Η κατάντια της Ελλάδας…. Είμαστε όλοι συνυπεύθυνοι

65
17332

Σακελλαροπούλου, Σκέρτσος, Πατέλης και Καπουτζίδης πήγαν σε δείπνο μετά την ψήφιση του γάμου ομοφύλων

Παρέστησαν σε γιορτή σε γνωστό εστιατόριο μετά την ψήφιση του νομοσχεδίου για τον γάμο ομοφύλων

giorti-skertsos

Σε γνωστό wine bar κοντά στην πλατεία Συντάγματος βρέθηκαν αμέσως μετά την ψήφιση του νομοσχεδίου για τα ομόφυλα ζευγάρια η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου και αρκετά στελέχη της ΝΔ.

Μετά την ψηφοφορία στην Ολομέλεια της Βουλής, στο διάσημο wine bar βρέθηκε o υπουργός Επικρατείας Άκης Σκέρτσος, ο οικονομικός σύμβουλος του πρωθυπουργού, Αλέξης Πατέλης, η Ντόρα Μπακογιάννη, η υφυπουργός Παιδείας Ζέτα Μακρή κι άλλοι βουλευτές της γαλάζιας παράταξης.

giorti-omofyla

Στο γιορτινό τραπέζι η Κατερίνα Σακελλαρόπουλου, ήταν και μέλη της ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητας που νωρίτερα είχαν παρακολουθήσει στη Βουλή τη συζήτηση και την ψήφιση του νομοσχεδίου.

Παρόντες στη γιορτή που διοργανώθηκε ήταν και οι Φώτης Σεργουλόπουλος και ο ηθοποιός-σκηνοθέτης Γιώργος Καπουτζίδης, οι οποίοι παρακολουθούσαν από νωρίς τη διαδικασία από τα θεωρεία.

Δείτε βίντεο:

Στέφανος Κασσελάκης: Ο χορός με τον Τάιλερ στο γκέι μπαρ στο Γκάζι μετά την ψήφιση για τον γάμο ομοφύλων

Ένα τραγούδι που αποτελεί ύμνο για την ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα χόρεψε με τον σύζυγό του ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – «Προχωράμε για μια σύγχρονη Ελλάδα» είπε

Κασσελάκης: Ο χορός με τον Τάιλερ στο γκέι μπαρ στο Γκάζι μετά την ψήφιση για τον γάμο ομοφύλων

Με το τραγούδι «Firework» της Κέιτι Πέρι γιόρτασε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης μαζί με τον σύζυγό του Τάιλερ ΜακΜπέθ την ψήφιση του νομοσχεδίου για τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών.

Αφότου ολοκληρώθηκε η διαδικασία στην Βουλή, οι δυό τους βρέθηκαν στο γκέι μπαρ Sodade2 και όπως φαίνεται από τα βίντεο που δημοσιεύθηκαν από το μαγαζί, αμφότεροι γιόρτασαν με την ψυχή τους και με ξέφρενο χορό τον νέο νόμο του κράτους.

Με τον Τάιλερ σε μπαρ στο Γκάζι ο Κασσελάκης 5

Ο Στέφανος Κασσελάκης και ο σύζυγός του χορεύουν το τραγούδι της Κέιτι Πέρι που αποτελεί ύμνο για την ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα καθώς μιλά για την συναισθηματική απελευθέρωση του ανθρώπου.

Στη συνέχεια, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ πήρε το μικρόφωνο μέσα στο νυχτερινό κλαμπ λέγοντας:

«Από εδώ και πέρα προχωράμε με σύγχρονη κοινωνία, σύγχρονη Ελλάδα», ενώ ύψωσε και τη γροθιά του με το κοινό να τον χειροκροτεί.

Με τον Τάιλερ σε μπαρ στο Γκάζι ο Κασσελάκης
Με τον Τάιλερ σε μπαρ στο Γκάζι ο Κασσελάκης 3

Στη συνέχεια φωτογραφήθηκε με αρκετούς θαμώνες του καταστήματος.

Με τον Τάιλερ σε μπαρ στο Γκάζι ο Κασσελάκης 5

Ο κ. Κασσελάκης φτάνοντας, ρωτήθηκε από δημοσιογράφους και απάντησε για την αποχή του Παύλου Πολάκη λέγοντας σκωπτικά «συνέχεια για αυτό θα με ρωτάτε;», ενώ για το νομοσχέδιο συγκεκριμένα τόνισε πως χωρίς τον ΣΥΡΙΖΑ δεν θα περνούσε, ενώ χωρίς το ΠΑΣΟΚ θα περνούσε. «Καλώ τους γονείς, πολλοί από εσάς μπορεί να έχετε ένα παιδί που ανήκει στη ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητα, η Ελλάδα προχωρά και γίνεται βήμα βήμα μία προοδευτική χώρα», είπε μεταξύ άλλων ο κ. Κασσελάκης.

Δείτε βίντεο από την άφιξη του Στέφανου Κασσελάκη:

Έξοδος Κασσελάκη σε μπαρ στο Γκάζι (2)

Δείτε βίντεο με τις δηλώσεις του κ. Κασσελάκη στους δημοσιογράφους:

«Αυτό είναι το μόνο που πρέπει να ξέρετε για το ποιο είναι το μόνο προοδευτικό κόμμα στη χώρα και ποιος είναι ο ηγέτης που δεν φοβάται να πει τα πράγματα όπως είναι και να μην έχει καμία αιτιολογία για τον προοδευτικό χαρακτήρα του. Σήμερα είναι ημέρα χαράς για την Ελλάδα, η οποία προχωράει και γίνεται μια σύγχρονη κοινωνία», είπε μεταξύ άλλων.

«Έχω μια παράκληση στους γονείς αυτής της χώρας. Υπάρχει μια πιθανότητα να έχετε ένα παιδί που μπορεί να ανήκει στην ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα. Ξέρω ότι η μισή χώρα μπορεί να είναι διχασμένη σε αυτό το ζήτημα. Υπάρχουν πολλοί Έλληνες και Ελληνίδες που είναι στο εξωτερικό και δεν γυρνούν επειδή ξέρουν ότι αυτή η νοοτροπία ανήκει σε προηγούμενες εποχές. Θέλω να δουν μια σύγχρονη κοινωνία. Στους γονείς οι οποίοι είναι στην Ελλάδα και που έχουν παιδιά έξω και μέσα, που μέσα σε μικρές κοινωνίες μπορεί να μην αισθάνονται άνετα να πούνε την πραγματικότητα τους, αγκαλιάστε τα παιδιά σας», κατέλληξε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.


Δείτε βίντεο, ο Στρέφανος Κασσελάκης μέσα στο μπαρ Sodade:

Έξοδος Κασσελάκη σε μπαρ στο Γκάζι (3)

Υπενθυμίζεται πως ο ίδιος ο Στέφανος Κασσελάκης, σε story του στο Instagram είχε από νωρίς ενημερώσει πως τα μεσάνυχτα θα βρεθεί στο γνωστό γκέι μπαρ Sodade2 στο Γκάζι, όπου θα γιόρταζε μαζί με τη ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητα την υπερψήφιση του νομοσχεδίου για τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών.

kasselakis_bar

Το Sodade2 βρίσκεται στο Γκάζι και συγκεκριμένα στην οδό Τριπτολέμου 4 και είναι ένα από τα πιο παλιά και γνωστά LGBTQI+ club της Αθήνας.

exodos_kasselaki__3_
exodos_kasselaki__2_

Δείτε βίντεο: Στέφανος Κασσελάκης: Ο χορός με τον Τάιλερ στο γκέι μπαρ στο Γκάζι μετά την ψήφιση για τον γάμο ομοφύλων

Ειδήσεις σήμερα:

Βαθιά ντροπή για την Ελλάδα: Βρέθηκαν 176 που υπέγραψαν την καταδίκη του Έθνους

Βαθιά ντροπή για την Ελλάδα: Βρέθηκαν 176 που υπέγραψαν την καταδίκη του Έθνους

Ο ελληνικός λαός παρακολούθησε άναυδος τη βίαιη νομοθέτηση ενός πολιτικού εκτρώματος που αντίκειται σε κάθε στοιχειώδη ανθρωπολογική, βιολογική και κοινωνική αρχή

Μια χούφτα ανθρώπων δηλαδή, αγνοώντας τη βούληση του λαού αποφάσισε με το «έτσι θέλω» να διαλύσει την ελληνική λαϊκή οικογένεια και να στρεβλώσουν την εξέλιξη του ανθρώπινου είδους. Μια ομάδα πρόθυμων και υποτακτικών ακολουθώντας τις επιταγές διαφόρων αόρατων λόμπι υπέγραψαν «ΝΑΙ» και μια ομάδα δειλών που αποφάσισαν να απέχουν και να κρυφτούν!

Βαθιά ντροπή για όλους αυτούς.

Τι υπερψήφισαν; Υπερψήφισαν ότι η οικογένεια, η πατρότητα και η μητρότητα δεν είναι θεμέλιο συντήρησης και προαγωγής του Έθνους, όπως ρητά αναφέρει το Σύνταγμα της Ελλάδας.

Ποιος Έλληνας πολίτης μπορεί πλέον να αισθάνεται ασφαλής, ότι αυτοί οι άνθρωποι είναι σε θέση να προασπίσουν τα εθνικά δίκαια, το Έθνος και τον Ελληνισμό, όταν έχουν εκχωρήσει πολλοί από αυτούς όχι μόνον τον εαυτό τους αλλά τα ήθη και τις αξίες αυτού του τόπου προσκυνώντας τη νέα θρησκεία της «WOKE ατζέντας».

Αυτοί που ψήφισαν το νομοσχέδιο – έκτρωμα κι αυτοί που κρύφτηκαν δια της αποχής, τι θα πουν αύριο στα παιδιά τους; Τι θα πουν στους ανθρώπους που τους έστειλαν στο κοινοβούλιο; Στις γυναίκες τους; Στις μανάδες τους; Πώς θα κοιτάξουν στα μάτια τους ψηφοφόρους τους; Τους παππούδες και τις γιαγιάδες τους;

Ξέρουν άραγε τι ψήφισαν ή μήπως το έκαναν για να τους δώσει κάνα υπουργείο ο Μητσοτάκης στον επόμενο ανασχηματισμό; Το ψήφισαν μόνο για την… καρέκλα;

Διότι βουλευτές δύσκολα θα ξαναβγούν κι αυτό θα το καταλάβουν πολύ καλά στις επικείμενες ευρωεκλογές. Εκεί θα λάβουν το ηχηρό μήνυμα όπως το έλαβε ο ΣΥΡΙΖΑ με την κατάπτυστη συμφωνία των Πρεσπών. Δεν γνωρίζουμε τι λένε στους κυβερνητικούς αξιωματούχους οι Αμερικανοί επικοινωνιολόγοι τους οποίους έχουν επιστρατεύσει, αλλά είναι κοινός τόπος ότι σε πολιτικό επίπεδο ο σεισμός στις κάλπες θα έχει πολλά ρίχτερ και θα τον θυμούνται σε όλη τους τη ζωή. Ο λαός δεν συγχωρεί και δεν θα συγχωρήσει ούτε τις «Πρέσπες της Οικογένειας».

Ξέρουν άραγε όλοι αυτοί οι ακραίοι νεοφιλελεύθεροι ποια είναι αυτή η βασική ιδεολογία διαμόρφωσης, πλαισίωσης και ηθικής νομιμοποίησης της νέας μορφής στην οποία μετασχηματίζεται ο καπιταλισμός και την οποία υπηρετούν;

Θα έχουν ακούσει προφανώς για το νέο woke καπιταλισμό (όπως έχει ήδη αρχίσει να λέγεται), ένα φεουδαρχικό καθεστώς με τεχνητή νοημοσύνη που προσβλέπει στην υπερσυγκέντρωση του πλούτου, στην απόλυτη ψηφιοποίηση κάθε έκφρασης της ανθρώπινης δραστηριότητας και κατά συνέπεια στην ολοκληρωτική και καθεστωτική επιτήρηση και έλεγχο των ανθρώπων και των κοινωνιών.

Ή μήπως δεν τους τα είπαν αυτά στα φροντιστήρια που τους έκαναν στην οδό Πειραιώς;

Οι «Συριζοπασόκοι» και οι λούμπεν «ΝεοΑριστεριστές» το ψήφισαν γιατί έτσι κι αλλιώς αυτά ήθελαν εδώ και χρόνια και μόνο γι’ αυτά ξεροστάλιαζαν και φωτογραφιζόντουσαν με καμάρι στα Gay Pride. Ζούσαν μόνο για να περάσει ένα τέτοιο νομοσχέδιο. Η στάση τους δεν προκαλεί καμία εντύπωση, ούτε οι εμμονές τους να κάνουν παιδιά με υποβοηθούμενη αναπαραγωγή διαφυλικά άτομα.

Αυτό τον κόσμο ονειρεύονται και θέλουν να επιβάλλουν οι βουλευτές του ελληνικού Έθνους; Ή μήπως δεν είναι εκπρόσωποι του Έθνους; Ίσως να νομίζουν ότι είναι global βουλευτές;

Ο «μετά-άνθρωπος»

Προωθούν λοιπόν εν γνώσει τους και με πλήρη συνείδηση τη συστηματική μετάλλαξη του προτύπου του “άφυλου ανθρώπου”; Τον «μετά-άνθρωπο» όπως αρέσκονται να τον χαρακτηρίζουν, εξ ου και η ονομασία Meta που χρησιμοποιεί ο κολοσσός των social media. Ένας άνθρωπος – avatar που δεν έχει προσωπικότητα, αλλά είναι κάτι σαν «ίχνος» σε υπολογιστή…

Του ανθρώπου που θα ζει περιορισμένος και απομονωμένος σε τέσσερις τοίχους διαβιώντας εντός μιας εικονικής πραγματικότητας μπροστά από οθόνες (λόγω πανδημιών, ενεργειακής κρίσης, πολέμων και λοιπά).

Προφανώς σε μια τέτοια κοινωνία το βιολογικό μας φύλο καθίσταται άνευ σημασίας, αν όχι περιττό.

Όλο λοιπόν αυτό το mainstream κατεστημένο, πολιτικές ελίτ, MME, πολυεθνικές εταιρείες, ακαδημαϊκή κοινότητα και λοιποί δημοκρατικοί συγγενείς τι μας λέει;

Ότι ο νούμερο ένα εχθρός της κοινωνίας είναι η “πατριαρχία” !

Και μας προτρέπουν να κάνουμε τα ακόλουθα «πρέπει»:

  • Πρέπει να κλειστείτε στο σπίτι και να μην αγκαλιάζετε τα παιδιά σας.
  • Πρέπει να σταματήσετε να χρησιμοποιείτε τον όρο “γυναίκα” για να αναφερθείτε στον εαυτό σας και να τον αντικαταστήσετε με τον όρο “θηλυκότητα”.
  • Πρέπει να διαθέτετε πιστοποιητικό πολιτικών, υγειονομικών, ενεργειακών ή άλλων φρονημάτων προκειμένου να συμμετάσχετε στην εργασιακή και κοινωνική ζωή ή για να μετακινηθείτε από ένα σημείο σε ένα άλλο.
  • Πρέπει να τρέφεστε με έντομα για το καλό του πλανήτη παρόλο που δεν θεωρούνται τροφή στα πλαίσια της πολιτισμικής μας παράδοσης.

Αυτός λοιπόν είναι ο νέος συλλογικός μύθος που μας σερβίρουν και οι επιπτώσεις του πάνε πολύ πιο πέρα από την διάλυση του οικογενειακού δικαίου.

Αν δεν καταλάβατε τι ψηφίσατε σας το λέμε ωμά:

Ψηφίσατε την αφαίρεση του ανθρώπου από τον άνθρωπο!

Σαμαράς: Θα χάνει η μάνα το παιδί και το παιδί τη μάνα

Καρδούλες, αγκαλιές αλλά και επεισόδια για την ψήφιση του γάμου των ομοφύλων στη Βουλή – Δείτε φωτογραφίες

Αφροδίτη Μάνου: Η επίθεση στον Γιώργο Καπουτζίδη - «Τι λες βρε αχάριστο μαλ... που όλη η Ελλάδα σε αγκάλιασε;»

 

65 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Τουλάχιστον οι τελευταίες χριστιανικές δολοφονίες του Πούτιν ίσως φέρουν λίγη γαλήνη, αισιοδοξία και φως στις σκοτεινες ψυχούλες σας. Και αρκετό ελληνικό παραδοσιακό ξυδάκι.

    • Μπορεί όμως να γίνεις και πρόεδρος κόμματος σε ένα τετράμηνο.
      πολλά τα οφέλη.

    • Τον εξ Αμερικής ανδρακλα τον φέρανε για να περάσει πιο άνετα ο νόμος της διαστροφής.

    • …..ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΙ ΣΚΛΗΡΟΣ ΑΝΔΡΑΣ ΜΕ ΑΡΧΕΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΤΙ ΓΙΟΡΤΑΣΑΝ!
      ΕΞΗΓΗΣΤΕ ΜΟΥ….

    • Τι λες μαρη χιονονιφάδα? τι οφελος θα είχε ο Πουτιν μετα την συνεντευξη στον Καρλσον να σκοτωσει ενα πρακτορα της CIA? Αντε στοκε

  2. ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΟΣ ΣΚΟΤΑΔΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΜΙΣΟΣ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΊΑΣ. ΤΙ ΠΕΡΑΖΕΙ ΕΑΝ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΓΑΠΑΕΙ ΕΝΑΝ ΑΛΛΟ ΑΝΘΡΩΠΟ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΦΥΛΟΥ.ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΑΣ ΚΟΙΤΑΞΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΤΗΝ ΠΑΡΤΗ ΤΟΥ.ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΕΙΧΑΝ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΝΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ Ν/Σ.ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Η ΧΩΡΑ ΑΛΛΆΖΕΙ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ.

    • Αυτά που λες που τα διδάχτηκες Τζόκερ ?????? Ποιος σου είπε ότι θα βλέπουμε γύρω μας τόση αηδία ,τόση ανωμαλία τόση διαστροφή ,κ δεν θα μιλάμε ????? Τότε θα είμαστε συν υπεύθυνοι !!!!! Καταφέραν οι άθεοι κ οι μασόνοι ,ν διαλύσουν την δομή της οικογένειας να αλλάξουν τους ρόλους την μάνας κ του πατέρα ,να υιοθετούν παιδιά ,κ να τα αποπροσανατολίσουν ,σε λάθος επιθυμίες ,θα τα κάνουν κ αυτά όπως όπως εκείνοι ,κ ποιος μου λέει εμένα ότι δεν θα τα κακοποιούν σεξουαλικά ,αφού οι οι ίδιοι έχουν μέσα τους την διαδτροφηηηη ????? Κ μετά λες τι μας νοιάζει ??????? Αισχος !!!

  3. Είμαστε όλοι περήφανοι.Η χώρα μας,η Ελλάδα μας πάει μπροστά.Σπαει τα δεσμά της οπισθοδρόμησης,του μεσαίωνα.Ξεφευγει πια από τα Βαλκάνια και την ατυχία να βρεθεί σε τέτοια γειτονιά.Η δημοκρατία μας γίνεται ακόμα πιο σταθερή σεβόμενη τα δικαιώματα και της πιο μικρής μειοψηφίας.Ναι δικαίωμα σας να ανήκετε στις θεούσες με τα θυμιατά και τους σταυρούς,αλλά δικαίωμα και δικό μας να μην φοβόμαστε κανένα να μπορούμε να κοιτάμε όλους στα μάτια και να τους λέμε,ναι δεν φοβόμαστε προκαταλήψεις είμαστε εδώ και θα φτιάξουμε τη ζωή μας παλεύοντας επειδή είμαστε άξιοι και όχι κλείνοντας τα μάτια και περιμένοντας να πέσει βοήθεια από τον ουρανό.Αληθεια είστε πιο Χριστιανοί από εμένα;Έχετε χριστιανό μέτρο και κρίνετε;Νομίζω ότι ένας Παπάς που σέβεστε (η όχι;)είχε πει σε όλους,ελάτε όπως είστε.Εσεις διαλέγετε ποιος θα πάει;

      • Σε υποχρέωσε κανείς να διαβάσεις τι γράφω;Ντόπιος;Έχεις ξαναγράψει εδώ;Δεν θυμάμαι αυτό το ψευδώνυμο.Για πες μας τι σωστά και έξυπνα έχεις γράψει να να λες εμένα ότι λέω μπούρδες.Αυτο δεν θα καταλάβεις ποτέ.Εχουμε δημοκρατία και ζούμε σε ελεύθερη χώρα.Αν εσυ είσαι πρόβατο μιας άλλης εποχής δεν είναι δικό μου θέμα.

    • Πάντα τέτοια Μιράντα είσαστε άξιοι ,μόνο για αυτήν την πρόοδο , αλήθεια είναι πρόοδος η ανωμαλία ?? Φοβάστε ενδομυχα γιατί ξέρετε ,ότι υποστηρίζετε λάθος πλευρά .Τολμάς να λες ότι είσαι χριστιανή ,ενώ ποιο πάνω κοροϊδεύεις τον σταυρό ,κ το θυμίαμα ?? Λυπαμαι που δεν γνωρίζεις ότι υπάρχει Θεός ,όπως με βλέπεις κ σε βλέπω ,κ μάνα από τον ουρανό πέφτει μόνο αν το επιτρέψει ο Χριστός ,κ το βήμα που κάνεις κ η τρίχα που πέφτει από το κεφάλι σου εκείνος το επιτρέπει .Για ποια προκατάληψη μιλάς ???? Δεν είναι προκατάληψη η ομοφυλοφιλία ,είναι αμαρτιααααα είναι σιχαμερή αμαρτία ,δεν αναπαραγει δεν είναι φυσιολογικό δεν είναι δικαίωμα ,είναι απλά επιλογή κ βρώμικη επιθυμία .Αν σου αρέσουν όλα αυτά τότε μήπως είσαι κ εσύ όμοια τους ???.Στην ορθόδοξη οικογένεια υπάρχει μάνα κ πατέρας με αυτά τα δεδομένα μεγαλώνουν σωστά τα παιδιά .Σκέψου να είχες για μάνα έναν Μήτσο πως θα ένιωθες ?? Γιατί Ντάι κ καλά θέλετε να αλλάξετε την δομή της οικογένειας ?? Αφού το καταφέρατε πληρώστε τώρα κτο λογαριασμό .Έρχεται η οργή του Θεού !!!!!!!!

      • Που ακριβώς λέει η Αγ Γραφή Γιαυτο την αμαρτία;Αλήθεια τι αλλάζει στη θρεισκια σου ο νόμος;Σκέψου λίγο.Σου λέει κάπου να μην έχεις την οικογένεια τη σωστή με πατέρα και μητέρα;Το λέει κάπου αυτό;Σήμερα υπάρχουν ναι η όχι ομοφυλόφιλοι;Να τους πετάξουμε από την ταράτσα όπως κάνουν οι Ταλιμπάν;Εσυ πας στην εκκλησία τηρείς τους κανόνες της πίστης κλπ.Πρεπει να κάνουν το ίδιο όλοι στη γη;Πρέπει να έχουμε τα ίδια πιστεύω αλλιώς να τους εξολοθρεύουμε;Στην εκκλησία μας την ίδια μέσα δεν υπάρχουν ομοφυλόφιλοι;Μαλιστα σε αξιώματα.Δεν το ξέρεις ;Από εμένα το ακούς;Εσυ θα κρίνεις εμένα αν είμαι καλή Χριστιανή η τον καθένα;Με ποιο δικαίωμα;Ο Χριστόδουλος που έλεγε ελάτε όπως είστε ,δεν ήταν Χριστιανός;Επιτέλους δεν θα σου πάρουν την θέση στο Παράδεισο οι ομοφυλόφιλοι εξαιτίας του νόμου.Χαλαρωσε ,μια νομική τακτοποίηση είναι όχι θρησκευτικό κείμενο.

        • Αλλά που το παίζεις πονηρή. η ομοφυλοφιλία είναι αμαρτία (Γένεσις 19:1-13; Λευιτικόν 18:22; Ρωμαίους 1:26-27; Α΄ Κορινθίους 6:9). Η επιστολή προς Ρωμαίους 1:26-27 η ομοφυλοφιλία είναι αποτέλεσμα της απάρνησης και παρακοής του Θεού. Όταν ο άνθρωπος εξακολουθεί να ζει στην αμαρτία και στην απιστία, η Βίβλος μας λέει ότι ο Θεός “τους παράτησε ” σε αισχρή και διεφθαρμένη αμαρτία για να τους αποδείξει την απελπισία της ζωής μακριά από το Θεό. Η Α’ επιστολή προς Κορινθίους 6:9 λέει ότι οι ομοφυλόφιλοι “παραβάτες” δεν θα κληρονομήσουν την βασιλεία του Θεού.Ο Θεός δεν δημιούργησε τον άνθρωπο με ομοφυλοφιλικές επιθυμίες. Η Βίβλος μας λέει ότι ο άνθρωπος γίνεται ομοφυλόφιλος εξαιτίας της αμαρτίας (Προς Ρωμαίους 1:24-27), και σε τελευταία ανάλυση εξαιτίας της προσωπικής επιλογής. Το άτομο μπορεί να γεννηθεί με μεγαλύτερη τάση προς την ομοφυλοφιλία, όπως ακριβώς γεννιούνται κάποιοι άνθρωποι με μεγαλύτερη τάση προς τη βία κτλ Αλλά αυτό δεν δικαιολογεί το άτομο το οποίο επιλέγει να παραδοθεί σε αμαρτωλές επιθυμείς. Αν το άτομο γεννηθεί με μεγαλύτερη τάση προς θυμό/ οργή, αυτό του δίνει το δικαίωμα να σκοτώνει;

        • Ο Χριστός κ η Παναγία βρε Μιράντα ,που το γράφει ότι είναι αμαρτία η ομοφυλοφιλία ???????????? Καλά σχολείο δεν πήγες ?????? Εε δύο φορές κατέστρεψε ο θεός τον κόσμο από αυτήν την αμαρτία !!! Μια επί Νώε ,κ μια στα Σόδομα κ Γόμορα !!!!!!! Αιντεεεεε !!!!

  4. Πήρε η χώρα τον κατήφορο συμβαδίζει με την παρακμιακή Ευρώπη και πέφτει στο βούρκο. όσο για τους βουλευτές οι περισσότεροι άθρησκοι μοιχοι και ομοφυλόφιλοι τι περιμένετε. αλλά σύντομα θα βρεθούν εκτός βουλής γιατί ο κόσμος χόρτασε αηδία. αφού η ορθόδοξη χώρα μας νομιμοποίησε τα Σόδομα και τα Γόμορρα την ανωμαλία και την άδεια τα παιδιά να μεγαλώνουν σε αφύσικες οικογένειες έρχονται και τα χειρότερα.

  5. Επιτέλους βγαίνουμε από τον Μεσαίωνα..!!!

    Οι ψευδεπίγραφοι «Χριστιανοί», μιας χιλιετούς
    – και βάλε – πνευματικής Δικτατορίας των Ιεραρχών, δέχθηκαν ισχυρό ράπισμα.

    Για να έχουμε όμως πραγματική Δημοκρατία στην Ελλάδα, ο Μητσοτάκης πρέπει είτε να συντριβεί είτε να αποκηρύξει όλα όσα τον καθιστούν διεφθαρμένο, απολυταρχικό Μονάρχη. Η σήψη και η μπόχα της πολιτικής του, που βιώνουμε καθημερινά, έφθασε μέχρι το Ευρωκοινοβούλιο.

    Στο χέρι του είναι.

  6. Και του χρόνου Φουντούνια! Θα τα ξαναπούμε σύντομα! Όσα δικαιώματα και να σας αναγνωρίσει το κράτος, το οτι οι περισσότεροι με την συμπεριφορά τους αγγίζουν τα όρια της γελοιότητας, θα είναι ο μόνος λόγος για τον οποίο δεν προκειται ποτέ να τους πάρει στα σοβάρά! Θέλουν και παιδιά! Ας λύσουν πρώτα τα ψυχολογικά τους!

  7. ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΔΙΑΧΩΡΙΣΟΣ ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΚΛΗΣΙΑΣ..ΟΣΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΠΑΠΑΔΕΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ
    ΑΥΤΟΙ..ΤΕΛΟΣ .ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΣΤΟΛΗ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΟΙ ΜΑΥΡΟΦΟΡΕΜΕΝΟΙ ΜΕ ΤΙΣ ΓΕΝΙΑΔΕΣ ΠΟΥ ΜΙΑΖΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΑΓΙΑΤΟΛΑΧ ΧΟΜΕΙΝΙ. ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΕΡΔΕΥΟΝΤΑΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΣΠΕΡΝΟΥΝ..ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΕΛΟΣ ΣΤΟ
    ΣΚΟΤΑΔΙΣΜΟ…

  8. Καμία φορά κάθομαι και σκέφτομαι ότι, κάπου οι μισοί γάμοι έως τώρα οδηγούνται προς το διαζύγιο. Ακριβώς τα νούμερα δεν τα γνωρίζω αλλά είναι μεγάλο το ποσοστό. Τον γάμο που θέλετε όλοι να σώσετε πως τον έχετε σώσει έως σήμερα; Μήπως τελικά ο γάμος σώζεται με αυτήν την ρύθμιση; Μήπως είναι πιο σημαντικό τα παιδιά να έχουν μια εικόνα υγειούς αγάπης και συντροφικότητας. Παρατηρώ ότι και στην παραδοσιακή οικογένεια τα «κουτάκια» και οι ρόλοι έχουν αλλάξει. Όλοι θέλουν κάτι παραπάνω, κανείς δεν είναι ευχαριστημένος. Άλλωστε γιατί να χωρίσει κάποιος; Γιατί τα βάζουμε με τον γάμο και την τεκνοθεσία ομοφυλοφίλων όταν το πρόβλημα είναι αλλού;

    • Σκεφτήκατε ότι ,θα έχουμε μείωση πληθυσμού με αυτό που έκανε ο Μητσοτάκης ???? Επίσης με τις παρένθετες μητέρες ,κάποιοι θα βρίσκονται κ αδέλφια με τις τράπεζες σπέρματος ,κ θα έχουμε αιμομιξία κ τερατογενέσεις !!!!!!! Για σου Μιράντα με την προοδευτική σου κυβέρνηση !!!!! Να την χαίρεσαι !!!!!!

  9. Άλλος ένας πολιτικός αντίπαλος του Πούτιν βγήκε από τη μέση.Πως λέτε εσείς οι φίλο Ρώσοι;Ο Πούτιν επιτέθηκε στην Ουκρανία επειδή λέει έχει χουντικό καθεστώς.Σωστα;Το δε ΚΚΕ λέει φταίει το ΝΑΤΟ.Οτι να ναι .Δοξαστε τους

  10. Σε ψήφισα δυο φορές. Πίστευα ότι έχεις αρχές και αξίες αλλά μας τελείωσες Κυριάκο. Ακροδεξιά μέχρι να σβήσει ο Ηλιος.

  11. η Πατσαβούρα θα τρελαθεί απ την χαρά της.
    Η Λαδέμπορας-Ρεσεψιονίστ του φόρουμ ,πουλάει 8 ευρώ το λάδι,δίθνει μισθούς 1200 ευρώ,όλα τα βλέπει γεμάτα,ακόμα και τις τσέπες που φουσκώνουν απ την α/////.

  12. Ουτε για σχόλιο δεν αξίζουν ,κουφάρια με άδεια ψυχή ,μόνο για λυπηση είναι ,τίποτα άλλο ,ήθελαν να ικανοποιήσουν την ματαιοδοξία που τους βασάνιζε μέρα νύχτα ,νομίζουν ότι κέρδισαν κάτι Μ αυτό ,
    δεν κατηγορώ τους ανθρώπους που έτυχε να είναι ιδιαίτεροι ,αλλά το κράτος που Μ αυτό το νομοσχέδιο εκδήλωσε το αληθινό του πρόσωπο ….ο Χριστός τελικά τους είναι πολύ δυνατός» αντίπαλος «αφού έτσι θέλουν να τον βλέπουν *δεν υπάρχει άλλη εξήγηση για την μανία που έχουν να προσπαθούν να αφανίσουν οτιδήποτε έχει σχέση με τον Χριστό .Αναρωτιούνται «»καλά πως γίνετε και συνεχίζουν να λατρεύουν τον Χριστό μετά από τόσες χιλιάδες χρόνια «»…
    και θα συνεχίσουμε μέχρι το τέλος !!!ότι και να γίνει όσους νόμους και να ψηφίσουν!!

  13. Εμετός το όλο ζήτημα. Σόδομα και Γόμορρα
    αηδία σκέτη. ψυχασθενείς θέλουν να υιοθετούν και παιδιά.

    • Αποκεφαλισμοί γονέων, δολοφονίες εγκύων και αγέννητων μωρών, ανήλικο παιδί με παιδεραστικο υλικο στην κατοχή του, εκπόρνευση ανήλικης από την μάνα και βιασμός της από παραδοσιακούς οικογενειάρχες, δολοφονίες συζύγων, βία κατά των γυναικών. Όλα αυτά μέσα στην ελληνική παραδοσιακή οικογένεια που ακούμε κάθε εβδομάδα. Σιχαμενε

      • Τώρα θα ψηφίσουν οι δικαιψματούληδες της νέας αταξίας και νομιμοποίηση των κανονικών φόνων. Φουστεύστε γιατί χανόμαστε

        • Άσε τα νεοταξικά Ίντερνετ και τα εβραϊκά φέισμπουκ και τρέχα στις σπηλιές με τους πραγματικούς χριστιανούς. Πολύ αστείο που την παραπάνω φρίκη που ζούμε καθημερινά μέσα στην παραδοσιακή οικογένεια την κρύβεις κουτοπόνηρα κάτω από το χαλάκι.

  14. ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΣΟ ΚΟΥΝΗΜΑ ΦΟΒΑΜΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΣΤΕΙΛΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΥΝΙΣΤΟ ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΠΑΡΑΓΚΟΥΠΟΛΗ

  15. ας το ονομάζαμε αυτό το πράγμα κάπως αλλιώς να συμφωνήσω. ας το λέγανε ας πούμε «έκτρωμα». να πηγαίνει πχ ο κώστας στο δήμαρχο να λέει θέλω να κάνω έκτρωμα με το φίλο μου το μιχάλη. εκεί όλα καλά. ο γάμος ρε φίλε είναι κάτι το πολύ συγκεκριμένο και ιερό της θρησκείας μας, κατάλαβες;;;;;
    όλο αυτό το πράγμα είναι μια στησούρα της παγκόσμιας μασονίας, δυστυχώς. δε γλυτώνουμε.

    • Έχω μια μικρή υποψία οτι ο αποκεφαλισμένος πατέρας από τον γιο του και η βιασμένη και έγκυος ανήλικη στη σπηλιά, από τον παραδοσιακό χριστιανό πατέρα της θα διαφωνήσουν μαζί σου. Κατάλαβες;;;;;;;

  16. Κατάντια είναι η ρωμέικη γυφτιά – τσαπατσουλιά – ανοργανωσιά – ωχαδερφισμός – βαρεμάρα – μισαλλοδοξία – ματαιοδοξία – επιπολαιότητα – τυχοδιωκτισμός – διαφθορά – φιλοχρηματία – κουτοπονηριά – παλιανθρωπιά – μιζέρια που διέπουν τον αραβοβαλκάνιο λαό του προτεκτοράτου από τότε που του είπαν ότι είναι πρόγονος αρχαίων λαών που έζησαν σε αυτά τα μέρη. Ένας λαός σε διαρκή σύγχυση ταυτότητας που ζει μια ψευδαίσθηση. Πραγματικά εύχομαι να βγει ακροδεξιά κυβέρνηση και να αρχίσει τα εγκλήματα ώστε να απομονώσει ο δυτικός κόσμος αυτό το χαμαιτυπείο και να έρθουν συνθήκες Γάζας, οι μόνες συνθήκες που αξίζουν σε αυτό το λαό.

  17. ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΟΥ ΑΛΕΞΗ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΟΥΛΗΣ Ο ΟΛΕΤΗΡΑΣ! ΜΕΤΑ ΤΗ ΨΗΦΙΣΗ ΤΟΥ ΕΠΑΙΣΧΥΝΤΟΥ ΑΥΤΟΥ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟΥ ΑΝΟΙΞΑΝ ΟΙ ΠΥΛΕΣ ΤΗΣ ΚΟΛΑΣΕΩΣ! ΤΩΡΑ ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ! Η ΠΛΑΚΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΜΕΧΡΙ ΠΡΟΤΙΝΟΣ ΤΟ ΕΠΑΙΖΑΝ ΣΤΗΛΟΒΑΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΤΩΝ ΑΞΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΔΑΝΙΚΩΝ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ! ΠΛΗΡΩΣ ΥΠΟΤΑΓΜΕΝΟΙ ΣΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΑΚΕΚΔΥΘΗΚΑΝ ΚΑΘΕ ΦΥΛΛΟΥ ΣΥΚΗΣ! ΕΙΔΙΚΑ ΔΕ Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΑΣ ΚΡΑΤΟΥΣΕ ΤΑ ΠΡΟΣΧΗΜΑΤΑ!

  18. Σύντομα θα ακούσετε από αριστερούς συγκεκριμένου χώρου , να ζητούν την κατάργηση της γιορτής της Μητέρας,για λόγους «ισότητος» και «ανθρωπίνων δικαιωμάτων»…
    Το Μαιευτήριο «Μητέρα»,θεωρήστε βέβαιο πως θα δεχθεί πιέσεις για αλλαγή ονομασίας

  19. Απλα 2 εκκατομυρια, ειναι υπευθυνοι για την καταντια μας.. (ηλιθιων…) που μεταφραζεται σε 40%..
    Ναι.. Ναι..ολοι οι αλλοι ειμαστε φασιστες… Ομοφοβικοι…. Χαχα

    • Ξέρεις κάποιον Χρισαυγητη ,Βελοπουλικο,η κομμουνιστή να μην πήγε να ψηφίσει;Για σκέψου λίγο να μην λες βλακείες.

    • 2 εκατομμύρια στα 10 είναι 40%;;; με 22% ‘κυβερνά’ ο κούλης…
      40%+ ήταν η αποχή…

  20. Στην προηγουμενη ψηφοφορια.για ομοφυλοφυλους.. . Στα ιερα εδρανα της βουλης

    Μας εδειξαν πως φυλαει στο στομα με παθος ο.. Βαλλιανατος το αγορι του…
    Στην σημερινη ψηφοφορια.. Εκανα παρτυ.. Εγω πισυευω οτι η . Σακελλαροπούλου, ο Σκέρτσος, ο Πατέλης και ο Καπουτζίδης… Εκαναν καποιο οργιο.. Αλλα δεν εχει ψηφιστει ακομα.. Η π@ρτουζα.

    • Αυτούς που περιγράφεις μιλούν και πράττουν επώνυμα και δεν κρύβονται.Σε χαλάει αυτό;Είσαι στερημένος σε κάτι και ζηλεύεις;

  21. Χριστιανική αγάπη τα ελληνοταλιμπάνια αχαχαχαχαχαχ. Η αποχέτευση της ευρώπης διαμαρτύρεται αχαχαχαχαχαχ

    • Εσυ μαρη λουλου απο που είσαι? για ρωτα τη ……………………?

  22. καλά ακόμα δεν καταλάβατε πως ο Κούλης πήρε πολύ χρήμα από τη Λοατκι και μια μεγάλη θέση στην ευρωπαϊκή παρακμιακή σιχαμερή ενωση; όμως βλέπω το πρώτο χαστούκι με το ελαφρύ επεισόδιο στα Ίμια. το δεύτερο ένας γερός σεισμός στην πρωτεύουσα της σάπιας Βουλής της αθρησκείας της μασονίας της πορνείας.

  23. Η μειωση του ελληνικου.. Πλυθησμου(εφοσον στην Ελλαδα
    απαγορευονται.. Τα παιδια στους ομοφυλοφυλους απο παρενθετες μητερες,, γιατι αραγε..??)
    ο δευτερος νομος που εγκριθηκε καιε την βουλα.. Η. παιδεραστεια..
    .

    • Ο παππούς που βίαζε την εγγονή και ο πατριός την κόρη του, του συναφιού σου δεν ήταν; Ο άλλος που σκότωσε την έγκυο γυναίκα του και το παιδί του, και αυτός του συναφιού σου δεν ήταν; Η μάνα που εκπόρνευσε την ανήλικη κόρη της και οι οικογενειάρχες που την βίαζαν, και αυτοί του συναφιού σου δεν ήταν; Άμεσα τα έχουμε ολα αυτά εδω, μέσα στην παραδοσιακή οικογένεια.

      • Μα γι’αυτό ακριβώς! Υπάρχει ήδη τόση ανωμαλία στο κόσμο, γιατί να δημιουργήσουμε κι άλλη;

        • Δε σας βλέπω ομως να ουρλιάζετε υστερικά για αυτή την ανωμαλία και την παρακμιακή φρίκη που βλέπουμε καθημερινά στην παραδοσιακή οικογένεια. Αυτό είναι το θέμα.

        • Ξεκίνα πάρε ενα σκοινί, δέστε το σε ενα δέντρο, κάνε ενα κόμπο γύρω από το λαιμό σου και πήδα να δώ μήπως σε σώσει ο χριστιανοθεούλης

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ