Συγκινητική και νοσταλγική η χοροεσπερίδα του ΓΕΛ Ζηπαρίου στη Νέα Φαντασία

6
26933

Συγκινητική και νοσταλγική η χοροεσπερίδα του ΓΕΛ Ζηπαρίου, που πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου 20 Ιανουαρίου στη Νέα Φαντασία.
Την εκδήλωση προλόγισε ο Πρόεδρος του 15μελούς Λευτέρης Καρύδης, ο οποίος έκανε μία σύντομη αναδομή στα μαθητικά χρόνια των αποφοίτων της τάξης του 2024.
Έπειτα ακολούθησε ένας σύντομος χαιρετισμός από τον Πρόεδρο του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου, Βασίλη Δημητριάδη και από το Διευθυντή Τρύφωνα Καββαδά.
Ακολούθησαν ως είθισται οι χορογραφίες των παιδιών με τα αγόρια και τα κορίτσια να δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό σε λάτιν ρυθμούς αλλά και σε ελληνικούς.
Στη συνέχεια οι μαθητές κάλεσαν το Δήμαρχο Κω Θεοδόση Νικηταρά στο βήμα, ο οποίος αναφέρθηκε με λόγια συγκίνησης στο Ζηπάρι και το Ασφενδιού που είναι ο τόπος καταγωγής του.
Από τις πιο ενθουσιώδεις και παράλληλα συγκινητικές στιγμές της βραδιάς, ήταν το βίντεο με τις σχολικές καθημερινές στιγμές των μαθητών, αλλά και ο χορός ανάμεσα στα αγόρια με τις μητέρες τους και στα κορίτσια με τους πατεράδες τους.
Παρόντες και η Αντιδήμαρχος Κατερίνα Χατζηθωμά , με την Εντεταλμένη Σύμβουλο Αθλητισμού Διονυσία Γιαννούλη αλλά και ο Πρόεδρος Κοινότητας Ασφενδιού, Σεβαστιανός Παρβέρης.

Πηγή: https://www.kostv.gr/nea/topika/27120-sygkinitiki-kai-nostalgiki-i-xoroesperida-tou-gel-zipariou

6 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Έχετε ξεμείνει από ιδέες.Τουλαχιστον 20 χρόνια γίνεται κάθε χρόνο επανάληψη της εκδήλωσης από όλα τα λύκεια.Ολα ίδια.Χορογραφιες, ενδυμασίες, χώρος.Δινετε τόσα χρήματα τσάμπα, για να δείτε τα παιδιά σας ντυμένα για λιγότερο από 15′ με τουαλέτες και φορέματα, λες και στην ζωή τους που ξεκινάει τώρα, δεν θα τα ξαναφορεσουν.Εγινε κάποτε και επαναλάβετε.Θα βρεθεί κάποιος να σπάσει αυτή την κακή συνήθεια; Ακούω μέχρι Αθήνα, Ρόδο, μοδίστρες, τρελά λεφτά, μακιγιάζ, μανικιούρ, υποδήματα.Ρε πάτε καλά;Αρχοντοχωριατες…..

    • ΑΝ ΣΕ ΠΩ ΧΩΡΙΑΤΗ ,ΘΑ ΠΡΟΣΒΑΛΩ ΤΟΥΣ ΧΩΡΙΑΤΕς…..ΚΑΘΕ ΓΕΝΙΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ,Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ ΣΕ ΜΙΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΗ ΓΙΑ ΕΚΕΙΝΩΝ ΒΡΑΔΙΑ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΠΑΙΔΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΖΗΣΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΧΩΡΟΕΣΠΕΡΙΔΑ ….ΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΝΑ ΠΡΟΩΤΟΤΥΠΙΣΕΙ ? ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕ ΜΑΓΙΟ? ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟΙ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΡΟΤΩΤΥΠΙΣΑΝ ΚΑΙ ΣΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΓΑΜΟΥ …

  2. ΤΕΛΙΚΆ ΥΠΆΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΕΧΘΡΟΊ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΜΑΣ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΕΠΙΚΥΝΔΙΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ.
    ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΥΠΗΡΕΤΟΎΝ ΚΑΙ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΣΕ ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΠΟΣΤΑ
    ….. ΨΑΞΤΕ ΤΟ ΛΙΓΟ’
    ΚΑΤΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΞΙΩΜΑΤΑ»»

  3. εσυ πρωτευουσιανε εάν έχεις παιδί μήν πας να το καμαρώσεις. πριν λίγες μέρες σας έθιξαν την Κω με κάποια σχόλια στήν Αθήνα από μια κοπέλα πού ίσως να είναι μία μικρή αλήθεια, κάποιοι τα λένε με πρόσωπο…ενώ όλοι αγαπούν αυτό το νησί υποτίθεται γτ το υποτιμούν α ρε καημένε,,για τα παιδιά μας τα κάνουμε ,,κακία. φθόνος είστε

  4. Εκτός από χωριάτης είσαι και αγράμματος, ανορθόγραφος.Πηγαινε να καμαρώνεις το φόρεμα που αγόρασες και το κοστούμι.Τον Σεπτέμβριο, φρόντισε να του ανοίξεις καφέ, ή να δουλέψει μπάρμαν,ντελιβερας.Γιατι με το μυαλό που κουβαλάτε εκεί προσανατολιζετε τα παιδιά σας.Κοροιδα…..Εχουν δίκιο τα κοριτσάκια στην Αθήνα αυτά που είπαν.Ξυπνηστε ρε, ώρα 22:00 και έρημη πόλη.Αφησε τα χωριά έχουν σβήσει πρό πολλού.Εσεις όμως, τουαλέτα, κοστούμι, φωτό και μαγκιά του κ…ου.Χωριατες θα παραμείνετε ρεεεεεεεε….

  5. εσύ ρε κωε με την απορία θά μείνεις…εσ είσαι ο χωριάτης με τα μυαλά πού κουβαλάς..κάι εάν έχεις μούτρα βγες να τα πεις δημόσια..είσαι ανασφαλής για να κάνεις τέτοια κριτική…άιντε από κει …καλύτερα χωριάτης παρά την ηλιθιότητα την δική σού ρεεεεεε

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ