Λιμάνι Κω: Το Χριστουγεννιάτικο μικρό πόνι και η βοηθός του «Άγιου Βασίλη» Τριανταφυλλιά μπήκαν στις καρδιές των μικρών παιδιών

48
16273


Ρεπ. Στέργος Χατζηστέργος

ΤΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΆΤΙΚΟ ΜΙΚΡΌ ΠΟΝΙ ΚΑΙ Η ΒΟΗΘΟΣ ΤΟΥ ΑΓΊΟΥ ΒΑΣΊΛΗ Η ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΆ ΜΠΉΚΑΝ ΣΤΙΣ ΚΑΡΔΙΕΣ ΤΩΝ ΜΙΚΡΏΝ ΠΑΙΔΙΏΝ

Μια χριστουγεννιάτικη έκπληξη για τα μικρά παιδιά σήμερα στο λιμάνι της Κω, δίπλα στο στολισμένο χριστουγεννιάτικο δέντρο. Ένα πανέμορφο μικρό Πονι η Εμμανουέλα, μαζί με την συνοδό του την Τριανταφυλλιά , δέχονταν με πολλή αγάπη όλα τα παιδιά που έρχονταν κοντά τους προκειμένου να κάνουν μία βόλτα και να πάρουν τα δώρα του Αγίου Βασίλη σοκολάτες και χυμούς.

Η χαρά των παιδιών ήταν ζωγραφισμένη στα προσωπάκια τους , μία εκπληκτική εμπειρία που θα μείνει ανεξίτηλα χαραγμένη στην ψυχούλα τους.

Ο αρχιμουσικός κύριος Νίκος Γκαναβούρας μαζί με δύο νεαρούς μουσικούς του τον Βασίλη και τον Παναγιώτη, έδωσαν ένα ξεχωριστό χρώμα με χριστουγεννιάτικη μουσική στις όμορφες στιγμές που έζησαν με το μικρό Πονι όλα τα παιδιά…μικρά και μεγάλα!

Έδωσαν το παρών στην σημερινή επίσκεψη του χριστουγεννιάτικου μικρού Πονι , ο νέος πρόεδρος της δημοτικής ενότητας της Κω κύριος Σάκης Χατζηπέτρος και ο κοινοτικός σύμβουλος της Κω κύριος Μάνος Μανιάς ,οι οποίοι φανερά συγκινημένοι ευχαρίστησαν την Τριανταφυλλιά την βοηθό του Αγίου Βασίλη που ήρθε μαζί με το Πονι και τίμησε με την παρουσία της τα φετινά Χριστούγεννα και η οποία τους υποσχέθηκε ότι του χρόνου, όλο το νησί της Κω θα είναι στολισμένο πάρα πολύ και ο Άγιος Βασίλης θά φέρει πάρα πολλά δώρα σε όλα τα παιδιά!

Χρόνια πολλά!! Καλή χρονιά!! Πάντα με υγεία και ευτυχία σε όλο τον κόσμο!!

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

48 ΣΧΟΛΙΑ

    • Σε όλους τους πικρόσχολους και πικρόσχολες σχολιαστές Χρόνια πολλά!! Καλή χρονιά!!! Της …..σάς ο κ@λ@ς❤🙏😜😂😂

        • 🐴🐴🐴 Χρόνια πολλά!! Καλή χρονιά!! Όσο θα υπάρχουν κακά και ζηλόφθονα 🐍🐍🐍🐍 που ρίχνουν χολή στις καρδιές μας…θα τρώνε μπινελίκια γιατί αυτή τη γλώσσα καταλαβαίνουν.
          Γιατί όταν μιλάνε οι κ@λοι..ακούς π@ρδές..😉

    • Πεντε το πολύ νοσηρα μυαλά χαλάνε όλο το εορταστικό πνεύμα των ημερών.

      Ρε ΡΕΜΑΛΙΑ, άρρωστα ΔΙΑΣΤΡΟΦΙΚΑ υποκείμενα, είπα να μην ασχοληθώ αλλά δεν άντεξα.
      Άντε π,,,κυήματα της κοινωνίας να ασχοληθείτε με κάτι άλλο και μακρυά από τα εορταστικά δρώμενα, οποία και να είναι αυτά. Είτε φτωχά είτε πλουσιότερα.
      ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ συνέλληνες Κώοι.

      • είναι οποίος πιστεύει ότι φέτος το νησί ήταν στολισμένο και γιορτινό. όχι απλως νοσηρος διεστραμενος κοκ αλλά και κλινικά ασταθής…κανείς δεν χαλάει το κλίμα. το κλίμα δεν ήταν γιορτινό από μεριάς αυτών που έπρεπε να κάνει ο Δήμος. ο καθένας στο σπίτι με τους δικούς του μια χαρά πέρασε. αλλά εγώ δεν πληρώνω τον Δήμο για αυτά τα χάλια.

        • ουστ από εδώ αρρωστημένο κοπρόσκυλο.
          Η ψυχή σου ΒΟΥΡΚΟΣ σκέτος βρωμύλε.

        • Να πας στο μανχάταν αν δεν σαρέσει, αλλιώς δώσε υποψηφιότητα για δήμαρχος και κάντα αλλιώς! Αίντε μας τα πρήξατε με την μιζέρια σας

  1. …..ΚΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΑΡΑ ΤΙΠΟΤΑ!
    ΤΑ ΠΙΟ ΣΚΟΤΕΙΝΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΦΕΤΟΣ!
    ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ΑΥΤΟ ΣΤΑ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ;
    ΟΙΚΟΝΟΜΙΕΣ ΚΑΝΟΥΝ;

  2. Τα μεγάλα παιδιά ας μην ανέβαιναν πια μια σταλιά πόνυ κρίμα ελεος ….. πάει το πόνυ παιχνίδι είναι ψυχή έχει ‘ : β *

  3. Καλή χρονιά σε όλους με υγεία πάνω απ’ όλα, όλα τα άλλα είναι δευτερεύοντα🙌🙏
    Μάνο Μανιά δεν σου πάει ο κόκκινος σκούφος, πράσινος θα ήταν καλύτερα ☘😀😉

  4. Το άχυρο για το 60% να τρωει για τα επόμενα 5 χρόνια….μιλάμε για υπερπαραγωγή στο λιμάνι…γέλασε και το παρδαλό Πόνυ….Κατάντια……

  5. Ντορπή,αίσχος…ταλαίπορουν τα ιποειδή💔 .Θα γίνουνε οι απαραίτητες έρευνες .

    με εκτίμηση,Σαμάνθα

  6. Κακοποιηση ζωου μοιαζει αυτο. Πονυ με κοτσιδακια και κορσε να καθεται πανω του ο καθενας για να διασκεδασει. Ωραιο μάθημα για τα παιδια.

    • πρώτον το πόνυ δεν φοράει κορσέ αν δεν ξερεται μην μιλάτε το πόνυ φορούσε μια απλή κουβέρτα και ήταν απλά στολισμένο με κορδέλα τίποτα παραπάνω έλεος μην λέτε ότι σας κατεβεί

      • Ετσι γεννηθηκε το πονυ; Με κορδελες; Σ αρεσει εσενα να σου βαλω κορδελες και να σε περιφερω να καθεται πανω σου το καθε ελαφροπαιδο; Αμα σου αρεσει να κανεις εσυ τον ρολο του χρονου. Γαιδαρα.

  7. Απορώ με εσάς τους και καλα οικολόγους!!!
    Δεν ξέρετε τίποτα για το ποιόν αυτού του ανθρώπου.
    Ένας άνθρωπος που έχει μεγαλώσει με ζώα και τα αγαπάει σαν οικογένεια του. τον γνωρίζω χρόνια.. ένας άνθρωπος που πρωτα σκέφτεται τα ζώα του και μετά εκείνον. ποιο είναι το τόσο τραγικό που έκανε;;;;
    που κατέβασε ένα από τα ζωάκια του και πρόσφερε χαρά στα μικρά παιδιά;;; μια φωτογραφία δεν είναι κάτι. μόνο χαρά προσφέρει και ευκαιρία για τα μικρά παιδιά να δουν ένα ζώο που ίσως κάποια δεν ξέρουν καν πως είναι από κοντά.
    γίνεται μια φορά και αμέσως να πέσουμε να τον φάμε.
    ποιοι από όλους εσάς κάνατε κάτι για το νησί μας εθελοντικά;;;
    ένα ευχαριστώ σε αυτό τον άνθρωπο θα πω εγώ που έχει τα ζώα καλύτερα από όλους. και εννοείται σε όλη την οικογένεια του.

  8. Ρε σταματήστε την γκρίνια, βρείτε τα με τον εαυτό σας και χαμογελάστε, μίζεροι. Μπράβο στα παιδιά!

    • Εσύ βουνίσια προβατίνα σκ,,,, πήγαινε στο χωριό σού μπεεεε μπεεε μπεεε και ξέσπασε τη δικιά σού μιζέρια στα πρόβατα 😉😂🤣🤣 αφού δεν σού αρέσει η Κως

  9. Όταν μαθαίνουμε στα παιδιά μας ότι η ταλαιπωρία του ζώου είναι διασκέδαση, ας μην απορούμε με αυτά που γίνονται κάθε τόσο στην Πλάκα και στις γειτονιές της πόλης.

  10. υπάρχουν άνθρωποι εδώ μέσα και δεν λέω μόνο σε αυτό το άρθρο αλλά γενικά που λένε την γνώμη τους και με ευγενικό τρόπο. τόπος τους ειναι το νησί και έχουν το δικαίωμα. κανένας δεν είναι αλάνθαστος.
    και βλέπω μέρες που είναι κάποιους (που κρατιέμαι πολύ να μην τους κατονομασω όπως τους αρμόζει) οπως πχ «Νοσηρε… Άλλαξε Δήμο πανίβλακα.» κτλ κτλ να «ανοίγουν » το βόθρο που εχουν και χωρίς επιχειρήματα κτλ να προσβάλουν να βρίζουν….αν κύριοι υποστηρίζεται κάποιον ή κάποια κατάσταση στο νησί γράψτε κάτι με επιχειρήματα και αναφερετε έργα…τον βόθρο κρατήστε τον στο σπίτι σας και συμβουλή μακρια από τα δυσμοιρα παιδιά σας

    • Μαλλον θιχθηκες γιατι σε πηραν τα βολια και προσπαθεις να τα συμμαζεψεις. Γεμισαμε ανοητους επικριτες επι παντος επιστητου. Καλυτερα μπας και συμορφωθεις λιγουλακι. Οσο για το ποιος ειναι δυσμοιρος , αυτος εισαι εσυ και ολο σου το σιναφι που γραφετε εναντιον καλων και κακων γενικα.

  11. Αχ Δήμαρχε ,πήγανε να σε σώσουν απο τοις ανύπαρκτες εκδηλώσεις;και έγιναν καρναβάλι!

  12. κατ αρχήν να πούμε ένα μεγάλο μπράβο στον Μανια για την πρώτο βουλια του στο μίζερο στεγνό και αντιχριστιανικό πνεύμα των διοικούντων του νησιού.Πιθανον να ξεχάστηκαν ότι έρχονται ή ήρθαν Χριστούγεννα,γιατί μετρούσαν τις νέες αφίξεις των τουριστών του 24,και πως θα μετατρέψουν τους λαθρομετανάστες σε ενεργούς τουριστικούς είλωτες.Οποιος θεωρεί ότι υπήρξε πνεύμα Χριστουγέννων φέτος στο νησί προφανώς ζει μέσα στη μιζέρια του.Ακομη κι αυτό που στήσανε στην πλατεία το βάλανε εντελώς πρόχειρα την τελευταία στιγμη.Η μεγαλύτερη απόδειξη των λεγόμενων όλων μας είναι το κυριολεκτικό άδειασμα του νησιού αυτές τις μέρες.Ολα τ αλλά απλά για εντυπώσεις.

  13. φανταστικι εμπιρια μπραβω στα πεδηα.!!! εγο παιρασα ιπεροχα ιδικα ωταν ανεβικα πανο στω πωνξ, η μαμα μοθ ιπε πολι καλλα

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ