Αρχική Ειδήσεις Εν Δωδεκανήσω Συνελήφθησαν δύο διακινητές μεταναστών στη θαλάσσια περιοχή των «Θερμών» στην Κω

Συνελήφθησαν δύο διακινητές μεταναστών στη θαλάσσια περιοχή των «Θερμών» στην Κω

8
8874
Το ταχύπλοο μόλις είχε αποβιβάσει ικανό αριθμό αλλοδαπών σε παρακείμενη παραλία, σύμφωνα με το Λιμενικό Σώμα
Ταχύπλοο σκάφος στη θαλάσσια περιοχή «Θερμών» πλησίον της Κω, εντόπισε χθες Κυριακή 24 Δεκεμβρίου το βράδυ περιπολικό σκάφος του Λιμενικού Σώματος που βρισκόταν σε προγραμματισμένη περιπολία.
 Το ταχύπλοο μόλις είχε αποβιβάσει ικανό αριθμό αλλοδαπών σε παρακείμενη παραλία.
Σύμφωνα με το Λιμενικό, οι χειριστές του ανωτέρω σκάφους, στη θέα του περιπολικού σκάφους του Λιμενικού Σώματος επιχείρησαν αναστροφή και κινήθηκαν με μεγάλη ταχύτητα προς έναντι τουρκικά παράλια.
Το σκάφος ακινητοποιήθηκε και περισυνελέγησαν οι δύο αλλοδαποί επιβαίνοντες του
Ακολούθησε, σύμφωνα με το Λιμενικό Σώμα, καταδίωξη, με χρήση φωτεινών και ηχητικών σημάτων, με τα οποία οι ανωτέρω δεν συμμορφώθηκαν, ενώ στη συνέχεια το σκάφος ακινητοποιήθηκε και περισυνελέγησαν οι δύο αλλοδαποί επιβαίνοντες του, ηλικίας 21 και 18 ετών και μεταφέρθηκαν στο λιμάνι της Κω.
Από το Λιμεναρχείο Κω,που διενεργεί την προανάκριση, συνελήφθησαν για παράβαση του άρθρου 30 του νόμου 4251/2014, που αφορά τον κώδικας μετανάστευσης, του άρθρου 187 του ποινικού κώδικα, περί εγκληματικής οργάνωσης, του άρθρου 306 του ποινικού κώδικα, περί έκθεσης ζωής σε κίνδυνο, του άρθρου 169 του ποινικού κώδικα περί απείθειας και του άρθρου 83 του νόμου 3386/2005 περί παράνομης εισόδου και εξόδου από τη χώρα όπως ισχύει, ενώ κατασχέθηκε το ανωτέρω μέσο διακίνησης.

8 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Η ειρωνεια.. (η κοροιδια της υποθεσης) Οι διακινητες συλαμβανοννται... Και πως θα ερχοντουσαν οι ΛΑΘΡΟ.. κολυμπωντας?

    Αλλα.. Οι λαθρο θα δουλεψουν νομιμα.. Χαχαχα

    Οι ΑΛΗΘΙΝΟΙ ΔΙΑΚΙΝΗΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΞΩ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΜΙΖΕΣ… (ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ).
    ΚΑΠΑΙΡΙΔΗΣ-ΜΙΖΟΤΑΚΗΣ

  2. Είνια ο Μιζοτάκις και ο Ερτογκάν ούτε κουνούπι δεν θα περνούσε ούτε άνθρωποι θα πνίγονταν αν ήθελαν

  3. Με την βοήθεια του Μητσοτάκη και του ερντογαν.. Τωρα το Αιγαίο δεν έχει σύνορα… Το θέμα που πρέπει να διερωτεισαι.. Είναι αν τους βγάζουν βίζα κατευθείαν…. Από απέναντι…

  4. ΣΤΗΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΑΙΔΙΑ . ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΗΜΑ. ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΚΑΙ Ο ΟΗΕ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ.

  5. παρατηρώ τελευταία στίς τοπικές σελίδες ότι δέν χρησιμοποιήτε ή έκφραση-λέξεις: ΄΄παράνομοι-παράτυποι-λαθρομετανάστες κτλ. ΄΄ υπάρχει κάποια ΄΄εντολή΄΄ μάλλον …

  6. Φίλε Μανώλη. (σε γράφω και σωστά)…. Μην πεις την λέξη λαθρο… Θα κατηγορηθείς για ρατσισμό, για προσβολή, για υποκίνηση μίσους.. Και χίλια αλλά δυο πράγματα με 10ετη φυλάκιση.. Πρόσεξε θαρθει ΤΟ FBI του ΜΙΖΟΤΑΚΗ..(δηλ τα εντεταλμενα κομμάτοσκύλα,της χούντας. Ελληνικοί αστυνομια, . μόνο και μόνο που γράφεις την λέξη ΛΑΘΡΟ.. να σε συλλάβει… δεν είναι λαθρο.. Είναι κακόμοιροι πρόσφυγες,,.. Βιαστές, ληστές, ανήλικοι των…. 39 ετών ,. Από 78 χώρες εκτός πολεμου,98% μουσουλμάνοι.. Απολιτιστοι, ζώα, πίθηκοι οι μισοί βιάζονται μεταξύ τιυς,, και όποιος δεν έχει , βιάζει καμία από το πυλί.. .

  7. Πληρώνουν τις δικαστικούς επιμελητές στο HOTSPOT 1500 ευρώ τον μήνα για να τους βγάλουν χαρτιά….. Για να μην πάνε πίσω.. 😂 😂 Τώρα τους στέλνουν κατευθείαν ΟΑΕΔ… για εργασία.. .. Στους 3 ο ενας δώρο…. 😂.. Ο Μητσοτάκης πριμοδοτει τιυς ξενοδόχους… Αν πάρουν από 200.. Κομμάτια… Θα τους κάνει έκπτωση στο ΦΠΑ… ..συγχρονως…θα κάνει πιο φθηνά τα εισητηρια για εξωτερικό, Αμερική, Αγγλία, Γερμανία ,,.. Για τους Έλληνες… Που θα φεύγουν σωρηδόν για δουλειά..λογω ότι ο μισθός θα είναι 500 ευρώ. Οπως των ταλιμπαν Είδατε τι καλο κάνει ο κουλης στους ελληνες, με 20€….ΘΑ ΦΕΥΓΕΙΣ… αχάριστοι…80% έπρεπε να πάρει όχι 40.. Παραπονιέσται..

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ