Συγκίνηση στο Τρισάγιο στο Φάρο Κω για τους τρεις ήρωες αξιωματικούς που έχασαν τη ζωή τους στα Ίμια

50
19973

Επιμνημόσυνη δέηση για τους τρεις αξιωματικούς που έχασαν την ζωή τους στα Ίμια τον Ιανουάριο του 1996, υποπλοίαρχο Χριστόδουλο Καραθανάση, υποπλοίαρχο Παναγιώτη Βλαχάκο και αρχικελευστή Έκτορα Γιαλοψό τέλεσε σήμερα Κυριακή  04 Φεβρουαρίου 2024 η Λέσχη Ελλήνων Καταδρομέων Κω  στην περιοχή Λάμπη-Φάρος, με αφορμή τη φετινή συμπλήρωση  28 χρόνων από τον άδικο χαμό των ηρωικώς πεσόντων ανδρών του ελικοπτέρου του Π.Ν 21,παρουσία αρκετών συμπολιτών μας.
Χρέος όλων , να αποτίουμε φόρο τιμής γι’ αυτούς που θυσιάσθηκαν για την Πατρίδα επισήμανε ο πρόεδρος της Λέσχης  καταδρομέων Κω κ. Θοδωρής Τριανταφυλλίδης ο οποίος εκφώνησε μια συγκινητική  ομιλία, ενώ στη συνέχεια ακολούθησε ενός λεπτού σιγή, εκφώνηση του εθνικού μας ύμνου και ρίψη λουλουδιών στη θάλασσα.

Πηγή: https://www.kostv.gr

50 ΣΧΟΛΙΑ

    • ΤΟΝ ΕΣΤΕΙΛΕ ΣΤΑ ΑΖΗΤΗΤΑ Ο ΝΙΚΗΤΑΡΑΣ.ΚΑΤΣΕ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΔΙΩΓΜΕΝΕ,ΥΒΡΙΣΤΗ ΤΟΥ ΝΙΚΗΤΑΡΑ. Η …ΔΕΝ ΕΦΤΑΣΕ!!!!

    • και ο Δεσπότης χρ…; και οι παπάδες χρ…; και ο δήμαρχος χρ…; και ο αντιδήμαρχος χρ…; όλοι χρ…. για εσένα;;;
      Να ξέρεις πάντως ότι σχεδόν όλοι οι κάτοικοι της Κω αν ποτέ αποκαλυφθεί ποιά ή ποιός είσαι, με χαρά θα σε κερνούσαμε αυγά και γιαούρτια στην πλατεία ελευθερίας για τα ωραία σχόλια που κάνεις για τα πάντα και την αστείρευτη γνώση σου.
      Ξέρω ξέρω μόνο ένας χρυσαυγίτης φασίστας θα έστηνε στην πλατεία κάποιον. Να σε κεράσουμε είπαμε βρε πανηλίθια.

    • Μιράντα μου γλυκιά, αυτοί όλοι είν’ πατριώτες, σε αυτούς στηρίζεται η Ελλάδα μας και όχι στους προδότες…

    • Τα ανθρωπάκια αυτά είναι το ΜΕΓΑΛΕΙΟ της ΥΠΟΚΡΙΣΙΑΣ.
      Τίποτα άλλο,λερώνω το στόμα και την σκέψη μου.
      Υπόψιν ότι έπαθα πνευμονία εκείνο το βράδυ,φυλώντας εκεί μέχρι τα ξημερώματα και μου έγινε διακομιδή σε Νοσοκομείο των Αθηνών. Αλλά τα ανθρωπάρια με τα σημαιάκια…..

        • Ότι ώρα θες στο αποδεικνύω..
          Ακμαιότατος, μαραθωνοδρόμος και όχι δειλός ,γιατί εκεί στον Φάρο είμουν σκοπιά εκείνο το βράδι.
          Αθάνατη βλακεία.

        • Όχι με αυτόν τον τρόπο αγοράκι μου !!!! Ο άντρας φαίνεται στα δύσκολα ,κ πρώτη του υποχρέωση είναι να υπηρετήσει την πατρίδα ,κ όχι να γκρινιάζει σαν κακομαθημένο παιδάκι ,ότι κρύωσε , τι να πουν τότε κ τα 3 παλικάρια μας που πνίγηκαν στα παγωμένα νερά του Αιγαίου ????? Αυτά δεν τα γέννησε μανααα????? Κ κάνεις έτσι για 2-3 ώρες Σκόπια ?????? Σαν δεν ντρεπόμαστε !!!!!!!.

        • Με πυρετό πήγα και πήρα το φύλλο πορείας, Πνευμονία άρπαξα, αιμόπτυση και μ έβαλαν στο αεροπλάνο που έφευγαν αδ….ές σαν και σένα.
          Και θα το ξανάκανα ,και θα το ξανακάνω, αλλά δεν θα διαφημίζω, όπως οι πλείστοι εδώ μέσα.
          Άλλο Ελληνάρας και άλλο Έλληνας ,έχει μεγάαααααααααααααλη διαφορά.

      • Ανθρωπάκι είσαι εσύ κ φαίνεται ,από την μικροψυχια σου ,την Κάκια σου , ντρέπομαι που είσαι Έλληνας ,ευτυχώς είσαι μειοψηφία ,ναι ρε να φυλάς εκεί τι σόι άντρας είσαι σιγά μην πεθάνεις κιόλας , το σπίτι σου φυλάς την περιουσία σου την οικογένεια σου ,άντε μπράβο ,δεν ξέρεις ανόητε ότι ο Τούρκος μια μέρα των ημερών θα χτυπήσει ???????

        • Ακόμα παλεύω ,Χριστιανός στα έργα ,χωρίς σημαίες και υποκρισία.
          Εσύ πάντα θα βλέπεις Τούρκους όσους δεν έχουν την ίδια γνώμη με σένα.
          Εσένα φοβάμαι περισσότερο.

      • έσπασαν πνευμονικά αγγεία επειδή πήγα εμπείρετος.
        Μ έστειλαν άρον-άρον στο Νίμιτς,ποι0 κρυωματάκι μιλάς βρε βλάκα,αν χρειαστεί θα ξαναπάω και γιατί κάνω μπάνιο εκεί χειμώνα και τρέχω εκεί και μένω εκεί και έχω τύχει σε 500 αποβάσεις.
        Και που ξέρεις αν κόντεψα να πεθάνω..Πήρα 3-4 γείτονες στα στρατόπεδα και μετά πήγα εκεί που μου έδειξε το Φύλο πορείας.
        Παπαρολόγοι,μπουρδελολόγοι…Ιούδες.

    • Εσύ Κυρία ΜΙΡΑΝΤΑ μαζέψουν σε ότι αφορά πατρίδα θρησκεία οικογένεια , γιατί από αυτά που γράφεις ,καταλαβαίνει κανείς ότι στην προσπάθειά σου να υποστηρίξεις τον Μητσοτάκη ,μπαίνεις σε χωράφια πατροπαράδοτα ,που δεν τα γνωρίζεις καλά κ λες αρλουμπες .Σαν κ χθες πέθανε ο μεγάλος του γένους στρατηγός Θεόδωρος Κολοκοτρώνης ,60 χρόνια πολεμούσε τον Τούρκο κ στο τέλος άνθρωποι σκεπτόμενοι όπως εσύ αχάριστοι κ άπατρις συμφεροντολογοι κ προδότες τον έβαλαν φυλακή !!!!!!!! Αυτό ήταν το ευχαριστώ για τους αγώνες του ????? Κ πολλοί άλλοι ήρωες που δεν έζησαν την ζωή τους κ την χάρισαν στην πατρίδα ,λίγο σεβασμό λοιπόν ,όταν μιλάς για την σημαία κ για αυτούς που την κρατάνε !!!!!! Ενώ θα έπρεπε να ήταν παρόν όλοι οι Κώοι ,κ εσύ μαζί .

    • Για την miranta κλασσικά όποιος κρατάει Ελληνική σημαία είναι φασίστας και χρυσαυγίτης. Στο έχω ξαναγράψει ρε βλήτο, είσαι κομμουνίστρια που γουστάρεις τρελά τον Κούλη. Έχεις πάθει εμμονή μαζί του. Να ξέρεις…..τα εμβόλια που έκανες φταίνε, είχαν μέσα ερωτικό φίλτρο.

      • Που ξέρεις εσύ ρε //////α,τι νοιώθει για όλα αυτά ένας που είναι σεμνός και δεν είναι φανατικός?
        Έχω την εικόνα της Παναγίας που την έφεραν οι πρόγονοι μου από απέναντι. Έβαλα εκτιμητή με άνθρακα και μου λέει ότι είναι περίπου 400 χρονών. Θέλω να την δωρίσω στην Εκκλησία.4 γενιές //////, αλλά όχι υποκρισία.. και φανφάρες ,κωδωνοκρουσίες.. Ρώτα τον Γιάννη που την έχει δει.’Αφήσαν τα υπάρχοντα τους όλα για να την πάρουν με την βάρκα και να βγουν Κάλυμνο. Ποιος σκότωσε τα παλληκάρια εκείνο το βράδυ έμαθες?διαβασες?

        • Ναι εν δυνάμει προδότες ,είναι όσοι σχολιάζουν αρνητικά αυτούς που σηκώνουν την σημαία ,κ γιατί δηλαδή θα μου πει ο οποιοσδήποτε ,αν θα σηκώσω την σημαία μας ,μέσα στην ίδια μου την πατρίδα ?????? Δεν το καταλαβααααααα ,από ποτέ έγινε αυτοοοοοο !!!! Τι λέτε μωρεεεεεε.

  1. Tο επαναλαμβάνω κάθε χρόνο.Γιατι η επίσημη πολιτεία, Δήμος, Επαρχείο, λιμενικό, πολεμικό ναυτικό δεν τιμά την επέτειο; Στην Κάλυμνο , Πειραιά και άλλα μέρη της Ελλάδας γίνεται επίσημα.Εδω σαν τους κλέφτες, μαζεύονται 10-20 άτομα, χωρίς τις αρχές του τόπου και κάνουν τρισάγιο.Προτεινω να γίνεται μνημόσυνο στην Μητρόπολη την τελευταία Κυριακή του Ιανουαρίου κάθε έτους και κατάθεση στεφάνων στο μνημείο των τριών ηρώων στο λιμεναρχείο.Επισης θα μπορούσαν να μεταφέρουν τις τρεις προτομές σε κάποια πλατεία της Κω, η οποία θα μεταονομαζοταν σε πλατεία ηρώων Ιμίων.Ειναι οι τελευταίοι νεκροί σε πολεμική σύρραξη της Ελλάδος στον 21 αιώνα.Γιατι; Δεν μιλάω πολιτικά, ούτε θα το έκανα θέμα για την ηπειρωτική Ελλάδα, αλλά για εμάς εδώ που ζήσαμε την συγκεκριμένη στιγμή.Ελπιζω να παρθούν πρωτοβουλίες και κάποια στιγμή να γίνει…..

    • τι γιατι ρε φίλε….. 200χρονια τωρσ η ελλαδα αυτο κανει…»ξεπαστρευει» τους ηρωες για να βασιλεύουν τα λαμόγια….. κσι συ μου θες και καταθεση στεφανου…..σσε να πεθανει ο προδοτης που εδωδε εντολη για οπισθοχωριση ….και θα δεις μνημια σγαλμστα και δοξες!!!!

    • Πολυ απλα φιλε μου διοτι ντρεπονται να πανε και φοβουνται μηπως τους πουνε φασισστες, στρατό…βλους, πορωμενους, ωεκασμενους, ανεγκεφαλους κτλ. Δεν υπαρχει ελπιδα οπότε αδικα αναρωτιεσαι πλεον… Δεν υπαρχει αλλος χρονος για αλλαγη…καταναλωθηκε στο δηθεν και στην λιγοψυχια του Ελληνα…

      • Αν είσαι ηθικός και πιστεύεις αυτό που πρεσβεύεις δεν ντρέπεσαι κανέναν.
        Ντροπή είναι ο Φαρισαϊσμός.

    • Αν όχι ρίξε μια ματιά στην Ιστορία. Οι μονίμως αδικημένοι και κυνηγημένοι αμόρφωτοι, τούβλα απελέκητα με θεωρίες ότι ,ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ,Ο ΑΓΙΟΣ ΘΑ ΜΕ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ, αλλά το τέλος του Ιούδα είναι γνωστό σε όλους,τουλάχιστον είχε μια τσίπα.

  2. Δυστυχώς, δεν υπήρξε ενημέρωση για να παρευρεθεί περισσότερος κόσμος. Εγώ και η σύζυγος μου που κάθε χρόνο είμασταν παρόντες, καθώς και φίλοι μας, δεν το μάθαμε. Το περίεργο είναι ότι πάντα το μαθαίνουν οι »Επίσημοι»……..

  3. είχαμε το νου μας για την επέτειο αλλά δεν υπήρξε ενημέρωση του τρισάγιου. Κάθε χρόνο είμαστε εκεί . Φέτος γιατί η άκρα μυστικότητα;

  4. ΤΟ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ ΤΡΙΣΑΓΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΗΡΩΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΟΖΑΡΟΥΝ ΜΕΡΙΚΟΙ ΜΕ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΙ ΠΛΑΤΥ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΩ.

  5. Πρώτο.Δεν με ενδιαφέρει το ότι μπενει κάποιος με το όνομα μου να σχολιάζει.Αυτός έχει το πρόβλημα όχι εγώ.Δεν θα χάσω πελάτες φίλε μου.Δεν ψάχνω ούτε πελάτες ούτε ψηφοφόρους.Είμαι ελεύθερη και αδέσμευτη.Δεν περιμενω από κανένα τίποτα ,στηρίζομαι στα χέρια και πόδια μου.Αυτή είναι η διαφορά μας.Τέλος ,αλήθεια είναι ότι μετά τα γεγονότα το Γενάρη,τον Απρίλη κάποιοι από τους Ελληναρες εκεί άρχισαν τα δρομολόγια προς Τουρκία να πάνε τουριστες;Αληθεύει;

  6. Μπράβο σας,έτσι πρέπει να κάνετε κάθε χρόνο, γιατί πολλοί έχουν ξεχάσει τα γεγονότα….και μόνο εξυπνάδες ξέρουν να γράφουν…δεν πρέπει να ξεχάσει κανένας μας αυτούς τους ανθρώπους που δολοφονήθηκαν.Και στην Κάλυμνο και στον Πειραιά τους τιμούν κάθε χρόνο όπως αρμόζει στους ήρωες.Δεν ειναι φασίστας οποίος κρατά την Ελληνική σημαία….

  7. Οι αδικοχαμένοι ήρωες μας! Δακρύζω στη σκέψη τους με τη μεγαλοσύνη αυτών κ τη μικρότητα των πολιτικών μας……( Που όμως τους ψηφίζουμε!)

  8. Θέλω να δω όλου εσάς που σχολιάζετε αρνητικά όποιον αγαπάει την πατρίδα του και τιμάει τους νεκρούς της αν θα αντισταθείτε στον οποιοδήποτε εχθρό αν και όταν χρειαστεί ή απλά θα στηθείτε στα τέσσερα να τους υποδεχτείτε με χαρά; Σηκώστε το κεφάλι ρε πρόβατα !!!!

  9. Το βλέπουμε στις μέρες μας και με το παραπάνω.Τα ράσα δεν κάνουν τον παπά.

    Και η υποκρισία κάποιων είναι συνώνυμο.

  10. τώρα μην ανοίξω το στόμα μου,για …. παρελθόν και προδοσίες φίλων ,,γιατί θα το κάνουμε espresso.
    Είσαι εντάξει με τον εαυτό σου?Έχεις σημάδια λερωμένης συνείδησης για κάτι που έκανες σε φίλο?
    Έχεις εξομολογηθεί,αναφέροντας ότι οι αδυναμίες και τα συναισθηματικά σου, σ έκαναν προδότη?
    Καλημέρα χαλβάδες.
    Μην πω τίποτα άλλο πιο βαρύ.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ