Γ. Χατζημάρκος: Μια πράξη «αυτοδικίας», μπορεί ποτέ να είναι μία πράξη ευθύνης; Και μάλιστα από ένστολους δημόσιους λειτουργούς ;

81
19883

Με ανάρτησή του στα social media, o Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου κος Γιώργος Χατζημάρκος, σχολιάζει το πρωτοφανές περιστατικό, Αστυνομικοί στην Κω να παίρνουν τα φτυάρια και να ρίχνουν τσιμέντο σε λακούβα στο οδόστρωμα και μάλιστα, όπως προκύπτει από το βίντεο και τις φωτογραφίες που δημοσίευσε το Βήμα της Κω, χωρίς καμία σήμανση ή μέτρο προστασίας των διερχομένων από το σημείο οδηγών, αλλά κυρίως για λόγους εντυπώσεων, αφού ο αστυνομικός με το φτυάρι στο χέρι καλεί να τον βγάλουν φωτογραφία!

Ο φτηνός λαϊκισμός του διαδικτύου έπληξε και τους ένστολους;

Η ανάρτηση του Περιφερειάρχη:

“Βγάλε φώτο” λένε με προνοητικότητα «Αστυνομικοί που σταμάτησαν μπετονιέρα για να κλείσουν λακκούβες», όπως αναφέρει η είδηση για τους ένστολους που πήραν το φτυάρι στα χέρια τους για να εκτελέσουν εργασίες στον δρόμο σαν κανονικά μέλη τεχνικού συνεργείου. Οι συγκεκριμένοι αστυνομικοί επέλεξαν την Αυτοδικία για να αντιμετωπίσουν ένα πρόβλημα που, κατά την άποψή τους, το κράτος δεν είχε επιλύσει αρκετά γρήγορα, στέλνοντας το μήνυμα ότι οποιοσδήποτε αντιμετωπίζει προβλήματα και δεν βρίσκει άμεση λύση από το κράτος, πρέπει να πάρει τα πράγματα, ίσως ακόμα και παρανομώντας, στα χέρια του. Και φυσικά να μην παραλείψει να φωτογραφίσει και να βιντεοσκοπήσει την πράξη του!
Τι μας λένε οι αστυνομικοί που ήθελαν «φωτό» από τη δράση τους; Αφού η πολιτεία δεν φτιάχνει τη λακκούβα, θα την φτιάξουμε μόνοι μας. Αναρωτιέμαι όμως, μια πράξη «αυτοδικίας», μπορεί ποτέ να είναι μία πράξη ευθύνης; Και μάλιστα απο ένστολους δημόσιους λειτουργούς ;
Όταν οι αστυνομικοί κλείνουν λακκούβες με φτυάρια, πρόχειρα και αυθαίρετα και χωρίς καμία σήμανση στο οδικό δίκτυο, οι πολίτες θύματα ληστείας τι πρέπει να κάνουν; Να πάρουν και αυτοί το «φτυάρι» στα χέρια τους; Εμείς για παράδειγμα στην Περιφέρεια, θα ήμαστε πιο «υπεύθυνοι» αν στο μπαράζ των δολιοφθορών και κλοπών καλωδιώσεων που είχαμε επί 1,5 χρόνο και σε μήκος άνω των 6 km στο οδικό δίκτυο αρμοδιότητας μας, απαντούσαμε βγαίνοντας οι ίδιοι σε περιπολίες και προχωρούσαμε σε προσαγωγές υπόπτων, επειδή η Αστυνομία δεν έκανε, κατά την δική μας άποψη, όσο σύντομα και αποτελεσματικά θέλαμε την δική της δουλειά ;
Ναι, η σχέση της αστυνομίας με τους πολίτες μπορεί να βελτιωθεί, αλλά αλήθεια πιστεύουν κάποιοι ότι αυτό μπορεί να γίνει διδάσκοντας ως λύση την αυτοδικία ;
Η στολή όπως και το δημόσιο αξίωμα φέρουν ευθύνη, απαιτούν σύνεση.
Το όποιο «κενό» στο κράτος, το οποίο μπορεί να είναι και πραγματικό, δεν δικαιολογεί την αυθαίρετη ενέργεια από κανέναν, πόσω μάλλον από έναν ένστολο αστυνομικό. Παρεμπιπτόντως, το «κενό» εν προκειμένω διήρκησε λίγες ώρες, καθώς τα ανύπαρκτα αντανακλαστικά και τα “ανίκανα” στελέχη της περιφέρειας έστειλαν τον εργολάβο να το διορθώσει, το οποίο και έκανε εντός της ίδιας ημέρας. Εκείνος δεν έβγαλε φωτό.
Πίσω από κάθε εικόνα και βίντεο υπάρχει πρωτίστως το περιεχόμενο και το συγκεκριμένο είναι ολισθηρό. Θέλουν λοιπόν προσοχή οι λακκούβες; Ναί, κάποιες μάλιστα πιο πολύ από τις συνήθεις γιατί είναι πιο επικίνδυνες και μπορεί να μας τραβήξουν όλους πιο βαθιά μέσα στην εφήμερη αγκαλιά τους.
ΥΓ: Ναί, θα συμφωνήσω οτι δεν είμαστε τέλειοι. Στους συνεργάτες μου που μου πρότειναν να μην σχολιάσουμε τίποτα απάντησα οτι η πολιτική δεν ταιριάζει με την σιωπή και οτι η δουλειά όλων αξίζει σεβασμό. Και η δουλειά των σωμάτων ασφαλείας, που εμπιστευόμαστε, κατανονούμε και τιμούμε με το έργο μας και την συνεργασία μας, καθημερινά.
Ευχαριστούμε την εφημερίδα “Το Βήμα της Κω” για το βίντεο και το φωτογραφικό υλικό που υπάρχει ανηρτημένο στον διαδικτυακό του τόπο.

πηγή: www.realvoice.gr

 

81 ΣΧΟΛΙΑ

  1. επρεπε να γινει αυτο με τον αστυνομικο για να δοθει εντολη στον εργολαβο να κλεισει 50 λακκουβες?

    • …..ΧΑΤΖΗΜΑΡΚΟ ΦΤΑΝΕΙ !
      ΣΗΚΩΣΤΕ ΜΑΝΙΚΙΑ ,ΦΕΡΤΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ!
      ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΑΥΤΟΣ Ο ΕΠΑΡΧΙΑΚΟΣ ΔΡΟΜΟΣ !

    • Ο ΧΑΤΖΗ…….. τσεποσε την ψηφο για 5 χρονια και μας εδειξε τον πραγματικο εαυυτο του !!!! αντι να επιβραβευση μια τετοια πραξη, την καταδικαζει ! ηξερατην ξεφτιλα του αλλα δεν φανταζομουν ποσο !!!!

  2. να σβήνεις φωτιές στο Δάσος της Ρόδου που καιγόταν 11 ημέρες ,για να μην πάει η φωτιά σε κανένα All Inclussive.
    O δικός σου είναι αναγκαστικά ο καταλληλότερος ,που όμως κάνει τα πιο ακατάλληλα με τον Θίασό του.

    • ….ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ!!
      ΚΑΙ ΚΑΝΑΤΕ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΠΡΑΞΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΚΟΥΣΑΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΡΟΔΙΤΗ !

  3. ΒΡΕεεεεέ Μπόχαλοι, τώρα ανακαλύψατε τις εκατοντάδες ΛΑΚΟΥΒΕΣ ΤΟΥ ΕΠΑΡΧΙΑΚΟΎ?Σ

    Το καλοκαίρι που με 65% ΨΗΦΊΣΑΤΕ ΤΟΝ ΡΟΔΙΤΗ, δεν της στραβωθήκατε?????

  4. ΒΡΕεεεεέ Μπόχαλοι, σας έφτιαξε ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ 5000 ΨΥΧΏΝ, μεταφέρει ΛΑΘΡΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΡΌΔΟ και εσείς μονοκούκι....

    Τέσσερα χρόνια, σχολείο δεν είδατε, πέντε λάμπες στον επαρχιακό ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ, ΣΑΝ ΒΟΔΙΑ, ΤΡΑΒΑΤΕ ΤΟ ΚΑΡΟ ΤΟΥ ΡΟΔΙΤΗ… ΒΡΕΕΕΕΕΈ ΟΥΣΤ ΦΡΑΓΚΟΦΟΝΙΑΔΕΣ ποτ σας πείραξαν οι λακκούβες.

        • Κύριε στρατιοτιωτικέ εφόσον και εγώ σαν πολίτης πληρώνω τους φόρους μου για να έχεις εσύ και η οικογένεια σου μισθό στέγαση και τροφή απαιτώ να σέβεσαι τον τόπο που σε φιλοξενεί και δεν σε στέλνει σε πειθαρχικό συμβούλιο 😉 με εκτίμηση ΣΤΡΑΤΗΓΌΣ

  5. ΚΑΛΑ κάνανε και την κλείσανε και τραβήξανε και φωτό και σας ξεμπροτιάσανε.
    Αφού δεν ντρέπεστε να υπάρχουν λακούβες τι άλλο κάνετε εκεί στην περιφέρεια? Απλά ‘περιφερεστε?’

  6. καλά κάνανε ρε ! βρε τυχερός είσαι που δεν σκοτώθηκε κανένας άνθρωπος χτύπα ξύλο να σε τρέχουνε μια ζωή γκιοζηδες

  7. Σας πόνεσε η αλήθεια κύριε χατζημαρκο;;;;; και στάζει μέλι 🍯 το στόμα σας….. μια πενταετία η περιφέρεια μόνο κάτι δέντρα κλαδεψε…. αν σκοτωνόταν κάποιος συμπολίτης μας από την τρύπα που είσαι εσύ και τα συνεργεία σου υπεύθυνος θα έκανες τς ίδιες δηλώσεις και αναρτήσεις;;;;; πήραν τα μυαλά σας αέρα .. μην ξεχνάτε…. ι λαός σας ανεβάζει ο λαός σας κατεβάζει…. καληνύχτα

    • Πηραν τα μυαλα τους αερα γιατι ειδαν οτι κανενας πολιτικος υπευθυνος δεν τιμωρηθηκε στα Τεμπη. Και να σκοτωθουμε δε θα τιμωρηθουν για τις παραλειψεις τους. Μπραβο στους αστυνομικους.

  8. Επειδή εσείς είστε άχρηστοι κατηγορείς τους αστυνομικούς; Καλά έκαναν και μπράβο τους. Έπρεπε πρώτα να σκοτωθεί άνθρωπος και μετά να δοθεί εντολή για να την κλείσουν; Αν τι=ο έκαναν πολίτες τις ίδιες μακακίες θα έλεγες; Μάλλον ναί….

  9. Ευτυχώς και βάλατε την αυτοδικια σε εισαγωγικά γιατί προς στιγμήν τρομάξαμε.Περι πρωτοβουλιας προκειται και προς τιμήν τους, ως δημόσιοι λειτουργοί λειτούργησαν για το δημόσιο συμφέρον.

  10. Ντροπή σας που έχετε το θράσος και μιλάτε…
    Αντί να πείτε ένα τεράστιο συγνώμη για την ανικανότητα σας να φτιάξετε τους δρόμους στο νησί τόσα χρόνια που είναι χειρότεροι και από αφρικανικής χώρας βγαίνετε και κατηγορείτε τους αστυνομικούς που δεν έχουν κανένα προσωπικό όφελος για την πράξη τους παρά μόνο την προστασία των πολιτών και την αποφυγή ατυχήματος… Αλλά βλέπετε ανέδειξαν και την ανικανότητα σας και αυτό σας ετσουξε…. ο Κόσμος βλέπει και ξέρει τι γίνετε…. Ευχαριστώ έπρεπε να τους πείτε ανίκανοι

  11. κ. Περιφερειαρχα μακριά από την αστυνομία και τα σώματα ασφαλείας. πρέπει να ντρέπεστε γι αυτά που λέτε. Αντί να πείτε ένα μπράβο σ αυτά τα παιδιά που έκαναν έστω και έτσι το καθήκον ( Προστασία του πολίτη από οποιοδήποτε κίνδυνο) εσείς τους χλευαζεται!!!

  12. Άμα γινόταν αυτό στην Ρόδο δεν θα άνοιγε ρουθουνι, μακριά από τα παιδιά μας οι πολιτικοί!!!

  13. ΡΕ ΓΙΩΡΓΟ ΕΠΕΙΔΗ ΓΝΩΡΙΖΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΦΤΙΑΞΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΚΩ ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ.
    ΣΙΓΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΛΛΕΛΕΑ
    ΒΡΕ ΔΕ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ ΛΙΓΟ ………
    ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΕΧΕΙΣ ΑΝΑΘΕΣΕΙ ΤΗΝ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΤΟΥ ΕΠΑΡΧΙΑΚΟΥ
    ΠΙΑΣΕ ΤΟΝ ΕΡΓΟΛΑΒΟ ΑΠΟ ΤΟ ΑΥΤΙ ΓΙΑΤΙ ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ ΜΕΛΕΤΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ….ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΑ ΦΑΝΑΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΔΙΚΟ ΦΩΤΙΣΜΟ

  14. Πόσο δύσκολο είναι να μπαλωθούν οι Δρόμοι της Κω μιας και είστε ανίκανοι να τους ξαναφτιάξετε?Εσεις οι αρμόδιοι με τι κυκλοφορείτε και δεν σας ενοχλούν? Η μήπως είστε απο αυτούς που κάνουν σλάλομ σε κάθε λακούβα με κίνδυνο πρόκλησης ατυχήματος??Ελεος πια. Και η υπομονη έχει τα όρια της.Θα έρθει η στιγμή που θα βρεθείτε απέναντι στον όχλο!!!Καντε αυτο που σας ψήφισε ο Λαος.Δικαιολογείστε τα λεφτα που παίρνετε.
    Λιγο φιλότιμο δεν βλάπτει.Αλλα πολιτικός και φιλοτιμο δεν παει μαζι!!!

  15. ΚΥΡΙΕ ΧΑΤΖΗΜΑΡΚΟ ΤΟ 2020 ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ Η ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑ ΤΟΥ ΤΡΙΕΤΕΣ ΕΡΓΟΥ ΟΠΩΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑΣΑΤΕ ΩΣΤΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΤΑ ΕΡΓΑ ΑΜΕΣΑ ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΙΑ ΤΡΙΕΤΙΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΟΙ ΕΠΑΡΧΙΑΚΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΣΤΗ ΚΩ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΜΝΟ ΑΠΟ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΩ ΤΑ ΠΗΡΕ Η ΓΝΩΣΤΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΕΡΓΑ ΣΧΕΔΟΝ ΣΤΑ ΔΥΟ ΑΥΤΑ ΝΗΣΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΠΙΣΩ ΕΙΤΕ ΑΦΟΡΑ ΕΡΓΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΕΙΤΕ ΕΡΓΑ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΡΙΑ ΣΑΣ ΤΗΣ ΔΙΝΟΝΤΑΙ ΠΑΡΑΤΑΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΤΑΣΕΙΣ. ΤΟ ΤΡΙΕΤΕΣ ΑΠΟ ΕΙΧΑ ΔΕΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕ ΠΟΥΘΕΝΑ ΠΟΙΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ ΘΑ ΑΣΦΑΣΤΡΩΘΟΥΝ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΟΡΙΖΕΙ. ΟΠΟΤΕ ΜΗΝ ΑΡΖΙΖΕΤΑΙ ΝΑ ΛΕΤΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟΔΙΚΙΕΣ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΓΙΑΤΙ ΕΔΩ ΠΟΥ ΦΤΑΣΑΜΕ ΜΟΝΟ ΑΥΤΑ ΘΑ ΜΑΣ ΣΩΣΟΥΝ.

  16. ΕΞΑΛΛΟΥ ΣΑΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΕΙΞΑΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΧΑΛΑΣΕΤΕ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝ ΛΟΓΩ ΕΤΑΙΡΙΑ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΄΄΄΄΄΄΄΄ ΤΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΚΩ ΠΟΥ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΄……ΣΕ ΜΕΡΟΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΟΠΩΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΡΜΟΔΙΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΠΟΥ ΕΣΕΙΣ ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΗ, ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΠΕΒΑΛΕ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΕΥΡΩ. ΕΣΕΙΣ ΠΩΣ ΤΗΝ ΑΦΗΝΕΤΕ ΝΑ ΠΕΡΝΕΙ ΜΕΡΟΣ ΣΕ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΧΑΡΤΙ ΑΠΟ ΝΟΜΙΜΟ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ. ΚΑΤΑΘΕΤΕΙ ΤΕΤΟΙΟ ΧΑΡΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΝΑΙ ΕΛΕΓΘΗΚΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΥ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΟΣ ΕΛΕΓΘΗΚΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΝΗΣΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΕΝ ΕΝ ΛΟΓΩ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΩ ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΚΩ ΕΛΕΓΘΗΚΑΝ ΤΑ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΚΑΙ Η ΕΝ ΛΟΓΩ ΕΤΑΙΡΙΑ ΔΕΝ ΠΗΓΕ ΤΙΠΟΤΕ ΚΑΙ ΟΤΙ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΝΟΜΙΜΟ ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΑΛΛΟ

  17. ΠΟΙΟΣ ΕΡΓΟΛΑΒΟΣ ΘΑ ΤΙΣ ΚΛΕΙΣΕΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΤΙΓΚΑΚΙ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΟΥΤΕ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΤΜΗΜΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΑΝ ΟΙ ΠΕΤΡΕΣ ΝΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΜΗΝ ΠΩ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΤΜΗΜΑ ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣ ΑΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΝΑ ΧΑΙΔΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΑΣ ΠΡΑΞΟΥΝ ΟΤΙ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΑΜΑΝ ΠΙΑ ΛΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΝΗΣΙ ΤΟΥ ΑΝΗΚΕΙ ΕΛΕΟΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΥ ΠΟΥ ΑΝΕΒΑΖΟΥΝ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

  18. ΄΄… ή πολιτική δέν ταιριάζει μέ τήν σιωπή…΄΄διά αυτό καί οί πολίτες δέν σιωπούν καί σού γράφουν τά παραπάνω. βγαίνεις κι από πάνω. όνειδος.

  19. Αντι να παραδεχτει οτι δεν κανει για τιποτα φταινε αλλοι που εθελοντικα μπαλωσαν την τρυπα επειδη εχουν γνωση ποσο επικινδυνο ειναι ….τα παιδακια στο γεφυρι ???? Τα ξεχασατε?? Εμεις οχι παντως!!!

  20. Απ το να σκοτωθεί κάποιος, πέφτοντας σε κρατήρα τότε καλά έκαναν και την έκλεισαν. Εσείς βρε ανίκανοι του δήμου και της περιφέρειας δεν έχετε δει ότι εδώ και έναν χρόνο οι δρόμοι του νησιού είναι χειρότεροι από της Γάζας; 20 χρόνια το νησί στον αυτόματο και το φαγοπότι συνεχίζεται!!!!! ΚΑΜΙΑ ΕΛΠΙΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΩ…..κρίμα το νησάκι μας

  21. Αυτοδικία Ναι αν το θετεις έτσι. Καθε ημέρα που περνάω για τη δουλειά με το μηχανάκι ρε γκιόζιδες με κινδυνο να σκοτωθώ ή να με σκοτωσουν τα ιχ που περνάνε δίπλα.μου το έχεις λίγο; Παρακαλάω μήνες να φτιάξουν τα αυτονόητα; Επρεπε να ντρέπεσαι. Την αυτοδικία όλοι την αγαπούν την ηλιθιοτητα κανένας.

  22. Ιταλικό δικαστήριο καταδίκασε πολίτη που έκλεισε ο ίδιος λακκούβα

    Αν αρχίσει ο καθένας να κλείνει λακκούβες άλλος με χώμα, άλλος με μπετόν, άλλος με χαλίκι κτλ αν συμβεί ενα ατύχημα ή σκοτωθεί κάποιος τότε θα τραβιέται ο ίδιος. Πόσο μάλλον ένστολες αρχές που έχουν άλλο ρόλο και αρμοδιότητα. Δεν είναι αστεία αυτά ούτε θέμα για λάικ στο φέισμπουκ

  23. Οι δρόμοι και ειδικότερα ο Επαρχιακός έχει τα μαύρα του τα χάλια! Εσείς τι ακριβώς περιμένετε???
    Σας φταίει ο αστυνομικός που ήθελε να τον βγάλουν φωτογραφίες! Άλλοι βγαίνουν φωτογραφίες για πολύ λιγότερα!
    Αν δεν τον είχαν βγάλει φωτογραφίες θα ξέρατε σε τι κατάσταση βρίσκεται ο δρόμος? Έχετε περάσει καμιά βόλτα να δείτε?

  24. Κι όμως, αυτό είναι και το μοναδικό «έργο» που έχει γίνει στο επαρχιακό μεταξύ Κω και Ζηπαριου τα τελευταία 10 χρόνια! Στη θέση σας θα άκουγα τους συναδέλφους μου και δεν θα δημοσιευα κάτι τέτοιο! Σαν δε ντρέπεστε λιγάκι! Παρατημένα όλα στη τύχη τους

  25. H ΟΥΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ…..ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΛΑΚΟΥΒΕΣ Ο ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΕΠΙΚΥΝΔΥΝΕΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΘΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΖΗΜΙΕΣ….ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΡΗΝΟΥΜΕ ΘΥΜΑΤΑ!!ΝΑ ΤΑ ΦΤΙΑΞΕΤΕ!!!!!!!!!

  26. Αν βρουν τον μπελα τους αυτοί οι άνθρωποι που το κύριο μέλημα τους ήταν η προστασια των πολιτών .. και καλώς έπραξαν αφού ήταν επικίνδυνο το οδόστρωμα για τα διερχόμενα αυτοκινητα/μηχανακια.. στην Κω να μην ξανα πατήσεις…. σαν δεν ντρέπεσαι που τόλμησες να γράψεις και άρθρο

  27. Τρίτος κόσμος, όλη η χώρα μέσα στη γυφτιά, τη βρωμιά και την τσαπατσουλιά. Γελάνε οι δυτικοί με τους ψυχικά διαταραγμένους ρωμιούς που έχουν την ψευδαίσθηση ότι ζουν σε ευρωπαϊκό κράτος.

  28. Ηατζημαρκο!!! Τελείωσαν τα ψωμιά σού! Η δημιούργης έργο!!! Η Σπίτι σού 🏡!!! ΧΟΡΤΑΣΑΜΑΙ!απο τα ψέματα σας! Απο τις φωτογραφίες σάς! Απο τις ανακοινώσεις σάς! Σήκωσε τα μανίκια γειά δουλειά! Η 🏡 σού! Τερμα να βάλεις! ΣΤΙΣ ΒΑΣΙΛΙΠΙΤΕΣ! ΣΤΙΣ ΣΥΝΕΔΡΊΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΑΝΑΚΟΊΝΩΣΕΙΣ ΣΟΥ!!! Και όχι ΕΔΕ!!! Γειά τα αυτονόητα!!!

  29. ΝΤΡΟΠΗΣ ΣΑΣ…. ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΕΔΕ ΟΙ ΕΝΣΤΟΛΟΙ ΓΙΑΤΙ ΕΚΑΝΑΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ …………

  30. Περιφεριαρχη!!! Πού είχες κρυφτεί, όταν καιγόταν τα δάση στην 🥊 🥊 🥊 Ρόδο!!! Μαζί με τον Δήμαρχο σας!!! Έλεγες ολα υπό έλεγχο!!! Και αλλων καιγοταν το βιος τους! Οργάνωση 0000000!τα ίδια συνεχίζεις!!!

  31. ΣΑ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ κ.ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΑ. ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΑΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΦΟΎ ΔΕ ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΟ ΧΑΛΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΡΟΜΩΝ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ,ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΣΥΓΚΙΝΗΘΕΙΤΕ.

  32. Μόλις σκοτωθεί κανένα μηχανάκι στα πηγάδια που έχει ο περιφερειακός έλα να μας πεις αν έκαναν καλά η κακά …..

  33. ευτυχώς που υπάρχουν ακόμα άξιοι αστυνομικοί και να παρακαλάμε να έχουν πάντα ενοια τον άνθρωπο και τά προβλήματα του εσύ βέβαια θέλεις να τους κάνεις σαν εσένα κύριε περιφερειακή

  34. Λυπάμαι πού δεν ξέρεις καλά Ελληνικά περιφερειάρχη αυτοδικια είναι όταν παίρνεις τον νόμο στα χέρια σου αυτό που έκαναν οι αστυνομικοί λέγεται εθελοντική εργασία. Ανεξάρτητα αν το έκαναν για show πιθανόν να αφύπνισαν δημάρχους και ΣΙΑ πού βρίσκονται σε λήθαργο. Άρα αντί να επικρινεις κοίτα να κλείσεις καμμία λακούβα να φανείς λίγο χρήσιμος τουλάχιστον .

  35. Εάν υπήρχε η περιφέρεια και λειτουργούσε δεν θα χρειαζόταν ή πράξη από τούς αστυνομικούς αλλά είναι ανύπαρκτη στην κω τής λακουβας και του ανυπαρκτου νοσοκομείου…να μην πούμε για τα σχολεία τύπου κοντεύεις.Ευτυχως που πήρε 60 τις 100 και καλά κάνει και μας κοροϊδεύει..

  36. Οι κύριοι που το έκαναν! Έδειξαν χαρακτήρα ευθύνης!!! Διότι σέβονται έτσι των άνθρωπο και την ζωή τού!!! Εσείς πού το δείξατε κύριε! Απεναντίας! Τους υποτιμάται! Και τούς περιφρόνηται!!! Ειδικά στην ΚΩ!!

  37. ΜΠΡΑΒΟ στους αστυνομικούς!!! Από τη στιγμή που είστε ανικανοι να κάνετε τη δουλειά σας. Μετρήστε δυστυχήματα που έχουν προκαλέσει οι λακκούβες σας και οι κακοτεχνίες σας!! Αντί να ντρέπεστε..μιλάτε κιόλας…Θράσος!!

  38. το σημείο να ενημερώσω, είναι 10 χρόνια έτσι, έφτιαξαν το απέναντι και το άλλο διέλυσε, πήγαινε ό δήμος, και τις έκλεινε, όπως έκανε και από τόν συνεταιρισμό μέχρι το Πάρκινγκ του Αμπαβρη, είναι όλοι άχρηστοι, μόνο τιν τσέπη τους τίποτα άλλο, και οι Ταξί λεωφορεία, μόνο να κάνουν τραπέζια ξέρουν,

  39. Πήρε ο Χατζημαρκος τηλέφωνο στην Αστυνομία στην Κω να παραπονεθεί διότι δεν ήταν δουλειά της αστυνομίας να κλείσει τις τρύπες!!! Δίκιο έχεις Χατζημαρκο, δική σου δουλειά είναι αλλά εσύ είσαι τουρίστας οπότε ανέλαβε η αστυνομία προς τιμήν της να κάνει τη δική σου δουλειά και να διαφεντεψει την ασφάλεια των οδηγών! Θιχτηκες όμως για την ανικανότητα και αχρηστία σας και τώρα περνάν τα παιδιά ΕΔΕ….!!! Φτου μην αβασκαθείτε!!!

  40. Καταρχήν η λέξη αυτοδικία είναι παντελώς άσχετη με την πράξη!!! Λίγο προσοχή στη χρήση της ελληνικής γλώσσας. Καλό θα ήταν να κάνετε ιδιατερα μαθήματα γλώσσας. Αυτοδικία ήταν και μεταφορά της γυναίκας με καρότσα στο νοσοκομείο?? Ήταν αισχρή μομφή της ανεπάρκειας του νοσοκομείου?? Αυτοδικία θα είναι εάν πάρει κάποιος μπογιά να βάψει τις διαβάσεις πεζών που ήταν όλο το καλοκαίρι άβαφες? Μομφή για την ανεπάρκεια του Δήμου??
    Αυτοδικαίως όμως θα σας στείλουν στο ανάθεμα διότι είστε ανίκανοι να κάνετε τα αυτονόητα. Οι δρόμοι της Κω είναι καρμανιόλες. Αλλά δεν φταίει κανείς..Αυτοί που σας ψήφισαν…ας σας απολαύσουν.

  41. Ντροπή σε όλους εμάς που τον ψηφίσαμε ! (απαράδεκτη απόφαση)και να βάζετε τα ονόματα σας δεν είναι κακό…όταν ζητάνε την ψήφο μας βγαίνουν ζωντανά στης τηλεοράσεις!!!!

  42. δηλαδή με ποια τεχνογνωσία έκλεισαν τρυπες με.μπετον; ποιος τους ειπε οτι ειναι καταλληλο υλικο; ελεος με τους ξερόλες. εδω αφηνουν να οδηγει η αλλη χωρις κρανος με ψευτικες δικαιολογιες.

  43. Καλά κάνανε, εγώ σε ψήφισα και τις 2 εκλογές γιατί δεν είχε άλλο καλύτερο, όπως πολλοί φίλοι, ξεκαβαλιστε λοιπόν το καλάμι, Καλα έκαναν οι ένστολοι, και παραδεχεσε κιόλας ότι έπρεπε να γίνει για να πάει ο εργολάβος; κρίμα, όλος ο δρόμος έτσι είναι και σπάνε ιχ. Αντε μπράβο.

  44. ΚΑΛΆ ΤΩΡΑ ΤΟ ΕΧΑΣΕΣ ΠΕΡΙΦΕΡΙΑΡΧΑ. ΒΑΛΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΊΑ ΠΟΥ ΈΚΑΝΕ ΑΥΤΌ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΆΝΑΤΕ ΕΣΕΙΣ ΤΌΣΑ ΧΡΌΝΙΑ ΚΑΙ ΣΥΜΨΙΦΗΣΕ ΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΌΤΙ ΔΕΝ ΚΥΝΗΓΆΝΕ ΤΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΣ ΚΑΛΩΔΊΩΝ. ΧΆΧΑ, ΓΙΑΥΤΌ ΕΙΝΑΙ ΣΚΟΤΆΔΙ ΣΕ ΤΟΣΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ;

  45. Αφού είσαστε ανίκανοι σαν περιφέρεια και πληρώνομαι τους έπαρχους για διακοσμητικούς καλά έκαναν τα παλικάρια και έκλεισαν μια επικίνδυνη τρύπα , έχουμε σπάσει τα αμάξια με τις λακούβες στην Κω

  46. μήπως να γίνει και πολιτική διερεύνηση ευθυνών της περιφέρειας για τη μη έγκαιρη επισκευή του οδοστρώματος και την έκθεση πολιτών σε κίνδυνο?

  47. Αν υπήρχε Δημοκρατικός Ηγέτης και Πρωθυπουργός θα είχε απομακρυνθεί.

    Όλοι μας ελπίζαμε ότι θα δούμε φως με τον παροπλισμό του ΣΥΡΙΖΑ,αλλά εδώ μιλάμε για καθεστωτική συμπεριφορά.Η χρονιά που πέρασε είχε μεγάλο αριθμό επίορκων ενστόλων,άλλων με ολιγωρίες και παραβίαση καθηκόντων..γι αυτό πήγε ο Χρυσοχοίδης πίσω ,μήπως και μαζέψει τα χαλινάρια,από αυτό ξεκινάνε τα πάντα.Υπάρχει καχυποψία μεταξύ των υπαλλήλων.
    Το είπαμε όλοι,αυτό το 41% θα γυρίσει πίσω την χώρα .
    Ένα παράδειγμα είναι ότι ενώ ο Γουρλός γνωρίζει ότι το νομοσχέδιο θα περάσει γαργάρα απ τα κεντροαριστερά υποζύγια, ΠΑΣΟΚ/ΣΥΡΙΖΑ,αυτός ο Μον΄λαρχης βάζει το μαχαίρι στο κόκκαλο των υπουργών και Βουλευτών του.
    Υπάρχουν εναλλακτικές μέσα απ την ΝΔ …ξαφνικά θα έρθει η Μήνη των πολιτών.
    Αλλά με τα τόσα που έχουν συμβεί τα 5 χρόνια,όλα αυτά τα ΤΡΑΓΙΚΑ,που ξεχνάει ο λαός,ε καλά να πάθουμε.

  48. σήμερα η αστυνομία αύριο εμείς θα κουβαλουμεε τσουβαλια τσιμέντα να κλεινομε λακους της Κω θα μας αποστελετε εξώδικο ολονον μας η τα ματ όπως το Πυλί να φάμε ξύλο ;

  49. Στην Ελ.Βενιζέλου που έχει 3 τετράγωνους κρατήρες ,βγήκαν Κυριακή νύχτα να βάλουν χώμα

    μήπως και γίνει κανένα ατύχημα.. είμαι γείτονας και 11 η ώρα βγήκε μιοα καρότσα και μέσα στην βροχή έριχνε άμμο!!!!!
    Ρε σεις αυτό ονειρεύεστε ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΌΠΟ?
    4ος Τουριστικός προορισμός.
    Υπάρχουν φωτογραφίες,αλλά επειδή ο Υπάλληλος μου είπε ότι δεν φταίει αυτός για το χάλι..δεν πρόκειται να τον ντροπιάσω.
    Πρέπει όλοι να κάνουν την αυτοκριτική τους και κυρίως οι ΠΟΛΙΤΕΣ!!!!
    Ο Χατχημ,,,,και να πέσει μέσα στην τρύπα θα τον σώσουν,ο πολίτης με το μηχανάκι αν πέσει,θα πάρει ένα στεφάνι στην κηδεία του.
    Είμαστε άξιοι της μοίρας μας.
    Ξεχάσαμε όλα όσα το επιθετικό ,,,,ρδέλο απ τον κορονοιό και μετά συνέβησαν.

  50. ρε παιδιά, η Κως, έχει όλο κι όλο ένα δρόμο 50 χιλιόμετρα! Ένα δρόμο μόνο!!! Έχει επίσης εκατομμύρια τουρίστες! Πόσο δύσκολο είναι να ρε αλήτες κάθε χρόνο να φτιάχνετε τα 10 από αυτά ? Βάλατε φωτισμό led και ανάβει όπου να ‘ναι, οποτε να ναι… τι να πω!!! Κρίμα που σας ψηφίσανε!!!

  51. απ’οτι είδες Χατζημαρκο, η κίνηση να παρέμβεις πολιτικά για να γίνει ΕΔΕ δεν είχε το επιθυμητό αποτέλεσμα! Εγώ λέω να βγεις και να πεις ότι όντως κακώς δεν επενέβη η περιφέρεια έγκαιρα, να σταματήσεις την ΕΔΕ και να τελειώσει εδώ! Προς Θεού, μην βγεις και πεις πόσο……… είναι περιττό, το ξέρουμε όλοι!

  52. Κοίτα ποιος μιλάει. Ο Περιφερειάρχης που έχει 1 υπάλληλο μόνο για να του τραβάει στημένες φωτογραφίες. Μόνο από την τουαλέτα δεν έχει ανεβάσει φωτογραφίες.
    Την Κω και τα υπόλοιπα νησιά, τα έχει γράψει στα παλιά του τα παπούτσια!
    Ντροπή και κατάντια η αλαζονική και υπερφίαλη συμπεριφορά του. Ξέχασε ότι είναι υπηρέτης του λαού και νομίζει ότι είναι ο πρίγκιπας του Ντουμπάι.

  53. Έχουν σταλεί έγγραφα στην περιφέρεια για την επικίνδυνη κατάσταση του οδικού δικτύου πολλές φορές… τι κάνατε κ. Χατζημάρκο? Τίποτα … δεν θα σκοτωθούμε εμείς εξ αιτίας σας, ούτε θα πληρώνουμε κάθε λίγο και λιγάκι ζημιές σε λάστιχα… οι αρχές τι κάνουν ? Αντί να τιμωρηθεί ο Χατζημάρκος και το παρεάκι του για την ανευθυνότητα τους τιμωρούνται αυτοί οι άνθρωποι? Αν τιμωρηθούν πραγματικά όλοι πρέπει να ξεσηκωθούμε … χούντα έχουμε? Χατζημάρκο έχεις κάνει πολλά κακά … τώρα όμως το τερμάτισες … ντρέπομαι που ψήφισα την παράταξη σου … και οι ουρές του εδώ στην Κω να προσέξουν καλά …

  54. Θίχτηκε η υπόληψη του και αμαυρώθηκε η εικόνα της περιφέρειας.. πόσο υπερόπτης, αλαζόνας, ναρκισιστης και ειρωνας μπορεί να εισαι που τόλμησες να γράψεις και άρθρο από πάνω για κάποιους που μπαλωσαν δύο από τις εκατομμύρια τρύπες σε αυτό το άμοιρο οδικό δίκτυο της Κώ που είναι υπ’ευθυνη σου!

  55. Ευτυχώς που υπάρχουν και ένστολοι με αίσθηση του καθήκοντος,μόλις έκλεισαν τη λακούβα κλείσατε και έσεις τις υπόλοιπες.Άραγε πριν δεν τις είχατε δει;Η λέξη ΝΤΡΟΠΗ είναι αρκετή ή σας ταιριάζει και το ΑΙΣΧΟΣ;

  56. Αρχολίπαροι και σπουδαρχίδηδες έχουν κατακλήσει την κάθε εξουσία.Ας λουστούμε τα αποτελέσματα…

  57. Ντροπή σας κ. Χατζημάρκο!!! Σας ενοχλησε προφανώς η κατάδειξη της αδιαφορίας σας για την Κω!!!
    Ελπίζω η νέα Επαρχος να διαφοροποιηθεί…. αλλιώς θα χάσατε αυτο το μόνο ΕΣΑΣ τουλαχιστον σας νοιάζει: τις ψηφους του νησιού!!!
    ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΟΛΟΨΥΧΑ.
    ΤΟΥΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ!!!!

  58. Η Δήλωση του περιφερειάρχη είναι το λιγότερο ατυχής, δεν θα σχολιάσω την λέξη «αυτοδικία» που είναι άσχετη εντελώς με το όλο θέμα, θα σχολιάσω το ίδιο το θέμα. Στην Κω χιλιάδες τουρίστες απολαμβάνουν τις διακοπές τους, οι επαρχιακοί δρόμοι είναι απαράδεκτοι, για να μην πω για τους δρόμους εντός πόλεως. Αυτό που έπρεπε να κάνετε ως στοιχειώδη αντίδραση ήταν να στείλετε τον εργολάβο όχι να κλείσει τις λακκούβες…αλλά να ξαναστρώσει τον δρόμο, αντί αυτού καταφερθήκατε εναντίων των αστυνομικών. Έχουν μαζέψει αρκετούς νεκρούς από τον δρόμο κατά την διάρκεια της σεζόν, η απαράδεκτη κατάσταση των δρόμων που είναι στην ΔΙΚΗ ΣΑΣ δικαιοδοσία είναι ένας λόγος των τροχαίων. Φροντίστε λοιπόν να κάνετε την δουλειά σας ως οφείλεται, και κατόπιν κάντε έγραφες δηλώσεις. Για το θεό προσέχεται, πως χρησιμοποιείται τις λέξεις, δεν είναι κακό να ανοίξετε λεξικό.Οι αστυνομικοί έκαναν τα αυτονόητα….εσείς;

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ