Η εκδήλωση φωταγώγησης του Χριστουγεννιάτικου δέντρου στο λιμάνι της Κω

70
39673
Σε μια λαμπερή βραδιά, γεμάτη χαμόγελα, ευχές και αγαπημένες παιδικές φατσούλες, παρουσία εκατοντάδων δημοτών μας, φωταγωγήθηκε το Χριστουγεννιάτικο δέντρο στο Δήμο της Κω, με μουσικά σχήματα της Κω, υπό τη διεύθυνση του μαέστρου Λευτέρη Πουλιού. Στην παρουσίαση της βραδιάς η συνάδελφος δημοσιογράφος του kostv, Κλεοπάτρα Μισαηλίδου.
Τα φώτα άναψαν, στο δέντρο δίπλα από το Δημαρχείο της Κω και άπλωσε το φως του και τα επιφωνήματα θαυμασμού από μικρούς και μεγάλους, σηματοδότησαν την επίσημη έναρξη της εορταστικής περιόδου, σε μια πόλη  που έχει φορέσει τα γιορτινά της!

πηγή: https://www.kostv.gr

70 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ψιλό απάτη… μάπα το καρπούζι!!
    Ένα τέταρτο και λιγότερο του κόσμου που είχε πέρσι!!
    Όλα γίνανε για τον /////, να του χρυσώσουν το χάπι και για τον /////// να βγάλουν την υποχρέωση!!
    Τελικά πήρε απάντηση στο απειλητικό SMS προς την παράταξη του, ο κος αντιδήμαρχός Παναγιώτης Αβρίθης, για το πόσα πήρε ο …….., με ποια διαδικασία και από που εκταμιευθήκαν;;
    Για να μην βρίσκεται στη φιέστα, μάλλον δεν την πήρε!!
    Ο /////// πως μπήκε τσόντα τελευταία στιγμή, όταν είχαν τάξει και τελικά απαγόρευσαν σε ποδοσφαιρικό σωματείο εθνικής κατηγορίας να στήσει πάγκο για σουβλάκια;;
    Y.Γ.1: Πολλοί ρε παιδί μου οι άνεργοι καλλιτέχνες του νησιού που βρήκαν ρόλο απόψε!!
    Υ.Γ.2: Σύσσωμη η ////// στο πάλκο…!!
    Υ.Γ.3: Ποιος θα διαδεχθεί τον μαέστρο τελικά, ο Λευτέρης ή ο Νίκος Γ;; Πέφτουν κορμιά!!
    Υ.Γ.4: Η κα /////// έχει ηρεμίσει;;

    • ΘΑΎΜΑ, ΘΑΎΜΑ, ΘΑΎΜΑ, το ΤΕ@ΝΤΟΣΑΚΗ ΚΑΤΆΦΕΡΕ ΝΑ ΑΝΆΨΕΙ ΤΟ ΔΈΝΤΡΟ ΣΤΟ ΠΟΥΘΕΝΆ ΜΟΝΟΣ ΚΑΙ ΈΡΗΜΟΣ...

      ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΘΑ ΤΟ ΒΑΛΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΙΩΡΟΦΟ ….. ΝΑ ΤΟ ΒΛΈΠΟΥΝ ΚΑΙ ΠΕΤΡΟΥΜΙ.

    • ΠΟΛΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΥΣΙΕΣ ΑΠΟ ΣΥΕΛΕΧΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ. ΑΝΙΣΧΥΡΗ Η ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟ. ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΧΕΤΕ ΜΕΤΡΗΣΕΙ ΑΠΟΥΣΙΕΣ; ΓΙΑΤΙ Ο ΧΑΤΖΗΧΡΙΣΤΟΦΗΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕ ΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗ ΜΑΡΙΝΑ; ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑΝ ΤΟ ΧΟΝΔΡΟ ΝΑ ΣΥΝΔΡΆΜΕΙ. Ο ΠΕΤΡΗΣ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΕ ΤΗΝ ΔΙΑΤΑΓΗ ΝΙΚΗΤΑΡΑ. ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΕΝΑ ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΑ ΤΗ ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ.ΤΕΛΟΣ ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ,ΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΠΡΟΣΚΛΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΑΤΖΗΧΡΙΣΤΟΦΗ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΕΚΕΙ ΜΕ ΠΑΓΚΟΥΣ Η ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΨΗΦΟΘΗΡΙΚΕΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ;

    • Όντως δεν κάνεις λαϊκό πρόγραμμα σε άναμμα δέντρου, αν το κάνατε την πρωτοχρονιά δεν νομίζω να μιλούσε κανείς. Άλλο σχόλιο γιά την επιλογή των μουσικών, αν έπαιξαν αφιλοκερδώς μπράβο τους και όλα καλά. Δεν το πιστεύω όμως και θα ‘επρεπε να γίνει διαγωνισμός γιατί υπάρχουν και άλλες ορχήστρες στο νησί. Τέλος, η μαρίνα έσκασε 10.000€ για αυτή την εκδήλωση. Ποιοί τα πήραν αν όπως λένε οι παρευρισκόμενοι πλήρωναν για τα ποτά και τα ποπ κόρν;;;; Οι μουσικοί και τραγουδιστές, ο ηχολήπτης και….; Αυτά είναι μεροκάματα !!

  2. Κι οι εκπρόσωποί του. Αυτοί σας αρμόζουν. Και έφεραν στο φως τη δεκαετία του ’80. Μια χαρά. Πιο χαμηλά Λόλα πιο χαμηλά… lol.

    • Πιο χαμηλά από τον πάτο που βρίσκεστε δεν έχει!!! Όχι Θεό δεν έχετε μέσα σας, ούτε και τα άντερα σας δεν σας αντέχουν πια. Κακόβουλοι,μικροψυχοι, τυχοδιώκτες και εκδικητικοί υπάνθρωποι. Άξιοι όλων όσων πάθατε γιατί αυτό τελικά σας άξιζε.Στον πάτο και όσο περνάει ο καιρός,στην αφάνεια.

      • πήρες θεσουλα στο δήμο και κράζεις όλη μέρα αυτούς που σας φτύνουν.εμ! δύο υποψήφιοι. δε θα σας τακτοποιούσαν?????????

        • «Βλακομουτρο που είσαι.. πόσο λαλακας είσαι???» για σας η υποστήριξη ισούται με θέση? ο κάθε πικραμένος ζαχαρονερο ονειρεύεται και εσείς όχι μόνο πίκρα, χολή και φαρμάκι πήρατε, αυτοί είστε, αυτά ξερνατε. Οι συμφεροντολογοι τυχάρπαστοι. Κρίνετε εξ ιδίων, ευτυχώς δεν σας μοιάζουμε ευτυχώς μας το υπενθυμιζετε συνεχώς. Ουστ καθίκια

  3. Τέτοιο άδειασμα στο προεδρο της μαρινας για να στηριξουν τον ΔΟΠΑΒΣ δεν εχει ξανα υπάρξει. Πραγματικά τα ταμεια του ΔΟΠΑΒΣ ειναι άδεια και δεν μπορουσαν να πραγματοποιησουν τις εκδηλωσεις στο άναμμα του δέντρου; Χορηγία της μαρίνας η αποψινη εκδηλωση;;; Και στη σκηνη ο προεδρος του ΔΟΠΑΒΣ; Καλα εχει χαθει η μπαλα και ο Νικηταρας στο κοσμο του.

    • Ο μπεμπεκος βρισκεται χαπακωμενος ξαπλωμενος σε νιρβανα…. τι να πρωτοδιαχειριστει και ποιους;;;

      Του κακου .. κακο μην κανεις… το δικο του τον εφτανει!!!
      Ολα θα τα λουστει!!

  4. Η μαρίνα χορηγός στην αποψινή εκδήλωση χωρίς την παρουσία της διοίκησης της…γερό μήνυμα, μόνο τυχαία δεν ηταν η απουσια της διοικησης απο τη δεξίωση στη γιορτή του Αγ.Νικολαου στον χώρο της μαρινας.
    Και αποψε ο προεδρος του ΔΟΠΑΒΣ στην αντίστροφη μέτρηση. Κουιζ: ποιος πετάει χαρταετο;

  5. Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΟΠΑΒΣ ΜΕ ΧΟΡΗΓΙΑ ΤΗΣ ΜΑΡΙΝΑΣ ΑΝΑΨΕ ΤΟ ΔΕΝΤΡΟ. ΓΙΑΤΙ ΧΟΡΗΓΙΑ; ΓΙΑΤΙ Η ΜΑΡΙΝΑ ΔΕΝ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΕ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΟΠΩΣ ΚΑΝΕΙ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ; Η ΔΙΟΊΚΗΣΗ ΤΗΣ ΜΑΡΙΝΑΣ; ΑΠΟΥΣΑ! ΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΣΥΝΤΟΝΙΖΕ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ; ΠΩΣ ΕΠΙΛΕΧΘΗΚΑΝ ΟΙ ΜΟΥΣΙΚΟΙ; ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΣΗ ΟΙ ΜΑΕΣΤΡΟΙ; ΧΟΡΗΓΙΑ—ΠΩΣ ΘΑ ΠΠΗΡΩΘΟΥΝ ΟΙ ΜΟΥΣΙΚΟΊ, ΜΕ ΤΙ ΚΡΙΤΉΡΙΑ; ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ. ΜΠΡΑΒΟ.ΣΤΟΝ ΑΒΡΙΘΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΡΙΚΙΑ ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΧΟΝΔΡΟ

  6. Στις εκδηλωσεις που γινονται συναυλιες κτλ βλεπουμε συγκεκριμενους επιχειρηματιες. Πως επιλεγονται βγαινει ανακοινωση για προσφορες η καθαρα ρουσφετικα?

  7. Χρουσουζηδες άνθρωποι, ποταπά και σιχαμερά δουλικά. Κανένα συναίσθημα δεν σας αγγίζει εσάς, ούτε Χριστούγεννα νιώθετε εσείς ούτε τίποτα.Οσο για πνεύμα, μόνο το ακάθαρτο σας έχει κατακλύσει. Μόνο λόγια σιχαμερά όπως και η ψυχή σας, αυτό είστε, ένας ακάθαρτος λόγος που έχει χάσει κάθε ίχνος αξιοπρέπειας. Ποτέ δεν θα δείτε τίποτα όμορφο γιατί είστε ανίκανοι να το νιώσετε.

    • Τωρα με το 60% περασε και απο το δημοτικο συμβουλιο…. να υπαρχει προστιμο για την κακοποιηση της αισθητικης μας!!!!
      Παρακμη!!!!
      Ενημερωθειτε εσεις οι εκλεγμενοι επιστημονες τι κανουν οι αλλοι Δημοι….

  8. Άναμμα δέντρου με χορηγία…τελικά υπάρχει αντιπολίτευση; Δημοσιογράφοι υπάρχουν ή με μια διαφήμιση εξαγοραζονται;

  9. ΤΟ ΣΥΝΟΘΥΛΕΥΜΑ ΔΙΑΛΥΕΤΑΙ. ΠΥΡΕΙΟΣ ΝΙΚΗ. ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΓΕ Ο ΚΥΡΙΤΣΗΣ. ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΤΟΥΣ ΑΡΡΩΣΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΦΟΡΤΩΣΑΑΝΕ ΝΑ ΤΡΩΝΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΩΝ ΚΟΡΟΙΔΩΝ ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΚΑΙΣΑΡΛΗΣ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΣΤΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΓΙΑ ΚΟΥΒΕΝΤΟΥΛΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΦΕ ΤΗΣ ΠΑΡΗΓΟΡΙΑΣ. ΜΗ ΣΚΟΥΖΕΤΕ ΑΛΛΟ. ΚΑΛΑΝΕ ΣΑΣ ΠΙΟ.

  10. Η λυπητερη θα ερθει την πρωτοχρονια με τις αυξησεις στα δημοτικα τελη…
    που προεκλογικα εκανε γαργαρα ο Κοψιμιος…
    περαστικα!!!

  11. Απαίτησαν απο τη διοίκηση της μαρίνας να μην πραγματοποιήσει τις δωρεάν εκδηλώσεις,λογω ΔΟΠΑΒΣ, να μπει χορηγός στο άναμμα του δέντρου για να πληρώνουν οι δημότες 4 ευρω τις παπουλες και 7 ευρω το ποτο.

    • προφανως και δεν ειναι αστειο γιατι υπαρχουν πολλες καταγγελίες στα σοσιαλ για τις χρεωσεις. Οκ οι χρεωσεις. Αλλα οι επαγγελματιες πως επιλεγονται για να κανουν καταληψη κοινοχρηστου χωρου,να στήσουν την επιχειρηση τους και να εισπράξουν ενα καλο μεροκαματο; Ποιος ειχε την ευθυνη και συντονισμό της εκδηλωσης; Επιεικώς απαράδεκτο σε εκδήλωση του δημου να εισπράττουν χρήματα, οσο για τα σταντ που στήθηκαν περιμετρικα του δέντρου,απλα θύμιζαν νυχτερινό κεντρο.

  12. ΕΧΕΙ ΑΛΛΑΞΕΙ ΚΑΤΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ; ΣΤΗΣΙΜΟ ΣΚΗΝΗΣ,ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ,ΑΝΙΜΑΤΕΡ,ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΑΝΤΕΜΑ;ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΑΜΜΑ ΤΟΥ ΔΕΝΤΡΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΔΟΠΑΒΣ ΑΣ ΞΕΚΑΒΑΛΙΣΕΙ

  13. Τα χειροτερα Χριστουγεννα των τελευταίων 20 χρονων με υπογραφη Νικηταρα-Χατζηχριστοφη.
    Χωρίς φαντασία, με ερασιτεχνισμους και ψέμματα. Αληθεια το λουνα παρκ κυριε Χατζηχριατοφη στη πλατει ελευθεριας ποτε θα μπει; Γιατι ακυρωσατε το παγοδρόμιο στη μαρινα το οποιο θα ηταν δωρεαν;

  14. Τα παιδιά μας περιμένουν τα παιχνίδια που τάξατε στις πλατείες… μετά τα Χριστούγεννα θα τα βάλετε ? Άντε να ζωντανέψει λίγο η πόλη φάντασμα !!! Και του χρόνου!!!

  15. Τη μεγαλεία ζουμε στο νησι μας τετοια εκδηλωση,τετοια αλφαδια δεν εχει ξανα γινει.
    Ενας σοβαρος δημαρχος θα ζητουσε την παραιτηση του συντονιστη. Για γελια πραγματικα. Εντωμεταξυ αν ακουσα καλα η βραδιά ηταν χορηγια της μαρινας; Αν ναι ο Χατζηχριστοφης τι μαντεμα;

    • Ο Χαζτηχριστοφης οτι καλο γινεται λεει οτι ειναι κατοπιν ενεργειων του. οτι λαλακια γινει φταίνε οι αλλοι

  16. Έρχεται το τέλος σας,και θα είναι επεισοδιακό!
    Κάποιοι το έχουν ήδη καταλάβει και φεύγουν με ελαφρά πηδηματάκια!

  17. Η άλλη λέει πως η πλατεία δεν είναι κατάλληλη για να γινόταν εκεί η φωταγώγηση του δέντρου… βρε τούβλο της κακιάς ώρας , αν η πλατεία ήταν ακατάλληλη τότε γιατί ο δημαρχος σου έκανε την κεντρική του προεκλογική ομιλία εκεί ;; Τότε δεν ήταν ακατάλληλη ;;; Λ… όλοι σας… ντροπή σας να είναι έτσι ένα ολόκληρο νησί!!! Αλλά ναι ρε χαίρομαι παρά πολύ μέσα από την ψυχή μου με αυτά που βλέπω!!!! Καλά να πάθετε όλοι εσείς που τον ψηφίσατε !!!!!! Ξεφτίλες όλοι ντροπή σας

  18. Γελοίοι! Τριτοκοσμικές καταστάσεις ! Σα δεν ντρέπεσαι Νικηταρά!καμαρψστε τώρα τα ρεζιλίκια ντροπή ντροπή ντροπή ! Ας φωτίζατε κανέναν δρόμο άχρηστοι άχρηστοι

  19. Τι τις θέλατε τις παπούλες; Δεν σας έφτανε το άναμμα η μουσική τα πυροτεχνήματα;
    Αυτό που έχω να πω κάθε πέρυσι και καλύτερα… και ας αυξάνονται τα ξενοδοχεία και τα Rbnb .

  20. Πραγματικα λυπαμαι!!!
    Τα εξοδα της δημοτικης αρχης ποια ηταν??
    Το να πληρωνει ο καθε παρευρισκομενος αυτο που επινε?
    Ντροπη!!!!!!!
    Ποια ηταν η συνεισφορα του Δημου?
    Οι καραμελιτσες που πεταγε ο Αγιος Βασιλης?
    Δεν ειχε χρημματα ο Δημος????
    Αισχος!!!
    Πραγματικα ΛΥπαμαι………….
    Δεν υπηρχε ανθρωπος που να μην παραπονεθει…….
    Λυπηρο……..

  21. Ούτε ένα χυμό; ούτε ένα μπαλόνι δώρο στα παιδάκια;5-7 ευρώ τα ποτά από τα φιλαράκια επιχειρηματίες; Όρθιοι σε συναυλία;Αισχροκέρδεια,αν μη τί άλλο.Με ποίο κριτήριο επιλέχθηκαν; Όταν σε όλη την Ελλάδα αυτές οι εκδηλώσεις είναι με δωρεάν κρασί, τσίπουρο, εδέσματα; Κύριοι διοργανωτές, είστε ανίδεοι.Εχουν δίκιο ότι και να πει κανείς.Κριμα θα μπορούσατε να το κάνετε αλλιώς…..Υπαρχουν και άλλοι εργαζόμενοι στο νησί.Ντροπη αν μη τί άλλο….. Όσον αφορά την άλλη …..που πολιτευθηκε πρώτη φορά, χθές μονοπώλησε.Τι έχετε τάξει,θα φανεί στο άμεσο μέλλον.

  22. Εντωμεταξυ την ιδιαωρα με το αναμμα .. του αναμμενου δεντρου……….
    ειχαν δημοτικο συμβουλιο…το οποιο αναβληθηκε…..λογω μη απαρτιας.
    Τι μυαλα ανεπαναληπτα……..τι….πυλωνες υψηλης τασης!!

  23. Ειπε κανενας στα ….χαμογελο οτι ψηφιστηκαν για να μας χορευουν?
    Ειπε κανενας σε αυτες…που αγωνιουν καθε φορα να ειναι πρωτη μουρη οτι δεν εχουν την μουρη?
    Ειπε κανενας τι θα κανουν στο δημ συμβουλιο που …αν τους διακοπτουν θα χανουν την γραμμη της σελιδας που θα τα εχουν γραμμενα?
    Ειπε κανενας οτι με τα αυγα δεν βαφουν……@@@@@@?
    Θα πω εγω στ ολους λοιπον οτι…….η επαρση ειναι το τελευταιο καταφυγιο των αποτυχημενων!!

  24. Αν αρχίσουμε τις καταγγελίες στην ΥΠΑ θα έχει να πληρώνει τα πρόστιμα ο Δήμος.Μήπως περιμένετε να θρηνήσουμε κανα θύμα απο ατύχημα πρώτα; Άντε να δούμε. Για μπάτσες είστε αλλά οι μπάτσοι άφαντοι.

  25. Παρολο που σας ξαναψηφισα ηδη εχω αρχεισει και αμφιβαλλω!Ολα για το φαινεσθαι παλιοι και νεοι δυστυχως!Πρωτοι στις φωτογραφιες αλλα μεχρι εκει ουσια καμια!Ξυπνηστε γιατι στο γυρισμα του χρονου δεν θα ξερετε απο που σας ηρθε το μαυρο!

  26. Πόσο λυπόμαστε που ζούμε ανάμεσα σας. σε αυτό το ευλογημένο νησί. είστε γκρινιάρηδες ανικανοποίητοι κακοψυχοι απαιτητικοί εχθρικοί Έλληνες προς Έλληνες. τίποτα και κανένας δεν σας αρέσει .ότι και να κάνουν οποία παράταξη η πολιτικός κάνει κάτι επιτίθεστε σαν τα φαρμακερά φίδια. Χριστούγεννα μέρες χαράς αγάπης. γλυκανετε τις καρδιές σας και πέστε ευχαριστώ που δεν έχετε πανδημία και πόλεμο να σας βομβαρδίζουν η σεισμό να σας καταπλακωνει. γιατί υπάρχουν και χειρότερα .καλές γιορτές.

  27. καραγκιοζιλικη 300 άτομα αναμμα δέντρου ο άλλος ανέβηκε στην σκηνή δεν ήξερε να χαιρετίσει τον κόσμο οι σύμβουλοι χόρευαν σαν τα κατσίκια … αναψυκτικά και ποπ κόρν επί πληρωμή το πρόγραμμα άθλιο. ευτυχώς δεν πήγε ο κόσμος. χάθηκε βρε ο κόσμος να έχετε μπαλόνια για τα παιδάκια σοκολάτες κάτι ουστ άχρηστοι του δοπαβς τι κάνει ο πρόεδρος? ας πήγαινε στην πρόνοια να πάρει κανένα ρύζι χορεύεται σαν τα κατσίκια ότι χειρότερο σε εκδήλωση και ο χώρος

  28. Ειλικρινά τώρα.Δεν ψήφισα τον δήμαρχο και το έχω πει,αλλά δεχτο το αποτέλεσμα ,πεντακάθαρο.Η απορια μου είναι τι ακριβώς περιμένατε από τον δήμαρχο και τους συμβούλους του;Προεκλογικά η τακτική ήταν ότι είναι καλός άνθρωπος και όχι τα έργα του.Οχι το πρόγραμμα ούτε οι υποψήφιοι,οι δυνατότητες και οι γνώσεις τους.Μετεκλογικα πανηγύριζαν που βγήκε ο καλός άνθρωπος,αυτό μετράει και όχι τα έργα.ΤΩΡΑ τι ακριβώς ψάχνετε;Ότι θέλατε το έχετε.

  29. Συγνώμη….. τι πράγματα είναι αυτά;;;;;
    σε μπουζούκια είμαστε;;;
    που είναι τα χριστουγεννιάτικα τραγούδια;;
    τα δώρα για τα παιδιά;;;;
    οι υπεύθυνοι για την διοργάνωση..ΑΠΕΤΥΧΑΝ
    παταγωδώς
    φρόντισε έστω και τώρα να στολίσετε και άλλες γειτονιές στο νησί μας που είναι θεοσκοτεινα και φοβάσαι κυκλοφορήσεις μετά τις 6…

  30. Απο τα πιο πετυχημενα σχολια….
    Βαλτε το δεντρο πανω στο τριορωφο… να το βλεπουν στο Πετρουμι… χαχα ακομα γελαμε!!

  31. ΑΝ ΑΥΤΗ Η ΕΛΔΗΛΩΣΗ ΓΙΝΟΤΑΝ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ Ο ΝΙΚΗΤΑΡΑΣ ΘΑ ΕΠΑΙΡΝΕ 15% ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ. ΜΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΕ ΔΗΜΌΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΜΠΟΥΦΕ ΜΕ ΔΩΡΕΑΝ ΦΑΓΗΤΟ ΚΑΙ ΠΟΤΟ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΟΠΑΒΣ ΝΑ ΜΕΤΑΤΡΕΨΕΙ ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΣΕ ΝΥΧΤΕΡΙΝΌ ΚΕΝΤΡΟ ΜΕ ΕΠΙ ΠΛΗΡΩΜΗ ΠΟΤΑ ΚΑΙ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΣΤΑ ΣΤΑΝΤ ΤΩΝ ΠΩΤΩΝ ΘΕΣΕΩΝ; ΛΥΠΗΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΩ ΚΑΜΙΑ ΒΑΡΙΑ ΚΟΥΒΕΝΤΑ. ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΩ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ.

    • Ενώ με τις περσινές εκδηλώσεις που επίσης δεν έκανε, άξιζε το 60%!! Το αλτσχαϊμερ θερίζει το νησί. Μάλλον θα φταίει ο αμίαντος!

  32. Αντικατοπτρισμός του επιπέδου των κατοίκων, προσωρινών και μόνιμων, του νησιού. Μπουζουκερί, κιτσαριό, αδιαφορία, να βγει η υποχρέωση καθώς δεν έχουμε να κάνουμε με τουρίστες. Τουλάχιστον πάρτε το απόφαση, το νησί είναι μόνο για τη σεζόν και τους tour operators, τίποτε άλλο.

  33. Η… ΠΕΠΣΙ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΡΕΕΙ ΑΦΘΟΝΗ …Ε ΡΕ ΚΑΙ ΒΓΟΥΝ ΟΛΑ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΞΩ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΠΟΛΥ ΓΕΛΙΟ..ΓΙΑΥΤΟ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΤΑ ΦΡΑΓΚΑ..

  34. το ότι πήρε ο κόσμος οι οικογένειες τα παιδιά τους και είδαν μια γιορτή, γιατί τα Χριστούγεννα είναι για τα παιδιά δεν σας αρέσει??? δεν είμαι με κανέναν αλλά βλέπω όλα να τα λέτε αρνητικά οποίος και αν είναι δήμαρχος,και όποιος κάνει κάτι ωραίο για τα παιδιά Μας!!!

  35. Αν δεν δοθούν άμεσα δημόσιες απαντήσεις μιλάμε για μέγα σκάνδαλο.
    1)Με ποια κριτήρια επιλέχθηκαν οι συγκεκριμένοι επιχειρηματίες? έγινε κάποιος διαγωνισμός??
    2)Απο οτι ειδα δεν υπηρχε πουθενα ταμειακη μηχανη,ολα αυτα τα εσοδα ειναι αφορολογητα??
    3)Ποια ειναι η αμοιβη της καλλιετχνικης επιμελητριας-ειδικης συμβουλου και ολων οσων συμμετειχαν στη συναυλια?
    Ξερω θα με πειτε ολα τα γνωστα,μερες που ειναι κλπ,οτι με εχουν βαλει απ τη πλευρα κυριτση να τα γραφω.
    Σας απαντω οτι ψηφισα Νικηταρα και οπως ολος ο κοσμος ειναι υπερ του να γινονται αυτες οι εκδηλωσεις αλλα ας μαθουμε επιτελους να γινονται με τον σωστο τροπο!!

  36. Και έκλεισαν την βραδιά με το υπέροχο τραγουδι του Μπιθικώτση.Ένα όμορφο αμάξι με δυο άλογα να μου φέρετε τα μάτια μου σαν κλείσω……Μας πότισαν μας τάισαν μας διασκέδασαν και στο τέλος μας έστειλαν…ΤΡΑΓΙΚΟ….

  37. Στο Golden Hall πάντως τα κεράσματα για τα παιδιά στις χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις υπέρ παραγωγή είναι δωρεάν! Ο δήμος Κω έβγαλε ενα δελτίο τύπου για την εκδήλωση και μιλούσε για κεράσματα, ποτά, κολοκυθοσουπα και στο τέλος εβαλε τον κόσμο να πληρώσει. Τέτοια γυφτιά σε δήμο δεν έχω δει ξανά. Η Ουκρανία είναι στολισμένη, το Ισραήλ είναι στολισμένο και η Κως αστολιστη! Μας καλούν σε εκδήλωση γιορτινή και ενω έλεγαν για κεράσματα έβαλαν τον κόσμο να πληρώσει. Σας βλέπει ο Μπεος και γελά!

    • Έτσι. Πάντως το λιμάνι απέκτησε παρέα απγευματιατικα. Αυτό ήταν το ζητούμενο, διότι πολλά σχόλια έδω μέσα ήταν ότι το απόγευμα δεν κυκλοφορεί κανεις στο λιμάνι ούτε γάτα. Τα υπόλοιπα απλά δε θα αλλάξουν ποτε. Κέρασμα;;;;; Πφφφφφ μην περιμένετε.

  38. αρκετών εδω μέσα? Τα ξέραμε ολα αυτα δεν τα ξέραμε ? βλέπαμε όλι μας οτι έργα δεν γίνονται σωστά.
    και όσα λίγα έγιναν, έγιναν τελευταία στιγμή και παραμερίζοντας τις νόμιμες διαδικασίες. Το μέρος είναι μικρό παιδιά όλοι ξέραμε. Και ψηφίσαμε. Γιατι ? Γιατι ψηφίσαμε εναν καλό και κοινωνικά ευγενικό άνθρωπο. Το τονίζω κοινωνικά ευγενικό. Μέχρι εκεί. Αλλο πρέπει να σς απασχολεί. σημαντικό και το άναμα του δέντρου δεν λέω. αλλα υπάρχουν ζητήματα και έργα που αν γίνουν όπως αυτή η εκδήλωση, θα υπάρχουν σοβαρά προβλήματα σε βάθος χρόνου (κάτι που επειδή μιλάμε για έργα δεν θα γίνει αντιληπτό απο όλους)
    Η όλη ιστορία του ανάματος , που είμαι σίγουρος θα «αιτιολογηθεί» χωρίς σοβαρά επιχειρήματα, είναι ενα παράδειγμα της νοοτροπίας και του τρόπου που θα γίνονται απο εδώ και πέρα τα πάντα.

  39. Καλησπέρα χρόνια πολλά και καλά ότι γίνεται γίνεται με αγάπη και καλό είναι.Γιατι όμως το κέντρο οι πλατείες είναι αστόλιστες όπου και να πας η κεντρικές πλατείες ακόμα και στα χωριά στολίζονται.

  40. Ρομπες μας εκανε ο Νικηταρας.
    οσο για τον χαιρετισμό απο τον Χατζηχριστοφη…ρεκορ. αντιστροφη μετρηση και άναμμα του δεντρου

  41. Αναρωτιέμαι με ποιά λογική νευρολογική ακολουθία έχουν προκύψει τα μυαλά που κουβαλάτε…
    Είστε εκτός τόπου και χρόνου.
    Ίσως θα έπρεπε να ζήσετε για μια περίοδο σε κάποιο άλλο μέρος με πολιτισμό. Καλά Χριστούγεννα, εύχομαι να πάτε διακοπές.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ