό  για τις ζημιές που σημειώθηκαν.

Κλαδιά δέντρου έπεσαν σε αυλή σπιτιού Ι Κινδυνεύει να πέσει το δέντρο και το τοιχίο

Η πρωινή καταιγίδα και οι ισχυροί άνεμοι , δημιούργησαν προβλήματα σε συμπατριώτισσα μας την κ.Τζούλια Σπύρου,  στο σπίτι της οποίας έπεσαν μεγάλα κλαδιά δέντρου, που βρίσκεται σε επαρχιακό δρόμο πριν τον Γεωργικό συνεταιρισμό .
Αξίζει να σημειωθεί πως πρόκειται για ένα γηραιό δέντρο το οποίο έχει εκριζωθεί και δεν έχει πέσει ακόμα, γιατί στηρίζεται σε  τοιχίο, που συνορεύει με την αυλή της κ.Σπύρου.  Ενημερώθηκε η υπηρεσία πρασίνου, η οποία άμεσα τοποθέτησε κορδέλες, με τις εργασίες απομάκρυνσης του δέντρου να προγραμματίζονται για αύριο.
Επίσης η κ.Σπύρου αναφέρθηκε στο ποτάμι , που βρίσκεται δίπλα από το σπίτι της, το οποίο είναι αρμοδιότητας της περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου , σημειώνοντας την ανάγκη να καθαριστεί και να κλαδευτούν τα δέντρα και τα φυτά, που έχουν «πνίξει» το μέρος από την πλούσια βλάστηση.
Σε επικοινωνία με το επαρχείο Κω,  η κ.Ελένη Κιαπόκα, τόνισε πως το σημείο αυτό βρίσκεται στο σχεδιασμό του επαρχείου για καθαρισμό και το επόμενο διάστημα αφού στεγνώσει το νερό, συνεργείο της περιφέρειας, θα προβεί σε καθαρισμό του συγκεκριμένου ρέματος.

Πηγή: https://www.kostv.gr

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Η δευακ δεν εχει καμια δουλεια στα ποταμια να παρετε τον εργολαβο που πληρωθηκε για ολο το νησι

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ