Κ. Καΐσερλης προς Πρόεδρο Επ. Διαβούλευσης: Οι πλασματικοί λογαριασμοί που μας αποστείλατε φανερώνουν την τεράστια απόσταση μεταξύ της κοινωνίας και της δημοτικής αρχής

18
7538

Αγαπητή κυρία Πρόεδρε

Αναγνωρίζω ότι δεν ευθύνεστε για το περιεχόμενο της πρόσκλησης που μου στείλατε. Όμως ως υπεύθυνη πρόεδρος ενός οργάνου που εκπροσωπεί το σύνολο σχεδόν της κοινωνίας μας και μάλιστα για τόσο σοβαρά για την πορεία του νησιού μας θέματα, πιστεύω ότι θα έπρεπε τουλάχιστον με μια προσωπική σας επιστολή να διευκρινίζατε την αδυναμία κατάθεσης προτάσεων και κυρίως την αλήθεια, για ένα ουσιαστικό διάλογο που θα ενώσει την κοινωνία μας σε έναν κοινό στόχο.

Και μόνον οι πλασματικοί λογαριασμοί που μας αποστείλατε και οι οποίοι απέχουν από την ωμή πραγματικότητα όσο απέχουν τα ωραία λόγια αόριστων στόχων και ανεφάρμοστων έργων από αυτά που περιλαμβάνονται στις αποφάσεις των Δημοτικών Κοινοτήτων που φαντάζομαι ότι διαβάσατε και που φανερώνουν την τεράστια απόσταση μεταξύ της κοινωνίας και της δημοτικής του αρχής,  θα έπρεπε να σας προβληματίσουν.

Απευθύνεστε σε πολίτες που έχουν γνώση και αγωνίες. Απευθύνεστε σε πολίτες που εκπροσωπούν χιλιάδες συμπατριώτες μας και θα πρέπει ως πολίτης και εργαζόμενη και εσείς σε αυτό το νησί  ότι θα πρέπει να είμαστε τουλάχιστον ειλικρινείς.

Μπορεί με την πρόσκληση σας να συγκαλείται το παρελθόν που αποχωρεί και που φαντάζομαι ότι και εσείς δεν θα θέλατε να ξανα υπάρξει με ευθύνες όλων μας. Ελπίζω να κατανοήσετε ότι εισερχόμαστε σε μια νέα πενταετία με νέο δημοτικό συμβούλιο και εύχομαι, τότε, εάν είστε εκ νέου πρόεδρος της Επιτροπής Διαβούλευσης να θέσετε νέες ειλικρινείς και στέρεες βάσεις. Οι καιροί δεν περιμένουν….

Οφείλω να σας επιστήσω την προσοχή ότι η Επιτροπή Διαβούλευσης στην οποία προεδρεύετε δεν είναι Δημοτικό Συμβούλιο και μια παρέα  αποδεχόμενη εντολές, Ούτε δημοτική παράταξη ή ομάδα. Ούτε συγκαλείται για να περνά την ώρας της ώστε  να αποδέχεται πλασματικά ανεφάρμοστα νούμερα και να καλύπτει τους τύπους.

Εάν καταλάβουμε ότι αυτό το όργανο είναι ο πλούτος του νησιού μας που οφείλουμε να το χρησιμοποιούμε σωστά αφού με την προετοιμασία, τον διάλογο και τις προτάσεις του προσδιορίζονται με την συμμετοχή της κοινωνίας οι τύχες του νησιού μας και ενώνονται η βούληση των πολιτών με την δράση του Δήμου τότε ευχαρίστως να συμμετέχω.

Με εκτίμηση Κώστας Καϊσερλης π. Δήμαρχος Κω

18 ΣΧΟΛΙΑ

    • ΕΙΧΑΜΕ ΤΟΝ……………….ΤΩΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΩΣΤΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ.ΕΛΕΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ.ΔΥΝΑΜΩΝΕΤΕ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΜΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ.

    • σε ποσες επιτροπες διαβουλευσης παραβρεθηκες? σε καμμια. τωρα τι ζητας? τα ρεστα? καλυτερα να μη μιλας. για να μην το πω λαικα.

  1. Απλά έλεος πια κ Καϊσερλή.Κάθε μέρα δυο αναρτήσεις κουράζετε .Νομίζετε διαβάζουμε ότι γράφετε και περιμένουμε με αφωνία την επόμενη ανάρτηση σας;

  2. Η κατάσταση που δημιουργήσατε,πριν απο χρόνια με τόσες αστοχίες,συνεχίζεται και τώρα!

  3. Γιατί δεν πας την Κυριακή στο πυλι να σε βγάλουν άρχηγω η άλλοι που δεν έχουν για να έχεις και λόγο να Μήλας

  4. Απαράδεχτη στάση και τακτική να μιλάτε για παντός επιστιτού κ. Καίσερλη!!!Οι εποχές τώρα δεν έχουν σχέση με την δική σας ενασχόληση με τον δήμο της Κω!!!Πολλά έχουν αλλάξει.Ολο το νησί ένας δήμος!!!!Ο κ. ΝΙΚΗΤΑΡΑΣ ο μόνος με δύο συνεχόμενες θητείες Δήμαρχος όλου του νησιού,αυτό από μόνο του κάτι λέει!!!!Στο τέλος της πενταετίας τα πράγματα σίγουρα θα είναι πολύ διαφορετικά!!!

  5. Τι σου συμβαίνει Κωστακη?
    Τη μια τα άνθη την επόμενη τα αναθέματα?
    Το «ρεμπέτ ασκερ» που βρίσκεται εδώ και 4χρονια στον δήμο και εξακολουθεί και για τη επόμενη πενταετία δικό σου δημιούργημα είναι.
    ΕΣΥ και οι γύρω σου έχετε την μεγάλη ευθύνη για το τραγικό καταντημα του νησιού μας!!
    Τζάμπα λοιπόν τα καραγκιοζιλίκια σου!,,

  6. ΑΓΑΠΗΤΕ ΓΙΑΝΝΗ ΝΑ ΔΙΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ Κ ΚΑΣΙΩΤΗ ΙΩΑΝΝΗ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ ΚΑΙΣΑΡΛΗ

  7. Σας ανακοινώνω ότι περιμένουμε την έγκριση του καταστατικού του νέου ομίλου οι γερο-ξεκούτηδες και θα σας ταραξουμε στις ανακοινωσεις. Τρέμε Νικηταρά. Χεχεχε

  8. ο κοσμος ταχει χασει με αυτες τις αλλοπροσαλλες αναρτησεις του καισαρλη. καθε μερα δυο αναρτησεις, και κανενας δεν καταλαβαινει τι εχει στο μυαλο του. η σοβαροτητα απο την γραφικοτητα απεχουν μια κλωστη!!

  9. Πριν ο επίγονος… τώρα ο πρόγονος! Τα «πολιτικά» τζάκια καίνε ξύλα ή κάρβουνο; Ξέρει κανείς;

  10. Περσυ τέτοια εποχή ασχολητο με μια επιγραφή στο νοσοκομείο.Θυμαστε;Μέχρι απεργία πείνας είχε πει.Φετος θα κάνει;

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ